Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gruppe og matchture

Dubai – DP World Tour Championship

18. - 25. november 2019

Dubai – World Tour Championships med 4 runder golf

Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen fortjener en kraftig dansk opbakning under World Tour Championship i Dubai i November. Med de utroligt flotte resultater de to store talenter har præsteret, bliver det spændende at følge dem i konkurrence med de bedste golfere på Europatouren. Begge spillere er i top 50 på Verdensranglisten og bør være relativt sikre på at nå med i finalen, hvor førstepræmien denne gang er ufattelige 3 mill. US dollar eller 20 mill. danske kroner. I samarbejde med vores partner  “Golfavisen”,  har vi sammensat en ugepakke så vi har mulighed for at følge turneringen på nærmeste hold og giver os tid til at spille 4 runder golf på nogle af de fantastiske baner i området: Els Club,  The Montgomerie, Dubai Hills og Faldo Course, hvor  vi spiller 18 huller nat golf.

 

kr. 12.950,- Læs mere

Hilton Hua Hin ***** Thailand

27. okt.- 7. nov. 2019

Hua Hin, Thailand. Hotel Hilton***** i 10 nætter.

Det kan være svært at forestille sig en mere eksklusiv og praktisk base i Hua Hin end byens bedste hotel Hilton Hua Hin *****. Kort gå afstand til de hyggelige gader med masser af restauranter på den ene side og en dejlig lang sandstrand på den anden. Har du været på golfbanen eller blot ønsker en afslappet dag, så er der ikke mange steder du finder bedre rammer ind her i Hua Hin på Hilton.  Her er alle de faciliteter du forventer at finde i et 5 stjernet hotel. Tag et bad i poolen eller fra stranden, og slap af i godt selskab i poolbarens skygge, og hvorfor ikke benytte sig af “happy hour” hen på eftermiddagen, når en lang dags oplevelser skal lægges på plads. Du kan tilkøbe en golfpakke med 5 runder, men  kan naturligvis tilkøbe flere eller færre, alt efter ønske.

 

kr. 10.450,- Læs mere

Barcelo Bavaro Palace ***** Punta Cana, Dominikanske Republik

Hele året

Bavaro Beach er nok en af de 5  smukkeste strande i Caribien. Den brede sandstrand ligger beskyttet af et koralrev 500 – 600 m fra kysten, hvilket sikrer, at det altid er muligt at komme ud i havet, uanset sydøst-passaten nogle dage kan blæse pænt til. Det vil andre steder på kysten gøre det lidt vanskeligere at komme ud og svømme, medens det på Bavaro stranden blot medfører at vinden gør det behageligt at opholde sig på den tropisk varme strand.  Temperaturen er fast – året rundt – imellem 28-32 grader. og vandet fast 28.

Barcelo gruppen blev født i 50’erne på Mallorca med turismens indtog og råder idag over flere end 200 hoteller, heraf nogle af de smukkeste og bedst fungerende på Den Dominikanske Republiks mest attraktive område, kaldet Punta Cana.

Her er alt hvad man med rimelighed kan forvente og mere til, det gælder  aktivitets muligheder, restauranter, pools og en fremragende strand. Når du bor på Palace har du ret til en runde golf per dag på den utroligt smukke og velholdte Pete Dye bane, som ligger op til hotellet i kort gå afstand.

Er du til lidt konkurrence på golfbanen under opholdet er der planlagt en matchtur til hotellet og den fremragende Pete Dye bane “The Lakes” fra 18. november  – 1. december 2019.

kr. 17.995,- Læs mere

Australien Rundrejse

Februar 2020

På denne rejse får du et godt indblik i klodens måske mest interessante verdensdel. Fra de store byer i syd Melbourne og Sydney til det nordlige Cairns og helt ud til det yderste Port Douglas, hvorfra turen også går til “The Great Barrier reef” I Melbourne skal vi sydpå til vinlandet og Port Philip Island og opleve pingvinerne komme på stranden i tusindtal. I Sydney skal vi på en rundtur i en af klodens smukkeste naturlige havne, med middag undervejs. Under hele turen skal vi spille en masse golf, 6 runder er der lagt op til, både i det berømte “sandbelt” omkring Melbourne, ved havet i Sydney og i den tætteste jungle i det nordlige.

fra kr. 28.950,- Læs mere

Guadeloupe med “Ryder Cup”

14. - 29. februar 2020

 

Guadeloupe – 14 dages ferie med golf og Ryder Cup, imod den lokale klub.

New York Times har netop offentliggjort en liste over 52 steder på kloden man skal besøge i 2019. Guadeloupe er  nr. 11 på listen, fordi man her finder den kultur og historie, vi alle drømmer om når vi tænker på Caribien.
Vor rejse til Guadeloupe er ganske særlig, idet vi i år har kombineret turen med en match imod holdet fra St. Francois Golf Club, som vi nu 3 gange har kæmpet imod om æren og så en stor flot pokal vi udsatte første gang vi spillede imod det lokale hold.

Vi spiller Four- ball best ball, foursome og singler, helt som i den rigtige Ryder Cup. Hvert hold stiller med 20 deltagere, som fordeles, så man  møder spillere på samme niveau for så vidt angår handicap. Turneringen slutter med en festlig middag, hvor det lokale hold stiller med lokale musikere og dansere.

Der skal naturligvis også være tid til at opleve den vidunderlige ø, hvor Valdemar B. har boet i 3 år og hvor han fik lysten til at begynde med at arrangere golfrejser, først til Guadeloupe og derefter til resten af kloden, kan man vist godt sige uden at overdrive.

Læs mere om rejsen nedenfor.

Fra kr. 21.500,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af