Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Sevilla-Cadiz

Vincci Costa Golf ****, Andalusien

Hele året

Vincci Costa Golf **** – Andalusien – Sydspanien

Du lander i Malaga og kører, i den lejebil vi stiller til rådighed,  sydpå forbi Gibraltar klippen og ind på den kyst som nu har udviklet sig til en af de mest besøgte for så vidt angår golf, idet der her er et meget stort udvalg af baner og priserne generelt en kende mere fordelagtige end på den “gamle” Costa del Sol.

Der er en god times transport fra lufthavnen til hotellet.

Hotel Vincci Costa Golf**** ligger fuldstændigt vidunderligt, direkte til havet -som her er  Atlanterhavet – alle værelser er suiter, og her er bygget såvel  inden som udendørs pools.

Alle værelser med egen stor balkon/terrasse og alle med fri wifi.

I vor pakke indgår 4 green fees på følgende fire baner: Novo Sancti Petri, La Estancia, Montecastillo og Fairplay Golf.

 

 

kr. 7.795,- Læs mere

Barcelo Montecastillo***** Andalusien

forår 2020

 

Montecastillo – Andalusien

Barcelo Montecastillo ligger i Sydspanien i Andalusien, tæt ved Jerez de la Frontera, måske bedre kendt som sherry byen (Jerez – Sherry) i engelsk transformation. En by med en tusindårig historie og et utal af producenter af den liflige drik, som har gjort byen kendt. Montecastillo var også i en årrække stedet hvor Europa Touren afviklede den årlige Finale i Volvo Masters, som det hed dengang. Resortet blev for nogle år siden erhvervet af Barcelo Gruppen, som er en af Spaniens største hotelkæder. I den forbindelse er Montecastillo blevet kraftigt ombygget, med modernisering af bygninger, værelser, inventar, nye restauranter, SPA og naturligvis golfbanen, som er tegnet af Jack Nicklaus og i dag fremstår som da den var allerbedst og anset for at være en af Europas 5 bedste golfbaner.

kr. 7.835,- Læs mere

Barcelo Costa Ballena **** Cadiz, Rota og Sanlucar

hele året

 

Barcelo Costa Ballena Hotel ****  og Costa Ballena Ocean Golf Club. 

Hotellet ligger i en stor resort på kysten imellem Rota og Chipiona, vest for Cadiz. Resorten er kendt for at være en af den tidligere spanske konges personlige investerings projekter, og fremstår derfor altid i overvældende smuk stand. Hotellet ligger ganske kort fra en dejlig sandstrand, men har også en stor lækker pool. Værelserne er store og smukt indrettede, alle med udsigt til golfbanen, hvor runderne skal spilles. I den hyggelig restaurant serveres morgenmad og aftenens middag, som begge normalt indgår i den pakke vi tilbyder. Golfen spilles på Olazabals lille mesterværk ”Ocean Golf” bestående af 27 huller. Fra hotellet er der gå afstand til klubhuset og du kan efterlade din golfbag i klubben, så du ikke behøver at bære den frem og tilbage.

kr. 8.645,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af