Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Rom – Sheraton “Parco de Medici”

hele året

Information

Sheraton “Parco de’ Medici” –

Golfbanerne  omkring Rom, kommer i fokus det kommende år. Med Ryder Cup lige om hjørnet, bliver der selvsagt stor interesse for at spille  den fremragende “Marco Simone” bane, hvor nogen måske vil huske at Nikolaj Højgård vandt en flot sejr på Europatouren  i  september 2021.

Du bor  Hotel Sheraton Parco de’ Medici, som har 27 huller disponible. Vi er forberedt på, at ikke alle ønsker at betale for at spille på Ryder Cup banen, vi har derfor trukket denne omkostning ud af pakken og afsat en dag til de der gerne vil prøve kræfter med Marco Simone.

Er du interesseret i at gå Marco Simone, så kontakt os gerne, så indhenter vi pris og booker for jer.

Galleri

Om denne rejse

Ved udnævnelsen til Ryder Cup bane, fulgte følgende begrundelse:
“Et visuelt tiltalende lay-out kombineres med smukke naturomgivelser, samt kunsten og kulturen og de historiske perler, som Rom har at byde på. Det 1.000 år gamle tårn på Marco Simones slot tager imod spillerne på første hul, mens der også er udsigt til Peterskirken fra talrige teesteder på banen.”

“At have det samlet et sted er en ekstraordinær kombination, og det vil helt sikkert blive en unik oplevelse. Det vil tiltrække folk i golf- og social forstand, og det vil stå fast i folks dagbøger for september 2023.”

Det ville være en skam at besøge Rom, uden at få lejlighed til en grundig indføring i  de overvældende historiske seværdigheder. Vi har derfor arrangeret en dansk guide på stedet til at give os den historie fortælling, man skal have med hjem fra Rom. Efter rundturen spiser vi fælles frokost på en af de eventyrlige pladser. Udgiften er indeholdt i rejsens pris, dog uden drikkevarer.

Sheraton Parco de’ Medici  har som nævnt en fin  27-hullers golfbane og en stor udendørs pool. Værelserne er smukt og elegant møbleret med klassiske møbler. Alle er med air-condition, satellit-TV og udsigt til haver, poolen eller golfbanen.

Sheraton hotellet består af 3 dele med intern transport, og du kan her vælge imellem 4 restauranter med egne særkende og individuelt udsmykkede. Middags og frokost serveringer er overvejende inspireret af det Middelhavets køkken tradition. Ved morgenmaden er det dog muligt at vælge imellem det ofte mere beskedne italienske køkken og den store amerikanske buffet og alt hvad det bærer med sig.

Vi spiller en hyggelig social turnering på Sheratons 27 huller, over 5 runder., med 4 tællende runder, således at de der vælger at spille en runde på Marco Simone stadig er med i konkurrencen.  Ved turneringen tilstræber vi, at man får mulighed for at spille med så mange af de andre deltagere som muligt.

Rejsen inkluderer

  • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbags
  • Transfer fra og til lufthavn
  • 6 runder golf på Parco de' Medici Golf
  • Velkomst middag på golfterrassen med vin og vand
  • 7 nætter med morgenmad i Deluxe værelser

Per person i dobbeltværelse

fra kr. 10.950,-
  • Tillæg for enkeltværelse kr. 1.450
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×