Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golf og cruise

Thailand, Malaysia, Indonesien og Singapore krydstogt med golf.

14. januar - 29. januar 2020

Vi flyver på denne rejse med Qatar Air via Doha og ankommer til Singapore hen på eftermiddagen. Fra Changi Lufthavn er der 10 minutter til den lille færgehavn, hvor vor hurtiggående færge afventer os for at bringe os til Bintan, en ø i Indonesien, som ligger blot en times sejlads fra Singapore. Her venter syv dage i den vidunderlige resort Bintan Lagoon **** med en fin stor sandstrand, adskillelige restauranter, SPA, pools og frem for alt to rigtigt gode golfbaner, tegnet af Jack Nicklaus og Ian Baker Finch, som også har en British Open pokal hjemme i de australske skuffer, og vist aldrig har vundet noget siden. Efter 7 dage i paradis, skal vi på et krydstogt med Costa Lines “Costa Fortuna” på veritabelt øhop til nogle af de mest berømte øer i Asien. Langkawi, Penang, Phuket, Port Klang og med tid undervejs til et par runder golf. Turen ender igen i Singapore, inden turen går tilbage til Danmark.

På denne rejse får du Østens mystik  helt ind under huden. Fra det smukke lidt primitive på Indonesien, hvor man stadig kan handle til priser, som i Thailand for 50 år siden, til øer, som i dag er blandt Østens foretrukne rejsemål.  Efter 7 dage på resorten og stress niveauet helt i bund, er der lagt op til en enestående sejlads til de mest populære øer i Østen.

kr. 17.820,- Læs mere

Krydstogt i Caribien med 6 dage på Miami Beach

11. - 24. november 2019

6 nætter med Golf i Miami og 7 dages krydstogt til De Danske Vestindiske Øer,  Puerto Rico og Bahamas.

Vi har på denne rejse lagt vægt på at du får spillet 4 gode runder golf på en af Florida rigtigt gode baner inden turen går til bl.a. de gamle danske øer i Caribien. I checker in på Don Shulas Resort**** som ligger ganske tæt ved Miami by og har egen fremragende golfbane.

Efter 7 dage/6 nætter her og 4 runder golf går turen med MSC Seaside imponerende krydstogt skib til Puerto Rico, St. Thomas, Nassau på Bahamas og Ocean Cay, som også er en del af Bahamas.

 

kr. 15.695,- Læs mere

Guadeloupe med “Ryder Cup”

14. - 29. februar 2020

 

Guadeloupe – 14 dages ferie med golf og Ryder Cup, imod den lokale klub.

New York Times har netop offentliggjort en liste over 52 steder på kloden man skal besøge i 2019. Guadeloupe er  nr. 11 på listen, fordi man her finder den kultur og historie, vi alle drømmer om når vi tænker på Caribien.
Vor rejse til Guadeloupe er ganske særlig, idet vi i år har kombineret turen med en match imod holdet fra St. Francois Golf Club, som vi nu 3 gange har kæmpet imod om æren og så en stor flot pokal vi udsatte første gang vi spillede imod det lokale hold.

Vi spiller Four- ball best ball, foursome og singler, helt som i den rigtige Ryder Cup. Hvert hold stiller med 20 deltagere, som fordeles, så man  møder spillere på samme niveau for så vidt angår handicap. Turneringen slutter med en festlig middag, hvor det lokale hold stiller med lokale musikere og dansere.

Der skal naturligvis også være tid til at opleve den vidunderlige ø, hvor Valdemar B. har boet i 3 år og hvor han fik lysten til at begynde med at arrangere golfrejser, først til Guadeloupe og derefter til resten af kloden, kan man vist godt sige uden at overdrive.

Læs mere om rejsen nedenfor.

Fra kr. 21.500,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af