Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Italien

Sicilien – Picciolo Etna Golfresort

Hele året

Sicilien – Picciolo Etna Golf Escape

Picciolo Etna Golf, ligger ca. 1 times kørsel fra Catania Lufthavn, og består af en række bygninger opført i traditionel siciliansk stil. Her er et hyggeligt hotel, med store velindrettede værelser. en 900 kvm. stor SPA afdeling med sauna, tyrkisk bad, indendørs pool og rum til en lang række behandlinger. Et fitnes center og en stor udendørs pool vil være med til at gøre opholdet fuldendt

Golf Resorten  ligger for foden af Mount Etna lige indenfor det man kalder Etna Natur Park. Udsigten  fra hotellet og golfbanen er intet mindre end enestående. Toppen af vulkanen er i lange perioder snedækket og med de store skovområder og vingårde, som fanger blikket på vejen til toppen  kan man nemt tabe koncentrationen, i den “vigtige” golfmatch til fordel for de usædvanligt smukke oplevelser.

Ikke langt fra resorten finder du vidunderligt smukke strande og til at løfte oplevelse, fint bevarede ruiner fra den periode Sicilien var besat af græske by stater.

Af de tre golfresorts vi tilbyder på Sicilien (Verdura, Donnafugata og Picciolo) er sidstnævnte den, som står klarest, når vi skal pege på et sted, som vil fæstne sig som den ægte sicilianske oplevelse.

kr. 9.950,- Læs mere

Rom – Sheraton “Parco de Medici” – Matchtur den 20. – 27. september 2022

20 - 27. September 2022

Sheraton “Parco de’ Medici” – Matchtur den 20. – 27.  september 2022

Golfbanerne  omkring Rom, kommer i fokus det kommende år. Med Ryder Cup lige om hjørnet, bliver der selvsagt stor interesse for at spille  den fremragende “Marco Simone” bane, hvor nogen måske vil huske at Nikolaj Højgård vandt en flot sejr på Europatouren  i  september 2021.

På denne matchtur, bor vi på det fremragende Hotel Sheraton Parco de’ Medici, som har 27 huller disponible for vores turnering. Vi er forberedt på, at ikke alle ønsker at betale for at spille på Ryder Cup banen, vi har derfor trukket denne omkostning ud af pakken og afsat en dag til de der gerne vil prøve kræfter med Marco Simone.

kr. 10.450,- Læs mere

Donnafugata Spa and Golf Resort, Sicilien, Italien

Hele året

Tænk engang – at gå i Platons fodspor – ikke for at forme filosofiske tanker – men spille golf på to fremragende golfbaner, den ene tegnet af legendariske Gary Player. Den anden af lokale Franco Piras, som ikke ligger i baghjulet, men er helt på højde med Gary Player, med et design som du med sikkerhed vil finde udfordrende og interessant.

Resorten ligger smukt på sydkysten af Sicilien, kun en times kørsel fra  Catania Lufthavn ikke langt fra den historiske by Ragusa, som er optaget i UNESCO  World Heritage Site og ganske tæt ved  Donnafugata Slot, et Middelalder Palads, med en smuk og  berømte spejlsal.

Er du Platon fan, er der ikke langt til historisk smukke Syrakus, hvor den gamle mester tilbragte en længere periode,  en udflugt som måske kan kombineres med  vulkanen Etna, en af de mest aktive i Europa, og absolut et besøg værd.

 

kr. 8.850,- Læs mere

Verdura Resort***** Sicilien, Italien

Hele året

Verdura Resort***** Sicilien, Italien

Fra kr. 13.260,- Læs mere

Toscana

Matchtur d. 25. oktober - 1. november 2020

Il Pelagone Golf & Spa resort ****Toscana, Italien

Toscana er, helt forståeligt,  blevet et af Europas mest eftertragtede rejsemål. De lange bløde smukke bjerge, og en helt enestående kultur og historie, som har fostret nogle af Italiens mest fremtrædende kulturpersonligheder,  gør  denne del af landet til noget specielt.  Siena, Firenze, Pisa, Lucca og naturligvis “verdens bedste” vin Brunello  sætter rimeligvis tanker i gang hvis man holder af kvalitet og gerne vil kombinere de smukke omgivelser  på golfbanen, med et spændende køkken og vin i mesterklasse. Vi serverer  3  “a la carte”  middage undervejs i den typiske toscanske restaurant “Le Cretelle” så du også på hotellet kan glæde dig over fine gourmet oplevelser. Med en gennemsnits temperatur i maj på 22 – 25. grader i oktober, får du en herlig “indian Summer” i herlige omgivelser, spiller 5 runder golf og bliver en meget bedre golfer med Johns undervisning.

Golfbanen er en smukt anlagt naturbane 6.500 m fra de bagerste klodser, som fint breder sig over de karakteristiske  bløde bakker, omkranset af velduftende vinmarker. Banen kan fint gås, og der medfølger i pakken fri trolley. Har du lidt besvær med at komme rundt, kan du leje buddy og el. trolleys.

Til resortet hører to fine tennisbaner, et sort poolanlæg, med egen restaurant, en stor SPA afdeling med sauna og tyrkisk bad. Resortet ejer endvidere en herlig Beach Club, nede ved Middelhavet, hvor du kan bade på en dejlig strand og nyde betjeningen i de smukke liggestole. Der er fri transfer  til og fra stranden.

Fra kr. 9.995,- Læs mere

Argentario Resort Golf & Spa ***** Toscana

Hele året
kr. 6.995,- Læs mere

Castelfalfi Resort **** Toscana

Hele året
kr. 4.620,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af