Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser til Sydafrika

Med Mulligan Golf kan du tage på enestående golfrejser til Sydafrika. Sydafrika har et pragtfuldt klima, der passer perfekt til at opholde sig masser af timer på landets fremragende golfbaner og enestående natur.

På golfrejser til Sydafrika kan du kombinere golf med enestående safarioplevelser. For Sydafrika bugner med alt fra løver og zebraer til giraffer og bøfler. Faktisk kan du spille golf blandt nogle af de mange vilde dyr, da de på bestemte baner er kendt for jævnligt at krydse fairway. På golfrejser til Sydafrika kommer du altså helt tæt på landets fascinerende dyreliv!

Natur ud over det sædvanlige

På vores golfrejser til Sydafrika kommer du til at spille golf på nogle af de bedste golfbaner, verden har at byde på. Men Sydafrika er meget mere end golfbaner. Du kan nemlig se frem til en storslået naturoplevelse.

Der er langt fra den danske til den sydafrikanske natur. I Sydafrika er klimaet helt anderledes og naturen byder på både kuperet terræn, store skrænter og smukke kløfter med udsigter, vi drømmer om i Danmark. Tilsammen giver det et bakket landskab, der er både spændende og fascinerende at opleve. Golfbanerne er etablerede i denne smukke natur, og det kan derfor være en god idé at tage ekstra bolde med – det er ikke altid, at du kan hente dem igen.

Internationalt anerkendte golfbaner

Nogle af de baner, vi anbefaler på vores golfrejser i Sydafrika, har tilmed opnået stor international anerkendelse. For det amerikanske Golf Travel & Leisure har tidligere rangeret visse af Sydafrikas golfbaner til at være blandt de ti bedste nye golfbaner i verden. Mange baner er designet af internationale og professionelle golfspillere, hvilket er en garanti for en golfoplevelse i særklasse.

Den flotte rangering siger meget om det generelle niveau i Sydafrika, hvor man i dén grad går op i at give golfspillere perfekte forhold.

Oplev ’The Big Five’

Når du tager på golfrejser til Sydafrika, får du en unik mulighed for at opleve en eksotisk del af verdens rige dyreliv. På safariture til store nationalparker er du blandt vilde dyr i deres naturlige omgivelser, og har du lyst, kan du opleve ’The Big Five’. Dette er en fællesbetegnelse for løven, leoparden, det sorte næsehorn, bøflen og elefanten, som blandt storvildtsjægere er kendt for at være de sværeste og farligste dyr at nedlægge.

Vi anbefaler dig i høj grad at kombinere dine golfrejser til Sydafrika med safari, således at du får det optimale ud af destinationen og ikke mindst en fuldendt rejseoplevelse.

Safari og golf i Sydafrika

hele året

Sydafrika – Capetown-Garden Route – Big 5 – vin og masser af golf

Tænk at vi omsider kan komme på besøg i skønne Sydafrika, hvor så mange ufattelige oplevelser venter, det være sig  “wildlife”  i Sydafrikas  klart mest eftertragtede  gameresort  Goondwana, spille nogle af klodens mest eftertragtede golfbaner og alt sammen til ufatteligt fornuftige priser. Vi har på denne rejse søgt at begrænse transporttiderne og har derfor valgt at flyve dig direkte til George og hjem fra Capetown,  så vi  kan holde den samlede bustransport tid for hele rejsen til under 10 timer. Vi vælger tillige at lade os transportere i moderne busser med både chauffør og guide. Den danske ambassade i Sydafrika fraråder egen transport indtil videre.

 

Fra kr. 27.850,- Læs mere

The Oyster Box ***** Durban, South Afrika

3 nætter

The Oyster Box ***** Durban, Syd Afrika

Med en smuk panorama udsigt over Det Indiske Ocean og det nærliggende  Umhlanga Fyrtårn, ligger dette fremragende hotel og byder dig velkommen til en helt special oplevelse. The Oyster Box byder på 2 pools,  stor spa, og fri  Wi-Fi.

Smukt indrettede værelser med satellit TV, minibar og the – og kaffemaskine.

The Ocean Terraces Restaurant byder på alt godt fra havet og har en særlig eftertragtet. The Grill Room har områdets bedste steaks.

Fitness afdeling med massage og andre behandlinger.

Et fremragende udgangspunkt for at besøge Durban by, og nogle af de fremragende baner der findes herom omkring, mange med vidunderlig udsigt

over havet.

 

hotel pris kr. 1.800 per person.,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×