Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Italien

Singlerejse – Golf og Opera i Verona 3. – 7. september 2019

3. - 7. september 2019

I 2018 havde vi fornøjelsen at sende mere end 100 gæster til dette arrangement, hvor vi kombinerer 3 runder golf med operaoplevelser i den historiske “Arena” i Verona centrum, opført i det første århundrede efter kristi fødsel. Vi bor i “Amaronens” hjerte og skal besøge en vingård og smage de lokale vine. Vi skal endvidere vandre i Veronas smukke gamle bydel og bl.a. besøge Romeo og Julies berømte mødested og balkon. Det bliver en travl kort uge.

Vi flyver direkte fra København til Bergamo, bor i det hyggelige firestjernede Hotel Ca Degli Ulivi, som også udgør klubhuset til golfbanen, ganske praktisk er der kun 20 m til første tee sted. Her er også  en lille pool velbeliggende til morgen dukkerten og så en restaurant, som imponerer vore gæster hvergang, dels med en ubetalelig smuk udsigt dels dejlige ægte italienske retter på menuen, og fine lokale vine, alt sammen til fornuftige priser.

I vor pakke indgår 3 runder golf på en rigtig dejlig 18 hullers bane, 2 operaforestillinger i Verona, middag på pladsen foran Arenaen i den fremragende restaurant “Liston” med 3 retters menu, vinsmagning og alle transporter i forbindelse hermed. Vi plejer tillige at arrangere et par fællesmiddag dels på ankomstdagen til hotellet dels på en friaften undervejs ved Søens bredder i Garda by. Disse indgår dog ikke i rejsens pris. Læs mere om programmet nedenfor.

kr. 6.645,- Læs mere

Toscana – golf, vin og historie 18. – 25. maj 2019

Hele året

Toscana er blevet et af Europas mest eftertragtede rejsemål. De utroligt smukke bølgende bjerge, den helt unikke kultur og historie og hertil vin og mad, er som ingen andre steder i Italien. De mange oplevelser gør det til et yndet rejsemål, når vejret herhjemme begynder at tage det gode humør fra os. Oktober, med i snit 25 grader, er perfekt til det vi måske holder allermest af, nemlig nogle gode underholdende golfrunder, i et behagelig varmt klima.

Vi skal bo på den rigtigt hyggelige Cordial Hotel & Golf Resort Pelagone, som ligger i den sydlige del af Toscana, ikke langt fra kystbyen Follonica, hvor resortet har egen “beachclub”, hvor du, efter en runde golf, kan slappe af med en badetur i Middelhavet og en drink på liggestolen.

fra kr. 9.825,- Læs mere

Donnafugata Spa and Golf Resort, Sicilien, Italien

Hele året

Tænk engang – at gå i Platons fodspor – ikke for at forme filosofiske tanker – men spille golf på to fremragende golfbaner, den ene tegnet af legendariske Gary Player. Den anden af lokale Franco Piras, som ikke ligger i baghjulet, men er helt på højde med Gary Player, med et design som du med sikkerhed vil finde udfordrende og interessant.

Resorten ligger smukt på sydkysten af Sicilien, kun en times kørsel fra  Catania Lufthavn ikke langt fra den historiske by Ragusa, som er optaget i UNESCO  World Heritage Site og ganske tæt ved  Donnafugata Slot, et Middelalder Palads, med en smuk og  berømte spejlsal.

Er du Platon fan, er der ikke langt til historisk smukke Syrakus, hvor den gamle mester tilbragte en længere periode,  en udflugt som måske kan kombineres med  vulkanen Etna, en af de mest aktive i Europa, og absolut et besøg værd.

 

kr. 8.850,- Læs mere

Opera og Golf i Verona

26.6 - 30.6/ 4.7 - 8.7/ 10.7 - 14.7

I 2018 havde vi fornøjelsen at sende mere end 100 gæster til dette arrangement, hvor vi kombinerer 3 runder golf med operaoplevelser i den historiske Arena i Verona centrum, opført i det første århundrede efter Kristi fødsel. Vi bor ved Garda by, og har en betagende 180 grader panoramaudsigt over den smukke sø og de omkransende  bjerge fra hotellets terrasse.

Vi flyver direkte fra København til Bergamo, bor i det hyggelige fire stjernede Hotel Ca Degli Ulivi, som også udgør klubhuset til golfbanen ca 50 m fra første tee sted. Her en en lille pool, og så en restaurant, som har imponeret vore gæster igen og igen. I vor pakke indgår 3 runder golf på en fremragende 18 hullers bane, 2 forestillinger i Verona, middag på pladsen foran Arenaen i den fremragende restaurant “Liston”, vinsmagning på en vingård i et af italiens mest eftertragtede vindistrikt, hvor den vidunderlige  Amarone produceres.  Vi plejer tillige at arrangere et par fælles middage, dels på ankomstdagen til hotellet, dels på en friaften undervejs ved Garda Søens bredder, hvor der er et stort antal restauranter at vælge imellem. Disse indgår dog ikke i rejsens pris.

kr. 5.995,- Læs mere

Verdura Resort***** Sicilien, Italien

Hele året
Fra kr. 8.660,- Læs mere

Argentario Resort Golf & Spa ***** Toscana

Hele året
kr. 6.995,- Læs mere

Castelfalfi Resort **** Toscana

Hele året
kr. 4.620,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af