Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Algarve

Quinta do Lago*****, Algarve, Portugal

hele året

Quinta do Lago*****, Algarve, Portugal

Er en af de ældste og utvivlsomt mest eksklusive resorts på den portugisiske sydkyst.

Et 5 stjernet hotel med alt hvad du kan drømme om af faciliteter. Flere gange kåret som Europas “Leading Golf Resort” og Middelhavets “Leading Hotel”  i 2015. Det skyldes naturligvis kvaliteten af hotellet, men også at man her råder over 3 fremragende  golfbaner – Quinta do Lago Nord, Syd og den nyeste bane Laranjal. Dertil kan du i en pakke på eksempelvis 5 runder golf få adgang til berømte San Lorenzo Golf Club, Vale do Lobo (Royal og Ocean). Vælger en af jer ikke at spille en runde golf byttes den for 1 times vidunderlig massage.

I vor pakke indgår på en 7 dages rejse tillige, 3 gourmet middage på hotellet restauranter, 7 dages billeje i en mellemklasse bil, en fremragende morgenbuffet (incl. champagne), en flaske hvidvin, vand og frugt på værelset ved ankomst og fri wifi.

Hertil endvidere 5 runder golf, hvor du kan vælge imellem ovennævnte baner.

kr. 15.465,- Læs mere

Longstay på Algarve, Salgados Vila das Lagoas app.

16. september 2019 - 31. maj 2020

På Algarve kysten tæt ved den hyggelige havneby Lagos, kan vi tilbyde flotte store lejligheder med minimum 2 soveværelser, opholdsstue, køkken, bad, og stor balkon. 5 minutters gang til stranden, flere pools og restauranter tæt ved.

Vælger du et 3 ugers ophold i perioden 16. september  – 31. Maj 2020. vil du få adgang til 12 runder golf per person på følgende baner

Morgado, Alamos og Salgados. Ring og hør nærmere.

kr 12.950,- Læs mere

Vila Gale Marina****, Vilamoura, Algarve

14. - 21. april 2018
kr. 10.750,- Læs mere

Onyria Palmares Hotel & Golf Resort ***** Algarve, Portugal

Hele året
Fra kr. 7.995,- Læs mere

Cascade Resort – Onyria, Palmares Golf, Algarve

Hele året

Cascade Wellnes Resort – Onyria- Palmares Golf, Algarve

Cascade Wellness Resort ligger i en have på en fantastisk klippetop ikke langt fra Lagos by. Med en enestående udsigt over Atlanterhavet med pools og den dejlige strand Stranden Porto de Mós tæt ved. Her er en fuldt udstyret spa med skønheds- og massagebehandlinger samt spabad og sauna.

Du kan vælge imellem hotelværelser, lejligheder og individuelle villaer. Hotellet er opdelt i 5 individuelt indrettede fløje der afspejler de berømte portugisiske søfareres ekspeditioner på 4 kontinenter, herunder Europa, Afrika, Asien og Sydamerika. Dette munder ud i en række smagfuldt indrettede værelser og suiter.

Stedet har 3 restauranter og 2 barer hvor der serveres alt fra internationalt haute cuisine til portugisisk gastronomi og regionale produkter.

Lejlighederne har egen forplejning, og villaerne har rummelig opholdsstue og spise plads samt fuldt udstyret køkken. Der er gratis wi-fi i samtlige ferieboliger og gratis parkeringskælder. Cascade Wellness Resort har spa med 4 behandlingsrum og udendørs opvarmet pool, topmoderne motionscenter, børneklub, 2 fodboldbaner, 2 tennisbaner og spillerum.

Dona Ana Strand og fyrtårnet ved Ponta da Piedade ligger begge 30 minutters gang fra resorten. Porto de Mós Strand ligger 900 m derfra, og der er 3 km til golfbanen Boavista.

Faro Internationale Lufthavn ligger 90 km derfra.

Golfen spilles på Palmares, Epiche og Boavista.

kr. 9.250,- Læs mere

Marina Club, Lagos – Long Stay

1. oktober 2020 - 30. april. 2021

Marina Club Lagos, longstay, Algarve, Portugal

Den smukt beliggende Marina Club Lagos Resort ligger kun10-15 min. kørsel fra den golf club i kan anvende under ferien, den kendte Onyria Palmares Resort, og ligger centralt i kort gåafstand til den smukke historiske by Lagos. Banen er designet af ingen ringere end Trent Jones Jr. som har en masse af klodens aller bedste baner på samvittigheden.

Under en lang ferie tror vi, at det er vigtigt at være et sted hvor der er aktivitet, også i de normalt stille vintermåneder. Det vil i opleve i Lagos, som er en velfungerende by året rundt med masser af butikker og restauranter, som dagen igennem besøges af lokale gæster og af gæster, der som I er på et længere ophold.

Lige uden for døren ligger en spændende stor marina, med smukke sejl- og motorbåde, og et pænt udvalg af restauranter, og er oplagt til en daglig aftengåtur.

Palmares Golf gennemgik for nogle år siden en gennemgribende ombygning og omlægning af flere huller på banen. Det har gjort den i forvejen meget populære golfbanen, endnu mere populær. Smukt beliggende med flot udsigt til Atlanterhavet fra mange huller, vil i nyde jeres runder samtidigt med i spiller en velanlagt og altid velfriseret bane.

Der kan tilkøbes flere runder, hvis i skulle få lyst til det. Regn med at det koster ca. 50 euro per runde ud over dem der indgår i pakken.

kr. 14.965,- Læs mere

Pestana Golf Resort Carvoeiro, Algarve Portugal

Oktober - april

Pestana Golf Resort Carvoero, Algarve, Portugal

I kort gå afstand fra den utroligt hyggelige by Carvoeira og ikke langt fra de flotte klinter Algarve er så kendt for, med fine beskyttede strande, ligger Pestanas spredte bebyggelse med mindre huse.

Vor pris er baseret på en standard lejlighed med stue, soveværelse, køkken, badeværelse og altan eller terrasse.

I prisen indgår fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbags, lejebil i 28 dage med fri kilometer, samt fri golf på følgende 5 baner Gramacho, Vale da Pinta, Silves Golf, Alto Golf og Vila Sol.

I vor pris indgår ingen forplejning, men morgenmad kan tilkøbes for 8.80 euro per dag. Medens halvpension (morgenmad og middag) vil koste 28 euro per person per dag. Måltiderne indtages i restauranten i Hotel Pestana og kan købes på stedet når i finder behov for det.

Vi flyver til Lissabon, hvor bilen udleveres. Der er ca 2 timers transport til Algarve. Vælger vi fly til Faro vil der være en ventetid på 5 timer i Lissabon Lufthavn.

kr. 17.495,- Læs mere

Pestana Alvor Atlantico Residences Beach Suites **** Algarve, Portugal

Vinterhalvåret

Pestana Alvor Atlantico Residences Beach Suites **** Algarve, Portugal

I kort gå afstand fra en af Algarves dejlige strande ligger denne Pestanas hotelbygning, med store flotte altaner, og uhindret udsigt til havet.

Vi har beregnet en pris på den studio apartment du kan se på billederne nedenfor. I prisen indgår fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbags, lejebil i 28 dage med fri kilometer, samt fri golf på følgende 5 baner Gramacho, Vale da Pinta, Silves Golf, Alto Golf og Vila Sol.
I vor pris indgår ingen forplejning, men morgenmad kan tilkøbes for 8.80 euro per dag. Medens halvpension (morgenmad og middag) vil koste 28 euro per person per dag.

Måltiderne indtages i restauranten i Hotel Pestana Dom Joao, og kan købes på stedet når i finder behov for det. Vi flyver til Lissabon, hvor bilen udleveres. Der er ca 2 timers transport til Algarve. Vælger vi fly til Faro vil der være en ventetid på 5 timer i Lissabon Lufthavn.

kr. 14.450,- Læs mere

Tivoli Victoria***** Algarve

Hele året

Tivoli Victoria***** Algarve

Tivoli Victoria ***** er blandt de nyeste  hoteller på Algarve kysten, med rigtig meget vægt på at blive det perfekte golfhotel, beliggende ved den perfekte golfbane med så høj kvalitet, at den er udvalgt til at blive “Europatourens” foretrukne i de kommende år.

Hotellets 288 værelser indrettet i et nydeligt modernistisk design, med en intimitet som gør opholdet behageligt og hyggeligt. Udsigten fra værelserne er ganske enestående dels over den smukke Victoria bane, dels til Villamoura by i baggrunden. Alle værelser er forsynet med balkon stor nok til at man fint kan indtage sin morgenmad eller senere roomservice i den behagelige udendørs temperatur.

kr. 9.955,- Læs mere

Monte Rei Golf & Spa Resort ***** Algarve, Portugal

Hele året

Monte Rei Golf & Spa Resort ***** Algarve, Portugal

Monte Rei er Algarvekystens mest sublime oplevelse. En fuldstændig eventyrlig Jack Nicklaus, Signature Course, utroligt smukke klassisk designede villaer, som er stilfuldt indrettede, med patio, terrasser, private pools, opholdsstue, køkken og soveværelse. Flere restauranter og fælles pools, hvis det er hvad man foretrækker.

kr. 10.950,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af