Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Porto

Vidago Palace*****, Golfresort og SPA

hele året.

Vidago Palace, Golfresort og SPA

Dette usædvanligt smukke og harmoniske slot, blev bygget af Kong Carlos I i slutningen af 19 hundrede. Placeringen i det nordlige Portugal i nærheden af landsbyen Vidago, udsprang af ønsket om at på glæde af det berømte helsebringende vand fra Vidagos kilder. Vandet kunne efter sigende bl.a. helbrede forskellige hudsygdomme. Der var ingen grænse for kongens ønske om at imponere adelen i Portugal og Europa, så alle sejl blev sat til for at vise, hvad man var i stand til at bygge i Portugal når det skulle være luksus.

Kongen nåede ikke at opleve åbningen af hotellet, han myrdet i 1908. Hotellet åbnede to år senere i 1910 efter indførelsen af den portugisiske republik.

Først i 1936 gik man igang med at bygge en golfbane, først 9 huller tegnet af Philip Mackenzie Ross, nok det mest berømte navn, man kunne finde på dette tidspunkt. Ross har mere end 100 baner på samvittigheden herunder Ailsa på Turnberry.  I årene herefter udviklede hotellet sig til et af de mest anerkendte luksushoteller for den europæiske overklasse.

Hotellet ejes idag af en portugisisk producent af vand, som igen ejes af Carlsberg.

Hotellet er  fuldstændigt i standsat og fremstår næsten som det må have gjort ved åbningen. Værelserne i kategorierne classic, superior, privilege og suite, fremstår usædvanligt smukt i en klassisk indretning, hvor man falder til i en grad, så en forlængelse af opholdet forekommer som en nødvendig beslutning.

SPA afdelingen er indrettet med alt hvad man kan forestille sig af behandlingsmuligheder og med pool, sauna, tyrkisk bad og meget mere.

Skulle der være lyst til at få mere sved på panden end det en god runde golf kan frembringe, er her et fint tennisanlæg til rådighed.

 

 

 

kr. 8.725,- Læs mere

Hotel Casa da Calsadas, Amarante, Oporto Portugal

Hele året

Hotel Casa da Calsadas, Amarante, Oporto Portugal

Dette vidunderligt hyggelige hotel er. som Michelin guiden anfører det, en stor omvej værd, bl.a. fordi man har en helt fremragende restaurant, som du naturligvis skal prøve.

Du befinder dig rigtigt godt i de hyggelige lidt historiske omgivelser med rustikke værelser, med store tunge senge og møbler i absolut i fineste stand. Restauranten er den store oplevelse i hotellet. Med en Michelin stjerne som en af kun fire restauranter i det nordlige Portugal. Chefkokken Andre Silva, er fornyligt kåret til Portugal bedste kok, så her venter absolut en helt usædvanlig dejlig restaurant oplevelse.

Golfen spilles på Amarante Golf tæt ved hotellet. Har du flere ønsker med hensyn til golf, kan vi fint arrangere nogle runder på andre baner.

kr. 7.220,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af