Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Azorerne, Hotel Caloura****

Hele året

Information

Azorerne, Hotel Caloura****

Vi flyver til den største ø i Azorerne Sao Miguel, med hovedstaden Ponta Delgada. Azorerne er den helt store naturoplevelse i tillæg til to fremragende golfbaner Batalha og Furnas.

Caloura Hotel Resort  ligger i et beskyttet naturområde med  direkte klippefyldt adgang til havet med naturlige vulkan-bassiner. Men hotellet har, som det vil fremgå af billederne nedenfor tillige en dejlig stor pool og SPA område, med sauna.

Fra dit værelse eller restaurantens vinduer, vil du blive underholdt af forbi svømmende hvaler og store delfin flokke.  Vi har været der flere gange, og det slår ikke fejl.   Værelserne på hotellet er indrettede med aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, telefon, skrivebord, garderobe, værdiboks, minibar og fri Wifi. Her bydes desuden på fitnesscenter, sauna og tennisbane.

Vi har tilrettelagt rejsen så du får en lejebil i lufthavnen, som dels skal bruges til transport til golfbanerne, dels give dig mulighed for at komme ud og se den fuldstændigt fantastiske ø. Er du bare lidt naturinteresseret, så venter her en uforglemmelig oplevelse. Store vulkan søer i blå og grønne nuancer. Vulkan sider, med opvarmede bassiner, som det er virkeligt svært at komme ud af igen, fordi man mærker hvordan vandet får kroppen til at føles rigtigt tilpas.

Caloura Hotel ligger et stykke fra de store veje på øen, i en lidt isoleret atmosfære, som gør opholdet til noget helt særligt. Når golfen tillader det, er poolen og udsigten over det endeløse Atlanterhav en befriende og vidunderligt afslappende “aktivitet”.

 

Galleri

Om denne rejse

Vore to golfbaner på øen er Furnas og Batalha:

Den berømte Furnas 18 hullers golfbane, er tegnet af ingen mindre end Philip Mckenzie Ross, søn af Alexander med samme efternavn og meddesigner af Augusta National. Philip har mere end 100 golfbaner på samvittigheden, heri blandt  Turnberrys, “Ailsa”, af mange udråbt som klodens måske allerbedste.

Furnas er en smuk skov – og parkbane med meget høje træer, som er vokset op med banen fra 1930. Flot og næsten “majestætisk ” bane og spille med masser af fine udfordringer.

 

About University

 

Batalha banen består af 27 huller og er en mere traditionel bane:

Banen er tegnet af Cameron Powell i 1986 med 27 huller lagt ud på 120 hektar jord. Ligger smukt imellem bløde bakker, skov, søer og mange bunkere. Store flotte greens og mange steder udsigt til Atlanterhavet i det fjerne. Banen ligger kun 10 minutter fra Punta Delgada by.

Practice Facilities:

  • Driving Range for op til 30 spillere
  • 2 store practise greens
  • Chipping og Pitching Area

Rental Service:

  • Golf Cart
  • Trolleys
  • Rental Clubs

 

Rejsen inkluderer

  • fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag
  • 7 nætter i Caloura Hotel med morgenmad
  • 4 runder golf - 2 på Batalha og 2 på Furnas.

Pris per person

kr. 8.275,-
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af