Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gruppe og matchture

Belle Mare Plage – Mauritius****

04. februar - 16. februar 2022

Mauritius, Belle Mare Plage **** matchtur 4. – 16. februar 2022

Er beliggende på østsiden – af denne fuldstændigt vidunderlige ø, som af gode grunde er blevet et af de mest populære rejsemål når det drejer sig blændende hvide palmebeklædte sandstrande, fremragende hoteller og fantastiske golfbaner. Mauritius har altid haft ry for at være i den meget dyre ende når vi taler ferierejser. Men den internationale konkurrence, fra bl.a. nærliggende Seycheller har bragt priserne ned på et endog meget fornuftigt niveau.  Hvor længe denne trend holder er naturligvis umuligt at sige, så vor anbefaling er – tag chancen når den byder sig. Vi har aldrig kunnet lave Mauritius med de bedste golfbaner for den pris vi nu tilbyder på Belle Mare Plage, som vel saglig set er  Mauritius bedste golfdestination, med to fremragende golfbaner “The Links” og “The Legend” tegnet af  Bernhard Langer og jævnligt i brug ved Mauritius Open.

kr. 23.850,- Læs mere

Rundrejse Costa Rica – Panama,

25. februar - 12. marts 2022

Costa Rica er med en beskeden markedsføring blevet et rejsemål, som står allerøverst på de flestes ønskeliste, og med god grund. Koncentrationen af vidunderlige naturoplevelser, efterlader den besøgende med en forundring over, at så megen ustyrlig smuk natur, er samlet i et land. Regnskove smukkere end set noget sted, majestætiske vulkaner, smukke dale og raviner og hertil hundredvis af skønne strande på såvel Stillehavs- som på den Caribiske side.

kr. 23.995,- Læs mere

Buenos Aires, Iguazú og Rio de Janeiro 15. februar – 2. marts 2022

15. februar - 2. marts 2022

Oplev det bedste Brasilien og Argentina har at byde på. Fra den legendariske Copacabana strand i Rio de Janeiro, den hyggelige Argentinske hovedstad Buenos Aires, hvor vi bl.a. skal høre den spændende fortælling om Evita, til den storslåede samling af vandfald i Iguazu, på grænsen mellem Argentina, Brasilien og Paraguay.

På turen skal vi spille nogle af de mest fantastiske golfbaner, regionen har at byde på, smage på vinen og spise traditionelle sydamerikanske middage.

kr. 25.780,- Læs mere

Dubai – DP World Tour Championship – med 4 runder golf

16. - 23. november 2021

Dubai – World Tour Championships med 4 runder golf – Els, Montgomerie, Dubai Hills og Trump Course.

Vore danske stjerner fortjener en kraftig dansk opbakning under World Tour Championship i Dubai i November. Med de utroligt flotte resultater vore nye store talenter har præsteret, bliver det spændende at følge dem i konkurrence med de bedste golfere på Europatouren og normalt en stærk amerikansk repræsentation. Med en første præmie på den rigtige side af 9 mill. US dollar som præmie, er der et nok at slås om.  Vi har sammensat en ugepakke så vi får mulighed for at følge turneringen på nærmeste hold og samtidigt have tid til at at spille 4 runder golf på nogle af de fantastiske baner i området: Els Club,  The Montgomerie, Dubai Hills og Trump Course.

 

kr. 16.950,- Læs mere

Nytårsrejse til Cypern 27. december 2021 – 3. januar 2022

27. december - 3. januar 2022

Golf og nytårsfest på Cypern.

Når du bliver rigtig træt af kulde, vind og regn, er Cypern et oplagt sted at fejre julen. Det er lykkedes os at få et passende antal værelser, på denne herlige resort, hvor vor nytårsrejse altid bliver udsolgt.

Cypern er Europas varmeste plet om vinteren. 330 solskinsdage om året og med sikkerhed korte bukser og polo i december. Vi har afviklet vor nytårs rejse hertil de sidste 5 år, og tør godt love at du kan skære garderoben ned til et par langebukser, til pænere brug.

Vi fejrer en festlig nytårsaften sammen et stort levende orkester, masser af dans og en overdådig middag med 5 retter mad, og fri vin og drinks.

Der bliver naturligvis også tid til 5 runder golf i hyggeligt selskab. Måtte du få tid til overs er her også en fin SPA, Tennis, pool  og meget mere.

I vor pakke indgår, fly incl. transport af golfbag. Vi flyver med Europas bedste flyselskab for 3 die gang Turkish Airlines, du har 7 nætter med halvpension – morgenbuffet og middags arrangement, dertil 5 runder golf på resortens fremragende 18 hullers bane.

 

 

 

 

kr. 9.850,- Læs mere

Australien Rundrejse

Februar 2023

På denne rejse får du et godt indblik i klodens måske mest interessante verdensdel. Fra de store byer i syd Melbourne og Sydney til det nordlige Cairns og helt ud til det yderste Port Douglas, hvorfra turen også går til “The Great Barrier reef” I Melbourne skal vi sydpå til vinlandet og Port Philip Island og opleve pingvinerne komme på stranden i tusindtal. I Sydney skal vi på en rundtur i en af klodens smukkeste naturlige havne, med middag undervejs. Under hele turen skal vi spille en masse golf, 6 runder er der lagt op til, både i det berømte “sandbelt” omkring Melbourne, ved havet i Sydney og i den tætteste jungle i det nordlige.

fra kr. 28.950,- Læs mere

Barcelo Beach Resort***** Punta Cana, Bavaro, Dominikanske Republik – Matchtur 22.11. – 04.12.2021

22. november til 4. december 2021

Barcelo Bavaro Beach *****

 

Beliggende ved en af klodens 10 bedste strande, og den bedste på Den Dominikanske Republik har  gjort Barcelo Bavaro Beach, til noget helt enestående. Stranden er beskyttet med et koralrev som strækker sig langs kysten ca. 800 m fra land, som gør det muligt at bade uden problemer, selvom nordøst passaten en gang i mellem viser tænder. Bølgerne bliver simpelthen lagt ned og gør det afslappet og behageligt at bade under alle forhold.

Barcelo Bavaro Beach er et “adult only” hotel, hvilket indebærer at man skal være fyldt 18 år, for at kunne flytte ind her.

Bavaro Beach  var tidligere Bavaro gruppens prestige hotel og er nu, efter en omfattende istandsættelse lanceret som nummer 2 efter at man har bygget et helt nyt meget eksklusivt hotel, som har fået navnet Barcelo Bavaro Palace.

 

Fra kr. 17.925,- Læs mere

Cypern – Korineum Golf & Spa ****

hele året

Cypern – Korineum Golf & Spa ****

Korineum Golf & Spa Resort, byder på en fantastisk golfbane, som det er svært at få nok af, en veludstyret SPA afdeling, med alle former for behandlinger, en lækker strand og meget mere.

Læs mere om dette fremragende resort nedenfor.

kr. 9.795,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af