Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gruppe og matchture

Thailand – Matchtur 15. – 27. november 2023

Hele året. Matchtur 15. - 27. november 2023.

Matchtur 15. – 27. november 2023 til historiske Hotel Dusit Thani Pattaya***** og 6 fine golfbaner.

Ved en smuk og indbydende  sandstrand ud til Siam Bugten ligger det 5 stjernede Dusit Thani Pattaya Hotel*****, som skal være base for denne golf rejse. Vi skal spille 6 fremragende baner i Chon Buri, som netop i foråret 2023, har været midtpunkt for nogle af de største golfturneringer på LPGA turen og senest på Asien Turen.

Vi skal spille følgende baner:

Parichat International. udfordrende links bane, incl. buggy og caddy

Rayong Green Valley Country Club (Peter Thomsen design), incl. caddy

Pattaya Country Club, incl. caddy.

St. Andrews 2000 Golf Club, incl. buggy og caddy.

Khao Kheow Country Club, incl. buggy og caddy

Phoenix Gold Golf & Country Club, incl. caddy.

Alle transfers til og fra golfbanerne en inclusive.

Ligesom transfer til og fra Bangkok Lufthavn.

Fra Dusit Thani Pattaya har du et vidunderligt beroligende blik over Siam Bugten.

Hotellet tilbyder 3 restauranter og  2  pools. Alle værelser har enten garden eller sea views og er smukt  indrettede i moderne Thai stil. Alle værelser har tillige smart TV og fri  WiFi.

Brug fritiden til et spil tennis, eller prøv hotellets den enestående thai massage, som kan få enhver golfers ryg til at føles ny og frisk. Får du blot lyst til at slappe af er her en velindrettet  SPA afdeling, og for den rigtigt ivrige et stort  fitness lokale med alle de maskiner man kunne drømme om at finde på et 5 stjernet hotel.

Vi flyver direkte fra København med Thai Airways.

kr. 14.875,- Læs mere

Valle del Este Golfresort & Spa, Andalusien – Nytårsrejse 2023/24

30.12. - 06.01. 2024

Valle del Este Golfresort & Spa **** Nytårs rejse 30.12.2023 – 06.01.2024

Valle del Este ligger syd for Alicante i Europas varmeste hjørne med mere end 330 solskinsdage om året. Vi har derfor for 5 år i træk lagt vore nytårsrejse her og valgt også at arrangere næste singlerejse til denne fremragende resort.  Valle del Este med egen spændende 18 hullers bane, træningsfaciliteter, en stor velindrettet SPA, indendørs pool og meget mere.

Vi har arrangeret pakken så alle deltager i det fælles morgenbord og middag om aftenen, hvor der bliver lejlighed til at vende dagens oplevelser på golfbanen, og hvor vi traditionen tro uddeler en præmie til dagen bedste runde.

Vi flyver direkte fra København til Alicante med SAS. Vi har booket denne gruppe op på S-Klasse, hvilket indebærer følgende ekstra fordele:

  • Kaffe og te
  • Måltid/snack
  • Fast Track
  • SAS Lounge
  • Prioriteret boarding
  • Gratis WiFi (tilgængelig på de fleste flyvninger)

30.12.2023 kl. 07.55 – 11.15

06.01.2024 kl. 12.05 – 15.25

Foretrækker du at flyve fra Billund eller Ålborg, så kontakt os gerne.

Video fra Valle del este:

kr. 10.875,- Læs mere

Doubletree by Hilton, Islantilla, Spanien – Matchtur. 28. oktober – 4. november 2023.

28.10 - 4.11. 2023

Doubletree by Hilton, Islantilla, Spanien:

Islantilla Golf by Hilton er et ekslusivt resort på den spanske sydkyst, ikke langt fra Portugals grænse.  Der er en times transport – 89 kilometer – til Faro, som er den lufthavn vi lander i.

Hilton hotellet ligger direkte til den 27 hullers fine skovbane Islantilla Golf Course og kun 4 minutters kørsel med privat tog fra  Islantilla Beach. Her er fri internet, 4 restauranter, SPA og en stor pool. Alle værelser har balkon eller terrasse, og smagfuldt indrettede værelser med stor satellit TV.

I tilslutning til golfbanerne er etableret fine træningsforhold med drivingrange, kortspil træning, sandbunkere og puttegreen. Skulle du få lyst til at prøve andre udfordringer er her 2 paddle tennis baner.

 

kr. 10.995,- Læs mere

Egypten, Cairo – Giza golf

18. - 25. november 2023

Egypten Cairo Giza, Hotel Swiss Inn*****   Grupperejse 18. – 25. november 23.

Vort hotel ligger vest for Cairo i Giza, som bortset fra Pyramiderne og Sfinksen, også  består af en række eksklusive udviklingsprojekter med imponerende villaer og mange med fremragende golfbaner, designet af nogle af klodens mest anerkendte golfarkitekter.  Vort 5 stjernede Swiss Inn Hotel ligger i en sådan enklave kaldet Dreamland, hvor en af naboerne er den fremragende  Dreamland Golf Resort. Karl Litten design.  De øvrige baner i dette program ligger tilsvarende i disse enklaver.

Hotellet byder på alt det du forventer af et 5 stjernet hotel. Meget lækkert stort pool område, fitness og SPA og fri wifi på værelser og fælleslokaler. Alle værelser har en balkon eller udgang til terrasse og for de fleste med et kik indtil golfbanen.  På dit værelse er der mulighed for at lave te eller kaffe og et køleskab med et pænt udvalg af drikkevarer.

Hotellets restaurant står for en dejlig varieret morgenbuffet, med masser af frugt og juices, produktion af æggevarianter og meget mere. Middagen vil vi indtage inde i restauranten eller ved bordene opstillet foran ved pool området.

Hotellet råder over 3 restauranter og en hyggelig bar med udgang til et hyggeligt opholdsområde foran poolen.

Fra hotellet er der kun ca. 15 minutters transport il Pyramiderne.

12.495,- Læs mere

Barcelo Bavaro Beach ***** i Punta Cana, Den Dominikanske Republik.

Hele Året - næste matchtur 15. - 27. november 2023

Barcelo Bavaro Beach *****  Punta Cana.  Matchtur  d. 15. – 27. november 2023

Det bliver svært at finde et rejsemål, som i den grad gør dig forårsklar til den kommende golfsæson, som Punta Cana i Den Dominikanske Republik. I den kommende vinter foreslår vi 12 dages ferie på en ved en vidunderlig strand og ophold med allinclusive på et fremragende resort, som byder på alt hvad du forestiller dig,  du kunne tænke dig at bruge tiden på når der rigtigt skal samles kræfter til at komme i gennem den sidste del af vinteren.

Beliggende ved en af klodens 10 bedste strande, og utvivlsomt den bedste på Den Dominikanske Republik,  har gjort Barcelo Bávaro Beach til noget helt enestående. Stranden er beskyttet af et koralrev, som strækker sig langs kysten ca. 800 m fra land, hvilket gør det muligt at bade i forholdsvist roligt vand, selvom nordøst passaten en gang i mellem viser tænder. Bølgerne bliver simpelthen lagt ned som gør det afslappet og behageligt at bade under alle forhold.

Den fremragende P.B. Dye 18 hullers bane The Lakes, vil opfylde alle de forventninger du kan have til en ægte tropisk caribisk golfbane.

kr. 19.945,- Læs mere

Nytårsrejse til Cypern 28. december 2023 – 4. januar 2024

28. december 2023 - 4. januar 2024

Golf og nytårsfest på Cypern.  

Når du bliver rigtig træt af kulde, vind og regn, er Cypern et oplagt sted at fejre julen. Det er lykkedes os at få et passende antal værelser, på denne herlige resort, hvor vor nytårsrejse altid bliver udsolgt.

Cypern er Europas varmeste plet om vinteren. 330 solskinsdage om året og med sikkerhed korte bukser og polo i december. Vi har afviklet vor nytårs rejse hertil de sidste 5 år, og tør godt love at du kan skære garderoben ned til et par langebukser, til pænere brug.

Vi fejrer en festlig nytårsaften sammen et stort levende orkester, masser af dans og en overdådig middag med 5 retter mad, og fri vin og drinks.

kr. 11.150,- Læs mere

Belle Mare Plage – Mauritius**** – matchtur 13.11. – 24.11.2023

13. - 24.11. 2023

Mauritius, Belle Mare Plage **** matchtur 13. til 24. oktober  2023

Er beliggende på østsiden – af denne fuldstændigt vidunderlige ø, som af gode grunde er blevet et af de mest populære rejsemål når det drejer sig blændende hvide palmebeklædte sandstrande, fremragende hoteller og fantastiske golfbaner. Mauritius har altid haft ry for at være i den meget dyre ende når vi taler ferierejser. Men den internationale konkurrence, fra bl.a. nærliggende Seycheller har bragt priserne ned på et endog meget fornuftigt niveau.

kr. 23.850,- Læs mere

Rundrejse Costa Rica – Panama, 25. februar – 12. marts 2023

25. februar - 12. marts 2023

Costa Rica er med en beskeden markedsføring blevet et rejsemål, som står allerøverst på de flestes ønskeliste, og med god grund. Koncentrationen af vidunderlige naturoplevelser, efterlader den besøgende med en forundring over, at så megen ustyrlig smuk natur, er samlet i et land. Regnskove smukkere end set noget sted, majestætiske vulkaner, smukke dale og raviner og hertil hundredvis af skønne strande på såvel Stillehavs- som på den Caribiske side.

kr. 27.995,- Læs mere

Australien Rundrejse

-

På denne rejse får du et godt indblik i klodens måske mest interessante verdensdel. Fra de store byer i syd Melbourne og Sydney til det nordlige Cairns og helt ud til det yderste Port Douglas, hvorfra turen også går til “The Great Barrier reef” I Melbourne skal vi sydpå til vinlandet og Port Philip Island og opleve pingvinerne komme på stranden i tusindtal. I Sydney skal vi på en rundtur i en af klodens smukkeste naturlige havne, med middag undervejs. Under hele turen skal vi spille en masse golf, 6 runder er der lagt op til, både i det berømte “sandbelt” omkring Melbourne, ved havet i Sydney og i den tætteste jungle i det nordlige.

fra kr. 28.950,- Læs mere

Hotel Almerimar *****, Andalusien, Almeria 30.12. – 06.01. 24

Nytårs rejse fra 30. december - 6. januar 2024.

Hotel Almerimar ***** Almeria, Andalusien – Nytårs rejse 2023/24 – Matchtur.

I det sydøstlige hjørne af den Iberiske halvø ligger den smukke historiske middelalderby Almeria.  Området er også kendt for at have flest solskinsdage på det spanske fastland, ca. 330 dage om året.

Her på kanten af den gamle by ligger vort hotel det 5 stjernede hotel “Almerimar”, med egen 27 hullers Gary Player golfbane bygget op omkring hotellet.

På denne kombinerede match- og nytårs rejse  spiller vi en hyggelig social turnering over 5 runder golf, se programmet nedenfor.

Nytåret skal naturligvis fejres og det 5 stjernede  Almerimar Hotel lægger sig, som altid,  i selen for at lave et arrangement du sent vil glemme. Festmiddag med vine,  champagne når nytåret kalder og levende musik til hen på morgenstunden.

kr. 10.925,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af