Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gruppe og matchture

Portugal Masters 2019, Algarve, Portugal

23. - 30. oktober 2019

Portugal Masters 2019

Det var her Lucas Bjerregård slog igennem i 2017, på den vidunderlige Arnold Palmer bane designet i 2007, ved navn  Victoria Golf Club.

Par-72 Championship lay out, 6.651 meter lang, fra back tee. Anlagt med respekt for økologi og med bevarelse af oprindelige beplantninger, som kork, oliven og mandel træer. En stor del af banen består af søer og vandløb, hvilket selvsagt gør det spændende at følge de langtslående deltagere, som Lucas.

En uge med 3 dage på Victoria, hvor  vi  kan følge de danske spillere. Mon ikke Søren Kjeldsen og Torbjørn Olsen også vil blande sig.

Hertil 5 runder golf på Old Course, Millenium, Pinhal, Laguna og dagen efter turneringen en runde på fantastiske Victoria, med lynhurtige greens og alle de forhindringer de professionelle har måttet kæmpe med. Dog ikke – nødvendigvis –  fra back tee.

Vi bor på Dom Pedro Hotellerne på havnen i Vilamoura, som, kan det vel ikke skjules længere, er en af de mest underholdende golfdestinationer i Europa. Kort sagt, man keder sig ikke her.  Vi bor  i Dom Pedro Marina eller Dom Pedro Vilamoura, som begge ligger få skridt fra hinanden og fra havnen.

Max 24 deltagere.

 

kr. 9.950,- Læs mere

Thailand, Malaysia, Indonesien og Singapore krydstogt med golf.

14. januar - 29. januar 2020

Vi flyver på denne rejse med Qatar Air via Doha og ankommer til Singapore hen på eftermiddagen. Fra Changi Lufthavn er der 10 minutter til den lille færgehavn, hvor vor hurtiggående færge afventer os for at bringe os til Bintan, en ø i Indonesien, som ligger blot en times sejlads fra Singapore. Her venter syv dage i den vidunderlige resort Bintan Lagoon **** med en fin stor sandstrand, adskillelige restauranter, SPA, pools og frem for alt to rigtigt gode golfbaner, tegnet af Jack Nicklaus og Ian Baker Finch, som også har en British Open pokal hjemme i de australske skuffer, og vist aldrig har vundet noget siden. Efter 7 dage i paradis, skal vi på et krydstogt med Costa Lines “Costa Fortuna” på veritabelt øhop til nogle af de mest berømte øer i Asien. Langkawi, Penang, Phuket, Port Klang og med tid undervejs til et par runder golf. Turen ender igen i Singapore, inden turen går tilbage til Danmark.

På denne rejse får du Østens mystik  helt ind under huden. Fra det smukke lidt primitive på Indonesien, hvor man stadig kan handle til priser, som i Thailand for 50 år siden, til øer, som i dag er blandt Østens foretrukne rejsemål.  Efter 7 dage på resorten og stress niveauet helt i bund, er der lagt op til en enestående sejlads til de mest populære øer i Østen.

kr. 17.820,- Læs mere

Singlerejse – Golf og Opera i Verona 3. – 7. september 2019

3. - 7. september 2019

Vi kombinerer 3 runder golf med operaoplevelser i den historiske “Arena” i Verona centrum, opført i det første århundrede efter kristi fødsel. Vi bor i “Amaronens” hjerte og skal besøge en vingård og smage de lokale vine. Vi skal endvidere vandre i Veronas smukke gamle bydel og bl.a. besøge Romeo og Julies berømte mødested og balkon. Det bliver en travl kort uge.

kr. 6.645,- Læs mere

Belle Mare Plage – Mauritius****

18. september - 29. september 2019

Mauritius, Belle Mare Plage ****  

Findes ikke et bedre sted, at samle kræfter inden julen.

Vi kan igen i år  tilbyde vore gæster dette fuldstændigt vidunderlige rejsemål, til de bedste priser vi nogen sinde har kunnet tilbyde på Mauritius bedste golfdestination, med to fremragende golfbaner “The Links” og “The Legend” tegnet af  Bernhard Langer og jævnligt i brug ved Mauritius Open. Dertil nok øens bedste strande.

kr. 17.650,- Læs mere

Cuba – Varadero – Havana – grupperejse d. 19. – 30. november 2019

19. - 30. november 2019

Cuba drømme:

Halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer og små havne med fiskefartøjer, som tilbyder at tage gæster med ud på “deep sea fishing”, ligger 130 km fra Havana. Vi har valgt at flyve til Varadero Lufthavn, som ligger bare 20 km fra vort hotel. I rejsen indgår en heldagsudflugt til Havana, flere kan tilkøbes hvis du gerne vil bruge lidt mere tid i den berømte by. Køreturen til hovedstaden foregår langs havet og er i sig selv en oplevelse. På vejen tager vi et stop, ved en lille bar,  der i folkemunde siges at servere klodens bedste “Pina Colada”. Vi har testet den, og det er ikke helt forkert, men serveringen er mere autentisk end eksklusiv – baren er bygget i tilknytning til en benzintank – men absolut en stor oplevelse.

kr 15.990,- Læs mere

Rundrejse Costa Rica – Panama, november 2019

11. - 25. november 2019

Costa Rica er med en beskeden markedsføring blevet et rejsemål, som står allerøverst på de flestes ønskeliste, og med god grund. Koncentrationen af vidunderlige naturoplevelser, efterlader den besøgende med en forundring over, at så megen ustyrlig smuk natur, er samlet i et land. Regnskove smukkere end set noget sted, majestætiske vulkaner, smukke dale og raviner og hertil hundredvis af skønne strande på såvel Stillehavs- som på den Caribiske side.

kr. 23.995,- Læs mere

Argentina, Brasilien og Uruguay rundrejse Februar 2020

29. januar - 13. februar 2020

Interessen for denne rundrejse, har været så massiv, at vi har valgt at afvikle den igen i den kommende vinter i februar måned. Vi skal opleve det bedste af Argentina, Barsilien og Uruguay.

Vi indleder denne rundrejse i Buenos Aires, hvor vi naturligvis skal se alle de berømte historiske bygninger – naturligvis Casa Rosada, hvor President Peron og Evita lod sig hylde af de “skjorteløse” efter at have afsat militær juntaen.

Evita er blevet et begreb, som fortsat har enorm interesse. Myten om Evita er – som det så præcist er sagt – bestøvet af det stof, som kun supernova-stjerner er skabt af. Fattigdom, fornedrelse, sex, glamour, idealisme, brutalitet, revolution. Luder, måske. Madonna for et helt land.
Vor guide hjælper os igennem hele historien, som naturligvis slutter ved hendes grav i La Recoleta.

kr. 24.680,- Læs mere

Toscana – golf, vin og historie

19. - 26. oktober 2019

Toscana er blevet et af Europas mest eftertragtede rejsemål. De utroligt smukke bølgende bjerge, den helt unikke kultur og historie og hertil vin og mad, er som ingen andre steder i Italien. De mange oplevelser gør det til et yndet rejsemål, når vejret herhjemme begynder at tage det gode humør fra os. Oktober, med i snit 25 grader, er perfekt til det vi måske holder allermest af, nemlig nogle gode underholdende golfrunder, i et behagelig varmt klima.

fra kr. 9.825,- Læs mere

Opera og Golf i Verona

26.6 - 30.6/ 10.7 - 14.7

I 2018 havde vi fornøjelsen at sende mere end 100 gæster til dette arrangement, hvor vi kombinerer 3 runder golf med operaoplevelser i den historiske Arena i Verona centrum, opført i det første århundrede efter Kristi fødsel. Vi bor ved Garda by, og har en betagende 180 grader panoramaudsigt over den smukke sø og de omkransende  bjerge fra hotellets terrasse.

kr. 6.495,- Læs mere

Krydstogt i Caribien med 6 dage på Miami Beach

11. - 24. november 2019

6 nætter med Golf i Miami og 7 dages krydstogt til De Danske Vestindiske Øer,  Puerto Rico og Bahamas.

Vi har på denne rejse lagt vægt på at du får spillet 4 gode runder golf på en af Florida rigtigt gode baner inden turen går til bl.a. de gamle danske øer i Caribien. I checker in på Don Shulas Resort**** som ligger ganske tæt ved Miami by og har egen fremragende golfbane.

Efter 7 dage/6 nætter her og 4 runder golf går turen med MSC Seaside imponerende krydstogt skib til Puerto Rico, St. Thomas, Nassau på Bahamas og Ocean Cay, som også er en del af Bahamas.

 

kr. 15.695,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af