Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Cuba – Varadero – Havana

Hele Året

Information

Varadero: Hotel Bella Costa ****

Denne rejse indledes på halvøen Varadero, med kilometer lange vidunderlige sandstrande, palmer, små havne med fiskefartøjer, der tager gæster med ud på “deep sea fishing” . I skal bo på det utrligt hyggelige hotel Bella Costa. Hotellet er drevet af en cubansk gruppeog har ry  for enestående service. Hotellet ligger meget tæt ved havet og har fine værelser med udsigt. Varadero Golf, som er bygget fuldstændigt vidunderligt langs havet både med udsigt til havet på den ene side, stor søer og havet på den østlige side på den anden, ligger ca 1 km fra hotellet. Tag eventuelt en taxa første gang og opstal baggen hos caddymasteren.

Vi arrangerer gerne en udflugt til Havana. Der er ca. 1.5 times transport til hovedstaden og der går busser fra hoteller derind.

Galleri

Om denne rejse

Varadero Golf, ligger ganske tæt på vort hotel, og det vil selv i de 26-28 gr. I kan forvente på Varadero, være en overkommelig travetur derhen.  Aftal eventuelt med caddy masteren at golfbaggen kan blive stående i klubben og tag eventuelt en taxa første gang.  Alle huller har fine udfordringer, om det er havet, de mange bunkere eller store søer på den sidste 3-4 huller. Du vil nyde gåturen, som faktisk giver mulighed for at se havet på begge sider af banen, idet Varadero halvøen her er ganske smal på dette sted. Har i tid , så er  det fine gamle klubhus, Dupont familiens private sommerbolig indtil 1959, absolut et besøg værd. Her er en fin restaurant og ofte et jazz orkester på 3die sal som underholder. Spørg når i kommer forbi, hvornår der er musik underholdning.

Rejsen inkluderer

 • Fly med skatter ogafgifter
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • 10 nætter/12 dage med allinclusive på Hotel Bella Costa ****

pris per person

kr. 13.995,-
  Bestil eller hør mere om rejsen

  Vejr

  Vores rejsetyper  Golf og cruise

  Golf og cruise

  Singlerejser

  Singlerejser

  Gruppe og matchture

  Gruppe og matchture

  Longstay

  Longstay

  Skræddersyede rejser

  Skræddersyede rejser

  Nogle af vores samarbejdspartnere

  Emirates Logo
  Emirates Logo
  Emirates Logo
  Emirates Logo

  Kontakt

  Mulligan Golf Travel ApS
  A.P. Møllers Alle 55
  2791 Dragør
  CVR nr: 36 49 17 60

  Telefon +45 88 44 56 66
  Mobil +45 20 25 56 66
  Mail info@mulligangolf.dk
  Web www.mulligangolf.dk

  Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
  Medlem af Rejsegarantifonden
  Registreringsnummer 3364

  Medlem af