Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Gran Canaria

Gran Canaria, Bandama Golf Hotel **** med 5 runder golf

22. - 29. november 2021

Matchtur 22. – 29. november 2021.

Du finder næppe en smukkere beliggenhed på Gran Canaria end Bandama Golf hotel med imponerende bjergmassiver så langt øjet rækker, skovbeklædte bjergsider, et vulkankrater og en vidunderlig smuk golfbane, som støder helt op til hotellet.

Skal du forberede sæsonen, er her fremragende trænings faciliteter med puttegreen, kort spils bunkere og driving range, og så hertil en fremragende 18 hullers golfbane, som du kan spille fem gange i løbet af ugen. Studer de vedhæfte fotos af golfbanen, du bliver med sikkerhed positivt overrasket over hvor flot banen står og i hvilken vidunderlig stand den befinder sig. Tal ikke om hurtige greens,  før du har besøgt denne bane.

Her er endvidere en dejlig stor pool, sauna, fitnesscenter og fri Wi-Fi på alle værelser.

Det er ikke en rejse du tager på hvis du gerne vil underholdes hver aften i forskellige barer og restauranter. I Bandama slapper man af, spiser hyggelige middage, går en aftentur eller slapper af ved poolen. Her er en meget hyggelig traditionel  spansk restaurant, med alle de spanske specialiteter du drømmer om. Vi drager på besøg til et par andre restauranter i løbet af ugen, alle af særlig interessant karakter, så du får lejlighed til at prøve andre tilgange til det lokale køkken.

 

kr. 8.825,- Læs mere

Gran Canaria – med fri golf på 2 baner

hele året

Midt imellem Las Palmas by og Strandene på Sydkysten ligger to fine ældre golfbaner El Cortijo og Bandama Real Club de Golf.

El Cortijo Hotel er en ægte spansk finca, med de oprindelige historiske bygninger  fuldstændigt istandsat og nu bygget om til  den komfort vi sætter så stor pris på. Store smukke værelser og møbler i den oprindelige landlige stil, gør opholdet her til noget helt usædvanligt.

El Cortijo Golf er en mindre kendt bane, lidt fortjent. Det er faktisk et meget spændende anlæg, hvor man for nogle år siden spillede en afdeling af Europa Touren, med Sergio Garcia som vinder.

I vor pakke, kan du frit spille det antal runder du har lyst til, samt gøre golfen fuldstændig med en runde eller to på den nærliggende Bandama Golf.

fra kr. 9.995,- Læs mere

Bungalows Cordial Green Golf, Maspalomas, Gran Canaria

hele året

Cordial Green Golf Resort, Maspalomas, Gran Canaria

Gran Canaria er et hit om vinteren, især hvis du vælger at bo i disse smukke rækkehuse opført ved siden af en fin golfbane.

Golf på Gran Canaria i vintermånederne foregår gerne i 20-25 grader, korte bukser og polo. I bor i de velindrettede villaer, som grænser op til den golfbane man spiller de fleste golfrunder på nemlig Maspalomas, en smuk skovbane med masser af spændende huller. Der ligger flere baner i nærheden eksempelvis Salobre og Meloneras, som vi gerne booker, dog med et tillæg i prisen.

I vil få udleveret en lejebil i lufthavnen, med fri kilometer og alle standardforsikringer.

Der er 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen til Cordial Green Golf, som nu ejes af vor partnere fra Østrig, som vi har et fortrinligt samarbejde med i Toscana, og som vi med sikkerhed kan anbefale som fortrinlige værter.
Stranden ligger i kort gå afstand fra resorten, som også har en meget hyggelig  restaurant, hvor man kan spise alle dagens måltider. Vi oplyser gerne priserne for at tilkøbe disse ydelser.

kr. 9.490,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af