Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Hotel Puerto Juan Montiel & Spa – Aguilas, Andalucia

1. november - 30. april

Information

Hotel Puerto Juan Montiel & Spa – Aguilas, Andalucia – Longstay

Dette fremragende hotel ligger direkte til havet og en fin lystbådehavn med masser af aktiviteter. Se de dejlige billeder fra hotellet og omegn nedenfor.

Stranden er i kort gå afstand, men hoteller byder såvel på stort poolområder udendørs, som indendørs pool med Spa. Massage, sauna og meget mere kan du kaste dig ud i når golfrunden er vel overstået.

Hotellet er beliggende ved den smukke Middelhavskyst og tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter. Du vil blive mødt af en imødekommende og venlig atmosfære, hvor personalet er dedikeret til at sikre, at dit ophold bliver uforglemmeligt.

Hotellet har moderne og komfortable værelser, der er designet med din komfort i tankerne. Du kan nyde godt af faciliteter såsom en swimmingpool, spa, fitnesscenter og restauranter, der serverer lækre retter. Der er også mange udendørs aktiviteter, som du kan deltage i, såsom vandsport, tennis eller blot slappe af på stranden.

Uanset om du er på ferie eller forretningsrejse, vil Puerto Juan Montiel Hotel sikre, at du får en behagelig og mindeværdig oplevelse. Du kan udforske de omkringliggende områder, herunder smukke strande, charmerende byer og naturskønne landskaber. Hotellets personale vil være mere end glade for at hjælpe dig med at planlægge dine aktiviteter og give dig anbefalinger til lokale seværdigheder.

Så forvent en afslappende og behagelig oplevelse, hvor du kan nyde solen, havet og den varme gæstfrihed på Puerto Juan Montiel Hotel.

Galleri

Om denne rejse

Mundo Aguilón
Aguilón Golf ligger kun 5 minutters kørsel fra havet. Flot omkranset af Aguilón-bjergene og anses for at være den bedste ørkenbane i Europa. Har du kendskab til de kendte Arizona baner anlagt i ørkenen omkring Phønix har du et godt indtryk hvordan banen tager sig. En rigtig fin oplevelse. Du skal spille denne bane 8 gange.

Lorca Golf
Lorca Golf ligger i bjergområdet længere inde i landet og er en spændende udfordring uanset dit niveau. Her er lavet flere tee steder end man normalt oplever, så du kan udfordre banen på dine betingelser. Du kan spille denne bane 4 gange.

Desert Springs
Her er du næsten i Arizona. En rigtig god udfordring med de smukt anlagte grønne områder af og ørkenlandskabet ind i mellem. En absolut fin og spændende bane.

Rejsen inkluderer

  • Køb op til "Bedroom suite" 65 kvm. kr. 1.200

pris per person i dobbeltværelse

fra kr. 15.995,-
  • Fly med skatter og afgifter, kuffert 20 kg. samt golfbag 15. kg
  • 28 nætter i dobbeltværelse med køkken og opholdsstue 47 kvm
  • 18 runder golf. 10 på Aguilon - 5 på Lorca og 3 på Desert Spring
  • Lejebil med fri kilometer og alle standardforsikringer
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×