Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Tenerife

Be Live Experience La Nina, Tenerife

hele året

Be Live Experience La Nina, Tenerife, med allinclusive.

Fuldstændigt vidunderligt beliggende hotel, med fin strand og  en hyggelig lystbådehavn. Ligger lige i centrum af det man godt kan betegne som det sjoveste hjørne  af Tenerife.

Vi spiller 5 runder golf: Las Americas, Costa Adeje, Amarilla og 2 på de 27 huller på Golf del Sur.

kr. 13.950,- Læs mere

Vincci Tenerife Golf **** San Blas Beach – matchtur 4. -11. december 2021

Hele året

Vincci Tenerife Golf **** – matchtur 4. – 11. december 2021

Kan du lide at nyde havets mange forskellige nuancer, får du næppe smukkere udsigt end den Vincci Tenerife Golf Hotel byder på. Fra du vågner i sengen til solen går ned, er din nærmeste nabo dette smukke evige blik over havet. Fine store værelser i friske farver, flere hyggelige restauranter og en hyggelig bar. Dertil en praktisk beliggenhed tæt ved Golf del Sur banerne med 27 huller og Amarilla Golf.

Havnen i “Los Christianos” vil være et oplagt sted at vandre en tur og måske finde en hyggelig restaurant.

Denne pakke holder vi på et ganske enkelt niveau,  så du har fly, hotel og golf med i pakken. Vi kan arrangere en lejebil, hvis du gerne vil komme lidt rundt på øen, det vil koste ca. kr. 350 per person ekstra, hvis i er to der rejser sammen.

fra kr. 9.950,- Læs mere

Hotel La Plantacion*****, Costa Adeje, Tenerife

Hele året

Hotel La Plantacion***** – Costa Adeje – Tenerife

Bliv behandlet som en stjerne med verdensklasse service hos Vincci Selección La Plantación del Sur*****

Dette fuldstændigt vidunderligt beliggende Hotel er bygget i det man plejer at kalde “Colonial Style”. Udsigten fra værelserne er enestående. Alle værelser har enten fuld front udsigt til havet, eller delvis udsigt – mindre pris forskel.

Her er 5 pools med smukke terrasser, hvor du kan hvile og nyde solen. Det berømte Nammu Spa brand står for en smuk og veludstyret afdeling, hvor alle former for behandlinger tilbydes.

I vor pakke her indgår 4 runder golf: vælg imellem Las Americas, Costa Adeje, Buenavista, Amarillo Golf eller Golf del Sur.

 

 

fra kr. 13.495,- Læs mere

Sheraton La Caleta Resorts & Spa***** Tenerife, Spanien

Hele året

Dette Sheraton hotel er en sand perle, beliggende i den nordlige ende af Costa Adeje, på den sydlige del af Tenerife,  med en berusende flot udsigt over Atlanterhavet til La Gomera øen, med sin imponerende bjergformation.

fra kr. 9.540,- Læs mere

Ritz Carlton Abama Golf & Spa Resort ***** Tenerife, Spanien

Hele året

Ritz Carlton Abama Resort *****, Tenerife

Når planen er en solsikker ferie i ekstremt eksklusive omgivelser, gøres det ikke meget bedre end i Abama***** som efter Marriott gruppens overtagelse for et par år siden, er kommet i den fineste kategori, som her kaldes Ritz Carlton.

Flere herlige restauranter med forskellige temaer, med eventyrlig udsigt, giver dig mulighed for at vælge det du netop har lyst til på dagen. Skal det være golfbanen, havet eller den blomstrende botaniske have, som indkapsler hotellet. Her er en stor SPA afdeling, med indendørs pool, tillige store udendørs pools, flere tennisbaner til fri afbenyttelse, naturligvis fri wifi og privat strand.

Golfen spiller du på berømte Dave Thomas smukke design, som er anlagt delvist på bjergsiden øst for hotellet dels omkring selve hotelbygningen. Vi har, for en ordens skyld, indregnet fri buggy på de runder du skal spille, så du rigtigt kan nyde udsigten til havet og måske se en eller et par hvaler, som i sæsonen bevæger sig tæt forbi kysten, på vej imod nord eller syd afhængigt af årstiden.

Fra kr. 13.495,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af