Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Barcelo Beach Resort***** Punta Cana, Bavaro, Dominikanske Republik – Matchtur 22.11. – 04.12.2021 – udsolgt

22. november til 4. december 2021

Information

Barcelo Bavaro Beach *****  (desværre udsolgt)

 

Beliggende ved en af klodens 10 bedste strande, og den bedste på Den Dominikanske Republik har  gjort Barcelo Bavaro Beach, til noget helt enestående. Stranden er beskyttet med et koralrev som strækker sig langs kysten ca. 800 m fra land, som gør det muligt at bade uden problemer, selvom nordøst passaten en gang i mellem viser tænder. Bølgerne bliver simpelthen lagt ned og gør det afslappet og behageligt at bade under alle forhold.

Barcelo Bavaro Beach er et “adult only” hotel, hvilket indebærer at man skal være fyldt 18 år, for at kunne flytte ind her.

Bavaro Beach  var tidligere Bavaro gruppens prestige hotel og er nu, efter en omfattende istandsættelse lanceret som nummer 2 efter at man har bygget et helt nyt meget eksklusivt hotel, som har fået navnet Barcelo Bavaro Palace.

 

Galleri

Om denne rejse

Det er vanskeligt at forestille sig en mere indbydende strand end den du har på Bavaro Beach.

Her er naturligvis et allinclusive koncept ud over det sædvanlige og du kan frit vælge imellem 11 forskellige restauranter såvel “a la carte” som buffet. Restauranternes mange temaer byder eksempelvis på japansk køkken, mexicansk, steakhouse, fransk, skaldyr og fisk, og naturligvis lokalt dominikansk med internationalt præg.

Resortens fremragende golfbane er tegnet af berømte P.B. Dye og er en fin udfordring, for den trænede såvel som nye golfer.

Hvis du har været på Barcelo Beach før, så er der tale om en total ombygning af den oprindelige skovbane, som nu fremstår helt ny med nye huller og i perfekt stand.

Herudover er der imidlertid et væld af muligheder på at aktivere dagen: tennisbaner med forskellige underlag, kayak, windsurf, jollesejlads og traditionel surf. Eventyrlige Spa Bávaro, fitness club, pools i flere variationer og et indkøbscenter. Om aftenen bydes på show flere aftener om ugen og et eksotisk diskotek for de danseglade.

Benyt eventuelt en dag til at tage på en vidunderlig udflugt til en lille tropisk ø. Vi sejler dertil med en catamaran, får fuld forplejning under opholdet og sejler hjem i hurtiggående speedbåde, som vi undervejs bruger til at besøge en stor rokke familie, og får mulighed for at opleve at de store dyr spiser direkte fra vore hænder. En rigtig fin oplevelse.

Frokosten anbefaler vi du indtager ved vandkanten. Her serveres fisk og skaldyr med herlig kold hvidvin. det kan være svært at rive sig løs igen når den hyggelige snak går med de nye golfvenner.

Værelserne er for den overvejende del med udsigt til havet, i bygninger i 2 etager, som også ved siden af har et dejligt stort pool anlæg. Standardværelset, som indgår i prisen er såkaldte “Superior rooms” men som alle har en eller anden form for udsigt. Vil du gerne være helt sikker på at få den bedste udsigt, kan du tilkøbe “Ocean Front”.

Rejsen inkluderer

  • 11 nætter med all-inclusive på Barcelo Bavaro Beach*****
  • En fri green fee dagligt, bemærk at buggy for 5 runder golf er inkluderet i denne pris
  • Fly med skatter og afgifter
  • Transfer til og fra lufthavnen i Punta Cana

per person

Fra kr. 17.925,-
  • singletillæg 3.850 kr.
  • pris for en ikke golfer, som deler et dobbeltværelse er kr. 15.695
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af