Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Penha Longa Hotel & Golfresort *****, Portugal

Hele året

Information

Penha Longa Hotel & Golfresort *****

Denne klassiske golfresort, har de senere år har været under Marriott gruppens vinger i den eksklusive kategori man kalder Ritz-Carlton. Penha Longa er en elegant ejendom i traditionel palazzo-stil, som ligger i et kuperet landskab i naturreservatet Sintra Cascais. Det 5-stjernede resort har en mesterskabsgolfbane med 27 huller samt topmoderne spa-center på 1.500 m² og restauranter med Michelin stjerner.

Resortets golfbane, som blev designet af Robert Trent Jones Jr.,  betragtes som en af de 30 bedste golfbaner i det kontinentale Europa. Hotellet har indendørs og udendørs pools, tennis- og squashbaner, et fitnesscenter og en pragtfuld have. Du kan nyde et udvalg af behandlinger i spaen eller tage på rideture på overnatningsstedet.

Er du på jagt efter den fuldendte golfrejse i vidunderlige omgivelser, er Penha Longa et oplagt mål.

Galleri

Om denne rejse

Ligger i bjergene ved Sintra og kun 20 minutters kørsel nord for Cascais. Resorten blev for nogle år siden købt af Marriott koncernen og er ombygget til et Ritz Carlton hotel, det højeste niveau indenfor klodens største hotelsammenslutning. Hotellet oser i dag af elegance og luksus. Alle værelser er sat i stand efter alle kunstens regler og der er nu etableret to enestående restauranter. I forvejen havde Penha Longa den bedste japanske restaurant i Portugal, og har dertil fået en ny restaurant med en af chefkokkene fra spanske El Bulli, som i nogen tid var klodens bedste spisested, som ansvarlig for de meget spændende retter man tilbyder.

Til hotellet er der en 18 hullers golfbane, tegnet af Robert Trent Jones, og kaldes The Atlantic Course. Endvidere en kortere 9 hullers bane, som kaldes Monastery, som kan spilles helt efter ønske. Trent Jones bane har stabilt befundet sig imellem Europas 30 bedste baner, og har adskillelige gange været vært for Europa Touren, for nogle år siden med Thomas Bjørn som vinder. Hotellets værelser er lækkert indrettede med Nespresso kaffemaskiner, iPod musikanlæg og lækre badekåber til besøget i den 1500 kvm store SPA afdeling indrettet af Six Senses Spa. Her venter et enestående ophold på allerhøjeste niveau.

Rejsen inkluderer

 • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag
 • lejebil med fri kilometer
 • 7 nætter i Penha Longa med morgenmad - landview
 • 1 fri runde golf per dag

Pris per person

kr. 12.995,-
  Bestil eller hør mere om rejsen

  Vejr

  Vores rejsetyper  Golf og cruise

  Golf og cruise

  Singlerejser

  Singlerejser

  Gruppe og matchture

  Gruppe og matchture

  Longstay

  Longstay

  Skræddersyede rejser

  Skræddersyede rejser

  Nogle af vores samarbejdspartnere

  Emirates Logo
  Emirates Logo
  Emirates Logo
  Emirates Logo

  Kontakt

  Mulligan Golf Travel ApS
  A.P. Møllers Alle 55
  2791 Dragør
  CVR nr: 36 49 17 60

  Telefon +45 88 44 56 66
  Mobil +45 20 25 56 66
  Mail info@mulligangolf.dk
  Web www.mulligangolf.dk

  Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
  Medlem af Rejsegarantifonden
  Registreringsnummer 3364

  Medlem af