Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Barcelo Montecastillo***** Andalusien

forår 2020

Information

 

Montecastillo – Andalusien

Barcelo Montecastillo ligger i Sydspanien i Andalusien, tæt ved Jerez de la Frontera, måske bedre kendt som sherry byen (Jerez – Sherry) i engelsk transformation. En by med en tusindårig historie og et utal af producenter af den liflige drik, som har gjort byen kendt. Montecastillo var også i en årrække stedet hvor Europa Touren afviklede den årlige Finale i Volvo Masters, som det hed dengang. Resortet blev for nogle år siden erhvervet af Barcelo Gruppen, som er en af Spaniens største hotelkæder. I den forbindelse er Montecastillo blevet kraftigt ombygget, med modernisering af bygninger, værelser, inventar, nye restauranter, SPA og naturligvis golfbanen, som er tegnet af Jack Nicklaus og i dag fremstår som da den var allerbedst og anset for at være en af Europas 5 bedste golfbaner.

Galleri

Om denne rejse

Du flyver direkte til Sevilla fra København tirsdag eller lørdag og kører fra lufthavnen i en lejebil til resortet. Transporttid ca. 50 min.

En netop afsluttet matchtur til resorten, har taget deltagerne med storm. Flere oplever det som en godt gemt diamant i et vidunderligt klima, med et fremragende  5 stjernet hotel og den altid berømte Barcelo service. Du spiller 5 runder på Jack NIcklaus vidunderlige bane. Hotellet har flere restauranter i forskellige prisklasser, og et uovertruffent morgenbord. Har du behov for en rigtig god start på golfsæsonen, så bestil en rejse til Montecastillo.

Det hele skal ikke gå op i golf, så vi foreslår i sætter tid af til at besøge de nærliggende byer Jerez de la Frontera, og tester de mange forskellige sherry former. Det er nu rart nok at  vide hvad forskellen er på Sherry og Manzanilla, på sherry typerne Oloroso, Fino, Amontillado, Crema og den ægte Tio Pepe.

Sevilla, med et historisk centrum, som er blandt de smukkeste og mest interessante i Spanien, og endeligt Cadiz ved kysten, som ligger så spektakulært omkranset af havet.

Spørg gerne om gode råd om hvad man skal opleve, vi er næsten hjemmefødninge i dette område af Spanien.

Rejsen inkluderer

  • Fly med skatter og afgifter samt fri transport af golfbag
  • 7 nætter med morgenmad
  • 5 runder golf - ved start inden kl. 11.00 skal man anvende buggy.
  • Lejebil med fri kilometer og alle standardforsikringer

Pris per person

kr. 7.835,-
  • tillæg for singleværelse kr. 2.270
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af