Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Madeira

Madeira, Santa Cruz **** Hotel Vila Gale Santa Cruz

hele året

Blot 5 minutter fra Madeira Lufthavn – nu opkaldt efter øens berømte søn Ronaldo – ligger den lille meget hyggelige og veltrimmede landsby Santa Cruz. Små gamle kirke og et havnemiljø, hvor der er mulighed for at få udflugt for at besigtige de store flokke af delfiner og jævnligt hvaler, som svømmer forbi. På byens strand ligger her det store flotte U formede – omkring en stor pool –  hotel Vila Gale Santa Cruz, hvor du installeres i store velindrettede værelser,  de fleste med flot havudsigt og altan. Flere store restauranter, en velvoksen SPA afdeling, som tilbyder massage og skønhedsbehandlinger, og en stor  indendørs pool.

Fra hotellet er der mindre en 10 minutters kørsel til Santa da Sierra golf (27 huller) som i gennem mange år har huset Madeira Open. En fremragende og meget spændende bane bestående af 3 9 huls sløjfer.  Hotellet tilbyder fri transport til golfbanen, og har i øvrigt dagligt flere gange shuttle service ind til Funchal by.

I vor pakke indgår 3 runder på Santa da Sierra og 2 på Palheiro banen, som ligger på vejen indtil Funchal. Fra en netop afviklet matchtur til denne fantastiske og meget spændende grønne og bjergfyldte ø, kan det meldes, at man fandt det generelle prisniveau uhyre lavt. En god flaske vin på restaurant behøver ikke koste 100 kr.

,- Læs mere

Madeira Sentido Galosol ****, Matchtur 17. – 24. september 2022

17. - 24. september 2022

Sentido Galosol **** Madeira

Hotellet åbnede i 2006, og har en formidabel placering direkte til Atlanterhavet. På denne rejse har vi forudbestilt værelser med havudsigt, så alle kan nyde den fantastiske udsigt. Under vores sidste besøg på stedet, så vi massevis af delfiner og ind imellem hvaler passere forbi hotellet. Det er en oplevelse for livet, som der ikke er nogen grund til at give afkald på.

kr. 9.975,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af