Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golf & Opera i Verona – 2024

Juni, Juli, august og september 2024

Information

Golf og Opera i Verona – 5 herlige sommerdage i Verona og Garda, med 3 runder golf, vinsmagning og en Verdi Opera i den historiske Arena i centrum af Verona.

Vort meget hyggelige “Hotel Ca’ Degli Ulivi” blev for få år siden bygget om, med nye lækre værelser, nyt pool område og meget mere. Men nærheden til golfbanen og den vidunderlige udsigt fra terrassen er lykkeligvis uændret.

Hotel Ca’ Degli Ulivi****, ligger højt hævet over Gardasøen med en fuldstændig betagende panoramaudsigt over Italiens største sø. Med en udendørsrestaurant, hvor bordene er sat helt hen til  kanten af bjergmassivet, er det også muligt at nyde den betagende udsigt over søen og Garda by og samtidigt lade de lokale dygtige kokke pirre vore smagssanser.

Se det detaljerede program længere nede på siden.

Fra København
12. juni  – Opera Aida.

16. juli – Opera “Carmen”

21. august – Opera “Carmen”

06. september – Opera  Carmen med Elsebeth Dreisig som operaguide, tryk for flere informationer

Fra Billund
12. juni  – Opera “Aida”

26. juni – Opera “Turandot”

7. august –  “Carmen”

4. september – Carmen

 

Galleri

Om denne rejse

Plácido Domingo optræder d. 21. august. Hvis du er interesseret i at opleve den legendariske tenor, kan du med fordel rejse med gruppen fra København d. 21. august.

Fly fra København eller Billund, på følgende datoer:

Fra København
12. juni  – Opera “Turandot” (Nessum Dorma)
16. juli – Opera “Carmen”
21. august – Opera “Barberen i Sevilla”

06. september – Opera  Carmen – special rejse med Elsebeth Dreisig

Fra Billund
12. juni  – Opera “Aida”
26. juni – Opera “Turandot”
7. august –  “Carmen”
4. september – Barberen i Sevilla”

Har I ønsker på andre tidspunkter, måske flere der ønsker at overvære en bestemt opera, så kontakt os gerne, så kan vi lave en særlig pakke, med jeres ønsker.

Hotel Ca´Degli Ulivi Golf
Hotellet har en fremragende 18 hullers golfbane, hvor vi spiller en hyggelig social turnering over 3 runder. Hvis du er i nogenlunde god form, er der ingen problemer med at gå banen, eventuelt med trolley. Men der er buggies til leje, hvis du foretrækker at spare lidt på kræfterne. Får du lyst og gerne vil spille lidt mere golf er hos også en udmærket 9 hullers bane med par 3 og par 4 huller.

Den historiske Arena di Verona, som blev bygget af romerne for næsten 2000 år siden, var i sin tid det 3. største amfiteater i Italien efter Colosseum og amfiteateret i Capua og husede alt fra gladiator kampe til opvisninger af forskellig art. Akustikken i Arenaen er så enestående, at sangerne i dag kan fylde hele arenaen, uden brug af mikrofon eller andre moderne hjælpemidler.

Vi har nu i 5 år lavet dette arrangement med golf og opera, og det har været en fornøjelse at opleve hvordan disse enestående operaforestillinger har udviklet sig til hyggelige sammenkomster på det 20.000 tilskuere store stadion, hvor der er tid til at slukke tørsten med et glas vin eller øl, med et flute eller hvad man nu måtte have medbragt. En herlig uformel og afslappet oplevelser.

Programmet indeholde følgende, men kan skifte i rækkefølge afhængigt af forestillingerne i Arenaen.

Dag 1. Fly København eller Billund direkte til Bergamo eller Bologna  Lufthavn. Transfer til hotellet, ofte tid til afslapning ved pølen. Vi lander normalt om formiddagen, så der vil være tid til at gå på træningsbanen, med driving range og et udmærket kortspils arrangement. Kan du ikke vente med golfen til den følgende dag, kan du aflægge 9 huls banen et besøg. En runde plejer ta koste 15 euro.

kl. 19.00 Fælles middag i restauranten, normalt udendørs på terrassen med udsigt over Garda Søen. Restauranten er altid klar med et godt tilbud for en ægte italiensk 3 retters menu.

Dag 2. Golf: første tee off kl. 10.00. Sent på eftermiddagen plejer  vi  at arrangere nogle taxi (pris typisk 3-5 euro per person)  til at bringe os ned til Garda by, som ligger eventyrligt smukt smukt til søen. Her er et utal af restauranter,  hvor man typisk falder ned og nyder aftenmåltidet med udsigt over søen.

Dag 3.  Bus til Verona, hvor vi et partimer for lejlighed til sammen at se de vigtigste historiske mindesmærker og et par timer på egen hånd, hvis man gerne vil shoppe eller nyde en frokost på en af de mange hyggelige restauranter. Vi mødes igen kl. 16 hos vor meget populære og utroligt velvidende vinmand, Bruno. Som gennemgår vindistrikterne omkring  Gardasøen og samtidig giver os lejlighed til at smage os igennem nogle af de meget berømte vine i området.

Kl. 18.00 mødes vi i Restaurant Liston 12, som ligger på pladsen overfor indgangen til Arenaen. Her serveres en altid fremragende 3 retters menu, grundlagt med på det ægte italienske køkken. Restauranten har ry for at være den bedste i Verona. Mulligan inviterer, men du er på egne drikkevarer.

Kl. 20.30 bevæger vi os herefter over i til Arenaen for at nyde aftenens opera. hen omkring midnat går turen herefter tilbage til vort hotel ved Garda søen.

Dag 4. Golf. første tee kl. 10.00. resten af dagen på egen hånd.

Dag 5. Tidlig runde golf fælles frokost og præmieuddeling og derpå afsted til lufthavnen.

Programmet vil blive tilpasset de forskellige flytider til både København og Billund og dagen for den opera vi skal følge, hvorfor der kan forekomme ændringer i rækkefølgen.

Rejsen inkluderer

  • 4 nætter med morgenmad i det nyrenoverede hotel Ca´ Degli Ulivi med panorama udsigt over Gardasøen
  • 3 runder golf, på egen bane. 1. tee 20 m fra hotellet.
  • 3 retters menu i byens måske bedste restaurant Liston 12 på Arena pladsen i Verona (drikkevarer er ikke inkluderet)
  • Siddepladser i arenaen til den aktuelle opera. Vi sidder på de nu nummererede pladser, på bløde puder, som man lejer ved indgangen.
  • Transfer til og fra lufthavn samt til og fra Verona
  • Direkte fly med skatter og afgifter, samt transport af golfbag.
  • Vinsmagning og introduktion til det herlige vinland omkring Gardasøen.
  • Dansk rejseleder

Pris per person i dobbeltværelse

kr. 7.925,-
  • Tillæg for enkeltværelse kr. 410 per nat
  • I Italien har man en turistskat 2,5 euro per døgn per person, som opkræves af hotellet ved afrejse. Turistskatten indgår ikke i rejsens pris
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×