Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Nytårsrejse til Cypern 27. december 2020 – 3. januar 2021

27. december - 3. januar 2021

Information

Golf og nytårsfest på Cypern.

Når du bliver rigtig træt af kulde, vind og regn, er Cypern et oplagt sted at fejre julen. Det er lykkedes os at få et passende antal værelser, på denne herlige resort, hvor vor nytårsrejse altid bliver udsolgt.

Cypern er Europas varmeste plet om vinteren. 330 solskinsdage om året og med sikkerhed korte bukser og polo i december. Vi har afviklet vor nytårs rejse hertil de sidste 5 år, og tør godt love at du kan skære garderoben ned til et par langebukser, til pænere brug.

Vi fejrer en festlig nytårsaften sammen et stort levende orkester, masser af dans og en overdådig middag med 5 retter mad, og fri vin og drinks.

Der bliver naturligvis også tid til 5 runder golf i hyggeligt selskab. Måtte du få tid til overs er her også en fin SPA, Tennis, pool  og meget mere.

I vor pakke indgår, fly incl. transport af golfbag. Vi flyver med Europas bedste flyselskab for 3 die gang Turkish Airlines, du har 7 nætter med halvpension – morgenbuffet og middags arrangement, dertil 5 runder golf på resortens fremragende 18 hullers bane.

Corona:

Cypern er et af de områder, som er kommet bedst igennem covid 19. Per den 1. september 2020 har man haft 65 dage uden smitte og man har derfor besluttet at lukke op for indrejse fra udlandet, med den ene vigtige betingelse, at man ved ankomst i Ercan Lufthavn for foretaget en corona test, som vi kender dem i Danmark. Den er gratis og processen varer blot 5 minutter. Resultatet kommer 8-10 timer efter at prøven er taget og gæsterne vil være isolerede på deres værelse indtil testen er kommet. Vi ankommer på denne rejse hen på aftenen, så resultatet kan forventes hen på morgenstunden. Indtil testresultatet  foreligger leveres morgenmad og andre ydelser direkte til værelset, simpelthen for at holde alle andre gæster på afstand.  Så her er ganske sikkert at være. Måtte prøven vise sig positiv, vil myndighederne indlægge dig på et hospital og dine medrejsende flyttet til et karantæne hotel, indtil de er blevet testet.

Undenrigsministeriets rejsevejledning fraråder ikke indrejse til Cypern, læs mere på:

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/cypern/

 

 

Galleri

Om denne rejse

Korineum Golf & SPA resort på Cypern er et fremragende 4 stjernet hotel, SPA med sauna, massage og stor flot udendørs pool. Store værelser alle med møbleret balkon. Halvpension indeholdende morgenmad og middag. Vin kan købes for under 50 kr. for en god flaske hvid eller rød, lokal velsmagende vin.

Vi spiller en hyggelig social turnering på resortets egen bane, som sidste år blev anvendt til kvindernes European Tour.

Med en fremragende golfbane, tennisbaner, fitness center og en veludstyret SPA afdeling, er der rigeligt at fordrive tiden med.

Vi kan maksimalt være 24 deltagere, og tilmeldinger accepteres efterhånden som vi modtager dem.

Rejsen inkluderer

  • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag
  • 7 nætter med halvpension i delt dobbeltværelse på Korineum Golf Resort & Spa ****
  • 5 runder golf - Trolley og buggy kan lejes på stedet.
  • Transfer til og fra lufthavn, samt fri shuttle til Kyrenia by.
  • Nytårsfest, med vin og drinks, samt champagne til midnat. Danseorkester og med erfaring fra de seneste år, masser af gæster på dansegulvet.

Pris per person

kr. 9.850,-
  • VI flyver fra København og fra Billund med Turkish Airlines til Cypern.
  • Tillæg for enkeltværelse kr. 975,-
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af