Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Lissabon

Pestana Sintra Golf Resort **** Portugal

hele året

Pestana Sintra Golf Resort **** Portugal

Dette fremragende 4 stjernede hotel ligger lidt nord for Cascais, lige op til den udmærkede 18 hullers golfbane Quinta da Beloura. Der er kun 3 km til den historiske by Sintra, som absolut må besøges og vil opleves som et af rejsens højdepunkter.  Hotellet byder en spa, inden- og udendørs swimmingpools samt tennisbaner.

Værelserne er nænsomt og  moderne indrettet og udstyret med aircondition og fladskærms-tv. Mange af værelserne har balkon med udsigt over Sintra-bakkerne.

Restauranten Mourisco serverer traditionelle portugisiske og internationale retter i charmerende, fornemme omgivelser. Baren O Chafariz Bar serverer udsøgte cocktails og snacks i haven.

Der findes 2 uden- og 1 indendørs swimmingpool samt spa på Pestana Sintra. I spaen Physio findes sauna og tyrkisk bad. Der tilbydes desuden luksuriøse massageydelser.

Pestana ligger kun 7 km fra de berømte badebyer Estoril og Cascais.

Hotellet indgår i den anerkendte hotelgruppe Pestana Hotel & Resorts.

kr. 9.795,- Læs mere

Montado Hotel & Golf Resort ****

Hele året

Montado Hotel & Golf Resort****

Montado er et rigtigt godt anlæg, både når du kommer alene med dine venner eller jeres pro har arrangeret en tur med en større gruppe for at undervise. Her er en fin driving range, puttegreen og indspils greens. Banen er til at komme rundt på selvom du er i en trænings situation, hvor det kan være svært at holde handicappet.

Den nærliggende Setubal by er absolut et besøg værd, ligesom Lissabons mange spændende tilbud ganske nemt nås med lejebilen.

Hotellet opfylder fint de forventninger du har til et 4 stjernet hotel, og ligger naturligvis med en enestående udsigt over golfbanen.

kr. 6.825,- Læs mere

Penha Longa Hotel & Golfresort *****, Portugal

Hele året

Penha Longa Hotel & Golfresort *****

Denne klassiske golfresort, har de senere år har været under Marriott gruppens vinger i den eksklusive kategori man kalder Ritz-Carlton. Penha Longa er en elegant ejendom i traditionel palazzo-stil, som ligger i et kuperet landskab i naturreservatet Sintra Cascais. Det 5-stjernede resort har en mesterskabsgolfbane med 27 huller samt topmoderne spa-center på 1.500 m² og restauranter med Michelin stjerner.

Resortets golfbane, som blev designet af Robert Trent Jones Jr.,  betragtes som en af de 30 bedste golfbaner i det kontinentale Europa. Hotellet har indendørs og udendørs pools, tennis- og squashbaner, et fitnesscenter og en pragtfuld have. Du kan nyde et udvalg af behandlinger i spaen eller tage på rideture på overnatningsstedet.

Er du på jagt efter den fuldendte golfrejse i vidunderlige omgivelser, er Penha Longa et oplagt mål.

kr. 12.995,- Læs mere

Albatroz Hotel & Villa ***** Cascais

hele året
kr. 11.250,- Læs mere

Quinta da Marinha Hotel and Golfresort ****

Hele året

Quinta da Marinha****, Cascais, Lissabon, Portugal

Lidt nord for Cascais by, og et par kilometer fra Oitavos golf og hotel, ligger den meget populære resort Quinta da Marinha. Et rigtigt godt 4 stjernet hotel, som består af 192 værelser og 60 rækkehuse. Hotelværelserne købes med morgenmad alene eller med halvpension. Rækkehusene, som består af opholdsstue med pejs, 2 soveværelser og et thekøkken og vil normalt blive udlejet uden bespisning. Men såvel morgenmad som halvpension kan tilkøbes. Resorten har to fine restauranter, 3 barer, Spa, sauna, Jacuzzi og 3 udendørs og een indendørs pool, hertil 6 tennisbaner og parkering i kælderen. Til hotellet er anlagt en fremragende golfbane tegnet af selvester Robert Trent Jones jr.

kr. 8.345,- Læs mere

Oitavos Hotel & Golf *****

Hele året
kr. 9.845,- Læs mere

Hotel Baia **** Cascais

Hele året
kr. 7.385,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af