Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Algarve

Pestana Blue Alvor Praia ***** Algarve, Portugal – matchtur 25. okt. til 01. nov. 2022

1. april til 1. november - matchtur 25. okt. - 01. nov. 2022

Pestana Blue Alvor Praia *****  All inclusive

Pestana Blue Alvor All Inclusive Beach & Golf Resort ligger ved den hyggelige historiske fiskerlandsby Alvor i den vestlige ende af Algarve. Portugal største hotelgruppe Pestana åbnede i 2019 dette smukke minimalistiske hotelbyggeri, med ønsket om at introducere “all inclusive” modellen, som ikke har været meget brugt i Europa, som eksempelvis Belek i Tyrkiet og i Caribien nu var blevet det dominerende ønske blandt tilrejsende gæster. Gruppen ejer 4 golfbaner liggende omkring hotellet, så her er rig lejlighed til at prøve de forskellige design ideer, der har ligget til grund for de enkelte baner.

kr. 9.995,- Læs mere

Pestana Alvor Praia Beach og Golfhotel ***** Algarve, Portugal

hele året

Pestana Alvor Praia Beach og Golfhotel ***** Algarve, Portugal

Historisk et af de mest populære golfhoteller på Algarve Kysten. Dette 5 stjernede hotel byder på lækre værelser, flere restauranter, fitness, SPA, tennisbaner og en stor dejlig pool.

Er vejret lidt imod er her en herlig indendørs pool.

Hotellet ligger kun 1 minuts gang fra en vidunderlige beskyttet strand og som det fremgår af vore billeder beliggende i et spændende naturmiljø, hvor lange gåture frister, eventuelt som et besøg i en nærliggende landsby.

Der er 8 golfbaner indenfor relativt kort afstand, i vor pakke indgår runder på 4 af dem Pinta, Gramacho, Alto og Silves. Er du klar til mere golf, kan flere runder tilkøbes for kr. 350 per runde.

 

Fra kr. 7.995,- Læs mere

Matchtur – Vilamoura – Dom Pedro Marina – Algarve – Portugal

11. - 18. marts 2023

Matchtur – Vilamoura – Dom Pedro Marina**** – Algarve  11. – 18.  marts 2023

Det kan være svært at forestille sig en bedre forberedelse til den nye sæson end 5 runder på dejlige Algarve. Vi spiller 4 forskellige baner med Victoria, hvor Europaturen de sidste to år har afviklet nogle meget populære turneringer, med danske spillere helt i top. som den rigtigt store test. Med nogle giftige interessante vand hazarder, som kræver mod, hvis du gerne vil på green i to på par 5 hullerne, er det en bane der udfordrer både hygge og øvede golfere. Du skal også spille den historiske Old Course. En usædvanlig smuk bane med alle de elementer, som har gjort golf i Portugal så populært. De eventyrligt formede pinjetræer langs fairways og omkring greens er et billede man altid vil huske. De sidste tre runder vil blive spillet på de to lidt mere menneskelige baner Pinhal og Millenium.

kr. 9.975,- Læs mere

Quinta do Lago*****, Algarve, Portugal

hele året

Quinta do Lago*****, Algarve, Portugal

Er en af de ældste og utvivlsomt mest eksklusive resorts på den portugisiske sydkyst.

Et 5 stjernet hotel med alt hvad du kan drømme om af faciliteter. Flere gange kåret som Europas “Leading Golf Resort” og Middelhavets “Leading Hotel”  i 2015. Det skyldes naturligvis kvaliteten af hotellet, men også at man her råder over 3 fremragende  golfbaner – Quinta do Lago Nord, Syd og den nyeste bane Laranjal. Dertil kan du i en pakke på eksempelvis 5 runder golf få adgang til berømte San Lorenzo Golf Club, Vale do Lobo (Royal og Ocean). Vælger en af jer ikke at spille en runde golf byttes den for 1 times vidunderlig massage.

I vor pakke indgår på en 7 dages rejse tillige, 3 gourmet middage på hotellet restauranter, 7 dages billeje i en mellemklasse bil, en fremragende morgenbuffet (incl. champagne), en flaske hvidvin, vand og frugt på værelset ved ankomst og fri wifi.

Hertil endvidere 5 runder golf, hvor du kan vælge imellem ovennævnte baner.

kr. 15.465,- Læs mere

Vila Gale Marina****, Vilamoura, Algarve

14. - 21. april 2018

Vila Gale Marina

kr. 10.750,- Læs mere

Onyria Palmares Hotel & Golf Resort ***** Algarve, Portugal

Hele året
Fra kr. 7.995,- Læs mere

Cascade Resort – Onyria, Palmares Golf, Algarve

Hele året

Cascade Wellnes Resort – Onyria- Palmares Golf, Algarve

Cascade Wellness Resort ligger i en have på en fantastisk klippetop ikke langt fra Lagos by. Med en enestående udsigt over Atlanterhavet med pools og den dejlige strand Stranden Porto de Mós tæt ved. Her er en fuldt udstyret spa med skønheds- og massagebehandlinger samt spabad og sauna.

Du kan vælge imellem hotelværelser, lejligheder og individuelle villaer. Hotellet er opdelt i 5 individuelt indrettede fløje der afspejler de berømte portugisiske søfareres ekspeditioner på 4 kontinenter, herunder Europa, Afrika, Asien og Sydamerika. Dette munder ud i en række smagfuldt indrettede værelser og suiter.

Stedet har 3 restauranter og 2 barer hvor der serveres alt fra internationalt haute cuisine til portugisisk gastronomi og regionale produkter.

Lejlighederne har egen forplejning, og villaerne har rummelig opholdsstue og spise plads samt fuldt udstyret køkken. Der er gratis wi-fi i samtlige ferieboliger og gratis parkeringskælder. Cascade Wellness Resort har spa med 4 behandlingsrum og udendørs opvarmet pool, topmoderne motionscenter, børneklub, 2 fodboldbaner, 2 tennisbaner og spillerum.

Dona Ana Strand og fyrtårnet ved Ponta da Piedade ligger begge 30 minutters gang fra resorten. Porto de Mós Strand ligger 900 m derfra, og der er 3 km til golfbanen Boavista.

Faro Internationale Lufthavn ligger 90 km derfra.

Golfen spilles på Palmares, Epiche og Boavista.

kr. 9.250,- Læs mere

Marina Club, Lagos – Long Stay

1. oktober 2020 - 30. april. 2021

Marina Club Lagos, longstay, Algarve, Portugal

Den smukt beliggende Marina Club Lagos Resort ligger kun10-15 min. kørsel fra den golf club i kan anvende under ferien, den kendte Onyria Palmares Resort, og ligger centralt i kort gåafstand til den smukke historiske by Lagos. Banen er designet af ingen ringere end Trent Jones Jr. som har en masse af klodens aller bedste baner på samvittigheden.

Under en lang ferie tror vi, at det er vigtigt at være et sted hvor der er aktivitet, også i de normalt stille vintermåneder. Det vil i opleve i Lagos, som er en velfungerende by året rundt med masser af butikker og restauranter, som dagen igennem besøges af lokale gæster og af gæster, der som I er på et længere ophold.

Lige uden for døren ligger en spændende stor marina, med smukke sejl- og motorbåde, og et pænt udvalg af restauranter, og er oplagt til en daglig aftengåtur.

Palmares Golf gennemgik for nogle år siden en gennemgribende ombygning og omlægning af flere huller på banen. Det har gjort den i forvejen meget populære golfbanen, endnu mere populær. Smukt beliggende med flot udsigt til Atlanterhavet fra mange huller, vil i nyde jeres runder samtidigt med i spiller en velanlagt og altid velfriseret bane.

Der kan tilkøbes flere runder, hvis i skulle få lyst til det. Regn med at det koster ca. 50 euro per runde ud over dem der indgår i pakken.

kr. 14.965,- Læs mere

Pestana Golf Resort Carvoeiro, Algarve Portugal

Oktober - april

Pestana Golf Resort Carvoero, Algarve, Portugal

I kort gå afstand fra den utroligt hyggelige by Carvoeira og ikke langt fra de flotte klinter Algarve er så kendt for, med fine beskyttede strande, ligger Pestanas spredte bebyggelse med mindre huse.

Vor pris er baseret på en standard lejlighed med stue, soveværelse, køkken, badeværelse og altan eller terrasse.

I prisen indgår fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbags, lejebil i 28 dage med fri kilometer, samt fri golf på følgende 5 baner Gramacho, Vale da Pinta, Silves Golf, Alto Golf og Vila Sol.

I vor pris indgår ingen forplejning, men morgenmad kan tilkøbes for 8.80 euro per dag. Medens halvpension (morgenmad og middag) vil koste 28 euro per person per dag. Måltiderne indtages i restauranten i Hotel Pestana og kan købes på stedet når i finder behov for det.

Vi flyver til Lissabon, hvor bilen udleveres. Der er ca 2 timers transport til Algarve. Vælger vi fly til Faro vil der være en ventetid på 5 timer i Lissabon Lufthavn.

kr. 17.495,- Læs mere

Pestana Alvor Atlantico Residences Beach Suites **** Algarve, Portugal

Vinterhalvåret

Pestana Alvor Atlantico Residences Beach Suites **** Algarve, Portugal

I kort gå afstand fra en af Algarves dejlige strande ligger denne Pestanas hotelbygning, med store flotte altaner, og uhindret udsigt til havet.

Vi har beregnet en pris på den studio apartment du kan se på billederne nedenfor. I prisen indgår fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbags, lejebil i 28 dage med fri kilometer, samt fri golf på følgende 5 baner Gramacho, Vale da Pinta, Silves Golf, Alto Golf og Vila Sol.
I vor pris indgår ingen forplejning, men morgenmad kan tilkøbes for 8.80 euro per dag. Medens halvpension (morgenmad og middag) vil koste 28 euro per person per dag.

Måltiderne indtages i restauranten i Hotel Pestana Dom Joao, og kan købes på stedet når i finder behov for det. Vi flyver til Lissabon, hvor bilen udleveres. Der er ca 2 timers transport til Algarve. Vælger vi fly til Faro vil der være en ventetid på 5 timer i Lissabon Lufthavn.

kr. 14.450,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af