Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Occidental Caribe****, Bavaro Beach, Den Dominikanske Republik

Fra 1. maj til 20. december 2021

Information

Occidental Caribe **** Barcelo resort

Punta Cana er beliggende i den østlige ende at den store ø som omfatter Den Dominikanske Republik og Haiti.

I det utvivlsomt mest populære område, direkte til havet og en af klodens bedste strande, ligger Occidental Caribe med allinclusive, pools, flere

spændende restauranter og barer. Et fremragende sted at tilbringe et par uger, når vejret i november eller december bliver rigtigt uudholdeligt i

Danmark.

Galleri

Om denne rejse

Beliggende ved den uforglemmelige Bavaro Beach, måske den bedste i Caribien, kan vi nu tilbyde dette fremragende hotel i Barcelo familien, som efter en omfattende restaurering og navneskift fra Barcelo Punta Cana til Occidental Caribe. Resorten består af mindre enheder i 2 og 3 etagers bygninger. Alle værelser er med balkon, hvor der er rigeligt plads til at slappe af i skyggen, efter en lang dag på golfbanen eller ved den enestående palmestrand.

Det er denne rejse du vælger, hvis du lægger vægt på at slappe af i herlige omgivelser, spille en runde golf i ny og næ, ikke nødvendigvis hver dag. Vi foreslår 5 bookede runder på 14 dage, så der bliver tid til nogle af de mange andre aktiviteter hotellet byder på, eller spille nogle runder på en af de internationale mesterskabsbaner du finder i Punta Cana, eksempelvis Jack Nicklaus “Punta Espada”, Tom Fazio “Corales” eller P.B. Dyes La Cana Golf. Er du til en længere transport, er der ved byen La Romana, 1 times kørsel fra Punta Cana, de fremragende “Teeth of the Dog” og “Dye Fore” begge designet af Dye.

På hotellet er der naturligvis allinclusive døgnet rundt. Du kan vælge imellem 8 restauranter, som “La Dolce Vita” med italiensk køkken, “Kyoto” med japansk, “Marenostrum” skaldyr og fisk, “La Comedie” med fransk køkken, “El Conuco” med Dominikansk og “Mexico Lindo” hertil en stor buffetrestaurant “Alcazar”. 8 barer placeret de nødvendige steder, som eksempelvis i Poolen, i diskoteket og ved teatret.

Her er en stor SPA afdeling, Fitness, Internet center, Casino, Room service og en stribe interessante butikker.

På stranden finder du beach og pool volleyball, vandpolo, dykkercenter, hvor du både kan få hjælp med almindeligt snorkle udstyr og få timer i flaskedykning, eller hvis du har certifikat, tage med på dykkerudflugter til bl.a. et fly der står på havbunden.

16 dage/14 nætter i delt dobbeltværelse, med allinclusive, fly til og fra København eller Billund til Punta Cana, transfer til og fra lufthavn, fri transport af golfbag. Golfpakke kan tilkøbes hjemmefra. “Resortcredit”på 1000 US dollar, som bl.a. kan anvendes til køb af golfrunder incl. buggy. Dine resort credits kan også bruges til en række andre gode formål, som SPA behandlinger, massage og meget mere.

Rejsen inkluderer

 • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag
 • 14 nætter i delt dobbeltværelse med allinclusive
 • transfer til og fra lufthavn
 • golf/buggy kan tilkøbes hjemmefra

Pris fra per person i dobbeltværelse

15.995,-
  Bestil eller hør mere om rejsen

  Vejr

  Vores rejsetyper  Golf og cruise

  Golf og cruise

  Singlerejser

  Singlerejser

  Gruppe og matchture

  Gruppe og matchture

  Longstay

  Longstay

  Skræddersyede rejser

  Skræddersyede rejser

  Nogle af vores samarbejdspartnere

  Emirates Logo
  Emirates Logo
  Emirates Logo
  Emirates Logo

  Kontakt

  Mulligan Golf Travel ApS
  A.P. Møllers Alle 55
  2791 Dragør
  CVR nr: 36 49 17 60

  Telefon +45 88 44 56 66
  Mobil +45 20 25 56 66
  Mail info@mulligangolf.dk
  Web www.mulligangolf.dk

  Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
  Medlem af Rejsegarantifonden
  Registreringsnummer 3364

  Medlem af