Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Lissabon

Pestana Sintra Golf Resort **** Portugal

hele året

Pestana Sintra Golf Resort **** Portugal

Dette fremragende 4 stjernede hotel ligger lidt nord for Cascais, lige op til den udmærkede 18 hullers golfbane Quinta da Beloura. Der er kun 3 km til den historiske by Sintra, som absolut må besøges og vil opleves som et af rejsens højdepunkter.  Hotellet byder en spa, inden- og udendørs swimmingpools samt tennisbaner.

Værelserne er nænsomt og  moderne indrettet og udstyret med aircondition og fladskærms-tv. Mange af værelserne har balkon med udsigt over Sintra-bakkerne.

Restauranten Mourisco serverer traditionelle portugisiske og internationale retter i charmerende, fornemme omgivelser. Baren O Chafariz Bar serverer udsøgte cocktails og snacks i haven.

Der findes 2 uden- og 1 indendørs swimmingpool samt spa på Pestana Sintra. I spaen Physio findes sauna og tyrkisk bad. Der tilbydes desuden luksuriøse massageydelser.

Pestana ligger kun 7 km fra de berømte badebyer Estoril og Cascais.

Hotellet indgår i den anerkendte hotelgruppe Pestana Hotel & Resorts.

kr. 9.795,- Læs mere

Montado Hotel & Golf Resort ****

Hele året

Montado Hotel & Golf Resort****

Montado er et rigtigt godt anlæg, både når du kommer alene med dine venner eller jeres pro har arrangeret en tur med en større gruppe for at undervise. Her er en fin driving range, puttegreen og indspils greens. Banen er til at komme rundt på selvom du er i en trænings situation, hvor det kan være svært at holde handicappet.

Den nærliggende Setubal by er absolut et besøg værd, ligesom Lissabons mange spændende tilbud ganske nemt nås med lejebilen.

Hotellet opfylder fint de forventninger du har til et 4 stjernet hotel, og ligger naturligvis med en enestående udsigt over golfbanen.

fra kr. 8.825,- Læs mere

Penha Longa Hotel & Golfresort *****, Portugal

Hele året

Penha Longa Hotel & Golfresort *****

Denne klassiske golfresort, har de senere år har været under Marriott gruppens vinger i den eksklusive kategori man kalder Ritz-Carlton. Penha Longa er en elegant ejendom i traditionel palazzo-stil, som ligger i et kuperet landskab i naturreservatet Sintra Cascais. Det 5-stjernede resort har en mesterskabsgolfbane med 27 huller samt topmoderne spa-center på 1.500 m² og restauranter med Michelin stjerner.

Resortets golfbane, som blev designet af Robert Trent Jones Jr.,  betragtes som en af de 30 bedste golfbaner i det kontinentale Europa. Hotellet har indendørs og udendørs pools, tennis- og squashbaner, et fitnesscenter og en pragtfuld have. Du kan nyde et udvalg af behandlinger i spaen eller tage på rideture på overnatningsstedet.

Er du på jagt efter den fuldendte golfrejse i vidunderlige omgivelser, er Penha Longa et oplagt mål.

kr. 12.995,- Læs mere

Albatroz Hotel & Villa ***** Cascais, Lissabon

hele året

Albatroz Hotel & Villa ***** Cascais

På kanten af Cascais by ligger områdets utvivlsomt bedste og mest eksklusive hotel. Drevet igennem mange generationer af en af Cascais gamle historiske familier, repræsenterer Albatroz den der usædvanlige atmosfære, hvor man føler, at man ville være i stand til at efterkomme ethvert ønske eller spørgsmål på stedet. Albatroz ligger lige ud til havet med en mindre privat strand, stor pool og en restaurant med en vidunderlig udsigt over Tejo Flodens udmunding i Atlanterhavet. Der er 5 minutters gang fra hotellet til de travle små indkøbsgader i Cascais. Hotellet råder over 59 værelser, alle individuelt indrettede i en elegant klassiske portugisisk stil, som med sikkerhed får dig til at falde rigtigt godt til. Hotellets restaurant bliver igen og igen valgt til Cascais/Estorils bedste. Pool, SPA og sauna, bar og 24 timers roomservice, indgår tillige i hotellets tilbud. Får du lyst til at besøge Lissabon, ligger den berømte jernbane i gåafstand fra hotellet. På 20-25 minutter er man i centrum af Portugals hovedstad.
Albatroz, råder endvidere over en ejendom, kaldet ”Villa Albatroz”, som ligger i den lille bugt, på kanten af Cascais, hvor fiskerne lander deres fangst af sardiner i de typiske farverige åbne både. Kan du godt lide dejlige omgivelser og en afslappet atmosfære i en bygning med kun 11 værelser, er ”Villa Albatroz” et rigtig godt valg.

Beliggenhed og kvalitet gør tilsammen dette hotel til Cascais/Lissabons mest eksklusive. Er du på udkik efter den bedste oplevelse under golfrejsen, så søg ikke mere. Det her bliver en uforglemmelig ferie.

Du er i gå afstand til hyggelige Cascais og får du lyst til at besøge Lisabon centrum, er der en fin togforbindelse lige ved døren.

Vi booker 5 forskellige baner i omegnen.

fra kr. 11.250,- Læs mere

Quinta da Marinha Hotel and Golfresort **** Cascais, Lisabon

Hele året

Quinta da Marinha****, Cascais, Lissabon, Portugal

Lidt nord for Cascais by, og et par kilometer fra Oitavos golf og hotel, ligger den meget populære resort Quinta da Marinha. Et super lækkert  4 stjernet hotel, som består af 192 værelser og 60 rækkehuse. Hotelværelserne købes med morgenmad alene, men halvpension kan tilkøbes.

Rækkehusene, som består af opholdsstue med pejs, 2 soveværelser og et te køkken og vil normalt blive udlejet uden bespisning. Men såvel morgenmad som halvpension kan tilkøbes. Resorten har to fine restauranter, 3 barer, Spa, sauna, Jacuzzi og 3 udendørs og een indendørs pool, hertil 6 tennisbaner og parkering i kælderen. Til hotellet er anlagt en fremragende golfbane tegnet af selvester Robert Trent Jones jr.

fra kr. 9.945,- Læs mere

Oitavos Hotel & Golf *****, Cascais, Lissabon

Hele året

Oitavos Dunes Hotel og Golfbane*****

Lidt nord for Cascais by, ligger en af Portugals absolut bedste golfbaner. Utroligt smukt anlagt med en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet fra langt de fleste huller. Med greens, som altid er i topform og en fin blanding af udfordrende parklignende huller er det en bane, som vil inspirere dig til en ekstra indsats for at spille op til dit bedste niveau. Portugal Open har i en årrække haft sin faste station her, i anerkendelse af banens kvalitet. For nogle år siden opførtes det eksklusive Oitavos Hotel*****, direkte på golfbanen og dermed en meget flot udsigt til mange af banens huller. Værelserne er store og smukt minimalistisk indrettede, med store vinduespartier og futuristisk indrettede badeværelser. Her venter en hel enestående oplevelser. Her er naturligvis en flot veludstyret SPA afdeling, flere restauranter og barer. Et ophold med en rigtig god eksklusiv kombination af en fremragende golfbane og et super hotel.

kr. 9.845,- Læs mere

Hotel Baia **** Cascais, Lissabon

Hele året

Hotel Baia****, Cascais, Lissabon

Hotel Baia**** ligger i centrum af Cascais by, og alligevel direkte til den beskyttede strand. En ganske fantastisk kombination. Et udmærket 4 stjernet hotel med gode værelser, naturligvis især dem der har udsigt til havet. En dejlig restaurant med flot udsigt.
Golfen spilles på de baner som indgår i Estoril pakken. Du kan vælge 5 runder, en per bane blandt følgende golfbaner:
Belas, Estoril, Lisbon Sport, Penha Longa, Pestana Beloura, Quinta da Marinha.

Vi booker dine runder inden afrejse, så du blot skal fremvise vor voucher for at komme ud og spille på de valgte baner.

fra kr. 8.385,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af