Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Myanmar og Vietnam, 16 dages eksklusiv drømmerejse med golf

1. februar - 16. februar 2019

Information

Denne kombinerede golf – og oplevelses rejse tager sit udgangspunkt i Yangon, Myanmars hovedstad, måske bedre kendt som Rangoon. Derpå går turen til en af de bedste golfbaner, tegnet af Nick Faldo, ved det fuldstændigt vidunderlige hotel, opført af Banyan Tree Gruppen i nærheden af Da Nang og de mytiske byer Hoi Ann og Hue. 

Galleri

Om denne rejse

Denne rejse begynder i  Yangon – tidligere Rangoon i Myanmar, fortsat måske bedre kendt som Burma. Vi ankommer hen på eftermiddagen til den eventyrligt spændende by.

Her bor vi i 8 dage/7 nætter nætter på det 5 stjernede Chatrium Hotel i centrum af byen. Yangon er en usædvanlig smuk by og stærkt præget af de gamle kolonistyre og mange års lukkethed overfor omkringliggende lande. Men også, med en overvældende stærk historisk påvirkning med enestående Buddhistiske mindesmærker. Vi skal sejle på Yangoon River, køre med det berømte cirkel tog og i det hele taget lære burmeserne meget bedre at kende. Myanmar har været et lukket land. Vi skal  besøge Kyaukhtatgyi Pagoda, som bl.a. indeholder den 70 m lange hvilende buddha statue, og meget mere. Vor guide i byen er såmænd til daglig professor på Yangon University hvor han underviser i landets historie. På vor sidste rejse afslørede han en viden om landet politiske og kulturelle historie, som forbløffede alle.

Næste morgen, kører vi til togstationen i Yangon for at starte en enestående tur med en cirkulære togrejse omkring byen. Det langsomme tog er en unik mulighed for at se lokalbefolkningens livlige og farverige livsstil. Vi stiger af ved Kyi Myin Daing markedet, hvor der er lejlighed til at få et godt indtryk af hvad der handles på små lokale markeder. Vi er tilbage til en tid, som vel bedst kan sammenlignes med Thailand i 50erne og 60erne. Priserne er naturligvis af en anden verden.

Den følgende dag kører vi til Nanthida Jetty ved Yangoon River og sejler herfra til Dhala. Ankommet hertil transporteres vi i trishaws igennem byen. En af rejsens højdepunkter, på vor sidste rejse. Dhala er ganske anderledes end Yangon, mere grønt og flere træer. Vi skal også her besøge flere lokale markeder.

Vi anbefaler en frokost i kendte “Feel Myanmar”, som er en fremragende burmesisk restaurant og meget populær blandt de lokale. Efter middagen aflægger vi et besøg i det store “Scotts Marked” som især er kendt for at være byens bedste sted at købe kunsthåndværk. Dagens kulturelle udfoldelser afsluttes med et af byens allervigtigste mindesmærker den 2500 år gamle Shewedagon pagode. En ottekantet stupa, som er 99 m høj omkrandses af 64 mindre stupaer forgyldt med bladguld. Vor guide viser os rundt på denne mindeværdige plads, som især i strålende sol tager sig imponerende ud, med solens stråler i de guldbelagte stupaer.

Rangoon oser af kolonitiden, med masser af bygninger og åndelige efterladenskaber. Det er en stille og rolig by, som rigtigt kan opleves under en gåtur, med vor guide, som vil indføre os i historien og fortælle om de mange spændende mindesmærker. Vi ser den gamle banegård, de tidligere ministerkontorer, hvor Aung San Suu Kyi´s far, general Aung San blev myrdet i 1947. Vi skal høre om San Suu 15 årige husarrest, hendes Nobelpris i 1991 og meget mere. Vi får en god gennemgang af Myanmars seneste historie, inden vi vender tilbage til hotellet, for at gøre klar til afrejsen næste morgens rejse til Vietnam.

Fra Yangon flyver ti tl  til kystbyen Da Nang, med den berømte, meget attraktive lille by Hoi An, som nabo. Vi bor 7  nætter på Banyan Tree’ vidunderlige resort Angsana med egen Faldo golfbane. Vi skal besøge Da Nang, Hoi Ann og spille golf ikke alene på Faldo banen, men tillige en fremragende Greg Norman bane. Herfra flyver via Bangkok tilbage til Danmark.

Første hele dag i Vietnam skal bruges til 18 huller på Faldos bane. Resten af dagen afslapning ved den fuldstændigt vidunderlige sandstrand, men der er selvsagt  mange andre aktiviteter, når man bor på et af klodens allerbedste hoteller som eksempelvis tennis, sejlads og dykning.

Efter en “fridag” skal vi spille The Dunes, af Greg Norman. En kæmpe oplevelse med alle de spændende påfund Normans baner altid er fyldt med og bedst af alt, strækker banen sig langs havet, så der på mange huller er frisk havluft til at afkøle runden. Vi sætter tid af til et besøg i Da Nang, som vi kører forbi, når vi skal spille den omtalte bane.

Sidste aften mødes vi kl. 20.00 til afskedsmiddag og præmie uddeling.

 

 

Rejsen inkluderer

 • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbags. Max 30 kg.
 • 3 runder golf i Myanmar
 • 7 nætter i Chartrium Hotel ***** med morgenmad
 • 7 nætter i Angsana Hotel **** med morgenmad
 • 3 runder golf ved Hoi Ann
 • Dagsudflugt i Vietnam til Hoi Ann
 • Alle transfers som beskrevet i program, med guider i Myanmar
 • Velkomst og afskedsmiddag
 • Golfturnering med præmier.

Pris per person

kr. 23.250,-
 • Singletillæg kr. 3.900
 • Seaview på Angsana Resort kr. 725 per person
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af