Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Cuba

Cuba – Varadero – Barcelo Solymar ****

Hele året

Barcelo Solymar **** tilhører en af klodens største hotel/resort/allinclusive grupper. Barcelo. com. Som vi har et meget nært samarbejde med på Den Dominikanske Republik og nu også på Cuba. Hotellet er i super stand, ligger fremragende helt nede ved havet og har dertil nogle store pools.

Der er dels værelser i den store bygning dels i de mindre 2 etagers bygninger, som ligger tæt ved havet.

En stribe smukke restauranter gør opholdet ekstra ordinært dejligt. SPA og alverdens aktiviteter er til rådighed.

Golfbanen ligger i gå afstand fra hotellet.

kr. 12.995,- Læs mere

Cuba – Varadero – Havana

Hele Året

Varadero: Hotel Bella Costa ****

Denne rejse indledes på halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer, små havne med fiskefartøjer, der tager gæster med ud på “deep sea fishing” . I skal bo på det utrligt hyggelige hotel Bella Costa. Hotellet er drevet af en cubansk gruppeog har ry  for enestående service. Hotellet ligger meget tæt ved havet og har fine værelser med udsigt. Varadero Golf, som er bygget fuldstændigt vidunderligt langs havet både med udsigt til havet på den ene side, stor søer og havet på den østlige side på den anden, ligger ca 1 km fra hotellet. Tag eventuelt en taxa første gang og opstal baggen hos caddymasteren.

Vi arrangerer gerne en udflugt til Havana. Der er ca. 1.5 times transport til hovedstaden og der går busser fra hoteller derind.

kr. 13.995,- Læs mere

Cuba – Havana – Varadero – Melia Las Americas -allinclusive – Golf

hele året

Cuba drømme: Hotel Amelia “Las Americas” – med golf og allinclusive

Havana  – Old Havana – 1959 bilmodeller i vidunderlige farver – dans og musik på næsten hvert gadehjørne – historiske Hotel Plaza –  gågaden Obispo med så mange oplevelser undervejs

Halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer og små havne med fiskefartøjer, som tilbyder at tage gæster med ud på “deep sea fishing”, og en fremragende golfbane.

Vi flyver dig til Havana, så du får et par dage til at lære denne mytiske by at kende. Vi arrangerer en lokal engelsktalende guide, til at give dig en intensiv rundvisning. Du bor i Plaza Hotel i centrum af den gamle bydel med  kort gå afstand til alle de interessante dele af Havana og kan nemt på egen hånd finde rundt og se det du kunne tænke dig at bruge lidt mere tid på.

Fra hovedstaden kører vi langs  havet til Varadero. Turen er i sig selv en oplevelse. På vejen tager vi et stop, ved en lille bar,  der i folkemunde siges at servere klodens bedste “Pina Colada”. Vi har testet den, og det er nok ikke helt forkert, men serveringen er mere autentisk end eksklusiv – baren er bygget i tilknytning til en benzintank – men absolut en fin oplevelse.

På Varadero tjekker du ind på halvøens bedste hotel Melia “Las Americas” som ikke alene er et fremragende hotel med allinclusive, men også ligger direkte ved Cubas eneste rigtige golfbane Varadero Golf, som du også vil kunne se på vedhæftede billeder. En fin bane som flere gange har været brugt til finalen på Challengetouren.

I rejsen indgår 4 runder golf, men får du lyst til at spille mere, kan du fint tilkøbe en runde eller to under opholdet. Hotellet er medejer af golfbanen, og har fordelagtige priser på green fee.

kr 18.650 ,- Læs mere

Cuba – Varadero og Havana

Hele året

Denne rejse indledes i Havana, hvor vi bor i den historiske gamle bydel. Vi skal på rundtur og lære byen godt at kende med vor lokale dygtige engelsk talende guider. Efter 4 dage/3 nætter i Havanna drager vi til den vidunderlige og meget smukke  halvø Varadero. Her findes kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer og små havne med fiskefartøjer, der tager gæster med ud på “deep sea fishing” . I skal bo på det udmærkede 4 stjernede Be Live Experience. Be Live er en hotelgruppe som de senere år har etableret et stærkt fundament i kategorien Resorthoteller med allinclusive. I denne forbindelse skal I bo på Be Live Experience **** som ligger få hundrede meter fra den fremragende golfbane Varadero Golf, som er bygget fuldstændigt vidunderligt langs havet både med udsigt til havet på den ene side, stor søer og havet på den østlige side på den anden.

 

kr. 14.995,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af