Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Alicante

Sercotel Hotel Bonalba ****, Alicante, Spanien

Hele året.

Lidt nord for Alicante i bjergene i det område som kaldes Mucha Miel (masser af honning) ligger denne skønne resort, med egen 18 hullers fremragende golfbane. Hotellet er fornyligt overtaget af den store Sydamerikanske hotelgruppe Sercotel, og fået et fint løft, som godt nok fortsat er 4 stjernet, men på masser af områder vil  kunne fremstå som 5 stjernet.

Bonalba er opkaldt efter et nærliggende fint gammelt slot, som absolut er en udflugt værd.

Vi spiller 5 runder golf, 4 på egen bane og en 1 Alenda banen, som absolut er en spændende udfordring. Andre baner i nærheden kan tilkøbes.

kr. 7.195,- Læs mere

La Manga Club, Principe Felipe Hotel *****

Hele året

Hotel Principe Felipe*****

La Manga Club, består af det 5 stjernede hotel Principe Felipe og de 4 stjernede lejligheder i den del som kaldes Las Lomas Village. Hertil et stort udvalg af aktiviteter, som 3 fremragende golfbaner, 28 tennisbaner med forskelligt underlag, 8 fodboldbaner, stor SPA afdeling med 25 m indendørs pool, alverdens behandlinger og et stort fitness center. Hertil 15 restauranter, privat strand og meget mere.

La Manga Club ligger imellem Alicante og Cartagena, i den sydlige ende af Mar Menor for foden af Murcia bjergkæden. Ca. en times kørsel fra Alicante Lufthavn.

Dette opslag skal først og fremmest handle om det 5 stjernede hotel, er du på jagt efter lejlighederne i Las Lomas Village, så klik ind på La Manga Club,  Las Lomas på vor hjemmeside.

 

10.650 kr,- Læs mere

Alicante – Denia ” Marriott La Sella Golf & Spa Resort”****

Hele året

“La Sella Golf & Spa Resort”, er det tidligere 5 stjernede Marriott Denia Hotel, beliggende 35 minutters kørsel nord for Alicante, og kun 10 minutter fra den farverige fiske- og havneby Denia. Byen er berømt for sit store udvalg af restauranter med speciale i skaldyr og fisk fanget lige uden for døren i Middelhavet.   Hotellet råder over en fremragende 27 hullers golfbane, en dejlig SPA afdeling med indendørs pool, fitness center, en stor omfattende pool, tennisbaner og meget mere.

Fra kr. 7.395 - afhængigt af hvornår i rejser.,- Læs mere

The Residences, Mar Menor, Alicante, Spanien

Hele året.
kr. 6.795,- Læs mere

Intercontinental Mar Menor***** Alicante, Spanien

Hele året

Syd for Alicante ligger et af Europas mest spændende golf resorts Mar Menor. Resortet har udover et lækkert 5-stjernet hotel, lejligheder, som egner sig utroligt godt til såkaldte “long stay” rejser.

Resortets 6 golfbaner, er alle designet af Jack Nicklaus Design og i et layout, vi sjældent ser i Danmark. Den ene bane ligger lige uden for døren, hvor de 5 andre ligger indenfor en overskuelig køreafstand.

kr. 7.995,- & fra 4.995,- Læs mere

Melia Villataina Resort **** Alicante

Hele året
kr. 7.495,- Læs mere

La Sella Denia Golf & Spa Resort *****

hele året
kr. 8.295,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af