Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Cuba – Varadero – Havana – grupperejse d. 19. – 30. november 2019

19. - 30. november 2019

Information

Halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer og små havne med fiskefartøjer, der tager gæster med ud på “deep sea fishing”, ligger 130 km fra Havana. Vi har valgt at flyve til Varadero, hvorfra, der kun er ca. 20 km fra lufthavnen til vores hotel. I rejsen indgår en heldagsudflugt til Havana, hvor man af den skønne vej langs havet, kører igennem det smukke cubanske landskab. På vejen tager vi et stop, ved producenterne af det der i folkemunde betegnes som klodens bedste “Pina Colada”. Serveringen er mere autentisk end eksklusiv – det er i tilknytning til en benzintank – men alligevel en stor oplevelse.

I skal bo på det fremragende 4 stjernede Be Live Tuxpan, tæt ved stranden og med store pools for den der foretrækker det. Resortet har alle tænkelige aktivitetsmuligheder, hvad enten det er på stranden eller i havet. Den festlige underholdning i løbet af dagen, og om aftenen, gør opholdet til en ren fornøjelse.

Varadero Golf ligger nogle få hundredemeter fra hotellet og er anlagt fuldstændigt vidunderligt langs havet med bjergtagende udsigter.

Vi har denne gang valgt at holde golf udenfor rejsepakken, idet vi har haft en del henvendelser fra par, hvor ikke begge spiller golf. Vi arrangerer en hyggelig golfturnering over 4 runder, hvor de der ønsker det kan deltage(pris pr. runde ca. € 75).

Der er indlagt to udflugter under rejsen dels til Havana og dels til Cardenas. Vi kører tidligt af sted om morgenen til Havana – transporttid ca. 1.5 timer med bus til centrum af hovedstaden. Vi skal på en byrundtur og stopper omkring frokosttid, ved restaurant “La Bodeguita del Medio” som var en af  Hemmingways favorit restauranter, derefter slår vi os ned en times tid på berømte plads “La Catedral” som ligger lige om hjørnet og nyder den levende musik, spåkoner og meget mere.

Vi laver også et eftermiddags besøg i Cardenas, som er en middelstor landsby en halv time fra Varadero, for at opleve hvordan livet leves i Cuba, lidt væk fra de store turistområder. Der bliver tid til at se byen og gøre nogle formidable indkøb til meget fornuftige priser.

Galleri

Om denne rejse

Varadero Golf, ligger ganske tæt på vort hotel – ca. 200 m – og det vil – selv i de 26-28 gr. I kan forvente på Varadero, være en overkommelig gåtur til banen. Skulle I ønske det, er det muligt at få opbevaret golfbags i klubben(det er også muligt at tage en taxa til banen). Alle huller har fine udfordringer, om det er havet, de mange bunkere eller store søer på den sidste 3-4 huller. Du vil nyde gåturen, som faktisk giver mulighed for at se havet på begge sider af banen, idet Varadero halvøen er ganske smal på dette sted. Banens fine gamle klubhus, var Dupont familiens private sommerbolig indtil 1959, og er en oplevelse i sig selv. Klubhuset har desuden en fin restaurant og ofte et jazz orkester, som spiller på tredje sal.

Rejsen inkluderer

pris per person

kr 15.990,-
  • Fly med skatter og afgifter samt 20 kg bagage
  • Transport fra lufthavn til hotel t/r
  • 10 nætter/12 dage på Hotel Be Live Tuxpan med all inclusive. Det gælder alle måltider og drikkevarer uden begrænsning.
  • Dagsudflugt til Havana med bus, byrundtur med frokost i La Bodega del Medio
  • Udflugt til Cardenas
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af