Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Mallorca

Casa del Mar H10****, Santa Ponsa, Mallorca

hele året

Casa del Mar H10****, Santa Ponsa, Mallorca

kr. 9.795,- Læs mere

Be Live Collection Son Antem ***** Mallorca, Spanien

hele året

Be Live Collection “Son Antem” Hotel, Spa and Golfresort, Mallorca

Denne smukke og veludstyrede resort ligger i den sydlige del af Mallorca

på vejen fra Palma til Llucmayor i et utroligt  smukt  landskab kun 20 minutters kørsel fra Palma. Her bydes på fremragende og ganske udfordrende par 72 , 18-hullers golfbaner, udendørs swimmingpool, solterrasser samt fitnesscenter. Naturligvis med fri wi-fi overalt på ejendommen.

Du har gratis adgang til 3.000 m² spa og fitnesscenter, hvor der tilbydes en række massage- og skønhedsbehandlinger, indendørs swimmingpool, sauna, dampbad og spabad.

Værelserne i Be Live Collection Son Antem er stilfuldt indrettede i dæmpede douche farver. Alle værelser har  aircondition og balkon eller terrasse med udsigt over golfbanen eller den udendørs swimmingpool. Samtlige værelser har endvidere en Nespresso-kaffemaskine.

Her er en traditionel spansk gourmet restaurant “El Olivar” . og i tilgift hertil en fremragende  grillrestaurant. Du kan opleve livemusik hver aften i lobbybaren “Llevant” samt forfriskninger og snacks i poolbaren “Es Trenc”.

Her tilbydes også  en professionel golfbutik, klubhus, golfskole, gratis transport til stranden samt 3 forskellige 18-hullers golfbaner (Son Antem med 2 baner, samt til Golf Maioris som ligger ca. 17 km. fra hotellet)

 

kr. 9.950,- Læs mere

Sheraton Mallorca Arabella *****, Mallorca, Spanien

hele året

Sheraton Mallorca Arabella *****, Mallorca, Spanien

Er du på jagt efter en enestående eksklusiv oplevelse på din næste golfrejse, så er du kommet til det rigtige hotel.

Fremragende værelser, 4 restauranter, 4 pools og 3 golfbaner indenfor kort afstand, den ene og måske mest berømte, lige udenfor døren.

Din pakke over 7 nætter på hotellet indehold 5 dage med fri golf, som du kan vælge at spille lige udenfor dit hotelvindue, på den berømte Son Vida bane,

som mange gange har været anvendt til Europa Touren såvel for herrer som kvinder. De to andre baner Son Muntaner, virkeligt et spændende anlæg. som

du måske vil elske mere end noget andet og endeligt Son Quint,  som husede Challengetouren fornylig.

11.450 kr.,- Læs mere

Be Live Adults Only, La Cala , Mallorca, Spanien

hele året

Be Live Adults Only, La Cala ****, Mallorca, Spanien

kr. 8.995,- Læs mere

Son Caliu Hotel**** Palma Nova, Mallorca

Hele året

Son Caliu Hotel ****, Palma Nova, Mallorca

Son Caliu har i årtier været et meget populært hotel blandt golfere. Af flere grunde. Dels ligger hotellet i relativ kort afstand fra nogle fremragende golfbaner. Dels har ejeren af hotellet altid været en gal golfer, som elskede at snakke med gæsterne om hvor man nu kunne få en god oplevelse på de forskellige baner i området på det tidspunkt du er på hotellet.

Hertil har han altid sørget for at golferne kommer lidt mere sammen, selvom de kom enkelt – eller parvis, ved at arrangere dans med levende musik, stort set hver aften.

Beliggenhed er eminent, med skvulpende bølger helt op til hotellet, en lille privat sandstrand, men også en dejlig pool med flot udsigt over Palma Bugten.

 

kr. 8.895,,- Læs mere

Mallorca, – Hotel Zafiro Cala Mesquida **** allinclusive

Hele året

Hotel Zafiro Cala Mesquida **** allinclusive

Dette vidunderlige hotel, ligger på en af de smukkeste kyststrækninger på Mallorca. Lidt nord for den meget hyggelige havneby Cala Ratjada, i en smuk bugt med blik til Menorca i det fjerne.

Et af de meget all inclusive tilbud vi har på Mallorca.
Golfbanerne, som indgår i pakken,  Capdepera, Canyamel, Son Servera og Pula  ligger indenfor rimelig kort  afstand
Et hotel vi hvert år har de største problemer med at få plads på, fordi det så fin en pakke de tilbyder.

 

10.495,- Læs mere

Mallorca, Santa Ponsa Bugt – Hotel Verdemar

hele året

Hotel Verdemar – Mallorca, Santa Ponsa

8 dage på dejlige Mallorca, ved øens måske smukkeste bugt Santa Ponsa, vest for Palma by. Tag dig tid til at se lidt på de vedhæftede billeder og video af en enestående beliggenhed ved en fuldstændig vidunderlig strand.

Vi byder på store studios med balkon og udsigt over den smukke bugt. Et meget smukt indrettet pool område og kun få skridt til en sandstrand.

I vor pakke indgår  4 runder golf  på følgende baner, Santa Ponsa, Puntiro Golf, Maioris og Son Termes. Samt lejebil med fri kilometer og alle standardforsikringer.

Opholdet på hotellet er med – morgenbuffet.

Vi flyver direkte til Palma. Vil du rejse fra Billund eller Ålborg så kontakt os, så finder vi en løsning.

kr. 9.965,- Læs mere

Eurotel Punta Rotja****, Mallorca

Hele året
kr. 8.350,- Læs mere

Salles Hotels Marina Portals **** Palma Nova, Mallorca, Spanien

Hele året

Salles Hotels Marina Portals ****, Mallorca, Spanien

Hotellet ligger blot 6 minutters gang fra en fin strand og endnu kortere til den store lystbådhavn Marina Portals, som er et center for de bedste og mest mangfoldige restauranter på kysten vest for Palma by. Hotellet har en af de største pools du kan finde på kysten og en stor velindrettet SPA afdeling med sauna, tyrkisk bad og mange forskellige behandlinger blandt andet “full body massage”.

Gæsterne har fri adgang til disse faciliteter, behandlinger betales dog særskilt

Alle værelser har privat balkon og fri WIFI . Indretningen er historisk præget med lækre møbler og en safe. Fra mange værelser har du et vidunderligt panoramaudsyn ud over Middelhavet.
I prisen indgår hotellets store morgenbuffet, men der serveres tillige middag i restauranten som buffet, skulle i ønske at blive tilbage en aften. På hotellets store terrasse er der en snack bar og den populære Coral Bar, som er mestre i alverdens drinks.

Fra hotellet er der kun 10 minutters kørsel til Palma by kommer du i lejebil, er der privat parkering i hotellet.

I vor pakke indgår 4 runder golf, Poniente, Santa Ponsa, Son Termes og Bendinat. Ønsker du i stedet at spille nogle af banerne flere gange kan det også arrangeres.

Fra kr. 8.495,- Læs mere

Castillo Son Vida Resort & Golf ***** Mallorca

Hele året

Castillo Son Vida Resort & Golf *****, Mallorca, Spanien

Dette fremragende 5 stjernede hotel beliggende kun 10 minutter i taxa fra Palma centrum og havn, men alligevel i tilpas lang afstand til at du vil få en fin naturoplevelse og 3 super golfbaner indenfor ganske kort afstand.

Hotellet, som nu indgår i Marriott Group,  efter man overtog Sheraton kæden, er en enestående oplevelse og det rigtige valg,  hvis du er klar til at ofre lidt for et få den enestående service og fuldkomne oplevelse, som hænger sammen med dejlige restauranter og hyggelige barer, vidunderlige værelser og alle de aktiviteter du forventer på et 5 stjernet hotel.

Golfen spilles på Son Muntaner, Son Vida og Son Quint, 3 af Mallorca allerbedste baner. Vi tror du vil finde Son Mutaner, som værende en super udfordring i eventyrligt smukke omgivelser.

kr. 11.245,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af