Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gruppe og matchture

Egypten, Cairo – Giza golf

20. - 28. november 2022

Egypten Cairo Giza, Hotel Swiss Inn – 20. -28. november 2022

Vort hotel ligger vest for Cairo i Giza, som bortset fra Pyramiderne og Sfinksen, også  består af en række eksklusive udviklingsprojekter med imponerende villaer og mange med fremragende golfbaner, designet af nogle af klodens mest anerkendte.  Vort 5 stjernede Swiss Inn Hotel ligger i en sådan enklave kaldet Dreamland, hvor en af naboerne er den fremragende  Dreamland Golf Resort. De øvrige baner i dette program ligger tilsvarende i disse enklaver.

Hotellet byder på alt det du forventer af et 5 stjernet hotel. Meget lækkert stort pool område, fitness og SPA og fri wifi på værelser og fælleslokaler. Alle værelser har en balkon eller udgang til terrasse og for de fleste med et kik indtil golfbanen.  På dit værelse er der mulighed for at lave te eller kaffe og et køleskab med et pænt udvalg af drikkevarer.

Hotellets restaurant står for en dejlig varieret morgenbuffet, med masser af frugt og juices, produktion af æggevarianter og meget mere. Middagen vil vi indtage inde i restauranten eller ved bordene opstillet foran ved pool området.

Hotellet råder over 3 restauranter og en hyggelig bar med udgang til et hyggeligt opholdsområde foran poolen.

Fra hotellet er der kun ca. 15 minutters transport il Pyramiderne.

12.495,- Læs mere

John Davies til Spanien – Hotel Elba Costa Ballena****

7. - 14. oktober 2022

Hotel Elba, Costa Ballena ****, prorejse med John Davies.

Ligger et stenkast fra Atlanterhavskysten vest for Gibraltar tæt ved den historiske by Cadiz. Hotellet ligger også, som det vil fremgå af billedgalleriet nedenfor, lige ved siden af den fremragende 27 huller Jose Maria Olazabal bane “Costa Ballena Golf Club”. Hvor vi skal boltre os i 7 dage.  Vi spiller en hyggelig turnering over 5 runder, men skulle du have lyst til mere golf, så er der fri adgang til at spille en runde eller 2 mere  på en fremragende par 3 bane med 9 huller.

10.990,- Læs mere

Costa Ballena, Andalucia – Hotel Elba matchtur 21 . – 28. september 2022. Fly Billund – Sevilla.

21 - 28. september 2022

Hotel Elba Costa Ballena Beach & Thalasso Resort ****

Ligger et stenkast fra Atlanterhavskysten vest for Gibraltar tæt ved den historiske by Cadiz. Hotellet ligger også, som det vil fremgå af billedgalleriet nedenfor, lige ved siden af den fremragende 27 huller Jose Maria Olazabal bane “Costa Ballena Golf Club”. Hvor vi skal boltre os i 7 dage.  Vi spiller en hyggelig turnering over 5 runder, men skulle du have lyst til mere golf, så er der fri adgang til at spille en runde eller 2 mere.  I denne pakke indgår morgenbuffet og middag om aftenen, dog med egne drikkevarer.

 

kr. 8.975,- Læs mere

Pestana Blue Alvor Praia ***** Algarve, Portugal – matchtur 25. okt. til 01. nov. 2022

1. april til 1. november - matchtur 25. okt. - 01. nov. 2022

Pestana Blue Alvor Praia *****  All inclusive

Pestana Blue Alvor All Inclusive Beach & Golf Resort ligger ved den hyggelige historiske fiskerlandsby Alvor i den vestlige ende af Algarve. Portugal største hotelgruppe Pestana åbnede i 2019 dette smukke minimalistiske hotelbyggeri, med ønsket om at introducere “all inclusive” modellen, som ikke har været meget brugt i Europa, som eksempelvis Belek i Tyrkiet og i Caribien nu var blevet det dominerende ønske blandt tilrejsende gæster. Gruppen ejer 4 golfbaner liggende omkring hotellet, så her er rig lejlighed til at prøve de forskellige design ideer, der har ligget til grund for de enkelte baner.

kr. 9.995,- Læs mere

Matchtur – Vilamoura – Dom Pedro Marina – Algarve – Portugal

11. - 18. marts 2023

Matchtur – Vilamoura – Dom Pedro Marina**** – Algarve  11. – 18.  marts 2023

Det kan være svært at forestille sig en bedre forberedelse til den nye sæson end 5 runder på dejlige Algarve. Vi spiller 4 forskellige baner med Victoria, hvor Europaturen de sidste to år har afviklet nogle meget populære turneringer, med danske spillere helt i top. som den rigtigt store test. Med nogle giftige interessante vand hazarder, som kræver mod, hvis du gerne vil på green i to på par 5 hullerne, er det en bane der udfordrer både hygge og øvede golfere. Du skal også spille den historiske Old Course. En usædvanlig smuk bane med alle de elementer, som har gjort golf i Portugal så populært. De eventyrligt formede pinjetræer langs fairways og omkring greens er et billede man altid vil huske. De sidste tre runder vil blive spillet på de to lidt mere menneskelige baner Pinhal og Millenium.

kr. 9.975,- Læs mere

Nytårsrejse til Andalusien.

27.12 - 03.01. 2023

Nytårsrejse 2022/23  – Almerimar Hotel & Golfresort *****

Dette fremragende hotel ligger blot 5 minutters gang fra Almerimars store flotte lystbådehavn, og i noget længere  afstand den historiske del af Almeria, som var en betydende by i Romertiden. En rundtur derind vil helt sikkert være en oplevelse, for den historie interesserede.  Hertil kan  vi som golfere glæde os over en virkelig smuk og udfordrende Gary Player bane med 27 huller. Helt på højde med banen af samme navn i Sun City, i Sydafrika. En kæmpe oplevelse.

kr. 10.495,- Læs mere

Barcelo Palace Resort***** eller Beach ***** i Punta Cana, Bavaro, Dominikanske Republik – Matchtur 20.11 – 02.12. 2022

Hele Året - næste matchtur 20/11 - 2/12

Barcelo Bavaro Palace ***** eller Beach *****  Ny matchtur fra d. 20. november – 02. december 2022

Desværre måtte vi skuffe rigtigt mange gæster i forbindelse med vores matchtur den 22. november 2021, som blev udsolgt meget hurtigt. Vi har imidlertid fået mulighed for at lave en ny rejse i den kommende vinter, igen på meget fornuftige vilkår om end flypriserne er blevet en kende dyrere.

Beliggende ved en af klodens 10 bedste strande, og utvivlsomt den bedste på Den Dominikanske Republik,  har gjort Barcelo Bávaro Beach og Palace, til noget helt enestående. Stranden er beskyttet af et koralrev, som strækker sig langs kysten ca. 800 m fra land, hvilket gør det muligt at bade i forholdsvist roligt vand, selvom nordøst passaten en gang i mellem viser tænder. Bølgerne bliver simpelthen lagt ned som gør det afslappet og behageligt at bade under alle forhold.

kr. 19.495,- Læs mere

Valle del Este Golfresort & Spa****, Andalusien – 28. december 2022 – 4. januar 2023

28. december 2022 - 4. januar 2023

Nytårsrejse til Valle del Este Golfresort & Spa ****

Valle del Este viste sig lige så godt som vi forventede i forbindelse med afvikling af vor julerejse i 2019/20. Så vi er helt klar til at komme tilbage til  denne herlige resort, med en spændende og udfordrende bane og fine indendørs pool og SPA faciliteter.

Denne  smukke og velbeliggende  resort,  byder på store smukt indrettede værelser med panorama udsigt til Middelhavet i det fjerne, en 18 hullers golfbane, driving range, en stor puttegreen og andre fine trænings faciliteter. Hertil, som sagt,  en dejlig SPA afdeling med indendørs pool, sauna og meget mere.

Vi flyver direkte fra København til Alicante med SAS.

Vær i god tid med din tilmelding, vi måtte skuffe alt for mange i år.

kr. 9.975,- Læs mere

Nytårsrejse til Cypern 28. december 2022 – 4. januar 2023

28. december 2022 - 4. januar 2023

Golf og nytårsfest på Cypern.  

Når du bliver rigtig træt af kulde, vind og regn, er Cypern et oplagt sted at fejre julen. Det er lykkedes os at få et passende antal værelser, på denne herlige resort, hvor vor nytårsrejse altid bliver udsolgt.

Cypern er Europas varmeste plet om vinteren. 330 solskinsdage om året og med sikkerhed korte bukser og polo i december. Vi har afviklet vor nytårs rejse hertil de sidste 5 år, og tør godt love at du kan skære garderoben ned til et par langebukser, til pænere brug.

Vi fejrer en festlig nytårsaften sammen et stort levende orkester, masser af dans og en overdådig middag med 5 retter mad, og fri vin og drinks.

kr. 10.850,- Læs mere

Belle Mare Plage – Mauritius****

03. - 15. november 2022

Mauritius, Belle Mare Plage **** matchtur 3. – 15. november 2022

Er beliggende på østsiden – af denne fuldstændigt vidunderlige ø, som af gode grunde er blevet et af de mest populære rejsemål når det drejer sig blændende hvide palmebeklædte sandstrande, fremragende hoteller og fantastiske golfbaner. Mauritius har altid haft ry for at være i den meget dyre ende når vi taler ferierejser. Men den internationale konkurrence, fra bl.a. nærliggende Seycheller har bragt priserne ned på et endog meget fornuftigt niveau.

kr. 23.850,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af