Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gruppe og matchture

Myanmar og Vietnam, 16 dages eksklusiv drømmerejse med golf

1. februar - 16. februar 2019

 

Denne kombinerede golf – og oplevelses rejse tager sit udgangspunkt i Yangon, Myanmars hovedstad, måske bedre kendt som Rangoon. Derpå går turen til en af de bedste golfbaner, tegnet af Nick Faldo, ved det fuldstændigt vidunderlige hotel, opført af Banyan Tree Gruppen i nærheden af Da Nang og de mytiske byer Hoi Ann og Hue. 

kr. 23.250,- Læs mere

Mulligan World Tour – Februar – Marts 2019

8. februar - 6. marts 2019
Kontakt os for pris,- Læs mere

Julerejse til Cypern 19. – 26. december

19. - 26. december 2018

Når du bliver rigtigt træt at kulde, vind og regn, så er Cypern et oplagt sted at fejre julen. Det er lykkedes os at få et passende antal værelser, på den herlige resort, hvor vor nytårs rejse nu er udsolgt.

Cypern er Europas varmeste plet om vinteren. 330 solskinsdage om året og med sikkerhed korte bukser og polo i december. Vi har afviklet vor nytårs rejse hertil de sidste 5 år, og tør godt love at du kan skære garderoben ned til et par langebukser, til pænere brug.

Vi fejrer juleaften og spiller 5 runder golf i hyggeligt selskab. Måtte du få tid til overs er her også en fin SPA, Tennis, pool  og meget mere.

I vor pakke indgår, fly incl. transport af golfbag. Vi flyver med Europas bedste flyselskab for 3 die gang Turkish Airlines, du har 7 nætter med halvpension – morgenbuffet og middags arrangement, dertil 5 runder golf på resortens fremragende 18 hullers bane.

 

kr. 8.950,- Læs mere

Australien Rundrejse 31. januar – 16. februar 2019

Hele året

På denne rejse får du et godt indblik i klodens måske mest interessante verdensdel. Fra de store byer i syd Melbourne og Sydney til det nordlige Cairns og helt ud til det yderste Port Douglas, hvorfra turen også går til “The Great Barrier reef” I Melbourne skal vi sydpå til vinlandet og Port Philip Island og opleve pingvinerne komme på stranden i tusindtal. I Sydney skal vi på en rundtur i en af klodens smukkeste naturlige havne, med middag undervejs. Under hele turen skal vi spille en masse golf, 6 runder er der lagt op til, både i det berømte “sandbelt” omkring Melbourne, ved havet i Sydney og i den tætteste jungle i det nordlige.

fra kr. 28.950 ,- Læs mere

Golf- og kulturrejse til Indien

12. - 27. November 2018 - På rejse netop nu

Indien er ikke længere kun fattigdom og et for os uforståeligt kastesystem. Udviklingen i klodens største demokrati har de seneste år været hæsblæsende. Med år hvor væksten har været tocifret og en hastigt voksende middelklasse, har Indien nu passeret både Kina og de øvrige såkaldte BRIK lande i årlig økonomisk vækst.

Bangalore i det centrale Indien konkurrerer med Silicon Valley om førstepladsen, når der skal udvikles og programmeres IT-udstyr og servicerer i dag tusindvis af virksomheder langt fra Indiens grænser. En talentfuld befolkning og gode priser har ryddet vejen for en imponerende industri, som alene i Bangalore beskæftiger næsten en halv million indere.

19.995,- Læs mere

Nytårsrejse – Cypern – Korineum Golf & Spa

26.12 2018 - 02.01.2019

Nordcypern er måske ikke den mest traditionelle golfdestination, men ikke desto mindre, ligger her et fremragende golfresort ved navn Korineum Golf & Spa Resort. Resorten tilbyder, ud over en fantastisk golfbane, som det er svært at få nok af, en veludstyret SPA afdeling, med alle former for behandlinger, en lækker strand og meget mere.

kr. 8.495,- Læs mere

Belle Mare Plage – Mauritius****

3. - 15. marts 2019

Mauritius, Belle Mare Plage ****  med 1 runde golf pr. dag

Vi har fået en usædvanlig mulighed for at tilbyde vore gæster dette fuldstændigt vidunderlige rejsemål, til de bedste priser vi nogen sinde har kunnet tilbyde på Mauritius bedste golfdestination, med to fremragende golfbaner “The Links” og “The Legend” tegnet af  Bernhard Langer og jævnligt i brug ved Mauritius Open. Dertil nok øens bedste strande.

Der er næppe et rejsemål, som i den grad kan bringe dig igennem vinterens trøsteløse mørke, sne og regn, som Mauritius. Det er simpelthen en klodens smukkeste pletter. Du bor lige i centrum af det aller bedste på den berømte Belle Mare kyst som ligger rigtigt for vejr og vind på østkysten af Mauritius.

Den kridhvide sandstrand er afgrænset af hundredevis af kokospalmer og danner en smuk og utroligt indbydende naturlig bugt. Hotellet er en del af Constance Hotels, en af klodens mest eksklusive kæder med flere hoteller på Mauritius og Seychellerne.

Vi har kun denne en chance for at tilbyde en 12 dage rejse for det mange ville kalde en fantasi pris. Men dette er ikke fantasi, det “once in a lifetime”, hvis du gerne vil opleve Mauritius, med en fri runde golf per dag, halvpension bestående af morgenmad og a la carte middag om aftenen.

kr. 17.950,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af