Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Costa del Sol

Playa Granada Club Resort & Spa**** Andalusien, Spanien

Golfskole i ugerne 39, 42 og 46.

Fri golf –  “halfboard med drinks”, “allinclusive” – beachresort  – golfundervisning

Vi tør godt kalde vort nye samarbejde med Playa Granada Resort, for et vidunderligt spring i retning af de rejsepakker, vi igennem mange år havde så stor fornøjelse af på Den Dominikanske Republik. Vore gæster holdt rigtigt meget af tanken om, at man ikke skulle tænke på de løbende udgifter til forplejning og drinks, når man først var tjekket ind på resorten. Her kan man forsat vælge imellem halvpension og “allinclusive”, men med et tillæg på 10 euro per dag for “allinclusive” kan det være svært ikke at vælge netop den model.

Playa Granada Resort ligger nær Motril på den østlige side af Malaga. Ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Du flyver direkte til Malaga, får udleveret din lejebil til hele ferien. 7 nætter i et af de skønne værelser, fri golf, alle måltider, drikkevarer hertil og åben bar.

Golfundervisning:

Mulligan Golf har indledt et samarbejde med PGA pro Rasmus Jensen, som netop er tiltrådt som vor destinations chef  i Spanien og Portugal. Rasmus bor på Costa del Sol og vil være til rådighed for alle vore gæster på besøg i dete område, med støtte og bistand ligesom han vil være til rådighed med undervisning efter nærmere aftale. Rasmus kan træffes på rj@mulligangolf.dk hvis du føler at nogle timer med en dygtig pro (hcp. +2,5) ville gøre fornøjelsen på golfbanen større. Rasmus analyserer dit sving og går gerne 18 huller med dig for at nå hele vejen rundt i de mange mulige forbedringer, der er til stede. Læs mere om Rasmus her.

I ugerne 39, 42 og 46 vil Rasmus være til rådighed her på Playa Granada Resort, så kontakt os hvis du kunne tænke dig at bringe golfniveauet et trin højere op.

Er du endnu ikke i besiddelse af “det grønne kort” kan du booke en særlig pakke med Rasmus Jensen, med med teori / træning / spil på bane / samt diplom fra PGA Pro. Pris 199 euro, betales direkte til Rasmus Jensen på resorten.

kr. 8.365,- Læs mere

Singlerejse – Marbella – Puerto Banus (udsolgt)

18. - 25. marts 2019

Årets første singlerejse går til Marbella, Spanien. Denne gang skal vi bo lidt syd for byen ved den eksklusive lystbådehavn Puerto Banus, hvor det er lykkedes at få en aftale med det velfungerende Hotel Pyr**** som i mange år, har taget sig vanvittigt godt af vore gæster. Vi har fået en fornuftig pris for enkeltværelser, så den ekstra udgift for at have værelset for dig selv, er på et helt fornuftigt niveau. Værelserne er 40 kvm. suiter med altan, hvor der er plads til et bord og et par stole. Ifølge den historiske vejrrapport længere nede på siden venter vi 20-25 grader, så de to store pools, og pool baren kommer givet i spil under opholdet.

Vi skal spille en hyggelig golfturnering. men også have tid til at forberede den forestående sæson, så du kommer hjem med en bedre chance for en positiv oplevelse i dine lokale turneringer og måske et lavere handicap.

Læs mere om programmet nedenfor.

kr. 7.875,- Læs mere

Melia Costa del Sol **** Torremolinos

hele året
Melia hotellet, som er en del af Spaniens næststørste eksklusive hotelkæde, ligger kun 1 minuts gang fra stranden, ofte kaldt  Bajondillo-stranden i Torremolinos, så der er vidunderlig havudsigt fra alle værelser.

Her er en dejlig stor udendørs pool, et fitnesscenter og spa.De smukt indrettede værelser er lyse og rummelige og  har alle balkon med udsigt over Middelhavet. Her er fri wifi i værelserne,  aircondition, værdiboks, fladskærms-tv med satellitkanaler og et veludstyret badeværelse.

På Meliá Costa del Sol kan du nyde en stor  morgenbuffet og man er i sær kendt for herlige Middelhavsretter til aftensmad. Når middagen er overstået er der  levende musik i Bar Barlovento.

Carihuela-stranden, centrum af Torremolinos og Puerto Marina ligger alt sammen inden for 1 km fra hotellet. Der er 5 km til Benalmadena Kasino og 8 km til Malaga Lufthavn.

I golfpakken med 5 runder golf  ved 7 nætters ophold, spilles følgende baner:

2 runder på Torrequebrada, 1 Guadalhorce, 1 Parador og 1 Lauro

Fra kr. 8.495 hele året, undtaget Juli og August.,- Læs mere

Melia Marbella Banus ****

hele året

Et af Solkystens absolut bedste hoteller, med en fabelagtig beliggenhed, direkte til et af Sydspaniens hotteste samlingssteder Puerto Banus lidt syd for Marbella by. Her er værelser i alle tænkelige versioner, kast et blik på billederne nedenfor, fra de meget store standard de luxe værelse, til værelser i flere etager, med egen balkon og jacuzzi.  Golfbanerne ligger spredt i rimelig kort afstand fra hotellet. I vor pakke med 5 runder på 7 nætter spiller du: Marbella Golf, El Chaparral, Los Naranjos, Alcaidesa Links og Los Arqueros.

fra kr. 8.655,- Læs mere

La Cala Golf & Spa Resort **** Mijas, Spanien

12. -19. marts 2018
kr. 9.985,- Læs mere

Hotel Guadalmina SPA & Golfresort **** Costa del Sol, Spanien

Hele året
kr. 8.495,- Læs mere

H10 Estepona Palace ****, Costa del Sol, Spanien

Hele året
kr. 7.995,- Læs mere

Almenara Golf & SPA Resort **** Costa del Sol

Hele året

Hotel Almenara ****, Costa del Sol, San Roque, Spanien

Syd for Marbella, i en enklave af fantastiske golfbaner ligger det 4 stjernede hotel Almenara. Hotellet fungerer som base for golfere til de mange baner på resorten, 3 gange 9 huller på hotellets eget område, fantastiske Valderrama, hvor der har været spillet en lang række store afgørende turneringer på Europaturen, og ikke mindst Ryder Cup 1997, den smukke historiske bane Sotogrande og ikke mindst sidst tilkomne og meget roste La Reserva, af mange i dag vurderet, som næsten på niveau med Valderrama. Så omgivelserne og inspirationen til at spille god golf kan ikke være bedre.

kr. 7.795,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af