Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Italien

Sicilien – Picciolo Etna Golfresort

Hele året

Sicilien – Picciolo Etna Golf Escape

Picciolo Etna Golf, ligger ca. 1 times kørsel fra Catania Lufthavn, og består af en række bygninger opført i traditionel siciliansk stil. Her er et hyggeligt hotel, med store velindrettede værelser. en 900 kvm. stor SPA afdeling med sauna, tyrkisk bad, indendørs pool og rum til en lang række behandlinger. Et fitnes center og en stor udendørs pool vil være med til at gøre opholdet fuldendt

Golf Resorten  ligger for foden af Mount Etna lige indenfor det man kalder Etna Natur Park. Udsigten  fra hotellet og golfbanen er intet mindre end enestående. Toppen af vulkanen er i lange perioder snedækket og med de store skovområder og vingårde, som fanger blikket på vejen til toppen  kan man nemt tabe koncentrationen, i den “vigtige” golfmatch til fordel for de usædvanligt smukke oplevelser.

Ikke langt fra resorten finder du vidunderligt smukke strande og til at løfte oplevelse, fint bevarede ruiner fra den periode Sicilien var besat af græske by stater.

Af de tre golfresorts vi tilbyder på Sicilien (Verdura, Donnafugata og Picciolo) er sidstnævnte den, som står klarest, når vi skal pege på et sted, som vil fæstne sig som den ægte sicilianske oplevelse.

kr. 9.950,- Læs mere

Rom – Sheraton “Parco de Medici” – Matchtur den 27. marts – 3. april 2022

27. marts - 3. april 2022

Sheraton “Parco de Medici” – Matchtur den 27. marts – 3. april 2022

Golfbanerne  omkring Rom, kommer i fokus det kommende år. Med Ryder Cup lige om hjørnet, bliver der selvsagt stor interesse for at spille  den fremragende “Marco Zimone” bane, hvor nogen måske vil huske at Nikolaj Højgård vandt en flot sejr på Europatouren  i  september 2021.

Vi har lavet en matchtur, hvor vi bor på den fremragende Sheraton Parco de Medici, som har 27 huller disponible for vor turnering. Vi er forberedt på at ikke alle ønsker at betale for at spille på Ryder Cup banen, vi har derfor trukket denne udgift ud af pakken og afsat en dag til de der gerne vil prøve kræfter med Marco Zimone.

Vi synes også at det er ærgerligt at være i Rom, uden at få lejlighed til at  en grundig indføring i  de overvældende historiske seværdigheder. Vi har derfor arrangeret en dansk guide på stedet til at give os den grundige fortælling. Omkring kl. 14.00 spiser vi fælles middag, som er indeholdt i rejsens pris, dog uden drikkevarer.

“Sheraton Parco De Medici”  har som sagt en fin  27-hullers golf bane og en stor udendørs pool. Værelserne er smukt og elegant møbleret med klassiske møbler. Alle er med air condition, satellit TV, og udsigt til haver, pølen eller golfbanen.

Sheraton hotellet består af 3 dele med intern transport, og du kan her vælge imellem  8 restauranter med egne særkende og individuelt udsmykkede.

kr. 9.950,- Læs mere

Donnafugata Spa and Golf Resort, Sicilien, Italien

Hele året

Tænk engang – at gå i Platons fodspor – ikke for at forme filosofiske tanker – men spille golf på to fremragende golfbaner, den ene tegnet af legendariske Gary Player. Den anden af lokale Franco Piras, som ikke ligger i baghjulet, men er helt på højde med Gary Player, med et design som du med sikkerhed vil finde udfordrende og interessant.

Resorten ligger smukt på sydkysten af Sicilien, kun en times kørsel fra  Catania Lufthavn ikke langt fra den historiske by Ragusa, som er optaget i UNESCO  World Heritage Site og ganske tæt ved  Donnafugata Slot, et Middelalder Palads, med en smuk og  berømte spejlsal.

Er du Platon fan, er der ikke langt til historisk smukke Syrakus, hvor den gamle mester tilbragte en længere periode,  en udflugt som måske kan kombineres med  vulkanen Etna, en af de mest aktive i Europa, og absolut et besøg værd.

 

kr. 8.850,- Læs mere

Golf & Opera i Verona – 2022

Vi forventer at kunne præsentere hele 2022 program i løbet af November måned..

Golf og Opera ved Verona –

Så hvorfor ikke starte med at kaste et blik på vores utroligt populære rejser til Gardasøen, med masser af Golf og en kulturoplevelse med en Verdi Opera i den historiske Arena i centrum af Verona, med klodens bedste sangere og op til 400 statister.

Grundpakken er identisk for alle rejser, dog med den variation, at der er en forskellig operaforestilling fra rejse til rejse. Se på vores hjemmeside hvilken opera de 4 rejser byder på.

Vi bor i det hyggelige Hotel Ca’ Degli Ulivi****, som ligger hævet over Gardasøen med en fuldstændig betagende panoramaudsigt over den store smukke sø. Med en udendørsrestaurant, hvor bordene er sat op helt ude på kanten af bjergmassivet, er det muligt at nyde den blændende udsigt over søen og Garda by og samtidigt lade de lokale dygtige kokke pirre de øvrige sanser.

Her er også en puttegreen og en lille pool, som er meget populær at køle af i efter en runde golf.

Hotellet har en fremragende 18 hullers golfbane, hvor I spiller en hyggelig turnering over 3 runder. Hvis du er i nogenlunde god form, er der ingen problemer med at gå banen, eventuelt med trolley. Men der er buggies til leje, hvis du foretrækker at spare lidt på kræfterne.

Vi skal til Verona og overvære operaen, men også have tid til at være turister nogle timer. Kl. 18.00 mødes vi i den berømte restaurant ”Liston 12” for at indtage en herlig tre retters middag for kl. 20.30 at bevæge os over i Arenaen, hvor operaforestillingen starter kl. 21.00.

Læs mere om dagsprogrammet nedenfor.

kr. 6.895,- Læs mere

Verdura Resort***** Sicilien, Italien

Hele året
Fra kr. 8.660,- Læs mere

Argentario Resort Golf & Spa ***** Toscana

Hele året
kr. 6.995,- Læs mere

Castelfalfi Resort **** Toscana

Hele året
kr. 4.620,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af