Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Carnoustie Golf Links – Grupperejse/matchtur fra 10. april til 15. april 2021

10. - 15. april 2021

Information

 

Denne matchtur er flyttet til foråret.

Carnoustie Golf Links var i 2018 vært for The Open, og havde mere end 170.000 tilskuere over de 4 dage – det højeste antal nogensinde til The Open.

Den 1. november 2019 blev Carnoustie Links kåret til “Best Golf Experience in Scotland 2019” i forbindelse med Scottish Golf Tourism Week, i St. Andrews.

Den store anerkendelse hænger sammen med den omstændighed, at Carnoustie blandt golfelskere anses for at en af de allerbedste og mest udfordrende links baner i Skotland. Hvem husker ikke franske Van der Veldes problemer på hul 18 i sidste runde af The Open i 1999. Han havde alle chancer for at vinde sin første Major, men missede så ærgerligt omkring 18 green, at man på stedet har været så venlige at indgravere hans navn i stensætningen omkring “the burn”,  på det sted bolden trillede i vandet.

Carnoustie er enestående, med et helt nyt stort klubhus, og så Carnoustie Hotel lige op til greenen på hul 18. Svært at forestille sig en mere praktisk løsning, hvis man er på stedet for at spille nogle runder golf.

I betragtning af den nyeste anerkendelse har vi arrangeret en tur til Carnoustie i maj måned, hvor vi bor på hotellet, som ligger lige bag 18 green.  Vi skal spille de 3 Carnoustie baner samt Panmure, som Ben Hogan altid brugte som opvarmnings bane til The Open, og hvor han i øvrigt, har udråbt hul 6, et par 4 hul, til det bedste par 4 hul på kloden.

Carnoustie består af 3 linksbaner. Championship, Buddon og Burnside. med alle de udfordringer en ambitiøs golfer drømmer om. Carnoustie er ikke den ældste links bane i Skotland – som mange ved, var St. Andrews den første, i hvert fald, hvis vi taler baner der stadig spilles i dag, men måske den mest anerkendte som konkurrencebane blandt de baner der indgår i den kategori, som tilbydes at afholde “The Open”.

Vi flyver til Edinburgh direkte fra København eller til Aberdeen fra Esbjerg, her udleveres lejebiler, som bliver jeres transportmiddel under opholdet. Vi regner med to personer per bil.

Se video og billeder samt læs om banerne nedenfor.

Galleri

Om denne rejse

The Championship Course:
Championship Course har tidligere afviklet 8 Open arrangementer, Ladies Open og 2 Senior Open turneringer. Banen anses for at være den sværeste Open bane i UK, især de sidste 4 huller kan tage livet af selv de dygtigste golfere.

Kommer du hjem med en rimelig score på 15-16-17 eller 18, er den store fadøl i baren absolut velfortjent.

The Burnside:
Overskygges naturligvis lidt af The Championship Course, men indeholder masser af spændende udfordringer. Især hul 5 og 14 er interessante par 3 huller, medens hul 17 og 18 trækker tænder ud, hos den der ikke får et godt drive afsted.

The Buddon Links:
Er den nyeste bane, tegnet af selveste Peter Alliss og Dave Thomas, og åbnede i 1979. Der er herefter løbende udført mange mindre, men alligevel betydelige forbedringer og tilføjet et par nye huller, som har gjort banen meget populær blandt de lokale.

Panmure Golf Club:

En historisk bane tæt ved Carnoustie, med fremragende og meget smukke huller – herunder det berømte hul 6, som Hogan mente var bedre end noget andet golfhul han havde spillet.

Rejsen inkluderer

  • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbags.
  • Lejebil udleveret i Lufthavnen.
  • 5 nætter med den formidable skotske morgenmad i delt dobbeltværelse på Carnoustie Hotel.
  • 4 runder golf: Championship, Buddon og Burnside, samt en runde på Panmure.

Pr. person fra

Kr. 9.995,-
  • Tillæg for enkeltværelse kr. 1.125,-
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af