Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser til Spanien

Er du vild med golf, men kan samtidig også lide varme og god mad? Så synes vi, du skal booke en golfrejse til fx Spanien eller en af vores andre destinationer. Det giver dig mulighed for at prøve kræfter med golfen uden for Danmarks grænser, så du både kan udfordre dig selv og nyde alle de gode ting ved ferie.

Spaniens mange solskinsdage og flotte natur giver fantastiske forhold for passionerede golfspillere. Her samles ikke kun golfspillere fra Danmark, men også fra mange andre steder i verden. Uanset hvilket niveau du spiller på, vil du få en oplevelse for livet.

Golf, sol og strand

Spanien er et yndet rejsemål blandt golfspillere. Med nogle af de bedste europæiske golfbaner skriver Spanien sig ind i toppen af populære golfdestinationer. Men det er ikke det eneste, det sydeuropæiske land har at byde på.

Hvordan lyder det f.eks. med en lun sommeraften i en spansk havneby? Og hvad hvis vi så tilføjer tapas og kold spansk Cava? Vil du kombinere mad og drikke med noget mere kulturelt, kan du lægge vejen forbi La Sagrada Familia i Barcelona eller Picasso-museet i Málaga. Og glem ikke de fantastiske sandstrande, der indbyder til fuld afslapning i solen. Efter mange timers golfspil kan du blive kølet ned i det krystalklare vand eller bare nyde det fine og bløde sand imellem tæerne.

Golfbaner med specielle layouts

Danmark byder efterhånden på mange gode golfbaner i hele landet, men det er stadig peanuts i forhold til et land som fx Spanien, der har flere og endnu bedre golfbaner. Er du garvet golfspiller, eller elsker du bare at prøve noget nyt, så kast dig over Spaniens overflod af golfbaner. Vi hjælper dig gerne med at indfri dine golfdrømme.

Vi arrangerer golfrejser til Spanien og giver dig muligheden for at opleve golfbaner, der adskiller sig fra de danske, hjemlige baner. Det kuperede terræn i Spanien, tilfører banerne et helt andet design, end vi kender fra de danske golfbaner. Banerne er flere steder designet af de bedste designere i branchen såsom Jack Nicklaus, Trent Jones, Gary Player og Seve Ballesteros. Mange steder i Spanien er banernes layouts nemlig anderledes, end dem du er vant til i Danmark.

De spanske layouts byder på masser af nye udfordringer, du som udgangspunkt ikke finder noget sted i Danmark. At prøve kræfter med disse baner, vil ikke kun give dig en masse fantastiske oplevelser, men kan også være med til at gøre dig til en bedre golfspiller, da du vil opleve problemstillinger og opgaver, du normalt ikke støder ind i.

Billige golfrejser til Spanien

Det behøver langt fra at være dyrt at tage til udlandet for at spille golf. Vi tilbyder billige golfrejser til Spanien, hvor både flybilletter og hoteller er til priser, de fleste kan være med på.

Når du tager på golfrejser med Mulligan Golf, kan du vælge mellem en masse dejlige destinationer. Alicante og Costa del Sol er nogle af vores mest populære rejsemål på det spanske fastland, mens også mange golfspillere gang på gang tager til solskinsøen Mallorca. Vi tilbyder en række forskellige hoteller og resorts på de enkelte destinationer, så du har noget at vælge imellem.

Barcelo Montecastillo***** Andalusien

forår 2019

Barcelo Montecastillo ligger i Sydspanien i Andalusien, tæt ved Jerez de la Frontera, måske bedre kendt som sherry byen (Jerez – Sherry) i engelsk transformation. En by med en tusindårig historie og et utal af producenter af den liflige drik, som har gjort byen kendt. Montecastillo var også i en årrække stedet hvor Europa Touren afviklede den årlige Finale i Volvo Masters, som det hed dengang. Resortet blev for nogle år siden erhvervet af Barcelo Gruppen, som er en af Spaniens største hotelkæder. I den forbindelse er Montecastillo blevet kraftigt ombygget, med modernisering af bygninger, værelser, inventar, nye restauranter, SPA og naturligvis golfbanen, som er tegnet af Jack Nicklaus og i dag fremstår som da den var allerbedst og anset for at være en af Europas 5 bedste golfbaner.

kr. 7.535,- Læs mere

Melia Marbella Banus ****

hele året

Et af Solkystens absolut bedste hoteller, med en fabelagtig beliggenhed, direkte til et af Sydspaniens hotteste samlingssteder Puerto Banus lidt syd for Marbella by. Her er værelser i alle tænkelige versioner, kast et blik på billederne nedenfor, fra de meget store standard de luxe værelse, til værelser i flere etager, med egen balkon og jacuzzi.  Golfbanerne ligger spredt i rimelig kort afstand fra hotellet. I vor pakke med 5 runder på 7 nætter spiller du: Marbella Golf, El Chaparral, Los Naranjos, Alcaidesa Links og Los Arqueros.

fra kr. 8.655,- Læs mere

The Residences****, Alicante-Murcia, Mar Menor

1. oktober 2018 - 15. april 2019

Alicante og Murcia området i den sydøstlige del af Spanien er  vinteren igennem velsignet med et solrigt behageligt klima. Ca. 300 solskinsdage om året, og kun halvdelen af den nedbør man oplever på Costa del Sol. En stor bjergkæde beskytter området fra Atlanterhavets lunefulde vestenvind om vinteren. Så pak godt med shorts og t-shirts, og forbered dig på at spille golf på 6 forskellige fremragende Jack Nicklaus  baner.

Vi arrangerer flytransport og lejer en bil til jer i i hele perioden, så I nemt kommer rundt til golfbanerne og de ægte spanske byer Murcia og Alicante, og måske et havbad i Mar Menor, beskyttet at den usædvanlige lange halvø ” La Manga” . I kommer ikke til at savne afveksling når I vælger at holde fri for golf.

 

 

fra kr. 13.295,- Læs mere

Salles Hotels Marina Portals **** Palma Nova, Mallorca, Spanien

Hele året
Fra kr. 7.695,- Læs mere

Castillo Son Vida Resort & Golf ***** Mallorca

Hele året
kr. 13.245,- Læs mere

The Residences, Mar Menor, Alicante, Spanien

Hele året.
kr. 6.795,- Læs mere

Intercontinental Mar Menor***** Alicante, Spanien

Hele året

Syd for Alicante ligger et af Europas mest spændende golf resorts Mar Menor. Resortet har udover et lækkert 5-stjernet hotel, lejligheder, som egner sig utroligt godt til såkaldte “long stay” rejser.

Resortets 6 golfbaner, er alle designet af Jack Nicklaus Design og i et layout, vi sjældent ser i Danmark. Den ene bane ligger lige uden for døren, hvor de 5 andre ligger indenfor en overskuelig køreafstand.

kr. 7.995,- & fra 4.995,- Læs mere

Hotel Guadalmina SPA & Golfresort **** Costa del Sol, Spanien

Hele året
kr. 8.495,- Læs mere

H10 Estepona Palace ****, Costa del Sol, Spanien

Hele året
kr. 7.995,- Læs mere

Pula Golf Resort **** Mallorca

Hele året

Den berømte Olazabal bane Pula, som ligger i det nordøstlige hjørne af Mallorca, 40-45 minutter fra Palma by og en halv time fra lufthavnen. Banen har adskillelige gange har været anvendt til European Tours, Spanish Open og Mallorca Open. Her åbnedes for nogle år siden tillige et hotel, som dels består af en ældre ejendom fra 1500 tallet, med 8 suiter og 38 nybyggede værelser bygget omkring banens hul nr. 1.

kr. 7.725,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af