Følg os

Har du spørgsmål, så kontakt os på 88 44 56 66

Golfrejser Oman

Golden Tulip Seeb Muscat**** Oman

Hele året

Golden Tulip Seeb Muscat**** Oman

Oman er nærmest det vi idag gerne kalder “Det Lykkelige Arabien” Et velfungerende samfund uden uro og med glade og venlige beboere. Oplev dette spændende samfund og spil nye fremragende golfbaner, bl.a. designet af Greg Norman. Nærmeste bane Ghala Golf, som senest husede Europaturen,  ligger blot 2 km fra hotellet.

Vi anbefaler at spille 3 runder golf, og sæt tid af til at opleve Muscat, og det spændende bjergmassiv bag byen, hvortil vi anbefaler en endags udflugt.

Ring og tal med os om hvordan vi i fællesskab kan sammensætte en rejse med størst mulige oplevelser. Du kan flyve til Oman, men også vælge at flyve til Dubai og  tage turen i egen lejebil eller i en af os arrangeret transport til Oman.

 

fra kr. 15.465,- Læs mere

The Chedi Muscat ***** Oman

Hele året

The Chedi Muscat ***** Oman

Flere gæster har karakteriseret The Chedi som den bedste hoteloplevelse de nogen sinde har haft. Det smukke minimalistiske design af  120 værelser og 38 suiter, med mange små palme indrammede bassiner, de lave hvide bygninger, de 3 pools den ene 103 m langt, er alt sammen med til at bringe dig i “Tusind og en nats” stemning og give et godt indtryk hvordan arabisk kultur også kan fremstå, når alt balancerer. Hotellet ligger direkte til havet 10 minutters kørsel øst for Muscat by.

Oman besøget for golfere kunne være en naturlig forlængelse af en rejse til Dubai eller Abu Dhabi. 4 nætter og et par eller 3 runder golf, men også tid til at opleve Muscat by, og det imponerende bjergmassiv Al Hajar. Ring og tal med os om hvordan vi i fællesskab kan sammensætte en rejse så I får de bedste oplevelser.

kr. 5.230,- Læs mere

Vores rejsetyperGolf og cruise

Golf og cruise

Singlerejser

Singlerejser

Gruppe og matchture

Gruppe og matchture

Longstay

Longstay

Skræddersyede rejser

Skræddersyede rejser

Nogle af vores samarbejdspartnere

Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo
Emirates Logo

Kontakt

Mulligan Golf Travel ApS
A.P. Møllers Alle 55
2791 Dragør
CVR nr: 36 49 17 60

Telefon +45 88 44 56 66
Mobil +45 20 25 56 66
Mail info@mulligangolf.dk
Web www.mulligangolf.dk

Telefontid: Mandag - fredag kl. 09.30 – 16.00
Medlem af Rejsegarantifonden
Registreringsnummer 3364

Medlem af

×