Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser til Portugal

Rejs med Mulligan Golf og tag på uforglemmelige golfrejser til Portugal. Her er golfbanerne af høj international standard, og det milde vejr giver golde golfforhold hele året.

Portugal er et af de lande, hvor vi hos Mulligan Golf tilbyder allerflest golfdestinationer. Vi har mange års erfaring med at hjælpe golfpassionerede danskere med at dyrke deres interesse netop her. Generelt er prisniveauet på golfrejser til Portugal lavt, og derfor tager mange hvert år turen fra Danmark til Portugal for at spille golf.

Spil golf året rundt

Er du træt af den danske vinter? Og kan du ikke vente med at komme ud og slå med dine køller? Så er det godt, at vi tilbyder golfrejser til Portugal, hvor der altid er golfvejr. Modsat Danmark kan du i Portugal spille golf året rundt. Her er golfbanerne aldrig snedækkede og mudrede, men derimod altid grønne og klar til at blive brugt af golfspillere.

Temperaturerne i Portugal topper naturligvis i sommermånederne, men selv i november, december, januar og februar ligger dagtemperaturerne i Algarve-området og Lissabon mellem 15-20 grader.

Nogle af vores golfrejser til Portugal kan du tage på hele året, mens andre er begrænset til eksempelvis vinterhalvåret. Ved at orientere dig på siderne for vores enkelte rejser kan du se, hvilke rejser vi tilbyder hvornår.

Slap af og koncentrer dig om at spille golf

Vores golfrejser til Portugal er skræddersyede til dig, som gerne vil bruge mange timer på at spille golf og samtidig slappe af. På vores rejser har vi nemlig udvalgt lækre, eksklusive hoteller og resorts, hvor du kan slappe af og hygge dig, når du ikke er på golfbanerne.

Langt de fleste af vores hoteller er beliggende tæt på strande, så du kan nyde en afkølende dukkert efter at have spillet golf. Mange hoteller har desuden store poolområder, hvor du ligeledes kan bade, slikke sol eller ligge og nyde en god bog.

Nogle af hotellerne tilbyder all inclusive eller halvpension, mens du på andre hoteller og lejligheder ikke har forplejning inkluderet. Du kan frit vælge den destination og det hotel, der lever bedst op til dine ønsker.

Portugal er rig på oplevelser

Portugal byder på en masser førsteklassesgolfbaner med udfordringer for såvel nye som erfarne golfspillere. Men Portugal er også rig på kulturoplevelser, der med fordel kan supplere dine oplevelser på golfbanerne.

Portugal er verdenskendt for smagfulde portvine, som du kan nyde over hele landet, men opleves mere autentisk i Porto området – specielt under efterårets vinhøst. Derudover er fascinerende arkitektur, portugisisk folkemusik og historiske museer noget af det, du har mulighed for at opleve på golfrejser til Portugal.

Madeira, Santa Cruz **** Hotel Vila Gale Santa Cruz

hele året

Blot 5 minutter fra Madeira Lufthavn – nu opkaldt efter øens berømte søn Ronaldo – ligger den lille meget hyggelige og veltrimmede landsby Santa Cruz. Små gamle kirke og et havnemiljø, hvor der er mulighed for at få udflugt for at besigtige de store flokke af delfiner og jævnligt hvaler, som svømmer forbi. På byens strand ligger her det store flotte U formede – omkring en stor pool –  hotel Vila Gale Santa Cruz, hvor du installeres i store velindrettede værelser,  de fleste med flot havudsigt og altan. Flere store restauranter, en velvoksen SPA afdeling, som tilbyder massage og skønhedsbehandlinger, og en stor  indendørs pool.

Fra hotellet er der mindre en 10 minutters kørsel til Santa da Sierra golf (27 huller) som i gennem mange år har huset Madeira Open. En fremragende og meget spændende bane bestående af 3 9 huls sløjfer.  Hotellet tilbyder fri transport til golfbanen, og har i øvrigt dagligt flere gange shuttle service ind til Funchal by.

I vor pakke indgår 3 runder på Santa da Sierra og 2 på Palheiro banen, som ligger på vejen indtil Funchal. Fra en netop afviklet matchtur til denne fantastiske og meget spændende grønne og bjergfyldte ø, kan det meldes, at man fandt det generelle prisniveau uhyre lavt. En god flaske vin på restaurant behøver ikke koste 100 kr.

,- Læs mere

Pestana Blue Alvor Praia ***** Algarve, Portugal – matchtur 25. okt. til 01. nov. 2022

1. april til 1. november - matchtur 25. okt. - 01. nov. 2022

Pestana Blue Alvor Praia *****  All inclusive

Pestana Blue Alvor All Inclusive Beach & Golf Resort ligger ved den hyggelige historiske fiskerlandsby Alvor i den vestlige ende af Algarve. Portugal største hotelgruppe Pestana åbnede i 2019 dette smukke minimalistiske hotelbyggeri, med ønsket om at introducere “all inclusive” modellen, som ikke har været meget brugt i Europa, som eksempelvis Belek i Tyrkiet og i Caribien nu var blevet det dominerende ønske blandt tilrejsende gæster. Gruppen ejer 4 golfbaner liggende omkring hotellet, så her er rig lejlighed til at prøve de forskellige design ideer, der har ligget til grund for de enkelte baner.

kr. 9.995,- Læs mere

Pestana Alvor Praia Beach og Golfhotel ***** Algarve, Portugal

hele året

Pestana Alvor Praia Beach og Golfhotel ***** Algarve, Portugal

Historisk et af de mest populære golfhoteller på Algarve Kysten. Dette 5 stjernede hotel byder på lækre værelser, flere restauranter, fitness, SPA, tennisbaner og en stor dejlig pool.

Er vejret lidt imod er her en herlig indendørs pool.

Hotellet ligger kun 1 minuts gang fra en vidunderlige beskyttet strand og som det fremgår af vore billeder beliggende i et spændende naturmiljø, hvor lange gåture frister, eventuelt som et besøg i en nærliggende landsby.

Der er 8 golfbaner indenfor relativt kort afstand, i vor pakke indgår runder på 4 af dem Pinta, Gramacho, Alto og Silves. Er du klar til mere golf, kan flere runder tilkøbes for kr. 350 per runde.

 

Fra kr. 7.995,- Læs mere

Matchtur – Vilamoura – Dom Pedro Marina – Algarve – Portugal

11. - 18. marts 2023

Matchtur – Vilamoura – Dom Pedro Marina**** – Algarve  11. – 18.  marts 2023

Det kan være svært at forestille sig en bedre forberedelse til den nye sæson end 5 runder på dejlige Algarve. Vi spiller 4 forskellige baner med Victoria, hvor Europaturen de sidste to år har afviklet nogle meget populære turneringer, med danske spillere helt i top. som den rigtigt store test. Med nogle giftige interessante vand hazarder, som kræver mod, hvis du gerne vil på green i to på par 5 hullerne, er det en bane der udfordrer både hygge og øvede golfere. Du skal også spille den historiske Old Course. En usædvanlig smuk bane med alle de elementer, som har gjort golf i Portugal så populært. De eventyrligt formede pinjetræer langs fairways og omkring greens er et billede man altid vil huske. De sidste tre runder vil blive spillet på de to lidt mere menneskelige baner Pinhal og Millenium.

kr. 9.975,- Læs mere

Pestana Sintra Golf Resort **** Portugal

hele året

Pestana Sintra Golf Resort **** Portugal

Dette fremragende 4 stjernede hotel ligger lidt nord for Cascais, lige op til den udmærkede 18 hullers golfbane Quinta da Beloura. Der er kun 3 km til den historiske by Sintra, som absolut må besøges og vil opleves som et af rejsens højdepunkter.  Hotellet byder en spa, inden- og udendørs swimmingpools samt tennisbaner.

Værelserne er nænsomt og  moderne indrettet og udstyret med aircondition og fladskærms-tv. Mange af værelserne har balkon med udsigt over Sintra-bakkerne.

Restauranten Mourisco serverer traditionelle portugisiske og internationale retter i charmerende, fornemme omgivelser. Baren O Chafariz Bar serverer udsøgte cocktails og snacks i haven.

Der findes 2 uden- og 1 indendørs swimmingpool samt spa på Pestana Sintra. I spaen Physio findes sauna og tyrkisk bad. Der tilbydes desuden luksuriøse massageydelser.

Pestana ligger kun 7 km fra de berømte badebyer Estoril og Cascais.

Hotellet indgår i den anerkendte hotelgruppe Pestana Hotel & Resorts.

kr. 9.795,- Læs mere

Quinta do Lago*****, Algarve, Portugal

hele året

Quinta do Lago*****, Algarve, Portugal

Er en af de ældste og utvivlsomt mest eksklusive resorts på den portugisiske sydkyst.

Et 5 stjernet hotel med alt hvad du kan drømme om af faciliteter. Flere gange kåret som Europas “Leading Golf Resort” og Middelhavets “Leading Hotel”  i 2015. Det skyldes naturligvis kvaliteten af hotellet, men også at man her råder over 3 fremragende  golfbaner – Quinta do Lago Nord, Syd og den nyeste bane Laranjal. Dertil kan du i en pakke på eksempelvis 5 runder golf få adgang til berømte San Lorenzo Golf Club, Vale do Lobo (Royal og Ocean). Vælger en af jer ikke at spille en runde golf byttes den for 1 times vidunderlig massage.

I vor pakke indgår på en 7 dages rejse tillige, 3 gourmet middage på hotellet restauranter, 7 dages billeje i en mellemklasse bil, en fremragende morgenbuffet (incl. champagne), en flaske hvidvin, vand og frugt på værelset ved ankomst og fri wifi.

Hertil endvidere 5 runder golf, hvor du kan vælge imellem ovennævnte baner.

kr. 15.465,- Læs mere

Dolce Campo Real Golf & Spa Resort**** Prorejse 25. oktober – 01. november 2020

25. oktober - 01. november 2020

Dolce Campo Real Golf & Spa Resort**** – udsat pga af corona.

Campo Real er et af de mest populære golfresorts i Portugal. Ca. 35 min. kørsel fra centrum Lissabon og 5 minutter fra Atlanterhavs kysten, ligger denne velfungerende smukke resort omkranset af en fin golfbane og herlige vinmarker.

kr. 9.995,- Læs mere

Azorerne, Azor Hotel**** Punta Delgada

Hele året

Azorerne, Azor Hotel**** Punta Delgada

Bliv behandlet som en stjerne med verdensklasse service i Azor Hotel

Vælger du en golfrejse, hvor der også skal være lidt tid til underholdning om aftenen, er Azor Hotel det naturlige centrum for rejsen. Hotellet ligger i Ponta Delgada med udsigt over havnen. Her der 123 værelser med vidunderlig havudsigt og udendørs swimmingpool. Samtlige værelser er indrettet i en smuk enkel stil, har aircondition, lydisolering, minibar, fladskærms-tv med kabelkanaler samt eget badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet.

Der serveres dagligt en stor morgenbuffet og om aftenen en fint varieret à la carte-menu med typiske delikatesser i restauranten Terra. Du kan tænke dig, at der ikke finde bedre fisk end her midt på Atlanten, hvor fisken er trukket op af havet lige uden for døren.  Om aftenen kan du slappe af i hotelbaren. Eller besøge de små hyggelige gader i byen, hvor det lokale liv udspiller sig.

Hotellet har spa- og wellness-faciliteter.

Fra kr. 9.245,- Læs mere

Azorerne, Hotel Caloura****

Hele året

Azorerne, Hotel Caloura****

Vi flyver til den største ø i Azorerne Sao Miguel, med hovedstaden Ponta Delgada. Azorerne er den helt store naturoplevelse i tillæg til to fremragende golfbaner Batalha og Furnas.

Caloura Hotel Resort  ligger i et beskyttet naturområde med  direkte klippefyldt adgang til havet med naturlige vulkan-bassiner. Men hotellet har, som det vil fremgå af billederne nedenfor tillige en dejlig stor pool og SPA område, med sauna.

Fra dit værelse eller restaurantens vinduer, vil du blive underholdt af forbi svømmende hvaler og store delfin flokke.  Vi har været der flere gange, og det slår ikke fejl.   Værelserne på hotellet er indrettede med aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, telefon, skrivebord, garderobe, værdiboks, minibar og fri Wifi. Her bydes desuden på fitnesscenter, sauna og tennisbane.

Vi har tilrettelagt rejsen så du får en lejebil i lufthavnen, som dels skal bruges til transport til golfbanerne, dels give dig mulighed for at komme ud og se den fuldstændigt fantastiske ø. Er du bare lidt naturinteresseret, så venter her en uforglemmelig oplevelse. Store vulkan søer i blå og grønne nuancer. Vulkan sider, med opvarmede bassiner, som det er virkeligt svært at komme ud af igen, fordi man mærker hvordan vandet får kroppen til at føles rigtigt tilpas.

Caloura Hotel ligger et stykke fra de store veje på øen, i en lidt isoleret atmosfære, som gør opholdet til noget helt særligt. Når golfen tillader det, er poolen og udsigten over det endeløse Atlanterhav en befriende og vidunderligt afslappende “aktivitet”.

kr. 8.275,- Læs mere

Azorerne, Furnas Boutique Hotel, Thermal & Spa.

Hele året

Azorerne, Furnas Boutique Hotel, Thermal & Spa****

Det 4-stjernede Furnas Boutique Hotel – Thermal & Spa ligger på øen São Miguel i Vale das Furnas, som er hjemsted for Europas største koncentration af varme kilder. Det fredelige hotel blev renoveret i 2015 og byder på swimmingpools, en spa og et wellness-center.

Værelserne er smagfuldt indrettet  og byder på en blanding af moderne og traditionelle islæt. Samtlige af hotellets værelser og suiter har aircondition og eget badeværelse med hårtørrer. Der er fladskærms-tv med kabelkanaler, værdiboks, telefon og gratis WiFi på værelserne.

Du kan nyde velsmagende lokale retter i Boutique Hotels restaurant À Terra.

Hotellet byder på et væld af afslappende faciliteter. Der findes inden- og udendørs termiske swimmingpools, Vichy- og hydromassagebrusere, flotationstank, sauna, tyrkisk bad, fitnesscenter samt et termisk spacenter med 10 behandlingsrum, hvor der tilbydes behandlinger såsom massage og Shirodhara-oliemassage.

Personalet i Furnas Boutique Hotels døgnåbne reception er gerne behjælpeligt med billetbestilling til hvalsafari, svømning med delfiner, dykning, fiskeri, vandreture og cykelture. Ribeira Quente-stranden ligger 7 km fra hotellet.

 

.

 

kr. 8.965,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af