Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Barcelo Bavaro Beach ***** i Punta Cana, Den Dominikanske Republik.

Hele Året

Information

Barcelo Bavaro Beach *****  Punta Cana. Grupperejse den  10. –  22. november  2024

En fri runde golf per dag, med buggy pligt. I denne pakke har vi indlagt betaling for 4 runder golf incl. buggy. 

Det bliver svært at finde et rejsemål, som i den grad gør dig forårsklar til den kommende golfsæson.  Punta Cana i Den Dominikanske Republik med en  fremragende P.B. Dye golfbane og dertil en af  klodens allerbedste strande giver dig de bedst tænkelige rammer. I den kommende vinter foreslår vi 12 dages/11 nætters ophold på  allinclusive. Som i øvrigt er for Adults only.

Barcelo Bavaro Beach var en af de første golfresorts i Punta Cana og kunne vælge den rigtige beliggenhed og det rigtige sted at lægge golfbaner – i kort gå afstand fra væres værelser. Allinclusive døgnet rundt, vælg blandt  11 restauranter og alle tænkelige former for “lejetøj” på stranden, som snorkle eller scuba, hvis du skulle have den nødvendige prøve, eller flyv med fladskærm højt over den vidunderlige strand.

Vi flyver København-Toronto-Punta Cana med 1,5 times stop i Canada på vejen og samme rute retur med 1.40 m. stop i Toronto på vejen. Er du til lidt behageligere sæder, kan den såkaldte Rouge classe med plads, kun 2 på hver række og med sæder som de normalt ser ud på business class. Pris kr. 2.950 retur.

 

Galleri

Om denne rejse

Resortet

Beliggende ved en af klodens 10 bedste strande, og utvivlsomt den bedste på Den Dominikanske Republik, har gjort Barcelo Bávaro Beach til noget helt enestående. Stranden er beskyttet af et koralrev, som strækker sig langs kysten ca. 800 m fra land, hvilket gør det muligt at bade i forholdsvist roligt vand, selvom nordøst passaten en gang i mellem viser tænder. Bølgerne bliver simpelthen lagt ned som gør det afslappet og behageligt at bade under alle forhold.

Den fremragende P.B. Dye 18 hullers bane The Lakes, vil opfylde alle de forventninger du kan have til en ægte tropisk caribisk golfbane.

Hotel Barceló Bavaro Beach

I dette imponerende – og utroligt smukt designede hotel,  vil være en kæmpe oplevelse i sig selv. Med alle tænkelige hjælpemidler, hvis du har brug for kontakt til hjemmet eller kontoret. Her er simpelthen indrettede kontorer til fri anvendelse. Wifi er den bedste jeg nogensinde har oplevet, super stærk døgnet rundt selv på stranden. Ocean front værelser kan tilkøbes til en fair pris.

Opholdet er traditionen tro med “allinclusive” døgnet rundt.  Du har fri adgang til tennisbaner og paddle, en stor fitness afdeling og en SPA med alle hånde typer behandling herunder massage for den trætte golfer. Er du fiskeinteresseret er der rig lejlighed til at komme på dybhavsfiskeri med en af de mange både der tilbyder sig.

Her er tillige et bredt sortiment af restauranter,   Santa Fee, Steakhouse, Coral, Seefood, Japansk Restaurant, mexicansk restaurant,  Italiensk restaurant, en stor buffetrestaurant “Caribe” og den populære frokost restaurant helt ned til stranden La Brisa. Bemærk at man beregner en bookingafgift når man bestiller bord på a la carte restauranter, dog ikke hvis man er booket i premium level.

Der er en fri runde golf per dag, dog skal man her betale for brug af buggy som er obligatorisk, dels fordi man mener spillet flyder bedre, men også, fornuftigt vis,  fordi varmen kan gøre det til lidt af en opgave at gå banen. Vi har i denne pakke indregnet betaling for 4 runder golf med buggy, så du får kun denne udgift, hvis du ønsker at spille flere runder på egen hånd.

Det er vanskeligt at forestille sig en mere indbydende strand end den du har på Bavaro Beach.

Her er et all-inclusive koncept ud over det sædvanlige og du kan frit vælge imellem 11 forskellige restauranter såvel “a la carte” som buffet. Restauranternes mange temaer byder eksempelvis på japansk køkken, mexicansk, steakhouse, fransk, skaldyr og fisk, og naturligvis lokalt dominikansk med internationalt præg.

Resortets fremragende golfbane – The Lakes – er tegnet af berømte P.B. Dye og er en fin udfordring, for den trænede såvel som nye golfer.

Hvis du har været på Bávaro Beach før, så er der tale om en totalt ombygget bane, hvor man har taget de bedste elementer fra den gamle bane og tillagt nye spændende huller.

Er du også til andet end golf så er her  et væld af muligheder for at aktivere dagen: tennisbaner med forskellige underlag, kajak, windsurf, jollesejlads og traditionel surf. Eventyrlige Spa Bávaro, fitness club, pools i flere variationer og et indkøbscenter. Om aftenen bydes hver dag på show og har du flere kræfter så er der et eksotisk diskotek for de danseglade.

Benyt eventuelt en dag til at tage på en vidunderlig udflugt til en lille tropisk ø. Vi sejler dertil med en katamaran, får fuld forplejning under opholdet og sejler hjem i hurtiggående speedbåde, som vi undervejs bruger til at besøge en stor rokke familie, som vi får lejlighed til at håndfordre. Ja – de store dyr elsker at spise direkte fra vores hænder. En rigtig fin oplevelse.

Værelserne er for den overvejende del med delvis udsigt til havet. Du kan imod et tillæg få dels garanteret havudsigt eller endnu bedre, det man kalder oceanfront, altså direkte til bølgerne på Bavaro stranden.

Fly fra København med Air Canada.

Rejsen inkluderer

  • 11 nætter med all-inclusive på Barcelo Bavaro Beach *****
  • En fri green fee dagligt. Bemærk at buggy er obligatorisk og betales på stedet i forbindelse med at runderne spilles
  • 4 runder golf med med betalt buggy, indgår i prisen.
  • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag.
  • Heldags udflugt til Saona Island med katamaran - frokost og fri bar.
  • Transfer fra og til lufthavnen i Punta Cana

per person i dobbeltværelse

kr. 20.345,-
  • singletillæg 5.250 kr.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×