Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gruppe og matchture

Hotel Elba Sunset **** , Mallorca, Spanien

25. april - 2. maj

Hotel Elba Sunset **** , Mallorca, Spanien. (grupperejse for singler og par- med social golfturnering)

Spil Mallorcas 5 bedste golfbaner. Son Muntaner (Europatouren sidste år) Son Quint,  Son Vida, Son Termes and Andratx Golf 

Hotel Elba Sunset**** lidt syd for Palmanova strand,  er et fremragende hotel kun 15-20 minutter fra Palma by. Det er et relativt nyt og smukt indrettet hotel, der tilbyder en bred vifte af faciliteter og services til vore gæster.

Hotellet har moderne og stilfuldt indrettede værelser, der er designet med komfort og afslapning i tankerne. Hvert værelse er udstyret med aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis trådløs internetadgang.

Her er flere forskellige spisemuligheder,  en restaurant, der serverer lækre lokale og internationale retter, men også en bar, hvor man kan nyde forfriskende drinks og cocktails.

Hotel Elba Sunset har også et fantastisk pool område, hvor i kan slappe af efter en god runde golf, et velindrettet SPA og fitnesscenter, hvor du kan træne og holde dig i form under opholdet.

Udsigten fra hotellet er simpelthen enestående. Middelhavet og Palma Bugten kan man ikke få nok af, men også små klippeøer og såkaldte Calaer (lokalt en bugt) hvor du vil opleve en  livlig trafik af sejlbåde på vej ind eller ud af deres ankerpladser. Får du lyst til at komme ud og se dig lidt omkring, er her også tæt ved,  spændende  seværdigheder som historiske byer og naturskønne vandrestier.

Uanset om du er på ferie alene, eller med familien vil Hotel Elba Sunset****  give dig en mindeværdig og betagende oplevelse af Mallorca.

kr. 9.750,- Læs mere

TRH Hotel Paraiso, Estepona, Costa del Sol, Spanien

hele året

TRH Hotel Paraiso, Estepona, Costa del Sol, Spanien. Match rejse 2. – 9. november 2024

På Hotel Paraiso i Estepona finder du en række faciliteter, der vil gøre dit ophold behageligt og mindeværdigt. Nogle af faciliteterne inkluderer en smuk udendørs pool, spa og wellnesscenter, fitnesscenter, restaurant, bar, mødefaciliteter, og mulighed for aktiviteter som golf og vandsport. Hotellet tilbyder også concierge-service, gratis trådløs internetadgang og parkering. Alt i alt er der masser at nyde og udforske på Hotel Paraiso.

I vor pakke indgår 5 runder golf, 2 på Paraiso Golf, som er nabo, 2 på La Quinta og 1 på Santa Clara.

Matchturen i november i dobbeltværelse koster kr. 9.950 singlepris kr. 10.560

Dansk turleder.

 

fra kr. 9,975,- Læs mere

Nytårsrejse til Valle del Este Golfresort & Spa, Andalusien

28.12 - 04.01 2025

Valle del Este ligger syd for Alicante i Europas varmeste hjørne med mere end 330 solskinsdage om året. Vi har derfor for 5 år i træk lagt vore nytårsrejse her og valgt også at arrangere næste singlerejse til denne fremragende resort.  Valle del Este med egen spændende 18 hullers bane, træningsfaciliteter, en stor velindrettet SPA, indendørs pool og meget mere.

Vi har arrangeret pakken så alle deltager i det fælles morgenbord og middag om aftenen, hvor der bliver lejlighed til at vende dagens oplevelser på golfbanen, og hvor vi traditionen tro uddeler en præmie til dagen bedste runde.

Vi flyver direkte fra København og fra Billund til Alicante.

kr. 10.925,- Læs mere

All inclusive på Algarve matchtur 22. – 29. MAJ 2024

22. - 29. maj 2024

Cabanas Nature and Beach****

Vi har længe søgt hoteller i Spanien og Portugal, som var klar til at konkurrere med hoteller og golfbaner i  Antalya, Belek både hvad angår hotel – og golfbane kvalitet.  Det er lykkedes et par steder op til 80-90 %.  I oktober 2023 drog vi med 24 golfere til Cabanas på Algarve i håb om at vi nu kunne præsentere vore gæster for en færdig pakke med fremragende golf og et hotel i topkvalitet. Jeg tør godt sige at det lykkedes i enhver henseende. Hotellet er kun 2 år gammelt og fremstår overalt som nyt. Fine værelser, adskillige restauranter og barer med hurtig og frisk servering når man for tredje gang kommer og beder om en GT – som denne gang skal være pink, en Mojito eller hvad man nu har som foretrukken drink inden middagen eller til afslapning i Rooftop restauranten. Her serveres naturligvis i rigtige glas. Restauranterne har et spændende udvalg af forskellige tilbud hver dag, og tilbyder om eftermiddagen østers og burgere for dem der har været ude og spille golf under frokosten.

Vi spiller på følgende baner Quinta da Ria og Quinta de Cima, som ligger 10 minutters kørsel fra hotellet, Benamor endnu tættere og den fremragende Ballesteros bane Quinta do Vale, som ligger 30 min. fra hotellet og Castro Marim.  Golfen er absolut i top og helt på niveau med det bedste vi tilbyder i Belek.

Matchtur 2024: 22. – 29. MAJ 2024.

fra kr. 9.980,- Læs mere

Egypten, Cairo – Giza Golf – gruppe rejse – 16. – 23. november 2024

hele året - grupperejse den 16. - 23. november 2024

Hotel Swiss Inn ***** – Giza, Cairo

Forlæng sommeren med  5 runder fremragende golf i 22-26 grader på Europas bedste golfbaner, tegnet at Greg Norman, Jack Nicklaus og Karl Litten og få i tilgift udødelige kulturoplevelser med Pyramiderne i Giza, Sfinksen og Tut Ankhamon i Cairos nye Museum.

Egypten er det sidste år  blevet  en af vore favoritter når efterårs og -vinterrejsen skal planlægges. Denne rejse er det 4 gruppe arrangement indenfor de sidste 12 måneder.  Læg hertil at vi får lejlighed til at sejle på Nilen, besøge Cairo Museum med vor egen superdygtige engelsk talende guide, lokal frokost på en “Nile cruiser” og en eftermiddag ved Pyramiderne og Sfinksen. Det imponerende nye Museum ved Pyramiderne er ved at åbne, så vi får også lejlighed til at kikke indenfor og få et indtryk af det formidable arbejde egypterne har lagt i bygningen af denne kollosale konstruktion.

Over de sidste 10 år, er der bygget en håndfuld baner omkring Cairo, som mindst er på niveau med de bedste  baner i Dubai, og de skal naturligvis testes.

Ønsker i at rejse alene, parvis eller en mindre gruppe sammen på andre tider, arrangerer vi det meget gerne. Ring og tal med os om fly forbindelser osv.

12.995,- Læs mere

Cambodja – Vietnam – golfrundrejse.

10 - 26. november 2024

2 topscorere på Unicefs World Heritage liste:  Angkor Watt i Cambodia og  Hoi An i Vietnam – og 7 runder golf, på Østens allerbedste baner.

Vi har netop afviklet 2023 modellen af denne rejse, og er stolte og glade for den reaction vi fik fra vore gæster:

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hej mulligangolf

Hej mulligangolf
Først vil jeg sige tak for en mega dejlig tur til Cambodia og Vietnam. Jeg har rejst rigtig meget,men aldrig været på en tur med en gruppe som her. Alt klappede ingen ventetid ingen sure mennesker dejlige golfbaner søde mennesker i Asien og ikke mindst nogle fantastiske folk at rejse med STOR ROS👏👏 Endnu en gang tak for turen og jeg er klar i 2025 til Argentina,Brasilien og Uruguay. Bh. Niller

Dato for oplevelse: 10. januar 2024

 

Denne unikke rundrejse tager os med til nogle af verdens mest betagende destinationer, hvor vi vil opleve en perfekt blanding af kulturelle skatte og golfoplevelser i Vietnam og Cambodja.

Vores rejse begynder i Cambodja, hvor vi vil udforske landets rige historie og kulturelle arv. Vi vil fordybe os i fortællingen om Cambodjas smertefulde fortid under de Røde Khmerer og få et indblik i Da Nangs betydning under Vietnamkrigen.

Vores rejse vil  give os rig lejlighed til at fordybe os i Angkor Wat-templerne i Siem Reap, Cambodja. Disse majestætiske strukturer, bygget mellem det 9. og 15. århundrede, udgør det største religiøse monument i verden og er et sandt vidnesbyrd om Khmer-rigets storhedstid.

Vi vil udforske de ikoniske tårne, imponerende relieffer og arkitektoniske detaljer, der pryder Angkor Wat. Mens vi vandrer gennem komplekset, vil vor dygtige guide give os et indblik i historierne om Khmer-kongernes kraft, civilisationens højdepunkter og den komplekse hinduistiske og buddhistiske symbolik, der er indlejret i hvert hjørne.

At besøge Angkor Wat-templerne er ikke kun en rejse gennem historien, men også en dybt åndelig oplevelse, hvor vi kan reflektere over menneskelig kreativitet og religiøsitet gennem århundrederne. Det er en oplevelse, der vil efterlade os inspirerede, og påvirke vore indtryk af denne del af vores rejse gennem Sydøstasien.

Vi spiller to fremragende baner som ligger i Siem Reaps nærhed. Angkor Watt Golf, designet af Nick Faldo og det man sædvanligvis kalder den franske bane Prokeethra Country Club, hvor store turneringer som Johnnie Walker Cambodian Open har været spillet flere gange.

Efter vores oplevelser i Cambodja krydser vi grænsen til Vietnam, hvor vores rigtigt store golfoplevelser venter. Vi starter med at spille på nogle af Vietnams mest eksklusive golfbaner. Først Hoiana Golfbane, anset for at være nr. i Vietnam, efterfulgt af Vinpearl Nam Hoi An-banen og Luke Donalds imponerende Ba Na Hills Golfbane. Vores golfeventyr i Vietnam kulminerer med to runder på Laguna Golf, designet af Nick Faldo, som  er nabo til  vores luksuriøse overnatningssted, Angsana Lang Co. Hotel.

Vi bor i centrum af Hoi An og har afsat god tid, så du vil få god lejlighed til at lære den historiske by Hoi An bedre at kende.

Hoi An er kendt for sine velbevarede historiske bygninger og charmerende gader, der giver glimt af det gamle Vietnam. De farverige gamle huse, smalle gader og traditionelle kinesiske forretningsbygninger skaber en unik atmosfære.

Byen er rig på kultur og traditioner, som afspejles i dens mad, kunsthåndværk og festivaler. Besøgende kan nyde traditionel vietnamesisk madlavning, udforske lokale markeder og deltage i lysfestivaler og andre begivenheder.

UNder hele rejsen vil vi blive forkælet med luksuriøse 5 stjernede indkvarteringer “Borei Angkor Wat”  i Siam Reap, Hoi An i det berømte “Royal Hoi An-hotel”, kendt for sin sanselige atmosfære og førsteklasses service og et af Vietnams 5 bedste hoteller “Angsana Lang Co”, som er en del af den eksklusive Banyan Tree hotelgruppe.

 

kr. 28.850,- Læs mere

Barcelo Bavaro Beach ***** i Punta Cana, Den Dominikanske Republik.

Hele Året

Barcelo Bavaro Beach *****  Punta Cana. Grupperejse den  12. –  23. november  2024

En fri runde golf per dag, med buggy pligt. I denne pakke har vi indlagt betaling for 4 runder golf incl. buggy. 

Det bliver svært at finde et rejsemål, som i den grad gør dig forårsklar til den kommende golfsæson, som Punta Cana i Den Dominikanske Republik. I den kommende vinter foreslår vi 12 dages ferie på en fuldstændig vidunderlig strand – nogen mener klodens bedste – og ophold med allinclusive på et fremragende resort, kun for voksne over 18 år.

Dette er den ultimative allinclusive resort, med 11 restauranter at vælge imellem, strand med alle tænkelige former for “lejetøj” mulighed for at snorkle eller tage med på udflugter med scuba.

 

kr. 19.985,- Læs mere

Nytårsrejse til Cypern 28. december 2024 – 4. januar 2025

28. december 2024 - 4. januar 2025

 

Golf og nytårsfest på Cypern.  

Når du bliver rigtig træt af kulde, vind og regn, er Cypern et oplagt sted at fejre julen. Det er lykkedes os at få et passende antal værelser, på denne herlige resort, hvor vor nytårsrejse altid bliver udsolgt.

Cypern er Europas varmeste plet om vinteren. 330 solskinsdage om året og med sikkerhed korte bukser og polo i december. Vi har afviklet vor nytårs rejse hertil de sidste 5 år, og tør godt love at du kan skære garderoben ned til et par langebukser, til pænere brug.

Vi fejrer en festlig nytårsaften sammen et stort levende orkester, masser af dans og en overdådig middag med 5 retter mad, og fri vin og drinks.

kr. 11.350,- Læs mere

Rundrejse Costa Rica – Panama, 15. – 29. november 2024

15.-29. november 2024

Costa Rica er med en beskeden markedsføring blevet et rejsemål, som står allerøverst på de flestes ønskeliste, og med god grund. Koncentrationen af vidunderlige naturoplevelser, efterlader den besøgende med en forundring over, at så megen ustyrlig smuk natur, er samlet i et land. Regnskove smukkere end set noget sted, majestætiske vulkaner, smukke dale og raviner og hertil hundredvis af skønne strande på såvel Stillehavs- som på den Caribiske side.

kr. 27.995,- Læs mere

Australien Rundrejse November/December 2024

15.11 - 15.12 2024

22 dages rundrejse i Australien, med alt det man skal se når man er Downunder. Melbourne, Sydney, Brisbane, Port Phillip Island, Port Douglas, The Great Barrier Reef.

 

På denne rejse får du et godt indblik i klodens måske mest interessante verdensdel. Fra de store byer i syd Melbourne og Sydney til det nordlige Cairns og helt ud til det yderste Port Douglas, hvorfra turen også går til “The Great Barrier reef” I Melbourne skal vi sydpå til vinlandet og Port Philip Island og opleve pingvinerne komme på stranden i tusindtal. I Sydney skal vi på en rundtur i en af klodens smukkeste naturlige havne, med middag undervejs. Under hele turen skal vi spille en masse golf, 6 runder er der lagt op til, både i det berømte “sandbelt” omkring Melbourne, ved havet i Sydney og i den tætteste jungle i det nordlige.

fra kr. 38.950,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×