Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Gruppe og matchture

Hotel Pyr**** Costa del Sol, Puerto Banus – singlerejse

hele året

Hotel Pyr ****, Puerto Banus – singlerejse 1. –  8. februar 2021

Dette fremragende 4 stjernede hotel, ligger lige i hjertet af Puerto Banus, med 5 minutters gang til den berømte havn med Costa del Sols bedst udviklede aften – og natte liv. Messer af restauranter i alle kategorier og underholdende barer med optræden. PÅ denne singlerejse bor vi på PYR i store velindrettede  værelser, her er pool og flere restauranter og barer. PYR ligger perfekt for transport til de golfbaner, som indgår i denne pakke.

Vi skal spille følgende 4 baner: Marbella Golf & Country Club, Santa Maria Golf, La Quinta Golf og El Paraiso Golf.

 

 

 

kr. 9.195,- Læs mere

DA-Masters november 2020 i Marrakesh, Marokko.

November 2020

DA-Masters er for alle, der sætter pris på en golfrejse, der er ud over det sædvanlige.

I DA-Masters skaber vi de samme rammer, som de professionelle spiller under, uge efter uge. Blot er deltagerne helt almindelige golfspillere fra 18-87 år med hcp. fra +2 til 36!

Den fabelagtige turnering afvikles i år for 18 gang, foreløbigt 54 tilmeldte – du kan stadig nå at komme med.

Læs mere eller tilmeld dig rejsen på damasters.dk

Print en oversigt over rejsen her

kr. 10.998,- Læs mere

Gran Canaria, Bandama Golf Hotel **** med 5 runder golf

22. - 29. november 2020

Matchtur 22. – 29. november 2020.

Du finder næppe en smukkere beliggenhed på Gran Canaria end Bandama Golf hotel med imponerende bjergmassiver så langt øjet rækker, skovbeklædte bjergsider, et vulkankrater og en vidunderlig smuk golfbane, som støder helt op til hotellet.

Skal du forberede sæsonen, er her fremragende trænings faciliteter med puttegreen, kort spils bunkere og driving range, og så hertil en fremragende 18 hullers golfbane, som du kan spille fem gange i løbet af ugen. Studer de vedhæfte fotos af golfbanen, du bliver med sikkerhed positivt overrasket over hvor flot banen står og i hvilken vidunderlig stand den befinder sig. Tal ikke om hurtige greens,  før du har besøgt denne bane.

Her er endvidere en dejlig stor pool, sauna, fitnesscenter og fri Wi-Fi på alle værelser.

Det er ikke en rejse du tager på hvis du gerne vil underholdes hver aften i forskellige barer og restauranter. I Bandama slapper man af, spiser hyggelige middage, går en aftentur eller slapper af ved poolen. Her er en meget hyggelig traditionel  spansk restaurant, med alle de spanske specialiteter du drømmer om. Vi drager på besøg til et par andre restauranter i løbet af ugen, alle af særlig interessant karakter, så du får lejlighed til at prøve andre tilgange til det lokale køkken.

 

kr. 8.825,- Læs mere

Oliva Nova Beach & Golf Hotel **** Alicante – få pladser tilbage

24. -31. oktober 2020

Oliva Nova Beach & Golf Hotel ****, Alicante – prorejse

Rejs med John Davies til Costa Blanca, nord for Alicante – og  bliv en meget bedre golfer

24. – 31. oktober  2020

Forårsrejsen 2020 skal gå til den fremragende Ballesteros bane “Oliva Nova” med uovertrufne træningsfaciliteter. Lad John hjælpe dig på vej med gode råd – træningsøvelser – og “course management”, så du kommer ned på det handicap din indsats gør dig fortjent til. Der er ikke noget værre i golf, end at komme på et galt spor. Det koster så meget at komme tilbage til noget der virkede.

Træningsanlægget er stort set lige udenfor døren og tee off til hul 1, er vel 50 m fra hotellet. Mere velegnet kan det næppe findes.

Vi bor i det herlige hotel Oliva Nova, med dejlige lyse værelser med god plads, på 1. sal med balkon  og i stueetagen med udgang til en lille have. Her er alt hvad du forestiller dig, der skal være i  et hotel på dette niveau.

Nu foregår rejsen i marts, så man kan vel næppe være helt sikker på at poolen er varm nok, selvom Alicante i denne periode ligger på 20 gr. som gennemsnitlig dagstemperatur. Men fortvivl ikke, her er et helt vidunderligt indendørs pool anlæg med sauna og alt hvad du drømmer om fra massage til skønheds behandlinger.

I pakken indgår 5 trænings lektioner typisk fra 09.30 til 11.00 –  vore starttider på banen  ligger fra 11.30 – 12.00.

I pakken indgår fri trolley. Banen er ganske flad så buggy er kun nødvendig hvis bentøjet er lidt medtaget.

Vi flyver fra København med Norwegian kl. 12.00 og lander i Alicante kl. 15.20 – så vi er fremme og kan checke in, få et bad, inden vi samles til velkomstmiddagen kl. 20.00.

I middagen indgår drikkevarer som øl eller en 1/2 flaske vin per næse, samt te eller kaffe efterfølgende.

Kr. 9.995,- Læs mere

Valle del Este Golfresort & Spa****, Andalusien – 27. december 2020 – 3. januar 2021

27. december 2020 - 3. januar 2021

Nytårsrejse til Valle del Este Golfresort & Spa ****

Valle del Este viste sig lige så godt som vi forventede i forbindelse med afvikling af vor julerejse i 2019/20. Så vi er helt klar til at komme tilbage til  denne herlige resort, med en spændende og udfordrende bane og fine indendørs pool og SPA faciliteter.

Denne  smukke og velbeliggende  resort,  byder på store smukt indrettede værelser med panorama udsigt til Middelhavet i det fjerne, en 18 hullers golfbane, driving range, en stor puttegreen og andre fine trænings faciliteter. Hertil, som sagt,  en dejlig SPA afdeling med indendørs pool, sauna og meget mere.

Vi lander i Alicante lufthavn og kører i bus til området syd for Murcia, som for år tilbage blev berømt, fordi man her optog de såkaldte “spaghetti westerns” – her er såmænd stadig resterne af en ægte cowboy by, hvis du skulle være lidt historisk interesseret. Grunden til at man valgte dette område, er det meget stabile varme og tørre klima man finder her.  Det er simpelthen Spaniens mest tørre område, med en temperatur, som sjældent bevæger sig under 20 gr. En bjergkæde omkranser Alicante, Murcia og Almeria  som holder på de regnskyld,  der måtte true området. Du kan roligt regne med shorts og polo, også nytårs aften.

Vi skal fejre en forrygende gallamiddag nytårsaften, med god mad, underholdning og champagne.

Vi flyver til Alicante fra København eller Billund den 27/12/2019  og returnerer den 3/01/2020.  Undervejs spiller vi en afslappet turnering over 5 runder, hvoraf 4 tæller, så du  kan springe golfen over nytårs morgen, hvis festen er trukket lidt langt ud.

kr. 9.975,- Læs mere

Singlerejse til Mallorca, Santa Ponsa 24. – 31. oktober 2020 – singlerejse

24. - 31. oktober 2020

Hotel Zafiro Rey Don Jaime **** Mallorca – få pladser tilbage

Gør dig klar til sommerens udfordringer på golfbanen. 8 dage på dejlige Mallorca, ved øens måske smukkeste bugt Santa Ponsa, vest for Palma by. Tag dig tid til at se lidt på de vedhæftede billeder og video af en enestående beliggenhed ved en fuldstændig vidunderlig strand.

Det er lykkedes at forhandle et særligt fordelagtigt prisniveau for singler, men matchturen  er også åben for par. Vi  skal vi spille 4 runder golf i en hyggelig og afslappet turnering på 4 forskellige baner, Santa Ponsa, Bendinat, Puntiro og Son Termes, som alle ligger i området vest for Palma.

Opholdet på hotellet er med halvpension – morgenbuffet –  og middag om aftenen med lokale vine, øl eller soft drinks.

Vi flyver med SAS fra København direkte til Palma. Vil du rejse fra Billund, så kontakt os, så finder vi en løsning.

kr. 8.965,- Læs mere

Playa Granada Club Resort & Spa**** Andalusien – Nytårs rejse

27. december - 3. januar 2021

Playa Granada**** Andalusien. Nytårs rejse – matchtur.  27. december 2020  – 3. januar 2021

Stor nytårsfest – 5 runder golf –  “halfboard med drikkevarer”,  – og egen 18 hullers golfbane

Playa Granada Resort, ligger tæt ved Motril by, som er ca. en times kørsel øst for Malaga. Direkte til havet, som muligvis kan være en kende for koldt på denne årstid, men giver en vidunderlig udsigt, både fra hotellets værelser og terrasser med restauranter og bar. Fra golfbanen “Los Moriscos”, har du også en fin udsigt over havet og flere smukke søer, som udgør nogle af de spændende hazarder på banen. Fra receptionen til golfbanen – ca. et par 5 hul,  er der fri transfer i buggy.

Vi startede samarbejdet  med Playa Granada Resort for et år siden, og må sige at det har været en upåklagelig positiv oplevelse. I vor pakke indgår halvpension på hotellet, som her indebærer at der også er frie drinks, som vin, øl og vand osv.  i restauranten under middagen. Man kan tilkøbe fuld pension, men vort råd er at man nøjes med halvpension, idet man bruger så mange timer på golfbanen, at man ikke rigtigt får tid til at spise frokosten.

Store lækre velindrettede værelser, som kan fåes i forskellige kategorier, se lidt længere nede på siden, hvad tillæg er for seaview osv.

Glæd dig til en festlig nytårs aften – absolut en oplevelse.

Maksimalt 24 deltagere – først til mølle.

 

 

 

 

 

 

 

kr. 9.950,- Læs mere

Thailand, Malaysia, Indonesien og Singapore krydstogt med golf.

21. januar - 4. februar - 18. februar - 3. marts 2021 (de nævnte datoer er afgangen for krydstogtet, som rejsen bygges op omkring)

Singapore, Bintan Island-Indonesien, Thailand, Malaysia krydstogt og “slap af” golfferie på Bintan.

På denne rejse får du Østens mystik helt ind under huden. Fra det smukke lidt primitive Bintan i Indonesien, hvor man stadig kan handle til priser, som i Thailand for 50 år siden, til  3 øer som i dag er blandt Østens mest populære rejsemål.

Vi flyver på denne rejse med Emirates eller Qatar Airways til Singapore, hvor I ankommer den følgende formiddag. Mod et tillæg er det også muligt at flyve direkte med Singapore Airlines.  Fra Changi Lufthavn er der 10 minutter til den lille færgehavn Tanah Mera, hvor en hurtiggående færge venter på at bringe jer til Bintan, en ø som er en del af Indonesien, og som ligger blot en times sejlads fra Singapore.

Her venter syv dage på det dejlige resort Bintan Resort Lagoon ***** med en lækker bred sandstrand, adskillelige restauranter, SPA, swimmingpools, tennisbaner og frem for alt to rigtigt gode golfbaner, tegnet af Jack Nicklaus og Ian Baker Finch. Førstnævnte behøver vel næppe nogen introduktion, Ian Baker Finch er berømt for at have vundet The Open i 1991, for så ikke at vinde en eneste turnering siden hen. Rejsens pris inkluderer 3 runder golf inkl. buggy og caddy, fordelt mellem resortets to baner.

Efter 7 dage i paradis, skal vi på krydstogt med Costa Cruises “Costa Fortuna” til nogle af de mest spændende rejsemål i det fjerne østen. Singapore, Thailand, og Malaysia og tilbage til  Singapore.  I kommer til at besøge mytiske øer som, Langkawi, Penang og Phuket.

Balkonkahyt kr. 19.650,- Læs mere

Belle Mare Plage – Mauritius****

04. februar - 16. februar 2021

Mauritius, Belle Mare Plage **** 

Er beliggende på østsiden – af denne fuldstændigt vidunderlige ø, som af gode grunde er blevet et af de mest populære rejsemål når det drejer sig blændende hvide palmebeklædte sandstrande, fremragende hoteller og fantastiske golfbaner. Mauritius har altid haft ry for at være i den meget dyre ende når vi taler ferierejser. Men den internationale konkurrence, fra bl.a. nærliggende Seycheller har bragt priserne ned på et endog meget fornuftigt niveau.  Hvor længe denne trend holder er naturligvis umuligt at sige, så vor anbefaling er – tag chancen når den byder sig. Vi har aldrig kunnet lave Mauritius med de bedste golfbaner for den pris vi nu tilbyder på Belle Mare Plage, som vel saglig set er  Mauritius bedste golfdestination, med to fremragende golfbaner “The Links” og “The Legend” tegnet af  Bernhard Langer og jævnligt i brug ved Mauritius Open.

kr. 23.850,- Læs mere

Carnoustie Golf Links – Grupperejse/matchtur fra 5. – 10. oktober 2020

5. - 10. oktober 2020

 

Denne matchtur er flyttet til efteråret.

Carnoustie Golf Links var i 2018 vært for The Open, og havde mere end 170.000 tilskuere over de 4 dage – det højeste antal nogensinde til The Open.

Den 1. november 2019 blev Carnoustie Links kåret til “Best Golf Experience in Scotland 2019” i forbindelse med Scottish Golf Tourism Week, i St. Andrews.

Den store anerkendelse hænger sammen med den omstændighed, at Carnoustie blandt golfelskere anses for at en af de allerbedste og mest udfordrende links baner i Skotland. Hvem husker ikke franske Van der Veldes problemer på hul 18 i sidste runde af The Open i 1999. Han havde alle chancer for at vinde sin første Major, men missede så ærgerligt omkring 18 green, at man på stedet har været så venlige at indgravere hans navn i stensætningen omkring “the burn”,  på det sted bolden trillede i vandet.

Carnoustie er enestående, med et helt nyt stort klubhus, og så Carnoustie Hotel lige op til greenen på hul 18. Svært at forestille sig en mere praktisk løsning, hvis man er på stedet for at spille nogle runder golf.

I betragtning af den nyeste anerkendelse har vi arrangeret en tur til Carnoustie i maj måned, hvor vi bor på hotellet, som ligger lige bag 18 green.  Vi skal spille de 3 Carnoustie baner samt Panmure, som Ben Hogan altid brugte som opvarmnings bane til The Open, og hvor han i øvrigt, har udråbt hul 6, et par 4 hul, til det bedste par 4 hul på kloden.

Carnoustie består af 3 linksbaner. Championship, Buddon og Burnside. med alle de udfordringer en ambitiøs golfer drømmer om. Carnoustie er ikke den ældste links bane i Skotland – som mange ved, var St. Andrews den første, i hvert fald, hvis vi taler baner der stadig spilles i dag, men måske den mest anerkendte som konkurrencebane blandt de baner der indgår i den kategori, som tilbydes at afholde “The Open”.

Vi flyver til Edinburgh direkte fra København eller til Aberdeen fra Esbjerg, her udleveres lejebiler, som bliver jeres transportmiddel under opholdet. Vi regner med to personer per bil.

Se video og billeder samt læs om banerne nedenfor.

Kr. 9.995,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af