Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Barcelo Palace Resort***** eller Beach ***** i Punta Cana, Bavaro, Dominikanske Republik – Matchtur 20.11 – 02.12. 2022

Hele Året - næste matchtur 20/11 - 2/12

Information

Barcelo Bavaro Palace ***** eller Beach *****  Ny matchtur fra d. 20. november – 02. december 2022

Desværre måtte vi skuffe rigtigt mange gæster i forbindelse med vores matchtur den 22. november 2021, som blev udsolgt meget hurtigt. Vi har imidlertid fået mulighed for at lave en ny rejse i den kommende vinter, igen på meget fornuftige vilkår om end flypriserne er blevet en kende dyrere.

Beliggende ved en af klodens 10 bedste strande, og utvivlsomt den bedste på Den Dominikanske Republik,  har gjort Barcelo Bávaro Beach og Palace, til noget helt enestående. Stranden er beskyttet af et koralrev, som strækker sig langs kysten ca. 800 m fra land, hvilket gør det muligt at bade i forholdsvist roligt vand, selvom nordøst passaten en gang i mellem viser tænder. Bølgerne bliver simpelthen lagt ned som gør det afslappet og behageligt at bade under alle forhold.

Galleri

Om denne rejse

I disse imponerende – og utroligt smukt designede hoteller, som er tildelt 5 stjerner, vil være en kæmpe oplevelse i sig selv. Med alle tænkelige hjælpemidler, hvis du har brug for kontakt til hjemmet eller kontoret. Her er simpelthen indrettede kontorer til fri anvendelse. Wifi er den bedste jeg nogensinde har oplevet, super stærk døgnet rundt selv på stranden. Ocean front værelser kan tilkøbes til en fair pris.

Opholdet er traditionen tro med “allinclusive” døgnet rundt.  Du har fri adgang til tennisbaner og paddle, en stor fitness afdeling og en SPA med alle hånde typer behandling herunder massage for den trætte golfer. Er du fiskeinteresseret er der rig lejlighed til at komme på dybhavsfiskeri med en af de mange både der tilbyder sig.

Her er tillige et bredt sortiment af restauranter,   Santa Fee, Steakhouse, Coral, Seefood, Japansk Restaurant, mexicansk restaurant,  Italiensk restaurant, en stor buffetrestaurant “Caribe” og den populære frokost restaurant helt ned til stranden La Brisa.

Der er en fri runde golf per dag, dog skal man her betale for brug af buggy som er obligatorisk, dels fordi man mener spillet flyder bedre, men også, fornuftigt vis,  fordi varmen kan gøre det til lidt af en opgave at gå banen. Vi har i denne pakke indregnet betaling for 5 runder golf med buggy, så du får kun denne udgift, hvis du ønsker at spille flere runder på egen hånd.

Det er vanskeligt at forestille sig en mere indbydende strand end den du har på Bavaro Beach.

Her er et all-inclusive koncept ud over det sædvanlige og du kan frit vælge imellem 11 forskellige restauranter såvel “a la carte” som buffet. Restauranternes mange temaer byder eksempelvis på japansk køkken, mexicansk, steakhouse, fransk, skaldyr og fisk, og naturligvis lokalt dominikansk med internationalt præg.

Resortets fremragende golfbane – The Lakes – er tegnet af berømte P.B. Dye og er en fin udfordring, for den trænede såvel som nye golfer.

Hvis du har været på Bávaro Beach før, så er der tale om en totalt ombygget bane, hvor man har taget de bedste elementer fra den gamle bane og tillagt nye spændende huller.

Er du også til andet end golf så er her  et væld af muligheder for at aktivere dagen: tennisbaner med forskellige underlag, kajak, windsurf, jollesejlads og traditionel surf. Eventyrlige Spa Bávaro, fitness club, pools i flere variationer og et indkøbscenter. Om aftenen bydes hver dag på show og har du flere kræfter så er der et eksotisk diskotek for de danseglade.

Benyt eventuelt en dag til at tage på en vidunderlig udflugt til en lille tropisk ø. Vi sejler dertil med en katamaran, får fuld forplejning under opholdet og sejler hjem i hurtiggående speedbåde, som vi undervejs bruger til at besøge en stor rokke familie, som vi får lejlighed til at håndfordre. Ja – de store dyr elsker at spise direkte fra vores hænder. En rigtig fin oplevelse.

Værelserne er for den overvejende del med delvis udsigt til havet. Du kan imod et tillæg få dels garanteret havudsigt eller endnu bedre, det man kalder oceanfront, altså direkte til bølgerne på Bavaro stranden.

Fly med Air France

Fra København:
Afrejse: 20.02 kl. 09.50 ank. Punta Cana, via Paris kl. 20.45
Afrejse: 01.12  kl. 21.05 ank. København kl. 14.30 (2. december).

Fly fra Billund:
Afrejse: 20.02 kl. 07.10 ank. Punta Cana kl. 18.45 via Paris.
Afrejse: 01.12  kl. 21.05 ank. Billund kl. 14.05 via Paris (2. december).

Upgrade til Premium Economy – tillæg pt. kr. 3.500

Tillæg for Ocean front suite: kr. 2.850 per person.

Rejsen inkluderer

  • 11 nætter med all-inclusive på Barcelo Bavaro Beach ***** eller Palace***** - efter valg.
  • En fri green fee dagligt. Bemærk at buggy er obligatorisk og betales på stedet i forbindelse med at runderne spilles
  • 5 runder golf med fri buggy.
  • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag.
  • Heldags udflugt til Saona Island med katamaran - frokost og fri bar.
  • Transfer fra og til lufthavnen i Punta Cana
  • Turleder: Valdemar Bandolowski

per person

kr. 19.495,-
  • singletillæg 5.720 kr.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af