Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gruppe og matchture

Nytårsrejse til Valle del Este Golfresort & Spa, Andalusien

30.12. - 06.01. 2024

udsolgt

Valle del Este ligger syd for Alicante i Europas varmeste hjørne med mere end 330 solskinsdage om året. Vi har derfor for 5 år i træk lagt vore nytårsrejse her og valgt også at arrangere næste singlerejse til denne fremragende resort.  Valle del Este med egen spændende 18 hullers bane, træningsfaciliteter, en stor velindrettet SPA, indendørs pool og meget mere.

Vi har arrangeret pakken så alle deltager i det fælles morgenbord og middag om aftenen, hvor der bliver lejlighed til at vende dagens oplevelser på golfbanen, og hvor vi traditionen tro uddeler en præmie til dagen bedste runde.

Vi flyver direkte fra København og fra Billund til Alicante.

kr. 10.875,- Læs mere

Egypten, Cairo – Giza Golf – gruppe rejse – matchtur 2. – 9. marts 2024

2. - 9. marts 2024

Rejs sommeren i møde og spil 5 runder golf i 22-26 grader på Europas bedste golfbaner, tegnet at Greg Norman, Jack Nicklaus og Karl Litten og få i tilgift udødelige kulturoplevelser med Pyramiderne i Giza, Sfinksen og Tut Ankhamon i Cairo Museum.

Egypten er igen ved at blive en af vore favoritter når vinterrejsen skal planlægges. Læg hertil at vi får lejlighed til at sejle på Nilen, besøge Cairo Museum med egen engelsk talende guide, lokal frokost på en Nile cruiser og en eftermiddag ved Pyramiderne og Sfinksen. Læs  det  detaljerede program nedenfor.

Over de sidste 10 år, er der bygget en håndfuld baner omkring Cairo, som mindst er på niveau med de bedste  baner i Dubai, og det er absolut ingen overdrivelse.

Ønsker i at rejse alene, parvis eller en mindre gruppe sammen på andre tider, arrangerer vi det meget gerne. Ring og tal med os om fly forbindelser osv.

12.895,- Læs mere

Cambodja – Vietnam – golfrundrejse.

10 - 24. januar 2024

2 pladser tilbage

Østenrejse med store klassiske oplevelser i Vietnam og Cambodja og med 7 runder golf.

Der er 7-8 oplevelser her på kloden, som vi ikke må gå glip af. Pyramiderne i Giza, Taj Mahal i Indien og helt sikkert Angkor Watt templerne  i Siem Reap i Cambodja blot for at nævne de mest åbenbare.

Kort beskrevet indeholder denne rundrejse det bedste vi kan sammensætte for en golfer med anlæg for eventyrlige oplevelser og som værdsætter klassiske seværdigheder som eksempelvis Angkor Wat i Cambodja og bl.a. meget andet Hoi An i Vietnam. Vi skal spille 7 runder golf – 4 i Vietnam og 3 i Cambodja, på baner som du vil opleve som eventyrligt smukke og udfordrende. Men vi skal have tid til at se og høre mere om Cambodjas blodige historie under de “Røde Khemer” og blive klogere på Da Nangs betydning under Vietnamkrigen, og så skal vi naturligvis besøge Unesco verdensarvs byen Hoi An, som især for den gamle bydels vedkommende,  er en sanselig og stemningsfuld oplevelse.

Angor Watt Templerne, der er mere end 200, vi skal dog ikke se dem alle, men bruge tid på det ufatteligt smukke primære tempel. Omkring Angor Watt – 20-30 minutters kørsel –  ligger 3 fremragende golfbaner. En ægte Nick Faldo bane, en fransk bygget bane med historiske aner og en meget elegant og spændende bane tegnet af Kentaro Sato. Vi skal spille dem alle.

I Vietnam skal vi spille berømte “Ba Na Hills Golf”, som er en oplevelse for livet,  spille 2 runder på Nick Faldos bane Laguna Golf Lang Co,  som ligger direkte ved vort hotel Angsana Lang Co.

Læs mere om rejsen nedenfor.

kr. 28.550,- Læs mere

Barcelo Bavaro Beach ***** i Punta Cana, Den Dominikanske Republik.

Hele Året

Barcelo Bavaro Beach *****  Punta Cana. Grupperejse den 1. marts – 12. marts 2024

En fri runde golf per dag, med buggy pligt. I denne pakke har vi indlagt betaling for 4 runder golf incl. buggy. 

Det bliver svært at finde et rejsemål, som i den grad gør dig forårsklar til den kommende golfsæson, som Punta Cana i Den Dominikanske Republik. I den kommende vinter foreslår vi 12 dages ferie på en fuldstændig vidunderlig strand – nogen mener klodens bedste – og ophold med allinclusive på et fremragende resort, kun for voksne over 18 år.

Dette er den ultimative allinclusive resort, med 11 restauranter at vælge imellem, strand med alle tænkelige former for “lejetøj” mulighed for at snorkle eller tage med på udflugter med scuba.

 

kr. 21.295,- Læs mere

Nytårsrejse til Cypern 30. december 2023 – 6. januar 2024

30. december 2023 - 6. januar 2024

Golf og nytårsfest på Cypern.  

Når du bliver rigtig træt af kulde, vind og regn, er Cypern et oplagt sted at fejre julen. Det er lykkedes os at få et passende antal værelser, på denne herlige resort, hvor vor nytårsrejse altid bliver udsolgt.

Cypern er Europas varmeste plet om vinteren. 330 solskinsdage om året og med sikkerhed korte bukser og polo i december. Vi har afviklet vor nytårs rejse hertil de sidste 5 år, og tør godt love at du kan skære garderoben ned til et par langebukser, til pænere brug.

Vi fejrer en festlig nytårsaften sammen et stort levende orkester, masser af dans og en overdådig middag med 5 retter mad, og fri vin og drinks.

kr. 11.150,- Læs mere

Rundrejse Costa Rica – Panama, 15. – 29. november 2024

15.-29. november 2024

Costa Rica er med en beskeden markedsføring blevet et rejsemål, som står allerøverst på de flestes ønskeliste, og med god grund. Koncentrationen af vidunderlige naturoplevelser, efterlader den besøgende med en forundring over, at så megen ustyrlig smuk natur, er samlet i et land. Regnskove smukkere end set noget sted, majestætiske vulkaner, smukke dale og raviner og hertil hundredvis af skønne strande på såvel Stillehavs- som på den Caribiske side.

kr. 27.995,- Læs mere

Australien Rundrejse

10.02. - 02.03 2024

22 dages rundrejse i Australien, med alt det man skal se når man er Downunder. Melbourne, Sydney, Brisbane, Port Phillip Island, Port Douglas, The Great Barrier Reef.

 

På denne rejse får du et godt indblik i klodens måske mest interessante verdensdel. Fra de store byer i syd Melbourne og Sydney til det nordlige Cairns og helt ud til det yderste Port Douglas, hvorfra turen også går til “The Great Barrier reef” I Melbourne skal vi sydpå til vinlandet og Port Philip Island og opleve pingvinerne komme på stranden i tusindtal. I Sydney skal vi på en rundtur i en af klodens smukkeste naturlige havne, med middag undervejs. Under hele turen skal vi spille en masse golf, 6 runder er der lagt op til, både i det berømte “sandbelt” omkring Melbourne, ved havet i Sydney og i den tætteste jungle i det nordlige.

fra kr. 38.950,- Læs mere

Nytårsrejse til Andalusien – Hotel Almerimar ***** 30.12. – 06.01.

Nytårs rejse fra 30. december - 6. januar 2024.

I det sydøstlige hjørne af den Iberiske halvø ligger den smukke historiske middelalderby Almeria.  Området er også kendt for at have flest solskinsdage på det spanske fastland, ca. 330 dage om året. Her på kanten af den gamle by ligger vort hotel det 5 stjernede hotel “Almerimar”, med egen 27 hullers Gary Player golfbane bygget op omkring hotellet.

På denne kombinerede match- og nytårsrejse  spiller vi en hyggelig social turnering over 5 runder golf, se programmet nedenfor.

Direkte fly fra København og Billund

kr. 11.925,- Læs mere

DP World Tour 2024 – 3 turneringer imellem 11. og 28. januar 2024. Kom og oplev vore danske progolfere og spil selv nogle runder.

Hele året.

Denne rejse vil dække en eller flere følgende 3 turneringer, hvor du kan opleve vor dygtige golfere. Vælg antal dage og turneringer som har din interesse

11. – 14. Januar Dubai Invitational

18. – 21. januar Hero Dubai Desert Classic

25. – 28. januar Ras Al Khaimah Championship.

Læg din plan for hvilken eller hvilke turneringer du kunne være fristet til at overvære, medens du selv spiller nogle runder på fridagene.

Vi har i år engageret vor erfarne turleder Arne Iversen, som har boet i Dubai i 15 år, til at detailplanlægge jeres rejse så i får de oplevelser i Dubai, som man ikke må gå glip af.

Med Arnes erfaring hjælper vi med at finde det rigtige hotel, og golfbaner med de udfordringer i vil finde passende. Nedenfor har vi detaljeret gengivet en model, som kunne anvendes, når

rejsen skal planlægges.

 

 

fra kr. 15.295,- Læs mere

Playa Granada Club Resort & Spa**** – Singlerejse 9. – 16. marts 2024

9. - 16. marts 2024

Playa Granada Club Resort & Spa****  “halvpension med drikkevarer”  

Vi kommer foråret i møde med 8 dage  på dette dejlige resort, med halvpension inkl. drikkevarer til middagen (vin, øl og softdrinks ad libitum.) og 5 runder golf.

Playa Granada Resort, ligger tæt ved Motril by, som er ca. en times kørsel øst for Malaga. Hotellet ligger direkte til havet, med en vidunderlig udsigt, både fra hotellets værelser, terrasser, restauranter og bar.

kr. 9.985,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×