Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser til Spanien

Er du vild med golf, men kan samtidig også lide varme og god mad? Så synes vi, du skal booke en golfrejse til fx Spanien eller en af vores andre destinationer. Det giver dig mulighed for at prøve kræfter med golfen uden for Danmarks grænser, så du både kan udfordre dig selv og nyde alle de gode ting ved ferie.

Spaniens mange solskinsdage og flotte natur giver fantastiske forhold for passionerede golfspillere. Her samles ikke kun golfspillere fra Danmark, men også fra mange andre steder i verden. Uanset hvilket niveau du spiller på, vil du få en oplevelse for livet.

Golf, sol og strand

Spanien er et yndet rejsemål blandt golfspillere. Med nogle af de bedste europæiske golfbaner skriver Spanien sig ind i toppen af populære golfdestinationer. Men det er ikke det eneste, det sydeuropæiske land har at byde på.

Hvordan lyder det f.eks. med en lun sommeraften i en spansk havneby? Og hvad hvis vi så tilføjer tapas og kold spansk Cava? Vil du kombinere mad og drikke med noget mere kulturelt, kan du lægge vejen forbi La Sagrada Familia i Barcelona eller Picasso-museet i Málaga. Og glem ikke de fantastiske sandstrande, der indbyder til fuld afslapning i solen. Efter mange timers golfspil kan du blive kølet ned i det krystalklare vand eller bare nyde det fine og bløde sand imellem tæerne.

Golfbaner med specielle layouts

Danmark byder efterhånden på mange gode golfbaner i hele landet, men det er stadig peanuts i forhold til et land som fx Spanien, der har flere og endnu bedre golfbaner. Er du garvet golfspiller, eller elsker du bare at prøve noget nyt, så kast dig over Spaniens overflod af golfbaner. Vi hjælper dig gerne med at indfri dine golfdrømme.

Vi arrangerer golfrejser til Spanien og giver dig muligheden for at opleve golfbaner, der adskiller sig fra de danske, hjemlige baner. Det kuperede terræn i Spanien, tilfører banerne et helt andet design, end vi kender fra de danske golfbaner. Banerne er flere steder designet af de bedste designere i branchen såsom Jack Nicklaus, Trent Jones, Gary Player og Seve Ballesteros. Mange steder i Spanien er banernes layouts nemlig anderledes, end dem du er vant til i Danmark.

De spanske layouts byder på masser af nye udfordringer, du som udgangspunkt ikke finder noget sted i Danmark. At prøve kræfter med disse baner, vil ikke kun give dig en masse fantastiske oplevelser, men kan også være med til at gøre dig til en bedre golfspiller, da du vil opleve problemstillinger og opgaver, du normalt ikke støder ind i.

Billige golfrejser til Spanien

Det behøver langt fra at være dyrt at tage til udlandet for at spille golf. Vi tilbyder billige golfrejser til Spanien, hvor både flybilletter og hoteller er til priser, de fleste kan være med på.

Når du tager på golfrejser med Mulligan Golf, kan du vælge mellem en masse dejlige destinationer. Alicante og Costa del Sol er nogle af vores mest populære rejsemål på det spanske fastland, mens også mange golfspillere gang på gang tager til solskinsøen Mallorca. Vi tilbyder en række forskellige hoteller og resorts på de enkelte destinationer, så du har noget at vælge imellem.

Hotel Almerimar *****, Andalusien, Almeria 27.12. – 03.01. 23

Nytårs rejse fra 27. december/22 - 3. januar /23.

Hotel Almerimar ***** Almeria, Andalusien – Nytårs rejse 2022/23 – Matchtur.

I det sydøstlige hjørne af den Iberiske halvø ligger den smukke historiske middelalderby Almeria.  Området er også kendt for at have flest solskinsdage på det spanske fastland, ca. 330 dage om året.

Her på kanten af den gamle by ligger vort hotel det 5 stjernede hotel “Almerimar”, med egen 27 hullers Gary Player golfbane bygget op omkring hotellet.

På denne kombinerede match- og nytårs rejse  spiller vi en hyggelig social turnering over 5 runder golf, se programmet nedenfor.

Nytåret skal naturligvis fejres og det 5 stjernede  Almerimar Hotel lægger sig, som altid,  i selen for at lave et arrangement du sent vil glemme. Festmiddag med vine,  champagne når nytåret kalder og levende musik til hen på morgenstunden.

kr. 10.425,- Læs mere

Vincci Costa Golf ****, Andalusien

Hele året

Vincci Costa Golf **** – Andalusien – Sydspanien

Du lander i Malaga og kører, i den lejebil vi stiller til rådighed,  sydpå forbi Gibraltar klippen og ind på den kyst som nu har udviklet sig til en af de mest besøgte for så vidt angår golf, idet der her er et meget stort udvalg af baner og priserne generelt en kende mere fordelagtige end på den “gamle” Costa del Sol.

Der er en god times transport fra lufthavnen til hotellet.

Hotel Vincci Costa Golf**** ligger fuldstændigt vidunderligt, direkte til havet -som her er  Atlanterhavet – alle værelser er suiter, og her er bygget såvel  inden som udendørs pools.

Alle værelser med egen stor balkon/terrasse og alle med fri wifi.

I vor pakke indgår 4 green fees på følgende fire baner: Novo Sancti Petri, La Estancia, Montecastillo og Fairplay Golf.

 

 

kr. 7.795,- Læs mere

Barcelo Montecastillo***** Andalusien

forår 2020

 

Montecastillo – Andalusien

Barcelo Montecastillo ligger i Sydspanien i Andalusien, tæt ved Jerez de la Frontera, måske bedre kendt som sherry byen (Jerez – Sherry) i engelsk transformation. En by med en tusindårig historie og et utal af producenter af den liflige drik, som har gjort byen kendt. Montecastillo var også i en årrække stedet hvor Europa Touren afviklede den årlige Finale i Volvo Masters, som det hed dengang. Resortet blev for nogle år siden erhvervet af Barcelo Gruppen, som er en af Spaniens største hotelkæder. I den forbindelse er Montecastillo blevet kraftigt ombygget, med modernisering af bygninger, værelser, inventar, nye restauranter, SPA og naturligvis golfbanen, som er tegnet af Jack Nicklaus og i dag fremstår som da den var allerbedst og anset for at være en af Europas 5 bedste golfbaner.

kr. 7.835,- Læs mere

Melia Marbella Banus ****

hele året

Et af Solkystens absolut bedste hoteller, med en fabelagtig beliggenhed, direkte til et af Sydspaniens hotteste samlingssteder Puerto Banus lidt syd for Marbella by. Her er værelser i alle tænkelige versioner, kast et blik på billederne nedenfor, fra de meget store standard de luxe værelse, til værelser i flere etager, med egen balkon og jacuzzi.  Golfbanerne ligger spredt i rimelig kort afstand fra hotellet. I vor pakke med 5 runder på 7 nætter spiller du: Marbella Golf, El Chaparral, Los Naranjos, Alcaidesa Links og Los Arqueros.

fra kr. 8.655,- Læs mere

The Residences****, Alicante-Murcia, Mar Menor

1. oktober 2018 - 15. april 2019

Alicante og Murcia området i den sydøstlige del af Spanien er  vinteren igennem velsignet med et solrigt behageligt klima. Ca. 300 solskinsdage om året, og kun halvdelen af den nedbør man oplever på Costa del Sol. En stor bjergkæde beskytter området fra Atlanterhavets lunefulde vestenvind om vinteren. Så pak godt med shorts og t-shirts, og forbered dig på at spille golf på 6 forskellige fremragende Jack Nicklaus  baner.

Vi arrangerer flytransport og lejer en bil til jer i i hele perioden, så I nemt kommer rundt til golfbanerne og de ægte spanske byer Murcia og Alicante, og måske et havbad i Mar Menor, beskyttet at den usædvanlige lange halvø ” La Manga” . I kommer ikke til at savne afveksling når I vælger at holde fri for golf.

 

 

fra kr. 13.295,- Læs mere

Salles Hotels Marina Portals **** Palma Nova, Mallorca, Spanien

Hele året

Salles Hotels Marina Portals ****, Mallorca, Spanien

Hotellet ligger blot 6 minutters gang fra en fin strand og endnu kortere til den store lystbådhavn Marina Portals, som er et center for de bedste og mest mangfoldige restauranter på kysten vest for Palma by. Hotellet har en af de største pools du kan finde på kysten og en stor velindrettet SPA afdeling med sauna, tyrkisk bad og mange forskellige behandlinger blandt andet “full body massage”.

Gæsterne har fri adgang til disse faciliteter, behandlinger betales dog særskilt

Alle værelser har privat balkon og fri WIFI . Indretningen er historisk præget med lækre møbler og en safe. Fra mange værelser har du et vidunderligt panoramaudsyn ud over Middelhavet.
I prisen indgår hotellets store morgenbuffet, men der serveres tillige middag i restauranten som buffet, skulle i ønske at blive tilbage en aften. På hotellets store terrasse er der en snack bar og den populære Coral Bar, som er mestre i alverdens drinks.

Fra hotellet er der kun 10 minutters kørsel til Palma by kommer du i lejebil, er der privat parkering i hotellet.

I vor pakke indgår 4 runder golf, Poniente, Santa Ponsa, Son Termes og Bendinat. Ønsker du i stedet at spille nogle af banerne flere gange kan det også arrangeres.

Fra kr. 8.495,- Læs mere

Castillo Son Vida Resort & Golf ***** Mallorca

Hele året

Castillo Son Vida Resort & Golf *****, Mallorca, Spanien

Dette fremragende 5 stjernede hotel beliggende kun 10 minutter i taxa fra Palma centrum og havn, men alligevel i tilpas lang afstand til at du vil få en fin naturoplevelse og 3 super golfbaner indenfor ganske kort afstand.

Hotellet, som nu indgår i Marriott Group,  efter man overtog Sheraton kæden, er en enestående oplevelse og det rigtige valg,  hvis du er klar til at ofre lidt for et få den enestående service og fuldkomne oplevelse, som hænger sammen med dejlige restauranter og hyggelige barer, vidunderlige værelser og alle de aktiviteter du forventer på et 5 stjernet hotel.

Golfen spilles på Son Muntaner, Son Vida og Son Quint, 3 af Mallorca allerbedste baner. Vi tror du vil finde Son Mutaner, som værende en super udfordring i eventyrligt smukke omgivelser.

kr. 11.245,- Læs mere

Caleia Mar Menor***** Alicante, Spanien

Hele året

 

Caleia Mar Menor *****, Alicante, Spanien

Syd for Alicante ligger et af Europas mest spændende golf resorts Mar Menor. Resortet har udover et lækkert 5-stjernet hotel, lejligheder, som egner sig utroligt godt til såkaldte “long stay” rejser. Der er tale om det tidligere Intercontinental Mar Menor, som nu har fået ny ejere.

De 57 værelser og 8 suiter i Caleia Mar Menor*****, er store og velindrettede i en enkel minimalistisk stil og har store balkoner, brus og jacuzzi i badeværelset. 3 restauranter og 3 barer den ene nok golfernes foretrukne “The Irish Pub”, men har I brug for variation, er der bl.a. også en sushi restaurant.

Relativt stor indendørs pool, en velspækket SPA afdeling og en kæmpe pool udendørs. Så er rammerne trukket op for en eventyrlig ferie i den region i Spanien, som især er kendt for rigtigt mange solskinsdage. Som det fremgår af skemaet fra DMI, som du kan finde her på siden, er der, højst 4 nedbørsdage om måneden i den allermest våde periode. Golfen er udfordrende og alligevel rigtig god at spille, på alle niveauer, med brede fairways, som Nicklaus så venligst anlægger på sine baner, for at du skal komme godt igang. Udfordringerne skal nok komme, når du skal på greenen i andet eller tredje slag.

Det er desuden muligt at arrangere forlænget weekend ophold på Caleia Mar Menor. Antallet af dage og golfrunder kan sammensættes efter dine ønsker. I april og maj 2018, er det muligt at rejse fra fredag eftermiddag til mandag aften, inkl. 3 runder golf, til den lave pris DKK 4.995,- pr. person i delt dobbeltværelse.

Ring eller send en mail til os, og få et uforpligtende tilbud, på lige præcis de dage du ønsker at rejse.

Resortets 6 golfbaner, er alle designet af Jack Nicklaus Design og i et layout, vi sjældent ser i Danmark. Den ene bane ligger lige uden for døren, hvor de 5 andre ligger indenfor en overskuelig køreafstand.

kr. 8.995,-,- Læs mere

H10 Estepona Plaza ****, Costa del Sol, Spanien

Hele året

H10 Estepona Plaza ****, Costa del Sol, Spanien

 

Estepona Palace er et eventyr på den vidunderligt smukke kyststrækning lige syd for Estepona by.

Costa del Sol er ikke kendt for sine strande, men her i Estepona finder man det vi normalt rejser efter. Smuk bred sandstrand, som vil trække voldsomt, når du ikke er på golfbanen.

Hotellet er veludstyret med rigtigt mange aktiviteter. Se vore billeder nedenfor. Hyggelige restauranter og barer gør opholdet underholdende og afslappende efter golfrunderne. Fitness center og SPA, fri WIFI, dejlige altaner med møblering og nogle pools som glimter i den høje sol.

Golfen kan spilles på udvalgte baner. Den nærmeste bane er Estepona Golf 5 km. fra hotellet.

kr. 8.495,- Læs mere

Pula Golf Resort **** Mallorca

Hele året

Pula Golf Resort **** Mallorca

Den berømte Olazabal bane Pula, som ligger i det nordøstlige hjørne af Mallorca, 40-45 minutter fra Palma by og en halv time fra lufthavnen. Banen har adskillelige gange har været anvendt til European Tours, Spanish Open og Mallorca Open. Her åbnedes for nogle år siden tillige et hotel, som dels består af en historiske mindre huse fra 1500 tallet, med 8 suiter og 38 nybyggede værelser de fleste beliggende omkring banens hul nr. 1.

kr. 7.725,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af