Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Cuba

Cuba – Varadero – Barcelo Solymar ****

Hele året

Barcelo Solymar **** tilhører en af klodens største hotel/resort/allinclusive grupper. Barcelo com. Som vi har et meget nært samarbejde med på Den Dominikanske Bavaro strand. Hotellet er i super stand, ligger fremragende helt nede ved havet og har dertil nogle store pools.

Der er dels værelser i den store bygning dels i de mindre 2 etagers bygninger, som ligger tæt ved havet.

En stribe smukke restauranter gør opholdet ekstra ordinært dejligt. SPA og alverdens aktivitets muligheder, er til rådighed.

kr. 12.995,- Læs mere

Cuba – Varadero – Havana

Hele Året

Varadero: Hotel Bella Costa ****

Denne rejse indledes på halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer, små havne med fiskefartøjer, der tager gæster med ud på “deep sea fishing” . I skal bo på det utrligt hyggelige hotel Bella Costa. Hotellet er drevet af en cubansk gruppeog har ry  for enestående service. Hotellet ligger meget tæt ved havet og har fine værelser med udsigt. Varadero Golf, som er bygget fuldstændigt vidunderligt langs havet både med udsigt til havet på den ene side, stor søer og havet på den østlige side på den anden, ligger ca 1 km fra hotellet. Tag eventuelt en taxa første gang og opstal baggen hos caddymasteren.

Vi arrangerer gerne en udflugt til Havana. Der er ca. 1.5 times transport til hovedstaden og der går busser fra hoteller derind.

kr. 13.995,- Læs mere

Cuba – Varadero – Havana – grupperejse d. 19. – 30. november 2019

19. - 30. november 2019

Cuba drømme:

Halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer og små havne med fiskefartøjer, som tilbyder at tage gæster med ud på “deep sea fishing”, ligger 130 km fra Havana. Vi har valgt at flyve til Varadero Lufthavn, som ligger bare 20 km fra vort hotel. I rejsen indgår en heldagsudflugt til Havana, flere kan tilkøbes hvis du gerne vil bruge lidt mere tid i den berømte by. Køreturen til hovedstaden foregår langs havet og er i sig selv en oplevelse. På vejen tager vi et stop, ved en lille bar,  der i folkemunde siges at servere klodens bedste “Pina Colada”. Vi har testet den, og det er ikke helt forkert, men serveringen er mere autentisk end eksklusiv – baren er bygget i tilknytning til en benzintank – men absolut en stor oplevelse.

kr 15.990,- Læs mere

Cuba – Varadero og Havana

Hele året

Denne rejse indledes på halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer, små havne med fiskefartøjer, der tager gæster med ud på “deep sea fishing” . I skal bo på det udmærkede 4 stjernede Bi Live Experience. Bi Live er en gruppe som de senere år har etableret et stærkt fundament i kategorien Resorthoteller med allinclusive. I denne forbindelse skal I bo på Bi Live Experience **** som ligger få hundrede meter fra den fremragende golfbane Varadero Golf, som er bygget fuldstændigt vidunderligt langs havet både med udsigt til havet på den ene side, stor søer og havet på den østlige side på den anden.

 

kr. 14.995,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af