Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Skotland

Skotland – Aberdeen . Cruden Bay m.fl.

hele året

Cruden bay er en af Skotlands top 10 golfbaner beliggende lidt nord for Aberdeen. Det er fuldstændig ægte links bane, med klitter og skjulte greens og meget mere. Man mener der har været spillet golf her siden 1791. I 1926 satte man sig for at bringe banen op på højeste internationale niveau og gav opgaven til Tom Simpson og Herbert Fowler, som har nogle af UKs bedste baner på samvittigheden. Og som venligst har fulgt nogle af de ideer Tom Morris byggede på, da han tidligere havde givet banen en overhaling. Banen er i top 100 worldwide og anses for at være blandt de 40 bedste baner i Great Britain.

Lidt nord for Aberdeen by ligger den berømte og 6te ældste golfklub på kloden  “Royal Aberdeen”.  Stiftet i 1780, men med rødder tilbage til noget der lignede golf i 1625. Super svær links bane meget tæt på havet, hvilket naturligvis indebærer, at en frisk østenvind kan gøre banen til lidt af en alvorlig udfordring.

Hertil en række forskellige baner som Murcar Golf, Kings Links, eller hvis I har lyst til at køre lidt ind i landet baner som Petercutter, Boat of Garten og Banchory Golf, tæt på Balmoral Slottet, hvis der skulle være lidt historisk interesse.

Vi laver en pakke der opfylder jeres ambitioner og ønsker om at blande links med park og lyng.

fra kr. 7.500,- Læs mere

Skotland, St. Andrews – gruppetilbud.

Hele året

Hawkswood Country Estate, ligger centralt imellem St. Andrews by, Kingsbarns Golf og Grail Golf en fremragende beliggenhed, hvis i planlægger at spille nogle af klodens historiske og allerbedste golfbaner. Her kan vi lave en pakke hvori indgår de 7 baner i St. Andrews, heriblandt The Old Course, The New Course, Eden også videre. kombiner det med Kingsbarns, nok Skotlands bedste bane for tiden, og The Crail Golf så smukt beliggende ved havet.

fra kr. 7.500,- Læs mere

Carnoustie Golf Links

hele året

Carnoustie Golf Links var i 2018 vært for The Open, og havde mere end 170.000 tilskuere over de 4 dage – det højeste antal nogensinde til The Open.

Den store interesse hænger nok sammen med den omstændighed, at Carnoustie anses for at være en af de allerbedste og mest udfordrende links baner i Skotland. Hvem husker ikke franske Van der Veldes problemer på hul 18 i sidste runde af The Open i 1999. Han havde alle chancer for at vinde sin første Major, men missede så ærgerligt omkring 18 green, at man på stedet har været så venlige at indgravere hans navn i stensætningen omkring “the burn”,  på det sted bolden trillede i vandet.

Carnoustie er enestående, med et helt nyt stort klubhus, og så Carnoustie Hotel lige op til greenen på hul 18. Svært at forestille sig en mere praktisk løsning, hvis man er på stedet for at spille nogle runder golf.

Carnoustie består af 3 linksbaner. Championship, Buddon og Burnside. 3 fremragende 18 hullers baner, med alle de udfordringer en ambitiøs golfer vil se efter. Carnoustie er ikke den ældste links bane i Skotland, det er vist Perth og St. Andrews, men måske den mest anerkendte som konkurrencebane blandt de baner der indgår i den kategori, som tilbydes at afholde “The Open”.

Vore rejser hertil vil typisk være 3-4-5 dage, med direkte fly fra København til Edinburgh, transfer til Carnoustie og så  3 runder på Carnousties 3 baner.

Hertil kan vi anbefale 3 meget historiske golfbaner i nærheden: Panmure Golf Club, Monifieth Medal og Royal Montrose(som er den femte ældste golfbane i verden, og ligger fantastisk langs havet i et stor Dunes område).

Vores forslag dækker 3 nætter og 3 runder på banerne i Carnoustie, men længden og mængden af golf, kan tilpasses efter jeres ønsker.

Påsken 2019:

Vi har endnu pladser fra den 17. – 22. april med 3 runder på Carnousties baner + en runde på Panmure. Pris kr. 8.495 per person i dobbeltværelse.

Kr. 6.695,- Læs mere

Rockville Hotel**** Edinburgh, Skotland

Hele året
kr. 7.245,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af