Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Costa Brava

La Costa Hotel Golf & Beach ****  Costa Brava, Spanien

hele året

La Costa Hotel Golf & Beach ****

La Costa Hotel Golf og Beach Resort ligger på Costa Brava nord for Barcelona ved byen Pals. Med en herlig smuk strand, som indbyder til aftenture, og badning om dagen, beliggende  lige uden for døren. Dertil kun et par hundrede meter til den udmærkede  Pals Golf bane.  Hotellet omkranser en fin stor pool og byder på et veludstyret fitness center.

Hotellet har for nyligt gennemgået en omfattende renovering  og fremstår i dag som et fremragende 4 stjernet hotel med lækre  air-konditionerede værelser alle med privat balkon, fri WiFi, og satellit TV. Alle værelser har udsigt til pool området eller golfbanen.

Hotellets “Aquamare Restaurant” byder på ægte Middelhavskøkken og så er her en rigtig hyggelig bar.

Er du på en ægte golfrejse, ligger der 3 baner indenfor 15 minutter fra hotellet, bl.a. den berømte Emporda og lidt længere væk de fremragende Cataluna baner, hvor de Spanske Mesterskaber har været afviklet mange gange.

8.995 kr,- Læs mere

PGA Cataluna – Camiral Hotel

Hele året

PGA Cataluna, Camiral Hotel ***** , Barcelona

På anlægget med to af Spaniens top 10 baner er anlagt to hoteller Camiral, som er femstjernet og La Vida, som er 4 stjernet. Begge selvsagt helt i top indenfor deres klassificering og anlagt  med samme høje ambition som golfbanerne.

De to baner kaldet Stadium – den der adskillige gange har været anvendt til Spanish Open på Europatouren og Tour, som i sine egne kvaliteter udgør en fremragende udfordring.

Stadium er en par 72 park/skov bane tegnet af Angel Gallado. Lang og nogle steder smal. Med  pænt bakkede greens er det en udfordring, på denne, af mange rated som Spaniens bedste, lige efter Valderrama. Søsterbanen Tour, tegnet af samme arkitekt,  er af nøjagtig samme høje kvalitet, men med lidt mere plads på fairways og lidt større greens.

 

 

kr. 12.950,- Læs mere

PGA Catalunya Resort, Costa Brava, Spanien

Hele året

PGA Catalunya Resort, La Vida Hotel****, Barcelona

 

Nord for Barcelona og i kort afsted til Gerona, ligger PGA Catalunya Resort med de to hoteller “Lavida” og “Camaral”. PGA Catalunya er først og fremmest et fremragende golfanlæg med to baner “The Stadium” og “The Tour” begge imellem de 10 bedste baner i Spanien. “The Stadium” har adskillelige gange været anvendt af Europatouren, bl.a. til afvikling af Spanish Open.

Der er tale om 2 forskellige hoteller, med La Vida, som det fornuftige 4 stjernede, se andet steds efter Camiral.

kr. 9.950,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af