Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

“Ryder Cup” & karneval på Guadeloupe – februar 2022

Februar 2022

Information

Guadeloupe er storslået, imponerende, som de fleste øer i Caribien, men måske endnu mere fordi, at det er mødestedet for to Caribiske ø-kæder, så man kan opleve vidunderlige strande og få kilometer derfra en stor og udbredt regnskov. Sådan skriver ”Condé Nast Traveler” om dette caribiske paradis. New York Times har øen som nr. 11 blandt rejsemål, der skal besøges. Efter klodens 7 vidundere er det en ganske pæn placering.

I kraft af  Udenrigsministeriets åbning for rejser til Guadeloupe, vil der blive lagt yderligere rejser op i de kommende dage. Nedenstående grupperejse blev gennemført i februar 2020 og var planlagt at skulle gennemføres igen i 2021. Grundet Covid-19, blev rejsen dog rykket til 2022. Vi undersøger nu mulighederne for igen at kunne tilbyde rejsen i februar 2021.

Det er selvfølgelig også muligt at rejse individuelt til Guadeloupe, hvortil vi har lavet rejser i mere end 20 år. Kontakt os på mail eller telefon, for at modtage et konkret tilbud.

Klik her for at se oversigt over rejsen i print format(PDF)

Galleri

Om denne rejse

Vi har en ambition om at tilføre vores rejser mest mulig værdi. Du skal ikke blot nyde Caribiens livsbekræftende og afslappede livsstil, vidunderlige klima, de hvide strande og en havtemperatur på 26 grader.

Vi skal også have afviklet en ”Ryder Cup” lignende golfturnering imod vore gamle venner i St. Francois, vi skal ud at sejle, besøge naboøer, på ø rundtur og slutter af med at kaste os ud i et af de mest berømte ”Carnivals” i Caribien. Vi har en hel dag med ”Mardi Gras” i hovedstaden Pointe-a-Pitre og askeonsdag i vores egen by med den minderige parade, som slutter festen.

På  ø-rundturen  skal vi især opleve Basse-Terre, se vulkanen La Soufriere, vandre i regnskoven og bade i det vidunderlige kolde vand, der vælter ned som smukke vandfald i de herligste små søer. Herfra går turen til Malendure stranden, hvor vi spiser frokost i en af de små primitive restauranter på stranden.  I denne bugt ligger The Pigeon Island i et område som nu hedder “Reserve Cousteau” simpelthen fordi  berømte Jacques Cousteau har udnævnt koralrevet omkring Pigeon Island til et af verdens 5 bedste steder at dykke eller snorkle for at se fisk. Har du ikke udstyr med kan det lejes på stranden. Er du ikke dus med denne form for undervandskik, så er der både med glasbund som sejler ud på revet fra stranden.

Om Guadeloupe
Guadeloupe er navngivet af Christoffer Columbus under hans anden rejse til Vestindien i 1493. Navnet stammer fra et kloster i Extremadura i Spanien. Øen består i realiteten af to øer, som tilsammen former en sommerfugl med vingerne bredt ud. De to vinger hedder Grande Terre og Basse Terre og er helt forskellige i topografi og udseende. Vi bor i den hyggelige by St. Francois, som ligger i den nordøstlige ende af Grand Terre i en bugt, som med et koralrev danner en smuk lagune med hvide sandstrande.

Grand Terre er opdyrket med sukkerrør og bananer og er relativt flad, i modsætning til Basse-Terre, som er præget af en høj vulkan, masser af regnskov og ikke nær så tæt befolket som Grand Terre. Hvor du på Grand Terre oplever kridhvide sandstrande, vil du man steder på Basse Terre se sort eller lysebrunt sand fra vulkanen.

St. Francois by – kun ca. 15.000 indbyggere – har også et lille fiskeleje, hvorfor der ofte er frisk fisk som tazar, mahi mahi, tun, dorade, hummer og skaldyr på menuen. Men her serveres naturligvis også ægte kreolske retter, som lampi (konkylie frikasse i carry) boudin (krydret blodpølse) og accras, som er små friturestegte boller af klipfisk og meget mere.

St. Francois har flere ægte caribiske markeder, hvor der med fordel kan købes eksempelvis vanilje- stænger, som er dobbelt så tykke som dem vi køber i et dansk supermarked – men også kanel, safran, muskatnød, spidskommen og laurbærblade samt rompunch i mange varianter. Generelt er alt hvad øen selv producerer ganske billigt, mens europæiske importerede varer typisk er til franske(europæiske) priser.

Indkvartering
På denne rejse tilbyder vi vores gæster to muligheder for indkvartering. Enten i øens bedste hotel La Cocoteraie eller i private huse/lejligheder, alle med 1 til 4 soveværelser og altid med et tilsvarende antal badeværelser/med toilet.

La Cocoteraie
”La Cocoteraie”, er Guadeloupes mest berømte hotel. Det var her Frankrigs præsident Mitterand holdt et historisk møde med Helmuth Schmidt fra Vesttyskland, som førte til at de to herrer efterfølgende,  i flere omgange,  sammen holdt ferie på dette smukke hotel, med egen strand.

“La Cocoteraie” er for nyligt overtaget af en fransk hotelgruppe og har gennemgået en omfattende renovering. Det er ikke overvældende luksus, men et enkelt velgennemtænkt produkt, som virker enestående. Beliggenheden kan ikke være bedre, med golfbanen på den ene side og havet på den anden og kun et par minutters gang til marinaen. Alle værelser er indrettet som suiter med en opholdsstue og et soveværelse i afslappet tropisk stil, med jacuzzi og dejlig balkon enten imod den smukke have, poolen eller havet.

Morgenmaden byder blandt andet på de vidunderlige frugter og juicer Guadeloupe er så rig på – ananas, passionsfrugt, mango og guava. Aftensmaden kan indtages på hotellet eller på nogle af de mange små hyggelige restauranter omkring marinaen eller i den gamle bydel ned til havet.

Rejsens pris ved indkvartering på La Cocoteraie inkl. morgenmad kr. 24.925,-

Huse/lejligheder
Man kan næsten halvere sin udgift til selve opholdet på Guadeloupe ved at leje egen bolig. Området omkring St. Francois byder på ganske fine huse og lejligheder, som kan lejes for den planlagte periode på 14 dage.

Man kan vælge beskedne studios eller lejligheder med et soveværelse op til huse med 4 soveværelser og badeværelser. Man kan selv tilpasse prisen – jo mere luksus, dets dyrere – men generelt gælder, at hvis man går sammen 2, 3 eller 4 par, vil man til samme pris som en mindre lejlighed kunne flytte ind i smukke, velindrettede overdådige huse tæt ved eller på stranden.

Vi vil koncentrere os om huse/lejligheder tæt ved golfbanen og havnen, hvor det meste sker og hvor der er kort afstand til supermarked. Mange huse råder over cykler, som frit kan anvendes. Hvis ikke er der en cykel udlejer på havnen.  Er man single på rejsen, kan man med fordel leje et passende hus sammen med andre singler og næsten holde det singletillæg man normalt skal betale på hoteller, på et minimum.

Rejsens pris ved indkvartering i hus/lejlighed fra kr. 19.450,-

“Ryder Cup”
Vi skal for tredie gang spille en turnering imod den lokale golfklub i St. Francois, på samme måde som “Ryder Cup” afvikles. Valdemar B. stillede for 6 år siden en stor pokal til rådighed for arrangementet, men det er endnu ikke lykkedes os at få fingre i den igen.

Vi plejer at stille med 24 deltagere på hvert hold og spiller ”best ball”, foursome og singler. Det betyder at der kan være begrænsning i, hvor mange der kan deltage i turneringen, hvorimod det ikke er et problem, hvis man ikke ønsker at deltage i turneringen. men blot vil hygge sig med golf på den herlige Trent Jones bane. Fortvivl ikke, der er ingen her, som vil kunne spille sig på et Ryder Cup hold. Alle deltagere, såvel de lokale som det danske hold, er spillere på et almindeligt klubniveau med handicaps op til 36. Vi sammensætter matcherne, så man møder spillere på nogenlunde samme niveau – så det kan blive en underholdende match. Der er heller ingen personlig ære på spil. Vi kæmper som et hold og vil meget gerne vinde den pokalen tilbage igen.

Læs nærmere omkring spilformen på de enkelte dage i dags programmet.

Dagsprogram

Fly fra København, Aalborg eller Billund til Guadeloupe via Paris.
Transfer til St. Francois Hotel La Cocoteraie eller eget hus/lejlighed

Dag 2.
Kl. 10.00: Golf på St. Francois International Golf (Trent Jones jr. bane)
Eftermiddag fri til at udforske St. Francois.
Kl. 20.00: Fælles middag.

Dag 3:
Udflugt til Pointe des Chateaux, vi skal bade, snorkle og se det ufatteligt smukke liv af fisk i kæmpe stimer omkring korallerne. Fuldstændig vidunderlig hvid sandstrand, hvor du kan gå fra stranden, direkte ud til fiskene.
Vi tager sandwich med fra golfklubben og lidt kold rose og hvidvin. Vi skulle nødigt kede os.

Dag 4:
Kl. 09.00 mødes vi i klubben og bruger formiddag til at træne forskellige slag med henblik på at være klar til den kommende match.
Er der kræfter til det, kan vi gå 18 huller om eftermiddagen.

Dag 5:
07.15: Vi sejler i katamaran til Marie Galante eller Petit Terre. Frokost og fri drinks hele dagen.
Ca. kl. 18.00: Tilbage i St. Francois – tillæg for deltagelse 95 euro.

Dag 6:
Første runde i Ryder Cup
Vi spiller ”4 ball best ball” – to spillere fra Danmark imod to lokale i hver bold.

Dag 7:
Vi spiller anden runde i vores Ryder Cup, nu med spilformen: Foursome, hvor man skiftes til at slå til denne samme bold.

Dag 8:
Vi spiller single matcher.
Kl. 20.00 fælles festlig middag med dans, musik og præmieoverrækkelse – den store pokal skal overrækkes.

Dag 9:
Dag til afslapning.
Aftenens fest og den megen golf skal have lov at sænke sig.

Dag 10:
Karneval
Se de mange grupper varme op til karnevalet  – og følg paraden om aftenen.
Du behøver ikke at være udklædt for at deltage i festen.

Dag 11:
Karneval dag 2.
Askeonsdag i St. Francois

Dag 12:
Rundtur på Basse Terre;
Stop ved regnskoven, vandfald og vulkanen – så langt vi kan køre op.
Badning og afslapning på en af Caribiens allerbedste strande ”Le Grande Anse” på nordsiden Basse Terre. pris 60 euro per person.

 

Dag 13:
Kl. 10.00 Golf på Saint Francois Golf.
Kl. 19.00 Mødes vi til fælles middag på den meget populære restaurant ”Les Artiste”.

Dag 14:
Kl. 19.00 Beachparty på stranden foran St. Francois.
Vi mødes kl. 19.00 omkring grillen – medbring en flaske vin eller 2 – vi skal grille, danse og meget mere.

ag 15:
Vi skal slappe af og begiver os om eftermiddagen til lufthavnen.
Vores fly afgår kl. 22.00, og vi lander den næste dag i Paris, hvor vi flyver videre til København, Billund eller Aalborg.

Dag 16: 2. marts 2020
Hjemme i Danmark

Rejsen inkluderer

 • Fly inkl. skatter og afgifter
 • 23 kg bagage
 • Transport af golfbag
 • Alle nødvendige transfers
 • 6 runder golf på St. Francois Golf
 • ”Ryder Cup” turnering(over 3 runder)
 • Udflugt til Pointe des Chateaux
 • Karneval i St. Francois
 • Fælles middag med præmieoverrækkelse

Pris per person

Fra 22.150,-
 • Den anførte pris er ved indkvartering i hus/lejlighed
 • Indkvartering på La Cocoteraie inkl. morgenmad kr. 24.925,-
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af