Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Costa del Sol

Playa Granada Club Resort & Spa**** – restpladser

07. - 14. oktober 2022

Playa Granada Club Resort & Spa****  “halvpension med drikkevarer”  

6 pladser – først til mølle

Forlæng sommeren med 8 dage på dette dejlige resort, med halvpension inkl. drikkevarer til middagen (vin, øl og softdrinks ad libitum.) og 5 runder golf.

Playa Granada Resort, ligger tæt ved Motril by, som er ca. en times kørsel øst for Malaga. Hotellet ligger direkte til havet, med en vidunderlig udsigt, både fra hotellets værelser, terrasser, restauranter og bar.

kr. 7.995,- Læs mere

Hotel Pyr**** Costa del Sol, Puerto Banus

hele året

Dette fremragende 4 stjernede hotel, ligger lige i hjertet af Puerto Banus, med 5 minutters gang til den berømte havn med Costa del Sols bedst udviklede aften – og natte liv. Masser af restauranter i alle kategorier og underholdende barer med optræden.  Du bor  på PYR i store velindrettede  værelser, her er pool og flere restauranter og barer. PYR ligger perfekt for transport til de golfbaner, som indgår i denne pakke. Lejebil per 3 deltagere.

Du kan vælge følgende baner: Marbella Golf & Country Club, Santa Maria Golf, La Quinta Golf og El Paraiso Golf.

 

kr. 9.195,- Læs mere

Playa Granada Club Resort & Spa**** – Matchtur 24/9 – 1/10

24.09-01.10 2022

Playa Granada Club Resort & Spa****  “halvpension med drikkevarer”  

Vi forlænger sommeren med 8 dage på dette dejlige resort, med halvpension inkl. drikkevarer til middagen (vin, øl og softdrinks ad libitum.) og 5 runder golf.

Playa Granada Resort, ligger tæt ved Motril by, som er ca. en times kørsel øst for Malaga. Hotellet ligger direkte til havet, med en vidunderlig udsigt, både fra hotellets værelser, terrasser, restauranter og bar.

kr. 9.985,- Læs mere

Puerto Banus, Marbella – Spanien

hele året

Hvis du synes at kombinationen – fremragende golf, et centralt liggende hotel og et stort udvalg af restauranter m.m. på en af Spaniens skønneste lystbådehavne, så er Hotel PYR på denne i Puerto Banus et super valg. Du keder dig med garanti ikke. Hotellets værelser er store og rummelige, her er pool og en hygge udendørs restaurant og et imponerende, næsten skotsk morgenbuffet, du kan besøge inden turen går til en af de spændende baner. Vi anbefaler normalt Los Naranjos, Estepona Golf, Almenara eller Santa Maria.

.

kr. 8.875,- Læs mere

Melia Costa del Sol **** Torremolinos

hele året
Melia hotellet, som er en del af Spaniens næststørste eksklusive hotelkæde, ligger kun 1 minuts gang fra stranden, ofte kaldt  Bajondillo-stranden i Torremolinos, så der er vidunderlig havudsigt fra alle værelser.

Her er en dejlig stor udendørs pool, et fitnesscenter og spa.De smukt indrettede værelser er lyse og rummelige og  har alle balkon med udsigt over Middelhavet. Her er fri wifi i værelserne,  aircondition, værdiboks, fladskærms-tv med satellitkanaler og et veludstyret badeværelse.

På Meliá Costa del Sol kan du nyde en stor  morgenbuffet og man er i sær kendt for herlige Middelhavsretter til aftensmad. Når middagen er overstået er der  levende musik i Bar Barlovento.

Carihuela-stranden, centrum af Torremolinos og Puerto Marina ligger alt sammen inden for 1 km fra hotellet. Der er 5 km til Benalmadena Kasino og 8 km til Malaga Lufthavn.

I golfpakken med 5 runder golf  ved 7 nætters ophold, spilles følgende baner:

2 runder på Torrequebrada, 1 Guadalhorce, 1 Parador og 1 Lauro

Fra kr. 8.495 hele året, undtaget Juli og August.,- Læs mere

Melia Marbella Banus ****

hele året

Et af Solkystens absolut bedste hoteller, med en fabelagtig beliggenhed, direkte til et af Sydspaniens hotteste samlingssteder Puerto Banus lidt syd for Marbella by. Her er værelser i alle tænkelige versioner, kast et blik på billederne nedenfor, fra de meget store standard de luxe værelse, til værelser i flere etager, med egen balkon og jacuzzi.  Golfbanerne ligger spredt i rimelig kort afstand fra hotellet. I vor pakke med 5 runder på 7 nætter spiller du: Marbella Golf, El Chaparral, Los Naranjos, Alcaidesa Links og Los Arqueros.

fra kr. 8.655,- Læs mere

La Cala Golf & Spa Resort **** Mijas, Spanien

12. -19. marts 2018
kr. 9.985,- Læs mere

Hotel Guadalmina SPA & Golfresort **** Costa del Sol, Spanien

Hele året

Guadalmina SPA & Golf Resort****, Costa del Sol, Spanien

 

Hotel Guadalmina, er måske det smukkest beliggende golfhotel på kysten syd for Malaga.

Direkte til havet, med egen privat strand og 3 golfhuller fra den en ene af hotellets 2 baner, som kommer ned til stranden og runder med et par 3 hul langs havet. Er man ikke selv ude og spille, kan man fint følge spillet fra balkoner og terrasser på hotellet.

Et rigtigt godt hotel at befinde sig i, som er trukket langt tilbage fra støj og trafik fra vejene omkring Marbella. En stor og velindrettet SPA afdeling, flere fremragende restauranter og hyggelig cafe, vil med sikkerhed også være med til at forsøde opholdet. Hotellet ligger tæt ved den berømte lystbådehavn Puerto Banus, med et hav af restauranter og barer og den mere lokalt prægede by San Pedro, hvor du finder nogle fine ægte spanske taps restauranter. Golfen vil normalt spilles på Guadalminas to baner, Eller vælg imellem følgende:

Almenara Golf, Alcaidesa Links, Alcaidesa Heat, Atalaya Old, Valle Romana Golf, El Paraiso, Santa Clara, Cabopino.

På følgende 3 baner medfølger buggy. Dona Julia, El Chaparal og Atalaya New.

kr. 8.495,- Læs mere

H10 Estepona Plaza ****, Costa del Sol, Spanien

Hele året

H10 Estepona Plaza ****, Costa del Sol, Spanien

 

Estepona Palace er et eventyr på den vidunderligt smukke kyststrækning lige syd for Estepona by.

Costa del Sol er ikke kendt for sine strande, men her i Estepona finder man det vi normalt rejser efter. Smuk bred sandstrand, som vil trække voldsomt, når du ikke er på golfbanen.

Hotellet er veludstyret med rigtigt mange aktiviteter. Se vore billeder nedenfor. Hyggelige restauranter og barer gør opholdet underholdende og afslappende efter golfrunderne. Fitness center og SPA, fri WIFI, dejlige altaner med møblering og nogle pools som glimter i den høje sol.

Golfen kan spilles på udvalgte baner. Den nærmeste bane er Estepona Golf 5 km. fra hotellet.

kr. 8.495,- Læs mere

Almenara Golf & SPA Resort **** Costa del Sol

Hele året

Hotel Almenara ****, Costa del Sol, San Roque, Spanien

Syd for Marbella, i en enklave af fantastiske golfbaner ligger det 4 stjernede hotel Almenara. Hotellet fungerer som base for golfere til de mange baner på resorten, 3 gange 9 huller på hotellets eget område, fantastiske Valderrama, hvor der har været spillet en lang række store afgørende turneringer på Europaturen, og ikke mindst Ryder Cup 1997, den smukke historiske bane Sotogrande og ikke mindst sidst tilkomne og meget roste La Reserva, af mange i dag vurderet, som næsten på niveau med Valderrama. Så omgivelserne og inspirationen til at spille god golf kan ikke være bedre.

kr. 8.795,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af