Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Mar de Pulpi, Aguilas, Andalusien, Spanien

01.09. - 15.05

Information

Mar de Pulpi, Aguilas, Andalusien, Spanien

I Mar de Pulpi er der et væld af spændende oplevelser, som du kan nyde. Her er nogle af de mest populære ting at opleve i området:

Strande: Mar de Pulpi er berømt for sine smukke strande med krystalklart vand og blødt sand. Du kan slappe af og nyde solen eller deltage i vandsport som snorkling, dykning eller kajaksejlads.

Vandaktiviteter: Udover traditionelle vandsportaktiviteter kan du også prøve bådture, fiskeudflugter eller endda sejle på en katamaran for at udforske det smukke Middelhav.

Vandland: I nærheden af Mar de Pulpi finder du også et fantastisk vandland, hvor du og din familie kan have en sjov og forfriskende dag med vandrutsjebaner, pools og andre vandbaserede attraktioner.

Vandreture og natur: Området omkring Mar de Pulpi er rig på naturlig skønhed. Du kan tage på vandreture i de omkringliggende bjerge og opleve fantastisk udsigt over havet og landskabet.

Lokal kultur: Mar de Pulpi har også et rigt kulturliv. Du kan besøge lokale markeder, hvor du kan smage på traditionelle spanske delikatesser og købe lokale produkter. Der er også museer og kunstgallerier at udforske for at lære mere om områdets historie og kultur.

Disse er blot nogle af de mange oplevelser, der venter dig i Mar de Pulpi. Uanset hvad du foretrækker, er der noget for enhver smag, når det kommer til at udforske denne smukke kystby.

I denne pakke med 28 nætter indgår 16 runder golf på 3 forskellige baner. Desert Spring, Lorca og Mundo Aguilon.

Alle lejligheder med stor balkon og visse med tagterrasse.

Galleri

Om denne rejse

Golf spilles på følgende baner:

Mundo Aguilón
Aguilón Golf ligger kun 5 minutters kørsel fra havet. Flot omkranset af Aguilón-bjergene og anses for at være den bedste ørkenbane i Europa. Har du kendskab til de kendte Arizona baner anlagt i ørkenen omkring Phønix har du et godt indtryk hvordan banen tager sig. En rigtig fin oplevelse. Du skal spille denne bane 8 gange.

Lorca Golf
Lorca Golf ligger i bjergområdet længere inde i landet og er en spændende udfordring uanset dit niveau. Her er lavet flere tee steder end man normalt oplever, så du kan udfordre banen på dine betingelser. Du kan spille denne bane 4 gange.

Desert Springs
Her er du næsten i Arizona. En rigtig god udfordring med de smukt anlagte grønne områder af og ørkenlandskabet ind i mellem. En absolut fin og spændende bane.

Rejsen inkluderer

Pris per person

fra 16.995,-
  • 28 nætter i standard lejlighed 75 kvm. 2 soveværelser og 2 badeværelser.
  • fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbags
  • lejebil med fri kilometer, udleveret i Alicante Lufthavn.
  • 16 runder golf, 8 på Aguilon, 4 på Lorca og 4 på Desert Spring.
  • ugentlig linnedskift og rengøring, wifi, satellit tv, fri adgang til pools og fitness center, 4 restauranter og meget mere.
  • Du kan upgrade til Solarium app. med tagterrasse tillæg kr. 1.750 p.p. 150 kvm. eller til Beach side også 150 kvm tillæg kr. 2.850 p.p.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×