Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Azorerne

Azorerne, Azor Hotel**** Punta Delgada

Hele året

Azorerne, Azor Hotel**** Punta Delgada

Bliv behandlet som en stjerne med verdensklasse service i Azor Hotel

Vælger du en golfrejse, hvor der også skal være lidt tid til underholdning om aftenen, er Azor Hotel det naturlige centrum for rejsen. Hotellet ligger i Ponta Delgada med udsigt over havnen. Her der 123 værelser med vidunderlig havudsigt og udendørs swimmingpool. Samtlige værelser er indrettet i en smuk enkel stil, har aircondition, lydisolering, minibar, fladskærms-tv med kabelkanaler samt eget badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet.

Der serveres dagligt en stor morgenbuffet og om aftenen en fint varieret à la carte-menu med typiske delikatesser i restauranten Terra. Du kan tænke dig, at der ikke finde bedre fisk end her midt på Atlanten, hvor fisken er trukket op af havet lige uden for døren.  Om aftenen kan du slappe af i hotelbaren. Eller besøge de små hyggelige gader i byen, hvor det lokale liv udspiller sig.

Hotellet har spa- og wellness-faciliteter.

Fra kr. 9.245,- Læs mere

Azorerne, Hotel Caloura****

Hele året

Azorerne, Hotel Caloura****

Vi flyver til den største ø i Azorerne Sao Miguel, med hovedstaden Ponta Delgada. Azorerne er den helt store naturoplevelse i tillæg til to fremragende golfbaner Batalha og Furnas.

Caloura Hotel Resort  ligger i et beskyttet naturområde med  direkte klippefyldt adgang til havet med naturlige vulkan-bassiner. Men hotellet har, som det vil fremgå af billederne nedenfor tillige en dejlig stor pool og SPA område, med sauna.

Fra dit værelse eller restaurantens vinduer, vil du blive underholdt af forbi svømmende hvaler og store delfin flokke.  Vi har været der flere gange, og det slår ikke fejl.   Værelserne på hotellet er indrettede med aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, telefon, skrivebord, garderobe, værdiboks, minibar og fri Wifi. Her bydes desuden på fitnesscenter, sauna og tennisbane.

Vi har tilrettelagt rejsen så du får en lejebil i lufthavnen, som dels skal bruges til transport til golfbanerne, dels give dig mulighed for at komme ud og se den fuldstændigt fantastiske ø. Er du bare lidt naturinteresseret, så venter her en uforglemmelig oplevelse. Store vulkan søer i blå og grønne nuancer. Vulkan sider, med opvarmede bassiner, som det er virkeligt svært at komme ud af igen, fordi man mærker hvordan vandet får kroppen til at føles rigtigt tilpas.

Caloura Hotel ligger et stykke fra de store veje på øen, i en lidt isoleret atmosfære, som gør opholdet til noget helt særligt. Når golfen tillader det, er poolen og udsigten over det endeløse Atlanterhav en befriende og vidunderligt afslappende “aktivitet”.

kr. 8.275,- Læs mere

Azorerne, Furnas Boutique Hotel, Thermal & Spa.

Hele året

Azorerne, Furnas Boutique Hotel, Thermal & Spa****

Det 4-stjernede Furnas Boutique Hotel – Thermal & Spa ligger på øen São Miguel i Vale das Furnas, som er hjemsted for Europas største koncentration af varme kilder. Det fredelige hotel blev renoveret i 2015 og byder på swimmingpools, en spa og et wellness-center.

Værelserne er smagfuldt indrettet  og byder på en blanding af moderne og traditionelle islæt. Samtlige af hotellets værelser og suiter har aircondition og eget badeværelse med hårtørrer. Der er fladskærms-tv med kabelkanaler, værdiboks, telefon og gratis WiFi på værelserne.

Du kan nyde velsmagende lokale retter i Boutique Hotels restaurant À Terra.

Hotellet byder på et væld af afslappende faciliteter. Der findes inden- og udendørs termiske swimmingpools, Vichy- og hydromassagebrusere, flotationstank, sauna, tyrkisk bad, fitnesscenter samt et termisk spacenter med 10 behandlingsrum, hvor der tilbydes behandlinger såsom massage og Shirodhara-oliemassage.

Personalet i Furnas Boutique Hotels døgnåbne reception er gerne behjælpeligt med billetbestilling til hvalsafari, svømning med delfiner, dykning, fiskeri, vandreture og cykelture. Ribeira Quente-stranden ligger 7 km fra hotellet.

 

.

 

kr. 8.965,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af