Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Dominikanske Republik

Barcelo Palace Resort***** eller Beach ***** i Punta Cana, Bavaro, Dominikanske Republik – Matchtur 20.11 – 02.12. 2022

Hele Året - næste matchtur 20/11 - 2/12

Barcelo Bavaro Palace ***** eller Beach *****  Ny matchtur fra d. 20. november – 02. december 2022

Desværre måtte vi skuffe rigtigt mange gæster i forbindelse med vores matchtur den 22. november 2021, som blev udsolgt meget hurtigt. Vi har imidlertid fået mulighed for at lave en ny rejse i den kommende vinter, igen på meget fornuftige vilkår om end flypriserne er blevet en kende dyrere.

Beliggende ved en af klodens 10 bedste strande, og utvivlsomt den bedste på Den Dominikanske Republik,  har gjort Barcelo Bávaro Beach og Palace, til noget helt enestående. Stranden er beskyttet af et koralrev, som strækker sig langs kysten ca. 800 m fra land, hvilket gør det muligt at bade i forholdsvist roligt vand, selvom nordøst passaten en gang i mellem viser tænder. Bølgerne bliver simpelthen lagt ned som gør det afslappet og behageligt at bade under alle forhold.

kr. 19.495,- Læs mere

Barcelo Bavaro Palace ***** Punta Cana, Dominikanske Republik

Hele året

 

Barcelo Bavaro Palace ***** er duksen i den kæde af hoteller Barcelo ejer i Punta Cana. Fuldstændigt vidunderligt indrettet, beliggende tæt ved havet og med en række særlige fordele for de gæster som vælger at bo her.

Bavaro Beach ****er nok en af de 5  smukkeste strande i Caribien. Den brede sandstrand ligger beskyttet af et koralrev 500 – 600 m fra kysten, hvilket sikrer, at det altid er muligt at komme ud i havet, uanset sydøst-passaten nogle dage kan blæse pænt til. Det vil andre steder på kysten gøre det lidt vanskeligere at komme ud og svømme, medens det på Bavaro stranden blot medfører at vinden gør det behageligt at opholde sig på den tropisk varme strand.  Temperaturen er fast – året rundt – imellem 28-32 grader. og vandet fast 28.

Barcelo gruppen blev født i 50’erne på Mallorca med turismens indtog og råder idag over flere end 200 hoteller, heraf nogle af de smukkeste og bedst fungerende på Den Dominikanske Republiks mest attraktive område, kaldet Punta Cana.

Her er alt hvad man med rimelighed kan forvente og mere til, det gælder  aktivitets muligheder, restauranter, pools og en fremragende strand. Når du bor på Palace har du ret til en runde golf per dag på den utroligt smukke og velholdte Pete Dye bane, som ligger op til hotellet i kort gå afstand.

 

kr. 15.925,- Læs mere

Occidental Caribe****, Bavaro Beach, Den Dominikanske Republik

Fra 1. maj til 20. december 2021

Occidental Caribe **** Barcelo resort

Punta Cana er beliggende i den østlige ende at den store ø som omfatter Den Dominikanske Republik og Haiti.

I det utvivlsomt mest populære område, direkte til havet og en af klodens bedste strande, ligger Occidental Caribe med allinclusive, pools, flere

spændende restauranter og barer. Et fremragende sted at tilbringe et par uger, når vejret i november eller december bliver rigtigt uudholdeligt i

Danmark.

15.995,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af