Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Spil golf om vinteren under sydens sol

Vinteren er ikke ligefrem årstiden for golf i Danmark. Du kan selvfølgelig holde dit spil ved lige på indendørs golfbaner, men det er nu ikke det samme som at spille golf på en veltrimmet green i T-shirt og kasket i strålende solskin, mens en mild og forfriskende brise kommer ind fra havet.

Opfyld drømmen om en luksusgolfrejse

Hvis du drømmer om at kombinere en rejse til sydens sol og varme med udfordrende golfturneringer sammen med ligesindede, er du langt fra den eneste. Mange danskere benytter enten efterårs- eller vinterferien til at undslippe det triste, regnvåde danske vejr og tage på en drømmerejse fyldt med både afslapning på stranden eller ved poolen og krævende spil på nogle af smukkeste golfbaner i verden.

Hvorfor ikke rejse til fjerne egne som Marokko, Australien eller Indien og kombinere drømmerejsen med golf om vinteren?

I vinterhalvåret arrangerer vi både rejser til enkeltdestinationer såvel som rundrejser til Asien, USA, New Zealand, Polynesien og mange flere lande. Samtidig med at spille golf på nogle af de bedste baner, der findes, får du mulighed for at opleve den lokale kultur og blive forkælet med ophold på luksushoteller. Da vi typisk rejser flere sammen, vil du endda have rig mulighed for socialt samvær med ligesindede, der deler din interesse for golf.

Tag på golfrejse i vintermånederne

Er du pensionist, og vil du gerne helt væk fra det kolde vintervejr i Danmark, kan Mulligan Golf Rejser tilbyde længerevarende ophold i Portugal. I Algarve kan du spiller golf midt om vinteren ved milde temperaturer og lunt vejr med høj sol. Det smukke område byder både på farverig sydeuropæisk kultur, dejlig natur og udsigt til azurblåt hav. Under sydens sol kan du glemme det isnende gråvejr i det danske og nyde vintermånederne med golf, oplevelser og god mad i skønne omgivelser.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om de rejser, vi arrangerer. Mulligan Golf Rejser har rejser til destinationer i hele verden året rundt.

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af