Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfferie på Mauritius

Mauritius er mest kendt for sine paradisstrande med krystalklart vand, svajende palmer og hvidt sand, så langt øjet rækker. Men øen er meget mere end det.

Hvert år tager mange rejseglade og golfpassionerede turister til Mauritius for at forene de to interesser. Hvis du også kunne tænke dig at spille golf i et dejligt klima, tilbyder vi at arrangere din golfferie til Mauritius.

Værd at vide om Mauritius

I det Indiske Ocean ligger østaten Mauritius. Øen er lidt mindre end Fyn og regnes for at være en del af Afrika. Vejret er lunt og behageligt året rundt, og med blot 2-3 timers tidsforskel i forhold til Danmark, er det et suverænt rejsemål for golfturister.

Udover de flotte strande byder øen på massevis af sukkerrørsplantager samt frodige og grønne golfbaner. Selvom Mauritius er en relativ lille ø, fungerer infrastrukturen godt. Det betyder, at du nemt kan rejse rundt til øens mange golfbaner og dermed for alvor opleve, hvad øen har at byde på.

Eksotiske og verdenskendte golfbaner

Øens varme og eksotiske klima gør, at du skal kigge langt efter velkendt natur. Her er de danske bøgetræer byttet ud med palmer, der omgiver mange af øens golfbaner. På en golfferie til Mauritius vil du aldrig være langt fra vandet, og dermed kan du nyde en betagende kontrast mellem grønne, frodige golfbaner og det azurblå hav.

På grund af de gode golfforhold bliver der ofte spillet store turneringer på øen. Hvert år afholdes den professionelle golfturnering Mauritius Open, hvor øen vrimler med dygtige golfspillere. Banerne er altid i noget nær perfekt stand, så golfspillere fra hele verden altid har optimale forhold.

Du kan se frem til at prøve kræfter med verdenskendte golfbaner såsom The Legend og The Links, når du tager på golfferie på Mauritius.

Krydr din golfferie på Mauritius med kulturoplevelser

På en golfferie på Mauritius kan du også opleve en venlig lokalbefolkning. Det mauritiske folk er kendt for deres gæstfrihed, og du kan således få en varieret kulturel oplevelse, når du dykker ned i øens blanding af afrikansk, europæisk og asiatisk historie og kultur.

Du kan naturligvis vælge at spise alle dine måltider på vores luksuriøse resorts, men der er også rig mulighed for at få et eksotisk og billigt måltid mad, hvis du bevæger dig ud på Mauritius’ lokale restauranter.

På en golfferie på Mauritius kan du desuden kaste dig ud i populære aktiviteter såsom windsurfing, sejlads i joller, snorkling og dykning. Klimaet på øen giver nemlig fantastiske forhold for aktiviteter til vands.

Belle Mare Plage – Mauritius****

08. marts - 19. marts 2020

Mauritius, Belle Mare Plage ****  

 

Vi kan igen i år  tilbyde vore gæster dette fuldstændigt vidunderlige rejsemål, til de bedste priser vi nogen sinde har kunnet tilbyde på Mauritius bedste golfdestination, med to fremragende golfbaner “The Links” og “The Legend” tegnet af  Bernhard Langer og jævnligt i brug ved Mauritius Open. Dertil nok øens bedste strande.

kr. 16.850,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af