Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Costa Navarino, The Westin Resort ***** Kalamata, Grækenland

Hele året

Information

The Westin Resort***** beliggende på den ustyrligt smukke Costa Navarino kyst.

 

Ufatteligt smukt beliggende med vidunderlig udsigt over Ioniske Hav, tæt ved lækre brede sandstrande, et elegant byggeri opført i respekt for Grækenlands historie, med anvendelse af lokale materialer, og ikke mindst, 2 fremragende golfbaner designet af Bernhard Langer og Robert Trent Jones jr.  med masser af huller beliggende direkte ved havet. En hotel og golf oplevelse for livet.

 

Galleri

Om denne rejse

Costa Navarino Beach og Golf resort, har været en kende isoleret i nogle år, fordi der kun var en flyforbindelse til Athen, som er 3 timers bilkørsel fra Kalamata. Det er imidlertid nu lykkedes Agean Airlines, Grækenlands største flyselskab, at få organiseret faste gode direkte forbindelser fra de nordiske lande direkte til Kalamata, og har dermed, sagt uden overdrivelse, åbnet en ny verden for os nordiske golfere. Costa Navarino er uden overdrivelse et paradis.

Costa Navarino er skabt af den kendte græske skibsreder Vasilios Konstantakopoulos. Han er født i området og gjorde det til en livsgerning at skabe en resort, som på smukkeste vis kunne  fremme  arbejdspladser i det beskedent udviklede område, dels ville fremstå som en  store Nemlig i sit livs efterår, at komme tilbage til sit fødested og bygge det optimale ferieanlæg med tilhørende golfbaner. Men en stor drøm koster penge og det krævede 1.600 forskellige kontrakter, at købe 2.500 hektar jord langs kysten, som i dag udgør Costa Navarino Golf Resort.

På Costa Navarino emmer alting af kvalitet og luksus. Placeringen, hotellet, baneplejen af Troon Golf og ikke mindst banerne er alle gennemtænkte valg af højeste kvalitet. Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr.står bag designet af de to baner på Costa Navarino og du skal virkelig glæde dig!

Men området tilbyder så meget mere end bare golf og kongelig overnatning. Hele kystlinjen vrimler med små hyggelige vige og kultur. Regionens kulturarv rækker over 4.500 år og på nærmeste hold finder man neolitiske bopladser, mykenske paladser, byzantinske kirker og middelalderlige slotte. Så de kunstinteresserede vil få meget mere end en stor golfoplevelse med hjem i bagagen. Kan det blive bedre?

 

 

 

Rejsen inkluderer

Pris per person i dobbeltværelse

kr. 12.550,-
  • Fri transport af golfbags
  • Fly med skatter og afgifter
  • 7 nætter i delt dobbeltværelse, med morgenmad
  • 4 runder golf - 2 på hver bane
  • fri buggy, når du spiller Bay Course, fri trolley på Dunes
  • transfer til og fra Lufthavn (52 km)
Bestil eller hør mere om rejsen

Vejr

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Rejser
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk

Mulligan Golf er en del af Green Time Travel Aps.
Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr: 2572

CVR nr: 36 49 17 60
Telefon +45 88 44 56 66
Telefon +45 20 16 45 47

Medlem af