Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Seychellerne

Constance Lemuria Golf & Spa Resort ***** , Praslin, Seychellerne

Hele året

Constance Lemuria Golf & Spa Resort ***** , Praslin, Seychellerne

Seychellerne ligger i det Indiske Ocean lidt nord for Mauritius,  Lemuria Golf & Spa resort ligger i den nordlige ende af den ø,  der hedder Praslin.

Seychellerne består af hundredevis af smukke tropiske øer  med Mahe og Praslin som de to største. Vi tillader os at kalde det  et tropisk paradis med dejlige strande, grønne bjerge og en temperatur, som fast ligger omkring 30 gr. året rundt. Mahe er den største ø og det er her de fleste langdistance fly lander. Så man skal have et ekstra kort hop til Praslin, for at komme til denne, nok Seychellernes smukkeste og mest eksklusive resort.

Her har Constance gruppen, som også driver de to fremragende hoteller på Mauritius – Le Prince Maurice og Belle Mare Plage – bygget to resorts på Praslin,  Constance Euphelia og den resort, som især vil interessere golfere, Constance Lemuria***** med en super 18 hullers golfbane i baghaven.

Se billederne og få et indtryk af de vidunderlige strande og husene I kommer til at bo i, samt golfbanen i baggrunden. Der er næppe et sted i vort udvalg af resorts med golfbaner, hvor man i den grad kan leve sig ind i den tropiske natur og det helt på egen hånd. Der vil altid være en strand hvor i kan være uforstyrrede. Her er 3 restauranter at vælge imellem. En stor SPA afdeling med alverdens behandlings tilbud og så en rigtig fin golfbane, hvor i frit kan spille en runde golf per dag, hvis i måtte have lyst til det.

kr 27.650,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af