Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Alicante

Hotel Puerto Juan Montiel & Spa – Aguilas, Andalucia

Forår, efterår og vinter

Hotel Puerto Juan Montiel & Spa**** – Aguilas, Alicante, Andalusien

Dette fremragende hotel ligger direkte til havet og en fin lystbådehavn med masser af aktiviteter. Se de dejlige billeder fra hotellet og omegn nedenfor.

Stranden er i kort gå afstand, men hoteller byder såvel på stort poolområder udendørs, som indendørs pool med Spa. Massage, sauna og meget mere kan du kaste dig ud i når golfrunden er vel overstået.

Hotellets pakke indehold halvpension og semi – allinclusive.

  1. stor morgenbuffet
  2. 3 retters menu til aften, incl. drikkevarer
  3. Åben bar fra kl. 17. – 23.00, vin øl, softdrinks og spiritus (whisky, Gin, Vodkas m.m.)
  4. 5 runder golf på de to baner Lorca Golf og Mundo Aguilon, incl. buggy for 2 personer

I vor pakke indgår fri lejebil, dog med eget brændstof forbrug, men med standardforsikringer.

Fly til og fra København til Alicante, som ligger 1.20 minutters kørsel fra hotellet.

 

Ring of hør nærmere,- Læs mere

Oliva Nova Beach & Golf Hotel ****

Hele året

Oliva Nova Golf og Spa Resort ****  Perlen på Costa Blanca.

Nord for Alicante direkte til Middelhavet,  ligger Oliva Nova Golf og Spa Resort, opført i  mindre bygninger omkransende den store smukke pool. Husene er indrettet med stue og 1. sals værelser, enten med balkon eller en grøn terrasse. De store velindrettede værelser er holdt i smukke douche farver og med al det udstyr du forventer af et top 4 stjernet hotel.

Hoteller ejer, i gå afstand,  en af Seve Ballesteros’ bedste 18 hullers golfbaner, hvor du spiller de fleste runder. I tæt ved hotellet ligger tillige La Sella banen med 27 huller, som du  kan spille en runde eller to  på imod et mindre tillæg. Dertil har hotellet 4 andre baner i rimelig kort afstand, som også kan bookes, måtte du være interesseret i  at spille mange forskellige baner.

Her er tillige en veludstyre SPA afdeling med allehånde behandlinger, indendørs pool. turkisk bad og meget mere. Får  du lyst til et bad i havet, er der kun 200 m til en god sandstrand.

I vor pakke indgår lejebil, som vi mener er ganske praktisk, hvis du gerne vil rundt og se lidt mere af det smukke område, som også kaldes Costa Blanca.

 

 

Kr. 9.495,- Læs mere

Sercotel Hotel Bonalba ****, Alicante, Spanien

Hele året.

Lidt nord for Alicante i bjergene i det område som kaldes Mucha Miel (masser af honning) ligger denne skønne resort, med egen fremragende  18 hullers golfbane. Hotellet er fornyligt overtaget af den store Sydamerikanske hotelgruppe Sercotel, og fået et fint løft, som godt nok fortsat er 4 stjernet, men på masser af områder vil  kunne fremstå som 5 stjernet.

Bonalba er opkaldt efter et nærliggende fint gammelt slot, som absolut er en udflugt værd.

Du spiller 5 runder golf, 4 på egen bane og en 1 Alenda banen, som absolut er en spændende udfordring. Andre baner i nærheden kan til købes.

 

 

 

kr. 8.895,- Læs mere

La Manga Club, Principe Felipe Hotel *****

Hele året

Hotel Principe Felipe*****

La Manga Club, består af det 5 stjernede hotel Principe Felipe og de 4 stjernede lejligheder i den del som kaldes Las Lomas Village. Hertil et stort udvalg af aktiviteter, som 3 fremragende golfbaner, 28 tennisbaner med forskelligt underlag, 8 fodboldbaner, stor SPA afdeling med 25 m indendørs pool, alverdens behandlinger og et stort fitness center. Hertil 15 restauranter, privat strand og meget mere.

La Manga Club ligger imellem Alicante og Cartagena, i den sydlige ende af Mar Menor for foden af Murcia bjergkæden. Ca. en times kørsel fra Alicante Lufthavn.

Dette opslag skal først og fremmest handle om det 5 stjernede hotel, er du på jagt efter lejlighederne i Las Lomas Village, så klik ind på La Manga Club,  Las Lomas på vor hjemmeside.

 

10.650 kr,- Læs mere

Alicante – Denia ” Marriott La Sella Golf & Spa Resort”****

Hele året

“La Sella Golf & Spa Resort”, er det tidligere 5 stjernede Marriott Denia Hotel, beliggende 35 minutters kørsel nord for Alicante, og kun 10 minutter fra den farverige fiske- og havneby Denia. Byen er berømt for sit store udvalg af restauranter med speciale i skaldyr og fisk fanget lige uden for døren i Middelhavet.   Hotellet råder over en fremragende 27 hullers golfbane, en dejlig SPA afdeling med indendørs pool, fitness center, en stor omfattende pool, tennisbaner og meget mere.

Fra kr. 9.895 ,- Læs mere

The Residences, Mar Menor, Alicante, Spanien

Hele året.

The Residence, Mar Menor, Alicante, Spanien

De 48 luksuslejligheder, ligger simpelthen på golfbanen, som slynger sig rundt i blandt bygningerne, og naturligvis gør det enkelt og nemt at komme til driving range og tee.

De smukke eksklusive lejligheder er store og smukt indrettede med alt hvad du behøver til en god golfferie. Bemærk de store balkoner på billederne ovenfor.

Når ferien skal nydes, er det selvsagt herligt at en stor del af tiden kan afvikles i det fri, især i den varme del af året. Som beboer i lejlighederne er du frit stillet med hensyn til at anvende Mar Menor resortens restauranter og barer.

kr. 7.795,- Læs mere

Caleia Mar Menor***** Alicante, Spanien

Hele året

 

Caleia Mar Menor *****, Alicante, Spanien

Syd for Alicante ligger et af Europas mest spændende golf resorts Mar Menor. Resortet har udover et lækkert 5-stjernet hotel, lejligheder, som egner sig utroligt godt til såkaldte “long stay” rejser. Der er tale om det tidligere Intercontinental Mar Menor, som nu har fået ny ejere.

De 57 værelser og 8 suiter i Caleia Mar Menor*****, er store og velindrettede i en enkel minimalistisk stil og har store balkoner, brus og jacuzzi i badeværelset. 3 restauranter og 3 barer den ene nok golfernes foretrukne “The Irish Pub”, men har I brug for variation, er der bl.a. også en sushi restaurant.

Relativt stor indendørs pool, en velspækket SPA afdeling og en kæmpe pool udendørs. Så er rammerne trukket op for en eventyrlig ferie i den region i Spanien, som især er kendt for rigtigt mange solskinsdage. Som det fremgår af skemaet fra DMI, som du kan finde her på siden, er der, højst 4 nedbørsdage om måneden i den allermest våde periode. Golfen er udfordrende og alligevel rigtig god at spille, på alle niveauer, med brede fairways, som Nicklaus så venligst anlægger på sine baner, for at du skal komme godt igang. Udfordringerne skal nok komme, når du skal på greenen i andet eller tredje slag.

Det er desuden muligt at arrangere forlænget weekend ophold på Caleia Mar Menor. Antallet af dage og golfrunder kan sammensættes efter dine ønsker. I april og maj 2018, er det muligt at rejse fra fredag eftermiddag til mandag aften, inkl. 3 runder golf, til den lave pris DKK 4.995,- pr. person i delt dobbeltværelse.

Ring eller send en mail til os, og få et uforpligtende tilbud, på lige præcis de dage du ønsker at rejse.

Resortets 6 golfbaner, er alle designet af Jack Nicklaus Design og i et layout, vi sjældent ser i Danmark. Den ene bane ligger lige uden for døren, hvor de 5 andre ligger indenfor en overskuelig køreafstand.

kr. 8.995,-,- Læs mere

Melia Villataina Resort **** Alicante

Hele året

Melia Villataina Resort **** Alicante

kr. 9.495,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af