Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gruppe og matchture

Singlerejse – Marbella – Puerto Banus (udsolgt)

18. - 25. marts 2019

Årets første singlerejse går til Marbella, Spanien. Denne gang skal vi bo lidt syd for byen ved den eksklusive lystbådehavn Puerto Banus, hvor det er lykkedes at få en aftale med det velfungerende Hotel Pyr**** som i mange år, har taget sig vanvittigt godt af vore gæster. Vi har fået en fornuftig pris for enkeltværelser, så den ekstra udgift for at have værelset for dig selv, er på et helt fornuftigt niveau. Værelserne er 40 kvm. suiter med altan, hvor der er plads til et bord og et par stole. Ifølge den historiske vejrrapport længere nede på siden venter vi 20-25 grader, så de to store pools, og pool baren kommer givet i spil under opholdet.

Vi skal spille en hyggelig golfturnering. men også have tid til at forberede den forestående sæson, så du kommer hjem med en bedre chance for en positiv oplevelse i dine lokale turneringer og måske et lavere handicap.

Læs mere om programmet nedenfor.

kr. 7.875,- Læs mere

Matchtur “Barcelo Montecastillo” 25. marts – 1. april 2019

25. marts - 1. april 2019

Barcelo Montecastillo ligger i Sydspanien i Andalusien, tæt ved Jerez de la Frontera, måske bedre kendt som sherry byen (Jerez – Sherry) i engelsk transformation. En by med en tusindårig historie og et utal af producenter af den liflige drik, som har gjort byen kendt. Montecastillo var også i en årrække stedet hvor Europa Touren afviklede den årlige Finale i Volvo Masters, som det hed dengang. Resortet blev for nogle år siden erhvervet af Barcelo Gruppen, som er en af Spaniens største hotelkæder. I den forbindelse er Montecastillo blevet kraftigt ombygget, med modernisering af bygninger, værelser, inventar, nye restauranter, SPA og naturligvis golfbanen, som er tegnet af Jack Nicklaus og i dag fremstår som da den var allerbedst og anset for at være en af Europas 5 bedste golfbaner.

Vi flyver til Malaga fra København og kører fra lufthavnen i bus eller lejebil til resortet.

kr. 7.435,- Læs mere

Singlerejse – Golf og Opera i Verona 3. – 7. september 2019

3. - 7. september 2019

I 2018 havde vi fornøjelsen at sende mere end 100 gæster til dette arrangement, hvor vi kombinerer 3 runder golf med operaoplevelser i den historiske “Arena” i Verona centrum, opført i det første århundrede efter kristi fødsel. Vi bor i “Amaronens” hjerte og skal besøge en vingård og smage de lokale vine. Vi skal endvidere vandre i Veronas smukke gamle bydel og bl.a. besøge Romeo og Julies berømte mødested og balkon. Det bliver en travl kort uge.

Vi flyver direkte fra København til Bergamo, bor i det hyggelige firestjernede Hotel Ca Degli Ulivi, som også udgør klubhuset til golfbanen, ganske praktisk er der kun 20 m til første tee sted. Her er også  en lille pool velbeliggende til morgen dukkerten og så en restaurant, som imponerer vore gæster hvergang, dels med en ubetalelig smuk udsigt dels dejlige ægte italienske retter på menuen, og fine lokale vine, alt sammen til fornuftige priser.

I vor pakke indgår 3 runder golf på en rigtig dejlig 18 hullers bane, 2 operaforestillinger i Verona, middag på pladsen foran Arenaen i den fremragende restaurant “Liston” med 3 retters menu, vinsmagning og alle transporter i forbindelse hermed. Vi plejer tillige at arrangere et par fællesmiddag dels på ankomstdagen til hotellet dels på en friaften undervejs ved Søens bredder i Garda by. Disse indgår dog ikke i rejsens pris. Læs mere om programmet nedenfor.

kr. 6.645,- Læs mere

Cuba – Varadero – Havana – grupperejse d. 19. – 30. november 2019

19. - 30. november 2019

Halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer og små havne med fiskefartøjer, der tager gæster med ud på “deep sea fishing”, ligger 130 km fra Havana. Vi har valgt at flyve til Varadero, hvorfra, der kun er ca. 20 km fra lufthavnen til vores hotel. I rejsen indgår en heldagsudflugt til Havana, hvor man af den skønne vej langs havet, kører igennem det smukke cubanske landskab. På vejen tager vi et stop, ved producenterne af det der i folkemunde betegnes som klodens bedste “Pina Colada”. Serveringen er mere autentisk end eksklusiv – det er i tilknytning til en benzintank – men alligevel en stor oplevelse.

I skal bo på det fremragende 4 stjernede Be Live Tuxpan, tæt ved stranden og med store pools for den der foretrækker det. Resortet har alle tænkelige aktivitetsmuligheder, hvad enten det er på stranden eller i havet. Den festlige underholdning i løbet af dagen, og om aftenen, gør opholdet til en ren fornøjelse.

Varadero Golf ligger nogle få hundredemeter fra hotellet og er anlagt fuldstændigt vidunderligt langs havet med bjergtagende udsigter.

Vi har denne gang valgt at holde golf udenfor rejsepakken, idet vi har haft en del henvendelser fra par, hvor ikke begge spiller golf. Vi arrangerer en hyggelig golfturnering over 4 runder, hvor de der ønsker det kan deltage(pris pr. runde ca. € 75).

Der er indlagt to udflugter under rejsen dels til Havana og dels til Cardenas. Vi kører tidligt af sted om morgenen til Havana – transporttid ca. 1.5 timer med bus til centrum af hovedstaden. Vi skal på en byrundtur og stopper omkring frokosttid, ved restaurant “La Bodeguita del Medio” som var en af  Hemmingways favorit restauranter, derefter slår vi os ned en times tid på berømte plads “La Catedral” som ligger lige om hjørnet og nyder den levende musik, spåkoner og meget mere.

Vi laver også et eftermiddags besøg i Cardenas, som er en middelstor landsby en halv time fra Varadero, for at opleve hvordan livet leves i Cuba, lidt væk fra de store turistområder. Der bliver tid til at se byen og gøre nogle formidable indkøb til meget fornuftige priser.

kr 15.990,- Læs mere

Skotland, St. Andrews – gruppetilbud.

Hele året

Hawkswood Country Estate, ligger centralt imellem St. Andrews by, Kingsbarns Golf og Grail Golf en fremragende beliggenhed, hvis i planlægger at spille nogle af klodens historiske og allerbedste golfbaner. Her kan vi lave en pakke hvori indgår de 7 baner i St. Andrews, heriblandt The Old Course, The New Course, Eden også videre. kombiner det med Kingsbarns, nok Skotlands bedste bane for tiden, og The Crail Golf så smukt beliggende ved havet.

Denne rejse er langt an på at i er en gruppe på 8- 10 personer, som gerne vil være sammen og bo eksklusivt i vidunderlige omgivelser. Med egen private puttegreen og driving range, kan du forberede dagens runde inden du kommer til golfbanen.

Som det vil fremgå af billederne nedenfor, er omgivelserne fuldstændigt overdådige, såvel for den der ønsker en mere privat ferie og for de der gerne dyrker fællesskabet.

Planlæg eventuelt at følge den næste “The Open” som vil blive afviklet på St. Andrews Old Course i juli 2021.

 

 

fra kr. 7.500 ,- Læs mere

Rundrejse Costa Rica – Panama, november 2019

11. - 27. november 2019

Costa Rica er med en beskeden markedsføring blevet et rejsemål, som står allerøverst på de flestes ønskeliste, og med god grund. Koncentrationen af vidunderlige naturoplevelser, efterlader den besøgende med en forundring over, at så megen ustyrlig smuk natur, er samlet i et land. Regnskove smukkere end set noget sted, majestætiske vulkaner, smukke dale og raviner og hertil hundredvis af skønne strande på såvel Stillehavs- som på den Caribiske side.  Et økonomisk og politisk velfungerende samfund, præget af livet i familien og på det seneste øjensynligt med samme tiltrækning fra de omkringliggende lande, som storebror længere nordpå.

Vi slutter turen til Mellemamerika med 4 dages besøg i Panama, som er et utroligt spændende samfund af helt andre grunde. Her følger vi blandt andet to epokegørende begivenheder i Panamas historie. Den spanske besættelse i 1500 tallet efter en blodig frihedskamp imellem den indianske befolkning og de spanske conquistadorer – en periode som har efterladt en skattekiste af fine gamle bygninger i Panama bys historiske del – og så naturligvis det ambitiøse og ufattelige byggeri af Panamakanalen, hvor 30.000 arbejdere mistede livet under opførelsen. Vi skal opleve det hele og spille et par golfrunder på de herlige baner, bl.a. tegnet af Pete Dye.

kr. 23.995,- Læs mere

Argentina, Brasilien og Uruguay rundrejse Februar 2020

30. januar - 14. februar 2020

Interessen for denne rundrejse, har været så massiv, at vi har valgt at afvikle den igen i den kommende vinter i februar måned.

Vi indleder denne rundrejse i Buenos Aires, hvor vi naturligvis skal se alle de berømte historiske bygninger – naturligvis Casa Rosada, hvor President Peron og Evita lod sig hylde af de “skjorteløse” efter at have afsat militærjuntaen. Evita er blevet et begreb, som fortsat har enorm interesse. Myten om Evita er – som det så præcist er sagt – bestøvet af det stof, som kun supernova-stjerner er skabt af. Fattigdom, fornedrelse, sex, glamour, idealisme, brutalitet, revolution. Luder, måske. Madonna for et helt land.

Vor guide hjælper os igennem hele historien, som naturligvis slutter ved hendes grav i La Recoleta.

Nationalforsamlingen, Metropolitan Cathedral, hvor Pave Francis holdt til, med udsigt over 5. maj pladsen  med  Casa Rosado, men også det mere folkelige islæt i La Boca, hvor Diego Maradona voksede op og blev klodens bedste fodboldspiller. Kvarteret omkring arenaen med plads til 80.000 tilskuere, består af beskedne huse, men med masser af restauranter, hvor tangodansen praktiseres på åben gade. Vi skal også overvære den forførende dans helt professionelt, medens vi indtager en 3 retters menu og efterfølgende får et kort kursus af en af danserne. Det gør os næppe klar til “Vild med dans”, men hjælper da lidt på vej.

Vi har i år indlagt en heldagsudflugt til Rio Platas delta, hvor vi skal sejle rundt i et rigtigt fint træskib, medens vi får serveret en ægte asado og/eller entrecote med den berømte Chimichurri  sovs, som minder lidt om den franske “sauce chien”, som indgår i det caribiske køkken.

Golfen skal også passes, så vi spiller to runder på et par af Buenos Aires bedste baner.

Efter 5 dage i Buenos Aires sejler vi til Montevideo, som ligger på den anden side af Rio Plata, og givetvis ikke er voldsomt kendt i Danmark. Befolkningsmæssigt bor der kun 3,5 millioner indbyggere selvom landet er 4 gange så stort som Danmark, hvilket giver gode forhold, for landets 12 mio. kvæg. Uruguay som på Guarani betyder “floden med de malede fugle'” efter Uruguay River, er udover at være kendt for at have mere end 3 gange så mange kvæg som indbyggere, i moderne tid meget kendt for de mange fantastiske og kontante fodboldspillere landet producerer. Vi skal se byen, spille golf, bade og i øvrigt også her gøre indhug i kødreserverne. I Uruguay er man, om muligt endnu mere rundhåndet, når de store bøffer skal indtages.

Fra Montevideo flyver vi til Iguazú-vandfaldene, som ligger i trekanten imellem Argentina, Brasilien og Paraguay. Har du set Niagara Falls og er blevet imponeret, har du set Victoria Falls og er blevet imponeret, kan du roligt samle kræfter til denne oplevelse. De hundredevis af vandfald i alle størrelser, over lange store strækninger er måske den største naturoplevelse du vil få. Vi har tre dage i Iguazú, så har du ikke fået nok af en heldags vandring, på både den brasilianske og argentinske side, er der tid til en ekstra tur, hvis du da ikke vælger at spille en runde golf på Bourbon banen. Med de tre lande grænsende op til hinanden, har byen en helt særlig atmosfære. En art nybygger stemning, måske som da “Det vilde Vest” blev indtaget i USA.

Rejsen slutter i Rio de Janeiro, som er næste stop på turen. Vi har 4 dage med base på Copacabana stranden, hvor vort hotel ligger, og hvor du har udsigt til “Pan Azucar” eller sukkertoppen som vi kalder den på dansk.  Det er to meget høje bjerge, forbundet med en kabelbane. Lider du af højdeskræk, vil vi stærkt anbefale at du bliver på stranden. Udsigten fra kabelbanen er eventyrlig, og giver udsigt til Corcovado statuen (Kristus med udstrakte arme), Copacabana og de andre berømte strande Ipanema og Leblanc. Her bliver også tid til en runde golf, og er der en fodboldkamp på Maracanã Stadion, kan vi fint arrangere et besøg der.

kr. 24.680,- Læs mere

Toscana – golf, vin og historie 18. – 25. maj 2019

Hele året

Toscana er blevet et af Europas mest eftertragtede rejsemål. De utroligt smukke bølgende bjerge, den helt unikke kultur og historie og hertil vin og mad, er som ingen andre steder i Italien. De mange oplevelser gør det til et yndet rejsemål, når vejret herhjemme begynder at tage det gode humør fra os. Oktober, med i snit 25 grader, er perfekt til det vi måske holder allermest af, nemlig nogle gode underholdende golfrunder, i et behagelig varmt klima.

Vi skal bo på den rigtigt hyggelige Cordial Hotel & Golf Resort Pelagone, som ligger i den sydlige del af Toscana, ikke langt fra kystbyen Follonica, hvor resortet har egen “beachclub”, hvor du, efter en runde golf, kan slappe af med en badetur i Middelhavet og en drink på liggestolen.

fra kr. 9.825,- Læs mere

Costa Navarino ***** Kalamata, Grækenland

Hele året

Costa Navarino Beach og Golf resort, har været en kende isoleret i nogle år, fordi der kun var en flyforbindelse til Athen, som er 3 timers bilkørsel fra Kalamata. Det er imidlertid nu lykkedes Agean Airlines, Grækenlands største flyselskab, at få organiseret faste gode direkte forbindelser fra de nordiske lande direkte til Kalamata, og har dermed, sagt uden overdrivelse, åbnet en ny verden for os nordiske golfere. Costa Navarino er uden overdrivelse et paradis. Ufatteligt smukt beliggende ved det blå hav med lange brede sandstrande, et elegant byggeri opført i respekt for Grækenlands historie, med anvendelse af lokale materialer, og ikke mindst, 2 fremragende golfbaner designet af Bernhard Langer og Robert Trent Jones jr.

kr. 9.650,- Læs mere

Opera og Golf i Verona

26.6 - 30.6/ 4.7 - 8.7/ 10.7 - 14.7

I 2018 havde vi fornøjelsen at sende mere end 100 gæster til dette arrangement, hvor vi kombinerer 3 runder golf med operaoplevelser i den historiske Arena i Verona centrum, opført i det første århundrede efter Kristi fødsel. Vi bor ved Garda by, og har en betagende 180 grader panoramaudsigt over den smukke sø og de omkransende  bjerge fra hotellets terrasse.

Vi flyver direkte fra København til Bergamo, bor i det hyggelige fire stjernede Hotel Ca Degli Ulivi, som også udgør klubhuset til golfbanen ca 50 m fra første tee sted. Her en en lille pool, og så en restaurant, som har imponeret vore gæster igen og igen. I vor pakke indgår 3 runder golf på en fremragende 18 hullers bane, 2 forestillinger i Verona, middag på pladsen foran Arenaen i den fremragende restaurant “Liston”, vinsmagning på en vingård i et af italiens mest eftertragtede vindistrikt, hvor den vidunderlige  Amarone produceres.  Vi plejer tillige at arrangere et par fælles middage, dels på ankomstdagen til hotellet, dels på en friaften undervejs ved Garda Søens bredder, hvor der er et stort antal restauranter at vælge imellem. Disse indgår dog ikke i rejsens pris.

kr. 5.995,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af