Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Barcelo Bavaro Palace ***** Punta Cana, Dominikanske Republik

Hele året

Information

Bavaro Beach er nok en af de 5  smukkeste strande i Caribien. Den brede sandstrand ligger beskyttet af et koralrev 500 – 600 m fra kysten, hvilket sikrer, at det altid er muligt at komme ud i havet, uanset sydøst-passaten nogle dage kan blæse pænt til. Det vil andre steder på kysten gøre det lidt vanskeligere at komme ud og svømme, medens det på Bavaro stranden blot medfører at vinden gør det behageligt at opholde sig på den tropisk varme strand.  Temperaturen er fast – året rundt – imellem 28-32 grader. og vandet fast 28.

Barcelo gruppen blev født i 50’erne på Mallorca med turismens indtog og råder idag over flere end 200 hoteller, heraf nogle af de smukkeste og bedst fungerende på Den Dominikanske Republiks mest attraktive område, kaldet Punta Cana.

Her er alt hvad man med rimelighed kan forvente og mere til, det gælder  aktivitets muligheder, restauranter, pools og en fremragende strand. Når du bor på Palace har du ret til en runde golf per dag på den utroligt smukke og velholdte Pete Dye bane, som ligger op til hotellet i kort gå afstand.

Er du til lidt konkurrence på golfbanen under opholdet er der planlagt en matchtur til hotellet og den fremragende Pete Dye bane “The Lakes” fra 18. november  – 1. december 2019.

Galleri

Om denne rejse

 

Barcelo Bavaro var blandt de første resorts i Punta Cana og har derfor valgt en af de bedste strækninger på Bavaro Beach. Resortets egen 1,5 kilometer strand af højeste caribisk standard og er alt hvad du drømmer om, når tankerne falder på Caribisk “beauty” og velvære. Resortet gennemgik for nogle år siden en gennemgående renovering, hvor gamle hoteller blev revet ned og mere moderne blev bygget. De er dog stadig opført efter de regler som er gennemgående på mange caribiske øer, at man ikke bygger højere end palmerne.

Hotellerne er af højeste standard og især Barcelo Palace, som er stjernen i gruppens hoteller. Resortet har 11 restauranter, som tilbyder alt fra lokale retter, internationale restauranter og specialiserede restauranter med seafood, steakhouse, mexicansk, japansk, italiensk, spansk og fransk mad. Der er derfor ingen undskyldning for at gå sulten i seng.

Resortet har selvfølgelig egen golfbane, som samtidig med resten af resortet blev renoveret, og redesignet af P.B. Dye. Banen er spændende og udfordrende og tåler derfor at blive spillet flere gange, men kan også spilles sikkert, så de nye golfere også vil kunne nyde banen. Skulle I ønske at prøve flere baner i området, er det muligt at tilkøbe runder på nogle af de nærliggende baner som f.eks. La Cana ligeledes designet af P.B. Dye, som har nogle fantastiske huller, der løber langs det caribiske hav, Punta Espada af Jack Nicklaus eller Tom Fazios mesterværk Corales, som er blandt de smukkeste baner, tør vi godt sige – på kloden. De tre baner ligger ca. 30 minutter fra resortet. Ca. 1 times kørsel væk, findes baner som Teeth of the Dog der bl.a. har opnået en placering som nummer 18 i verden, hos Golfdigest eller Dye Fore, som ligeledes er en mesterskabsbane af højeste kaliber.

Resortet tilbyder et utal af aktiviteter både på land og i vandet og tilbyder blandt andet dybhavs fiskeri, surfing, dykning/dykkerkurser, fitness, danseundervisning, flotte shows om aftenen og meget mere.

Ved siden af Palace Hotel ligger søsteren Barcelo Bavaro Beach ***** som er et “adults only” hotel. Hvilket indebære at man skal være 18 år og derover for at kunne checke in her. I nærheden har Barcelo 4 andre hoteller, i en billigere kategori, men alle med det problem at der er en vis transport til golfbanen.

Kontakt os med information om jeres ønsker for rejsen, så vi kan navigere jer til det af Barcelo Bavaros hoteller, som vil passe bedst til jeres behov.

Vi spiller 6 runder i en social – hyggeturnering på golfbanen i perioden 18. november – 1. december 2019, for de der har lyst.

 

Rejsen inkluderer

  • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag
  • transfer til og fra lufthavn
  • 13 nætter i delt de superior værelse med allinclusive i Barcelo Bavaro Palace*****
  • 1 fri runde golf per dag på The Lake Course -
  • Buggy er påkrævet under spil på banen og betales på stedet. Pris varierer fra 45-75 USD

per person

kr. 17.995,-
  • Vor pris er beregnet på 13 nætter afviklet inden 20 december 2019. og booking afgivet inden 30.09.2019
  • Vælger du at rejse i højsæsonen fra 4. januar til 30. april er prisen for 13 dages rejse kr. 23.985 per person.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af