Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Marriott Aruba *****

hele året

Information

Aruba, Curacao og Bonaire udgør tilsammen det vi kalder de Hollandske Antiller.  Øerne ligger i den sydligste ende af  de Caribiske Øer. Aruba er så tæt på Sydamerika, at man kan se fastlandet. Den sydligste del af Caribien er normalt ikke udsat for hurricanes, som kan opleves længere nordpå i perioden  1. juli – 30. november. Temperaturen er året rundt imellem 26-30 grader og havet relativt fast 28 grader varmt. Denne rejse er lagt op som en rundrejse med et besøg på både Aruba og Curacao. Vi starter med 7 dage på Aruba og flyver derefter til Curacao, hvor der også er lagt 7 dage ind i rejsen. Hjemrejsen går derefter direkte hjem fra Curacao.

Vi har nedenfor en nærmere beskrivelse af rejsen som foreslået ovenfor, men har du andre ønsker, så ring gerne til os så laver vi et tilbud til jer.

Galleri

Om denne rejse

Aruba, finder du helt nede ved Sydamerika, kun 50 km fra Venezuelas kyst. Det indebærer til gengæld at man er fuldstændig fri for de hurricanes/storme som i perioden 1. juli – 1. november kan hærge andre øer i Caribien længere oppe nordpå. De tre tætliggende øer Aruba, Curacao og Bonaire udgør de Hollanske Antiller som er knyttede til Holland. Vore flyforbindelser til øerne dertil går derfor næsten alle via Amsterdam direkte til den valgte ø. Oranjestad er den store by på Aruba, og er et rigtigt spændende caribisk center med markeder, restauranter, barer, cafeer og et pænt udviklet natteliv. Den sydvestlige kyst, der hvor Marriott Aruba ligger, er en lang strækning af vidunderlige strande som Eagle Beach og Hadicurani Beach. Det er en af de bedste strandoplevelser, man kan forestille sig. Fuldstændigt rent hvidt sand, blødt og behageligt at hvile og vandre i. Marriott ligger på denne strækning med dette 5 stjernede pragthotel, med alt hvad du forestiller dig skal være til stede i et hotel af denne klasse. 1,5 km fra hotellet ligger den fine 18 hullers bane Tierra del Sol, tegnet af Trent Jones Jr. En virkelig indbydende flad bane, nem at gå og behageligt åben, så passatvinden kan gøre runden behagelig. Fra banen har du næsten hele tiden en flot udsigt over havet, til det berømte fyr som står på det vestligste hjørne af Aruba og til den noget vildere nordkyst hvor passaten sender store bølger ind i mod den stenede kyst. En rigtig dejlig naturoplevelse.
Den anden bane på øen er en ganske spændende 9 hullers bane på Divi Beach Resort. Banen er anlagt med masser af vandhazarder med flere spændende ø greens. En fin og underholdende bane at spille, selv om der kun er 9 huller.
Marriott Aruba ***** er det perfekte ophold for afslapning på rigtigt højt niveau i hotellet såvel som på stranden, med underholdende golf på nærliggende baner.

Rejsen inkluderer

Pris per person

kr. 23.545,-
  • Fly med skatter og afgifter, samt fri transport af golfbag
  • transfer fra lufthavn til hotel og retur
  • 14 nætter med morgenbuffet i delt dobbeltværelse
  • 4 runder golf på Tierra del Sol Golf resort og 2 på Divi Beach Resort
  • Vor pris er anslået for hele året, flypriser og valutakurser kan påvirke prisen.
  • Overvej dette rejsemål om sommeren, her er priserne meget fornuftige.
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af