Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Skotland

Castle Stuart Golf – Kingsmill Hotel Inverness, Skotland

hele året

Kingsmills – Castle Stuart – Royal Dornoch

10 minutters kørsel fra Inverness, findes  en af Skotlands aller bedste golfbaner. Opkaldt efter et gammelt slot i området ligger Castle Stuart Golf, fuldstændigt enestående langs Moray Firth. Bygget af den samme gruppe dybt engagerede golfere, som i sin tid stod bag bygningen af Kingsbarns ved St. Andrews, almindeligvis anset for at at være Skotlands bedste golfbane. Man fandt utroligt velbeliggende stykke jord langs en af Skotlands smukkeste fjorde. Hvert hul har sin egen eventyrlige udsigt til havet, Inverness i det fjerne  eller det gamle slot.

Når vi i den grad trækker golfbanen frem i forreste række, er det fordi der her er mulighed for en enestående golfoplevelse og alene rejsen værd til Skotland. Gå ind på banens hjemmeside www.castlestuartgolf.com og få et indtryk af  det fantastiske layout og de utrolige scenarier over Moray Firth og strandområderne, hvor flere af hullerne bevæger sig ganske tæt ved fjordbredden. Det er heller ikke nogen billig bane at spille, men vi har efter flere møder med klubben, fået nogle gode aftaler, som gør det muligt at få denne helt særlige oplevelse, til noget der ligner en rimelig udgift for en kæmpe oplevelse.

Vi anbefaler I du bor på Hotel Kingsmills, som ligger på vej fra Inverness by til Castle Stuart, og giver derfor gode muligheder for at nyde det pulverriserende  pub liv nede i centrum af byen og  de herlige vandringer langs med floden River Ness, som deler byen.

Omkring Inverness finder du fremragende baner som Nairn, Nairn Dunbar og lidt Nordpå Royal Dornoch og Brora. Hotellet ligger op til en ganske fin bane, Inverness Golf, og ikke langt derfra Kings Club, som måske kunne kombineres med en tur til Loch Ness. Så vi kan lave en pakke som, helt efter dine ønsker kombinerer fantastiske mesterskabs baner med mere traditionelle skotske links baner.

Ville du foretrække at bo inde i centrum af Inverness, vil vi varmt anbefale Hotel Ness Walk, et fremragende 5 stjernet hotel med flodudsigt og i gå afstand til alt hvad der er interessant i Inverness. Hotellet er søsterhotel til Kingsmills.

Man plejer at kalde området fra Inverness og op til Brora for  Det Skotske Højland, som er en eventyrlig smuk oplevelse og gemmer så meget af Skotlands spændende og blodige historie. Her finder I også whisky destillerier og flere af de nye og meget populære Gin fabrikationer.

Vi kan sammensætte en pakke helt efter jeres  ønsker og interesser, som kan dække flere af de sider af Skotland, som vi nødvendigvis ikke hører så meget om.

I kan flyve til Aberdeen, ( fra Esbjerg og København)  leje en bil og køre til Inverness det varer ca 1.5 time.  afhængigt af hvor mange Whisky destillerier, I vil besøge på vejen. Alternativet ville være at flyve med et stop undervejs og lande i Inverness Lufthavn, som kun ligger 10 minutter fra Kingsmills Hotel.

 

 

kr. 8.500,- Læs mere

Skotland – Aberdeen . Cruden Bay m.fl.

hele året

Cruden bay er en af Skotlands top 10 golfbaner beliggende lidt nord for Aberdeen. Det er fuldstændig ægte links bane, med klitter og skjulte greens og meget mere. Man mener der har været spillet golf her siden 1791. I 1926 satte man sig for at bringe banen op på højeste internationale niveau og gav opgaven til Tom Simpson og Herbert Fowler, som har nogle af UKs bedste baner på samvittigheden. Og som venligst har fulgt nogle af de ideer Tom Morris byggede på, da han tidligere havde givet banen en overhaling. Banen er i top 100 worldwide og anses for at være blandt de 40 bedste baner i Great Britain.

Lidt nord for Aberdeen by ligger den berømte og 6te ældste golfklub på kloden  “Royal Aberdeen”.  Stiftet i 1780, men med rødder tilbage til noget der lignede golf i 1625. Super svær links bane meget tæt på havet, hvilket naturligvis indebærer, at en frisk østenvind kan gøre banen til lidt af en alvorlig udfordring.

Hertil en række forskellige baner som Murcar Golf, Kings Links, eller hvis I har lyst til at køre lidt ind i landet baner som Petercutter, Boat of Garten og Banchory Golf, tæt på Balmoral Slottet, hvis der skulle være lidt historisk interesse.

Vi laver en pakke der opfylder jeres ambitioner og ønsker om at blande links med park og lyng.

fra kr. 7.500,- Læs mere

Skotland, St. Andrews – gruppetilbud.

Hele året

Hawkswood Country Estate, ligger centralt imellem St. Andrews by, Kingsbarns Golf og Grail Golf en fremragende beliggenhed, hvis i planlægger at spille nogle af klodens historiske og allerbedste golfbaner. Her kan vi lave en pakke hvori indgår de 7 baner i St. Andrews, heriblandt The Old Course, The New Course, Eden også videre. kombiner det med Kingsbarns, nok Skotlands bedste bane for tiden, og The Crail Golf så smukt beliggende ved havet.

fra kr. 7.500,- Læs mere

Carnoustie Golf Links –

hele året

 

Carnoustie Golf Links var i 2018 vært for The Open, og havde mere end 170.000 tilskuere over de 4 dage – det højeste antal nogensinde til The Open.

Den 1. november 2019 blev Carnoustie Links kåret til “Best Golf Experience in Scotland 2019” i forbindelse med Scottish Golf Tourism Week, i St. Andrews.

Den store anerkendelse hænger sammen med den omstændighed, at Carnoustie blandt golfelskere anses for at en af de allerbedste og mest udfordrende links baner i Skotland. Hvem husker ikke franske Van der Veldes problemer på hul 18 i sidste runde af The Open i 1999. Han havde alle chancer for at vinde sin første Major, men missede så ærgerligt omkring 18 green, at man på stedet har været så venlige at indgravere hans navn i stensætningen omkring “the burn”,  på det sted bolden trillede i vandet.

Carnoustie er enestående, med et helt nyt stort klubhus, og så Carnoustie Hotel lige op til greenen på hul 18. Svært at forestille sig en mere praktisk løsning, hvis man er på stedet for at spille nogle runder golf.

I betragtning af den nyeste anerkendelse har vi arrangeret en tur til Carnoustie i maj måned, hvor vi bor på hotellet, som ligger lige bag 18 green.  Vi skal spille de 3 Carnoustie baner samt Panmure, som Ben Hogan altid brugte som opvarmnings bane til The Open, og hvor han i øvrigt, har udråbt hul 6, et par 4 hul, til det bedste par 4 hul på kloden.

Carnoustie består af 3 linksbaner. Championship, Buddon og Burnside. med alle de udfordringer en ambitiøs golfer drømmer om. Carnoustie er ikke den ældste links bane i Skotland – som mange ved, var St. Andrews den første, i hvert fald, hvis vi taler baner der stadig spilles i dag, men måske den mest anerkendte som konkurrencebane blandt de baner der indgår i den kategori, som tilbydes at afholde “The Open”.

Vi flyver til Edinburgh direkte fra København eller til Aberdeen fra Esbjerg, her udleveres lejebiler, som bliver jeres transportmiddel under opholdet. Vi regner med to personer per bil.

Se video og billeder samt læs om banerne nedenfor.

Kr. 9.995,- Læs mere

Rockville Hotel**** Edinburgh, Skotland

Hele året

Rockville Hotel**** Edinburgh, Skotland

Vi har tilrettelagt denne rejse så, man får 3 runder på ægte historiske linksbaner og en enkelt runde på Royal Musselburgh, som er en meget smuk parkbane anlagt ved slottet af samme navn.

Vi foreslår Rockville Hotel, fordi beliggenheden giver mulighed for at besøge Edinburgh om aftenen, og fordi det  ligger meget smukt direkte til havet og tillige er berømt for et eventyrligt morgenmåltid, som gør frokosten overflødig.

Kunne du tænke dig at lægge Muirfield oveni, så lad os høre, så gør vi en indsats for at få en rimelig pris frem.

kr. 7.245,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af