Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Cuba

Cuba – Varadero – Barcelo Solymar ****

Hele året

Barcelo Solymar **** tilhører en af klodens største hotel/resort/allinclusive grupper. Barcelo com. Som vi har et meget nært samarbejde med på Den Dominikanske Bavaro strand. Hotellet er i super stand, ligger fremragende helt nede ved havet og har dertil nogle store pools.

Der er dels værelser i den store bygning dels i de mindre 2 etagers bygninger, som ligger tæt ved havet.

En stribe smukke restauranter gør opholdet ekstra ordinært dejligt. SPA og alverdens aktivitets muligheder, er til rådighed.

kr. 12.995,- Læs mere

Cuba – Varadero – Havana

Hele Året

Varadero: Hotel Bella Costa ****

Denne rejse indledes på halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer, små havne med fiskefartøjer, der tager gæster med ud på “deep sea fishing” . I skal bo på det utrligt hyggelige hotel Bella Costa. Hotellet er drevet af en cubansk gruppeog har ry  for enestående service. Hotellet ligger meget tæt ved havet og har fine værelser med udsigt. Varadero Golf, som er bygget fuldstændigt vidunderligt langs havet både med udsigt til havet på den ene side, stor søer og havet på den østlige side på den anden, ligger ca 1 km fra hotellet. Tag eventuelt en taxa første gang og opstal baggen hos caddymasteren.

Vi arrangerer gerne en udflugt til Havana. Der er ca. 1.5 times transport til hovedstaden og der går busser fra hoteller derind.

kr. 13.995,- Læs mere

Cuba – Varadero – Havana – grupperejse d. 19. – 30. november 2019

19. - 30. november 2019

Halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer og små havne med fiskefartøjer, der tager gæster med ud på “deep sea fishing”, ligger 130 km fra Havana. Vi har valgt at flyve til Varadero, hvorfra, der kun er ca. 20 km fra lufthavnen til vores hotel. I rejsen indgår en heldagsudflugt til Havana, hvor man af den skønne vej langs havet, kører igennem det smukke cubanske landskab. På vejen tager vi et stop, ved producenterne af det der i folkemunde betegnes som klodens bedste “Pina Colada”. Serveringen er mere autentisk end eksklusiv – det er i tilknytning til en benzintank – men alligevel en stor oplevelse.

I skal bo på det fremragende 4 stjernede Be Live Tuxpan, tæt ved stranden og med store pools for den der foretrækker det. Resortet har alle tænkelige aktivitetsmuligheder, hvad enten det er på stranden eller i havet. Den festlige underholdning i løbet af dagen, og om aftenen, gør opholdet til en ren fornøjelse.

Varadero Golf ligger nogle få hundredemeter fra hotellet og er anlagt fuldstændigt vidunderligt langs havet med bjergtagende udsigter.

Vi har denne gang valgt at holde golf udenfor rejsepakken, idet vi har haft en del henvendelser fra par, hvor ikke begge spiller golf. Vi arrangerer en hyggelig golfturnering over 4 runder, hvor de der ønsker det kan deltage(pris pr. runde ca. € 75).

Der er indlagt to udflugter under rejsen dels til Havana og dels til Cardenas. Vi kører tidligt af sted om morgenen til Havana – transporttid ca. 1.5 timer med bus til centrum af hovedstaden. Vi skal på en byrundtur og stopper omkring frokosttid, ved restaurant “La Bodeguita del Medio” som var en af  Hemmingways favorit restauranter, derefter slår vi os ned en times tid på berømte plads “La Catedral” som ligger lige om hjørnet og nyder den levende musik, spåkoner og meget mere.

Vi laver også et eftermiddags besøg i Cardenas, som er en middelstor landsby en halv time fra Varadero, for at opleve hvordan livet leves i Cuba, lidt væk fra de store turistområder. Der bliver tid til at se byen og gøre nogle formidable indkøb til meget fornuftige priser.

kr 15.990,- Læs mere

Cuba – Varadero og Havana

Hele året

Denne rejse indledes på halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer, små havne med fiskefartøjer, der tager gæster med ud på “deep sea fishing” . I skal bo på det udmærkede 4 stjernede Bi Live Experience. Bi Live er en gruppe som de senere år har etableret et stærkt fundament i kategorien Resorthoteller med allinclusive. I denne forbindelse skal I bo på Bi Live Experience **** som ligger få hundrede meter fra den fremragende golfbane Varadero Golf, som er bygget fuldstændigt vidunderligt langs havet både med udsigt til havet på den ene side, stor søer og havet på den østlige side på den anden.

 

kr. 14.995,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af