Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Cuba – Varadero og Havana

Hele året

Information

Denne rejse indledes i Havana, hvor vi bor i den historiske gamle bydel. Vi skal på rundtur og lære byen godt at kende med vor lokale dygtige engelsk talende guider. Efter 4 dage/3 nætter i Havanna drager vi til den vidunderlige og meget smukke  halvø Varadero. Her findes kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer og små havne med fiskefartøjer, der tager gæster med ud på “deep sea fishing” . I skal bo på det udmærkede 4 stjernede Be Live Experience. Be Live er en hotelgruppe som de senere år har etableret et stærkt fundament i kategorien Resorthoteller med allinclusive. I denne forbindelse skal I bo på Be Live Experience **** som ligger få hundrede meter fra den fremragende golfbane Varadero Golf, som er bygget fuldstændigt vidunderligt langs havet både med udsigt til havet på den ene side, stor søer og havet på den østlige side på den anden.

 

Galleri

Om denne rejse

Varadero Golf, ligger ganske tæt på vort hotel, og det vil selv i de 26-28 gr. I kan forvente på Varadero, være en overkommelig travetur derhen.  Aftal eventuelt med caddy masteren at golfbaggen kan blive stående i klubben og tag eventuelt en taxa første gang.  Alle huller har fine udfordringer, om det er havet, de mange bunkere eller store søer på den sidste 3-4 huller. Du vil nyde gåturen, som faktisk giver mulighed for at se havet på begge sider af banen, idet Varadero halvøen her er ganske smal på dette sted. Har i tid , så er  det fine gamle klubhus, Dupont familiens private sommerbolig indtil 1959, absolut et besøg værd. Her er en fin restaurant og ofte et jazz orkester på 3die sal som underholder. Spørg når i kommer forbi, hvornår der er musik underholdning.

Rejsen inkluderer

  • Fly med skatter og afgifter
  • transfer til og fra lufthavn
  • 3 nætter i Havanna og 7 nætter i delt dobbeltværelse med allinclusive døgnet rundt på Varadero.
  • Golf tilkøbes på stedet i golfklubben og indgår ikke i prisen.

Pris per person

kr. 14.995,-
  • Vort forslag er en 12 dages rejse i januar eller februar, men ring til os, så laver vi et forslag til netop den periode i ønsker at rejse.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×