Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Singlerejser

Singlerejse – Marbella – Puerto Banus (udsolgt)

18. - 25. marts 2019

Årets første singlerejse går til Marbella, Spanien. Denne gang skal vi bo lidt syd for byen ved den eksklusive lystbådehavn Puerto Banus, hvor det er lykkedes at få en aftale med det velfungerende Hotel Pyr**** som i mange år, har taget sig vanvittigt godt af vore gæster. Vi har fået en fornuftig pris for enkeltværelser, så den ekstra udgift for at have værelset for dig selv, er på et helt fornuftigt niveau. Værelserne er 40 kvm. suiter med altan, hvor der er plads til et bord og et par stole. Ifølge den historiske vejrrapport længere nede på siden venter vi 20-25 grader, så de to store pools, og pool baren kommer givet i spil under opholdet.

Vi skal spille en hyggelig golfturnering. men også have tid til at forberede den forestående sæson, så du kommer hjem med en bedre chance for en positiv oplevelse i dine lokale turneringer og måske et lavere handicap.

Læs mere om programmet nedenfor.

kr. 7.875,- Læs mere

Singlerejse – Golf og Opera i Verona 3. – 7. september 2019

3. - 7. september 2019

I 2018 havde vi fornøjelsen at sende mere end 100 gæster til dette arrangement, hvor vi kombinerer 3 runder golf med operaoplevelser i den historiske “Arena” i Verona centrum, opført i det første århundrede efter kristi fødsel. Vi bor i “Amaronens” hjerte og skal besøge en vingård og smage de lokale vine. Vi skal endvidere vandre i Veronas smukke gamle bydel og bl.a. besøge Romeo og Julies berømte mødested og balkon. Det bliver en travl kort uge.

Vi flyver direkte fra København til Bergamo, bor i det hyggelige firestjernede Hotel Ca Degli Ulivi, som også udgør klubhuset til golfbanen, ganske praktisk er der kun 20 m til første tee sted. Her er også  en lille pool velbeliggende til morgen dukkerten og så en restaurant, som imponerer vore gæster hvergang, dels med en ubetalelig smuk udsigt dels dejlige ægte italienske retter på menuen, og fine lokale vine, alt sammen til fornuftige priser.

I vor pakke indgår 3 runder golf på en rigtig dejlig 18 hullers bane, 2 operaforestillinger i Verona, middag på pladsen foran Arenaen i den fremragende restaurant “Liston” med 3 retters menu, vinsmagning og alle transporter i forbindelse hermed. Vi plejer tillige at arrangere et par fællesmiddag dels på ankomstdagen til hotellet dels på en friaften undervejs ved Søens bredder i Garda by. Disse indgår dog ikke i rejsens pris. Læs mere om programmet nedenfor.

kr. 6.645,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af