Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Tahiti – Moorea – Bora Bora

Hele året

Information

Besøg  Tahiti, Morea og Bora Bora, en oplevelse for livet.

Drømmerejsen over alle skal gå  til Tahiti, Bora Bora og Moorea og er ikke så fjern og uopnåelig, som man måske forestiller sig.

Og tænk engang, her finder du også to rigtigt gode golfbaner – den ene tegnet af Jack Nicklaus. Se vore billeder fra banen nedenfor, og se hvor flot Tahiti står i baggrunden på et par af billederne.

Vi har et tæt samarbejde med en af Tahitis ældste operatører, og kan lave en pakke som netop passer til dine ønsker og ambitioner, det gælder på golfbanen eller i forbindelse med den luksus du gerne vil forkæle dine kære med.

Galleri

Om denne rejse

Vi foreslår tre-fire dage på Tahiti. Der skal være tid til at få en intens oplevelse af en af Stillehavets mytiske øer, Har vi ikke hørt så mange gribende historier fra langturs sejlere som Troels Kløvedal og Erik Wedersøe og ikke at forglemme mytteriet på “Bounty”. Måden øen stiger op af havet med den markante vulkan og med Tahiti Nui, det lille påhæng som et mini Tahiti. Det er, uden overdrivelse ufatteligt smukt.

Papeete har selvsagt gennemgået en ganske stor udvikling fra den søvnige tropeby til en aktivt trafikkeret mellemstor by, som kunne ligge hvor som helst. Men det er stadig en stor oplevelse at bevæge sig rundt i byen, selv om årene har tæret på romantikken . Markederne ved havnen bugner af vidunderlige tropiske frugter og fisk I sandsynligvis ikke har set før. En bustur øen rundt er et “must ” med b l.a. et stop undervejs ved det historiske Paul Gauguin museum. Tahiti har en fin golfbane beliggende tæt ved museet, en lille halv times kørsel fra hotellerne i Papeete. Sæt hele dagen af til denne ø rund turen. Og en dag af til at spille golf. Køller og udstyr kan lejes til fornuftige priser, men tag et par golfsko, handske og lidt bolde med hjemmefra.

Efter opholdet på Tahiti er sejlturen fra Papeete Havn til Moorea en fin afveksling. Fra havet får man det fulde eventyrlige indtryk af både Tahiti og Moorea. Vi har hoteller på alle niveauer på begge øer, så du vælger selv, hvor du vil opholde dig de følgende 3-4 dage. Moorea er en vidunderlig smuk oplevelse og har en spændende historie knyttet til den engelske opdagelsesrejsende kaptajn James Cooks besøg i 1777,  som var forløberen til mytteriet senere under Kaptajn Bligh, underofficer på Cooks skib The Revolution. En rundtur på øen og besøg på det flotte udsigtspunkt, hvor man har et enestående blik over de dybe bugter,  som er så markante på et kort over Moorea. Men du vil givet bruge tid på at nyde de flotte hvide sandstrande og måske give dig tid til at snorkle på de farverige koralrev. Sæt en dag af til golf, her findes den bedste golfbane i Fransk Polynesien, Green Pearl Golf, tegnet af mesteren selv – amerikanske Jack Nicklaus

Fra Moorea går turen med fly til Bora Bora. Vi arrangerer indenrigsbilletter til særpris i en samlet pakke for alle flyvninger imellem de øer i kunne tænke dig at besøge . Raiatea, som er øgruppens næststørste ø, ligger på vejen til Bora Bora og er absolut et besøg værd, især for den historisk interesserede. Herfra stammer, ifølge overleveringerne, den befolkning, som boede i Polynesien ved den hvide mands ankomst.

I vort oplæg springer vi Raiatea over og flyver direkte til Bora Bora. Vi lander på en af øerne i det ringrev, som indrammer atollen Bora Bora. Øerne kaldes lokalt motus og er base for langt de fleste af de hoteller, der har slået sig ned på Bora Bora. Her er der direkte adgang til den store turkisgrønne lagune, som nok vil stå tilbage som den aller største oplevelse ved rejsen til Fransk Polynesien. Lagunen er ikke mere end 1,5 til 2 m dyb, så man kan nemt følge dyrelivet. Især indtrykket af de mange mantaer og rokker, der som flyvende tæpper bevæger sig over bunden, er eventyrlig. Fisk i alle farver og en lille haj i ny og næ venter også. Den hajfamilie, som er mest udbredt her, er den gråtippede, som sædvanligvis ikke er farlig for mennesker.

Vi arrangerer gerne en udflugt, hvor en lokal bådfører medbringer en spand blæksprutter, som han smider i det stille vand. Blæksprutterne er hajernes yndlingsret, så i løbet af kort tid summer det af liv 3-4 meter under båden med ivrige hajer. Har du det fornødne mod, så hop i og bland dig med hajerne. Det blev jeg lokket til og fik en oplevelse for livet i selskab med 6-7 hajer i 3-5 m størrelse, Vel vidende at de ikke var interesserede i mennesker.

Efter opholdet på Bora Bora kan turen forlænges med et ophold på Rangiroa, ca. en times flyvning fra Bora Bora. Øen er en klassisk opbygget en atol og så stor, at du næppe kan se den anden side af øen. Alternativt vælger du at flyve tilbage til Tahiti for den forestående hjemrejse.
Vort forslag til denne drømmerejse vil normalt være en flyforbindelse via Paris og derfra med et kort stop i Los Angeles til Tahiti. Afgang fra København eller Billund sædvanligvis tidligt om morgenen og ankomst samme dag, sent om aftenen – med tidsforskel i Papeete. Vi foreslår den videre rejse fra Tahiti til Moorea med færge og fly til Bora Bora, inden turen går tilbage til Tahiti igen.
Ring til os på 88445666 eller 20255666 og lad os få en snak om den måske mest betydningsfulde rejse i jeres liv.

 

Rejsen inkluderer

Pris per person

fra kr. 28.500,-
  Bestil eller hør mere om rejsen

  Vejr

  Vores rejsetyper  Golf og cruise

  Golf og cruise

  Singlerejser

  Singlerejser

  Gruppe og matchture

  Gruppe og matchture

  Longstay

  Longstay

  Skræddersyede rejser

  Skræddersyede rejser

  Nogle af vores samarbejdspartnere

  Emirates Logo
  Emirates Logo
  Emirates Logo
  Emirates Logo

  Kontakt

  Mulligan Golf Travel ApS
  A.P. Møllers Alle 55
  2791 Dragør
  CVR nr: 36 49 17 60

  Telefon +45 88 44 56 66
  Mobil +45 20 25 56 66
  Mail info@mulligangolf.dk
  Web www.mulligangolf.dk

  Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
  Medlem af Rejsegarantifonden
  Registreringsnummer 3364

  Medlem af