Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gruppe og matchture

Doubletree by Hilton, Islantilla, Spanien

hele året

Doubletree by Hilton, Islantilla, Spanien

 

Islantilla Golf by Hilton er et ekslusivt resort på den spanske sydkyst, ikke langt fra Portugals grænse.  Der er en times transport – 89 kilometer – til Faro, som er den lufthavn vi lander i.

Hilton hotellet ligger direkte til den 27 hullers golfbane Islantilla Golf Course og kun 4 minutters kørsel fra  Islantilla Beach. Her er fri internet, 4 restauranter, a SPA and og en stor pool.

I tilslutning til golfbanerne er etableret fine træningsforhold med drivingrange, kortspil træning, sandbunkere og puttegreen. Skulle du få lyst til at prøve andre udfordringer er her 2 paddle tennis baner.

Her er et fint udvalg af restauranter med forskellige temaer. I Andalusian Grill får du en fremragende lokal steak medens du i  Italiensk Restaurant finder de favorit pasta retter.

Er vejret til det kan du blive kørt ned til hotellet private Beach Club på stranden.

Alle værelser har balkon eller terrasse. og smagfuldt indrettede værelser med stor satellit TV.

 

10.995,- Læs mere

Azorerne, Hotel Caloura**** – Grupperejse

1. - 8. marts 2023

Vi flyver til den største ø i Azorerne Sao Miguel, med hovedstaden Ponta Delgada. Azorerne er den helt store naturoplevelse i tillæg til to fremragende golfbaner Batalha og Furnas.

Caloura Hotel Resort  ligger i et beskyttet naturområde med  direkte klippefyldt adgang til havet med naturlige vulkan-bassiner. Men hotellet har, som det vil fremgå af billederne nedenfor tillige en dejlig stor pool og SPA område, med sauna.

10.990,- Læs mere

All inclusive på Algarve matchtur 4.-11. marts 2023

hele året

Cabanas Nature and Beach****

Vi har længe søgt hoteller i Spanien og Portugal, som var klar til at konkurrere med hoteller og golfbaner i  Antalya, Belek både for så vidt angår hotel – og golfbanernes kvalitet.  Det er lykkedes et par steder op til 80-90 %.  I oktober 2022 drog vi med 24 golfere til Cabanas på Algarve i håb om at vi nu kunne præsentere vore gæster for en færdig pakke med fremragende golf og et hotel i topkvalitet. Jeg tør godt sige at det lykkedes i enhver henseende. Hotellet er kun 2 år gammelt og fremstår overalt som nyt. Fine værelser, adskillige restauranter og barer med hurtig og frisk servering når man for 3 die gang kommer og beder om en GT, som denne gang skal være pink, en Mojito eller hvad man nu har som foretrukken drink inden middagen eller til afslapning i Rooftop restauranten. Her serveres naturligvis i rigtige glas. Restauranterne har et spændende udvalg af forskellige tilbud hver dag, og tilbyder om eftermiddagen østers og burgere for dem der har været ude og spille golf under frokosten.

Vi spiller på følgende baner Quinta da Ria og Quinta da Cima, som ligger 10 minutters kørsel fra hotellet, Benamor endnu tættere og den fremragende Ballesteros bane Quinta do Vale, som ligger 30 min. fra hotellet. Golfen er absolut i top og helt på niveau med det bedste vi tilbyder i Belek.

kr. 10.450,- Læs mere

Egypten, Cairo – Giza golf

10. - 18. marts 2023

Egypten Cairo Giza, Hotel Swiss Inn*****   10. – 18. marts 2023

Vort hotel ligger vest for Cairo i Giza, som bortset fra Pyramiderne og Sfinksen, også  består af en række eksklusive udviklingsprojekter med imponerende villaer og mange med fremragende golfbaner, designet af nogle af klodens mest anerkendte golfarkitekter.  Vort 5 stjernede Swiss Inn Hotel ligger i en sådan enklave kaldet Dreamland, hvor en af naboerne er den fremragende  Dreamland Golf Resort. Karl Litten design.  De øvrige baner i dette program ligger tilsvarende i disse enklaver.

Hotellet byder på alt det du forventer af et 5 stjernet hotel. Meget lækkert stort pool område, fitness og SPA og fri wifi på værelser og fælleslokaler. Alle værelser har en balkon eller udgang til terrasse og for de fleste med et kik indtil golfbanen.  På dit værelse er der mulighed for at lave te eller kaffe og et køleskab med et pænt udvalg af drikkevarer.

Hotellets restaurant står for en dejlig varieret morgenbuffet, med masser af frugt og juices, produktion af æggevarianter og meget mere. Middagen vil vi indtage inde i restauranten eller ved bordene opstillet foran ved pool området.

Hotellet råder over 3 restauranter og en hyggelig bar med udgang til et hyggeligt opholdsområde foran poolen.

Fra hotellet er der kun ca. 15 minutters transport il Pyramiderne.

12.495,- Læs mere

Matchtur – Vilamoura – Dom Pedro Marina – Algarve – Portugal

11. - 18. marts 2023

Matchtur – Vilamoura – Dom Pedro Marina**** – Algarve  11. – 18.  marts 2023

Det kan være svært at forestille sig en bedre forberedelse til den nye sæson end 5 runder på dejlige Algarve. Vi spiller 4 forskellige baner med Victoria, hvor Europaturen de sidste to år har afviklet nogle meget populære turneringer, med danske spillere helt i top. som den rigtigt store test. Med nogle giftige interessante vand hazarder, som kræver mod, hvis du gerne vil på green i to på par 5 hullerne, er det en bane der udfordrer både hygge og øvede golfere. Du skal også spille den historiske Old Course. En usædvanlig smuk bane med alle de elementer, som har gjort golf i Portugal så populært. De eventyrligt formede pinjetræer langs fairways og omkring greens er et billede man altid vil huske. De sidste tre runder vil blive spillet på de to lidt mere menneskelige baner Pinhal og Millenium.

kr. 9.975,- Læs mere

Barcelo Bavaro Beach ***** i Punta Cana, Den Dominikanske Republik.

Hele Året - næste matchtur 02. - 13- marts 2023

Barcelo Bavaro Beach *****  Punta Cana.  Matchtur  d. 02. marts – 13. marts  2023

Det bliver svært at finde et rejsemål, som i den grad gør dig forårsklar til den kommende golfsæson, som Punta Cana i Den Dominikanske Republik. I den kommende vinter foreslår vi 12 dages ferie på en ved en vidunderlig strand og ophold med allinclusive på et fremragende resort, som byder på alt hvad du forestiller dig,  du kunne tænke dig at bruge tiden på når der rigtigt skal samles kræfter til at komme i gennem den sidste del af vinteren.

Beliggende ved en af klodens 10 bedste strande, og utvivlsomt den bedste på Den Dominikanske Republik,  har gjort Barcelo Bávaro Beach til noget helt enestående. Stranden er beskyttet af et koralrev, som strækker sig langs kysten ca. 800 m fra land, hvilket gør det muligt at bade i forholdsvist roligt vand, selvom nordøst passaten en gang i mellem viser tænder. Bølgerne bliver simpelthen lagt ned som gør det afslappet og behageligt at bade under alle forhold.

Den fremragende P.B. Dye 18 hullers bane The Lakes, vil opfylde alle de forventninger du kan have til en ægte tropisk caribisk golfbane.

kr. 23.945 ,- Læs mere

Valle del Este Golfresort & Spa

29. december 2022 - 5. januar 2023

Nytårsrejse til Valle del Este Golfresort & Spa ****, Andalusien

Valle del Este viste sig lige så godt som vi forventede i forbindelse med afvikling af vor julerejse i 2019/20. Så vi er helt klar til at komme tilbage til  denne herlige resort, med en spændende og udfordrende bane og fine indendørs pool og SPA faciliteter.

Denne  smukke og velbeliggende  resort,  byder på store smukt indrettede værelser med panorama udsigt til Middelhavet i det fjerne, en 18 hullers golfbane, driving range, en stor puttegreen og andre fine trænings faciliteter. Hertil, som sagt,  en dejlig SPA afdeling med indendørs pool, sauna og meget mere.

Vi flyver direkte fra København til Alicante med SAS.

Vær i god tid med din tilmelding, vi måtte skuffe alt for mange i år.

kr. 9.975,- Læs mere

Nytårsrejse til Cypern 28. december 2022 – 4. januar 2023

28. december 2022 - 4. januar 2023

Golf og nytårsfest på Cypern.  

Når du bliver rigtig træt af kulde, vind og regn, er Cypern et oplagt sted at fejre julen. Det er lykkedes os at få et passende antal værelser, på denne herlige resort, hvor vor nytårsrejse altid bliver udsolgt.

Cypern er Europas varmeste plet om vinteren. 330 solskinsdage om året og med sikkerhed korte bukser og polo i december. Vi har afviklet vor nytårs rejse hertil de sidste 5 år, og tør godt love at du kan skære garderoben ned til et par langebukser, til pænere brug.

Vi fejrer en festlig nytårsaften sammen et stort levende orkester, masser af dans og en overdådig middag med 5 retter mad, og fri vin og drinks.

kr. 10.850,- Læs mere

Belle Mare Plage – Mauritius****

01-12. februar 2023

Mauritius, Belle Mare Plage **** matchtur 1. – 12. februar 2023

Er beliggende på østsiden – af denne fuldstændigt vidunderlige ø, som af gode grunde er blevet et af de mest populære rejsemål når det drejer sig blændende hvide palmebeklædte sandstrande, fremragende hoteller og fantastiske golfbaner. Mauritius har altid haft ry for at være i den meget dyre ende når vi taler ferierejser. Men den internationale konkurrence, fra bl.a. nærliggende Seycheller har bragt priserne ned på et endog meget fornuftigt niveau.

kr. 23.850,- Læs mere

Rundrejse Costa Rica – Panama, 25. februar – 12. marts 2023

25. februar - 12. marts 2023

Costa Rica er med en beskeden markedsføring blevet et rejsemål, som står allerøverst på de flestes ønskeliste, og med god grund. Koncentrationen af vidunderlige naturoplevelser, efterlader den besøgende med en forundring over, at så megen ustyrlig smuk natur, er samlet i et land. Regnskove smukkere end set noget sted, majestætiske vulkaner, smukke dale og raviner og hertil hundredvis af skønne strande på såvel Stillehavs- som på den Caribiske side.

kr. 27.995,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af