Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Singlerejser

Hotel Elba Sunset **** , Mallorca, Spanien

25. april - 2. maj

Hotel Elba Sunset **** , Mallorca, Spanien. (grupperejse for singler og par- med social golfturnering)

Spil Mallorcas 5 bedste golfbaner. Son Muntaner (Europatouren sidste år) Son Quint,  Son Vida, Son Termes and Andratx Golf 

Hotel Elba Sunset**** lidt syd for Palmanova strand,  er et fremragende hotel kun 15-20 minutter fra Palma by. Det er et relativt nyt og smukt indrettet hotel, der tilbyder en bred vifte af faciliteter og services til vore gæster.

Hotellet har moderne og stilfuldt indrettede værelser, der er designet med komfort og afslapning i tankerne. Hvert værelse er udstyret med aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis trådløs internetadgang.

Her er flere forskellige spisemuligheder,  en restaurant, der serverer lækre lokale og internationale retter, men også en bar, hvor man kan nyde forfriskende drinks og cocktails.

Hotel Elba Sunset har også et fantastisk pool område, hvor i kan slappe af efter en god runde golf, et velindrettet SPA og fitnesscenter, hvor du kan træne og holde dig i form under opholdet.

Udsigten fra hotellet er simpelthen enestående. Middelhavet og Palma Bugten kan man ikke få nok af, men også små klippeøer og såkaldte Calaer (lokalt en bugt) hvor du vil opleve en  livlig trafik af sejlbåde på vej ind eller ud af deres ankerpladser. Får du lyst til at komme ud og se dig lidt omkring, er her også tæt ved,  spændende  seværdigheder som historiske byer og naturskønne vandrestier.

Uanset om du er på ferie alene, eller med familien vil Hotel Elba Sunset****  give dig en mindeværdig og betagende oplevelse af Mallorca.

kr. 9.750,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×