Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Thailand

Thailand, Malaysia, Indonesien og Singapore krydstogt med golf.

14. januar - 29. januar 2020

Vi flyver på denne rejse med Qatar Air via Doha og ankommer til Singapore hen på eftermiddagen. Fra Changi Lufthavn er der 10 minutter til den lille færgehavn, hvor vor hurtiggående færge afventer os for at bringe os til Bintan, en ø i Indonesien, som ligger blot en times sejlads fra Singapore. Her venter syv dage i den vidunderlige resort Bintan Lagoon **** med en fin stor sandstrand, adskillelige restauranter, SPA, pools og frem for alt to rigtigt gode golfbaner, tegnet af Jack Nicklaus og Ian Baker Finch, som også har en British Open pokal hjemme i de australske skuffer, og vist aldrig har vundet noget siden. Efter 7 dage i paradis, skal vi på et krydstogt med Costa Lines “Costa Fortuna” på veritabelt øhop til nogle af de mest berømte øer i Asien. Langkawi, Penang, Phuket, Port Klang og med tid undervejs til et par runder golf. Turen ender igen i Singapore, inden turen går tilbage til Danmark.

På denne rejse får du Østens mystik  helt ind under huden. Fra det smukke lidt primitive på Indonesien, hvor man stadig kan handle til priser, som i Thailand for 50 år siden, til øer, som i dag er blandt Østens foretrukne rejsemål.  Efter 7 dage på resorten og stress niveauet helt i bund, er der lagt op til en enestående sejlads til de mest populære øer i Østen.

kr. 17.820,- Læs mere

G Hotel Hua Hin **** Thailand

Hele året

Denne 14 dages rejse med 12 nætter på 4 stjernede G Hotel, er lagt an på den flittige golfer, som virkeligt vil lære de mange baner omkring Hua Hin godt at kende. 8 runder har vi indlagt. Du bor på det hotel som virker nemmest og mest praktisk når du skal rundt og spille mange forskellige baner. G Hotel ligger lidt syd for Hua Hin by, med flot udsigt over havet og 2 minutters gang til stranden. Det meget roste firestjernede hotel har fået karakteren 8,6 af vore gæster. Check billederne nedenfor og få et indtryk af hvad der venter på dette velfungerende resort.

fra kr. 12.995,- Læs mere

Anantara Hua Hin *****, Thailand

Hele året
fra Kr. 14.295,- Læs mere

Hilton Hua Hin ***** Thailand

27. okt.- 7. nov. 2019

Hua Hin, Thailand. Hotel Hilton***** i 10 nætter.

Det kan være svært at forestille sig en mere eksklusiv og praktisk base i Hua Hin end byens bedste hotel Hilton Hua Hin *****. Kort gå afstand til de hyggelige gader med masser af restauranter på den ene side og en dejlig lang sandstrand på den anden. Har du været på golfbanen eller blot ønsker en afslappet dag, så er der ikke mange steder du finder bedre rammer ind her i Hua Hin på Hilton.  Her er alle de faciliteter du forventer at finde i et 5 stjernet hotel. Tag et bad i poolen eller fra stranden, og slap af i godt selskab i poolbarens skygge, og hvorfor ikke benytte sig af “happy hour” hen på eftermiddagen, når en lang dags oplevelser skal lægges på plads. Du kan tilkøbe en golfpakke med 5 runder, men  kan naturligvis tilkøbe flere eller færre, alt efter ønske.

 

kr. 10.450,- Læs mere

The Nai Harn***** Phuket, Thailand

Hele året
kr. 16.240,- Læs mere

Thavorn Beach & Village Resort ****

Hele året
kr. 13.475,- Læs mere

Royal Cliff Resort ***** Pattaya,

hele året
kr. 15.475,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af