Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser til Portugal

Rejs med Mulligan Golf og tag på uforglemmelige golfrejser til Portugal. Her er golfbanerne af høj international standard, og det milde vejr giver golde golfforhold hele året.

Portugal er et af de lande, hvor vi hos Mulligan Golf tilbyder allerflest golfdestinationer. Vi har mange års erfaring med at hjælpe golfpassionerede danskere med at dyrke deres interesse netop her. Generelt er prisniveauet på golfrejser til Portugal lavt, og derfor tager mange hvert år turen fra Danmark til Portugal for at spille golf.

Spil golf året rundt

Er du træt af den danske vinter? Og kan du ikke vente med at komme ud og slå med dine køller? Så er det godt, at vi tilbyder golfrejser til Portugal, hvor der altid er golfvejr. Modsat Danmark kan du i Portugal spille golf året rundt. Her er golfbanerne aldrig snedækkede og mudrede, men derimod altid grønne og klar til at blive brugt af golfspillere.

Temperaturerne i Portugal topper naturligvis i sommermånederne, men selv i november, december, januar og februar ligger dagtemperaturerne i Algarve-området og Lissabon mellem 15-20 grader.

Nogle af vores golfrejser til Portugal kan du tage på hele året, mens andre er begrænset til eksempelvis vinterhalvåret. Ved at orientere dig på siderne for vores enkelte rejser kan du se, hvilke rejser vi tilbyder hvornår.

Slap af og koncentrer dig om at spille golf

Vores golfrejser til Portugal er skræddersyede til dig, som gerne vil bruge mange timer på at spille golf og samtidig slappe af. På vores rejser har vi nemlig udvalgt lækre, eksklusive hoteller og resorts, hvor du kan slappe af og hygge dig, når du ikke er på golfbanerne.

Langt de fleste af vores hoteller er beliggende tæt på strande, så du kan nyde en afkølende dukkert efter at have spillet golf. Mange hoteller har desuden store poolområder, hvor du ligeledes kan bade, slikke sol eller ligge og nyde en god bog.

Nogle af hotellerne tilbyder all inclusive eller halvpension, mens du på andre hoteller og lejligheder ikke har forplejning inkluderet. Du kan frit vælge den destination og det hotel, der lever bedst op til dine ønsker.

Portugal er rig på oplevelser

Portugal byder på en masser førsteklassesgolfbaner med udfordringer for såvel nye som erfarne golfspillere. Men Portugal er også rig på kulturoplevelser, der med fordel kan supplere dine oplevelser på golfbanerne.

Portugal er verdenskendt for smagfulde portvine, som du kan nyde over hele landet, men opleves mere autentisk i Porto området – specielt under efterårets vinhøst. Derudover er fascinerende arkitektur, portugisisk folkemusik og historiske museer noget af det, du har mulighed for at opleve på golfrejser til Portugal.

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af