Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Om os

Nyhed

Det glæder os at kunne informere vore gæster om, at Mulligan Golf og Green Time Travel i fremtiden vil markedsføre golfrejser i fællesskab under navnet Mulligan Golf Rejser fra selskabets kontor i Dragør. I denne forbindelse har Mulligan Golf ApS og Green Time ApS forhøjet selskabets kapitalgrundlag og ejer driftsselskabet med halvdelen hver.

Stronger together

Green Time Travel og Mulligan Golf

Med mere end 25 års erfaring tilbyder vi golfrejser til den ganske klode markedsført under Mulligan Golf og relaterede ydelser som banedesign, hjemlige golfarrangementer og internationale turneringer under Green Time.

Personalet bag de to selskaber har, i al beskedenhed, været banebrydende inden for udvikling af golfrejser og introducerede for mere end 20 år siden de så populære match ture, prorejser med undervisning, rejser til de populære “all inclusive” resorts med egne golfbaner og meget mere.

Vi tilbyder alle former for golfrejser. Der er vel næppe en rejsearrangør, som har dækket et så bredt udvalg af rejsemål med golf som en væsentlig ingrediens, men hvor også andre oplevelser kan indgå.

Eksempelvis vore rejser med golf og undervisning, vinrejser med golf, opera og golf i Verona, og eksotiske rejsemål som f.eks. Indien, Australien, New Zealand, Sydafrika og mange flere, hvor store oplevelser kombineres med golf.

 

 

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af