Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfferie på Mauritius

Mauritius er mest kendt for sine paradisstrande med krystalklart vand, svajende palmer og hvidt sand, så langt øjet rækker. Men øen er meget mere end det.

Hvert år tager mange rejseglade og golfpassionerede turister til Mauritius for at forene de to interesser. Hvis du også kunne tænke dig at spille golf i et dejligt klima, tilbyder vi at arrangere din golfferie til Mauritius.

Værd at vide om Mauritius

I det Indiske Ocean ligger østaten Mauritius. Øen er lidt mindre end Fyn og regnes for at være en del af Afrika. Vejret er lunt og behageligt året rundt, og med blot 2-3 timers tidsforskel i forhold til Danmark, er det et suverænt rejsemål for golfturister.

Udover de flotte strande byder øen på massevis af sukkerrørsplantager samt frodige og grønne golfbaner. Selvom Mauritius er en relativ lille ø, fungerer infrastrukturen godt. Det betyder, at du nemt kan rejse rundt til øens mange golfbaner og dermed for alvor opleve, hvad øen har at byde på.

Eksotiske og verdenskendte golfbaner

Øens varme og eksotiske klima gør, at du skal kigge langt efter velkendt natur. Her er de danske bøgetræer byttet ud med palmer, der omgiver mange af øens golfbaner. På en golfferie til Mauritius vil du aldrig være langt fra vandet, og dermed kan du nyde en betagende kontrast mellem grønne, frodige golfbaner og det azurblå hav.

På grund af de gode golfforhold bliver der ofte spillet store turneringer på øen. Hvert år afholdes den professionelle golfturnering Mauritius Open, hvor øen vrimler med dygtige golfspillere. Banerne er altid i noget nær perfekt stand, så golfspillere fra hele verden altid har optimale forhold.

Du kan se frem til at prøve kræfter med verdenskendte golfbaner såsom The Heritage Golf, The Legend og The Links, når du tager på golfferie på Mauritius. Der er 12 baner at vælge imellem, men vi tager ikke munden for fuld ved at fremhæve især disse 3 baner.

Krydr din golfferie på Mauritius med kulturoplevelser

På en golfferie på Mauritius kan du også opleve en venlig lokalbefolkning. Det mauritiske folk er kendt for deres gæstfrihed, og du kan således få en varieret kulturel oplevelse, når du dykker ned i øens blanding af afrikansk, europæisk og asiatisk historie og kultur.

Du kan naturligvis vælge at spise alle dine måltider på vores luksuriøse resorts, men der er også rig mulighed for at få et eksotisk og billigt måltid mad, hvis du bevæger dig ud på Mauritius’ lokale restauranter.

På en golfferie på Mauritius kan du desuden kaste dig ud i populære aktiviteter såsom windsurfing, sejlads i joller, snorkling og dykning. Klimaet på øen giver nemlig fantastiske forhold for aktiviteter til vands.

Long Beach, Mauritius

Hele året

Long Beach, Mauritius

Vi har valgt dette nye femstjernede hotel, som en ny golfresort, simpelthen fordi der her er ubegrænset golf på 2 fremragende baner. Du kan vælge at spille Ernie Els mesterværk “Anahita Golf” eller den spændende bane beliggende på en ø udfor resortet ved navn Ile aux Cerfs, en utrolig naturoplevelse med masser af fine golfudfordringer.

Long Beach ligger ved en 1 km lang hvid sandstrand i Belle Mare på østkysten af Mauritius. Her alt hvad du forventer af en 5 stjernet  resort som eksempelvis 3 udendørs swimmingpools, spa og gratis wi-fi på hele resortet, tennis anlæg og alverdens former for vandsport, som  eksempelvis windsurfing og snorkling.

De rummelige, moderne og stilfuldt indrettede værelser har alle egen balkon og havudsigt. Her er fladskærms-tv, iPod-dockingstation, skrivebord og stort lækkert badeværelse med brusebad, badekar og medfølgende toiletartikler. Du kan tilkøbe “seafront” og få værelse direkte til stranden.

Vor pakke her består af halvpension, morgenbuffet og middag om aftenen. Resortets 5 restauranter byder på et udvalg af retter som tilberedes med årstidens råvarer.

Resortet har et kunstgalleri og spaen Cinq Mondes Spa & Wellness Retreat. Her tilbydes også en række aktiviteter, herunder bootcamp-træning på stranden og DJ-undervisning til dem der er til musik. Gæsterne kan også melde sig til undervisning i særlige lokale retter og såmænd lære at lave tropiske cocktails.

kr. 22.395,- Læs mere

Belle Mare Plage – Mauritius**** – matchtur 13.11. – 24.11.2023

Hele året

Mauritius, Belle Mare Plage **** 

Er beliggende på østsiden – af denne fuldstændigt vidunderlige ø, som af gode grunde er blevet et af de mest populære rejsemål når det drejer sig blændende hvide palmebeklædte sandstrande, fremragende hoteller og fantastiske golfbaner. Mauritius har altid haft ry for at være i den meget dyre ende når vi taler ferierejser. Men den internationale konkurrence, fra bl.a. nærliggende Seycheller har bragt priserne ned på et endog meget fornuftigt niveau.

Fra kr. 19.345,- Læs mere

The Residence***** Mauritius

Hele året

The Residence ***** Mauritius

Denne smukke stilfulde resort, bygget i traditionel kolonistil tilsat lidt moderne træk, er et fremragende valg hvis ferien skal holdes på Mauritius. Resorten ligger ved den vidunderlige hvide sandstrand på østkysten af ​​Mauritius i det område, som er kendt som “Belle Mare”, og tilbyder elegante værelser med fri WiFi. Her er en dejlig stor pool og et stort spa-center med sauna.

De store lyse og luftige værelser har aircondition, samt fladskærms-tv med satellitkanaler og en balkon eller terrasse med udsigt over den tropiske have, havet eller lagunen. Her er også eget badeværelse med badekar eller bruser samt en hårtørrer. Samtlige værelser har butler-service.

Residence Mauritius byder på flere restauranter med udsigt over havet og poolområdet. Her serveres internationale retter og lokale specialiteter. Resortet byder også 3 tennisbaner og et fitnesscenter.  Du får tillige chancen for at deltage i dybhavs fiskeri, sejlture i katamaran og dykning, dog imod betaling.

Læs mere om golfen nedenfor.

 

kr. 22.875,- Læs mere

Heritage Awali Golf & Spa Resort*****

Hele året

Heritage Awali Golf & Spa Resort*****

Awali er søsterresort til Telfair og ligger ved den samme golfbane, som deles i mellem de to hoteller. På Awali har man udelukkende allinclusive som kan indtages på en af de 5 restauranter på resortet. Måltider og drikkevarer, herunder ubegrænset fransk champagne, er inkluderet i værelses prisen på Heritage Awali. Blandt de 5 restauranter, blandt andet den populære The Zafarani, med indisk køkken. Restauranter er kun for voksne.
Værelserne på Heritage Awali Golf & Spa Resort er indrettede i afrikansk stil og har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar, gratis wifi,  samt terrasse eller balkon.

Den vidunderlige Spa –  Seven Colors har en bred vifte af massagebehandlinger og andre behandlinger. Gæsterne får 1 fri  rygmassage pr. ophold.

Fra Awali har I adgang til naturreservatet Heritage, hvor man kan dyrke forskellige aktiviteter, herunder quad-kørsel samt trekking. Her er 3 swimmingpools, herunder en opvarmet pool om vinteren.

Golfen spilles på The Heritage Golf Club, som ligger i kort gå afstand fra hotellet.

fra kr. 21.485,- Læs mere

Heritage Le Telfair Golf og Wellness Resort*****

Hele året

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort *****

Dette verdensklasse hotel ligger i Bel-Ombre distriktet på den sydlige kyst af Mauritius. Et, i enhver henseende,  fremragende femstjernet hotel bygget i en klassisk kolonistil, med al den luksus du forventer på Mauritius. Omgivet af en vidunderlig smuk tropisk have og med husene strøet nænsomt i mellem palmetræer, sandstrand og pool område. Se på billederene nedenfor og få et indtryk af hvad der venter i relation til værelser, restauranter, vidunderlige strande og naturligvis, en fremragende golfbane.

De stilfulde værelser har aircondition, interaktivt fladskærms-tv og computerstik og har minibar med te- og kaffefaciliteter som standard.

Resortet har 2 restauranter. Der serveres  grillretter  i Le Palmier ved swimmingpoolen, medens strandrestauranten Gin’ja serverer pan asiatiske retter i afslappede omgivelser.

Hertil et væld af aktivitets mulgiheder, fra vandcykler, snorkling, vandski til afslappede gåture  ved floden Citronniers. SPA centret indeholder alt hvad du forventer af bade, behandlinger, sauna m.m.

fra kr. 24.395,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×